RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
Za Šturma koliko ja znam sjedili smo i nismo se dogovorili za nastavak saradnje, volio bi da Rainman ovo potvrdi što sam ja čuo.
Što je sutra treba sa izvođačem sjesti da se ubrzaju radovi za natkrivenu tribinu. Sve ostalo pada u vodu.
Što je sutra treba sa izvođačem sjesti da se ubrzaju radovi za natkrivenu tribinu. Sve ostalo pada u vodu.
Ti si naša ljubav jedina!
Dobra utakmica po teškom vremenu. Teren daleko najbolji u državi
Borac dobra ekipa i bez sudskih poguranaca. Zadovoljan sam našom igrom, stvorili smo dovoljan broj prilika da dobijemo utamicu.
Novi stoper bio na tribini pokraj mene, nekako mi sitno izgleda
Ogromna pohvala za Armiju i svaka čast momci!
Dok sam čekao utakmicu, pala mi je na pamet jedna ideja... Bilo bi stvarno dobro napraviti privremeni krov na RA tribini. Može se izvesti jednostavno rješenje sa konzolama koje su vezane za zadnji zid i naslonjene na postojeće stubove. Ne nužno prekriti cijelu tribinu nego samo centralni prostor između prolaza, gdje bude grupa. Na tom prostoru imamo 5 stubova i bilo bi dosta jednostavno izvršiti pokrivanje. Preko tih konzola posložiti lim kao na drugoj tribini iza gola i bilo bi baš lijepo, a dobili bi i na akustici. Obzirom da su radovi na stadionu u toku i da je prioritet tribina koja nosi kategorizaciju, mislim da krov na RA tribini sigurno nije planiran u narednih par godina. Ovo rješenje bi bilo jednostavno, a momci bi imali mnogo bolje uslove da prate utakmice, na neki način bi im se klub zahvalio...

Borac dobra ekipa i bez sudskih poguranaca. Zadovoljan sam našom igrom, stvorili smo dovoljan broj prilika da dobijemo utamicu.
Novi stoper bio na tribini pokraj mene, nekako mi sitno izgleda

Dok sam čekao utakmicu, pala mi je na pamet jedna ideja... Bilo bi stvarno dobro napraviti privremeni krov na RA tribini. Može se izvesti jednostavno rješenje sa konzolama koje su vezane za zadnji zid i naslonjene na postojeće stubove. Ne nužno prekriti cijelu tribinu nego samo centralni prostor između prolaza, gdje bude grupa. Na tom prostoru imamo 5 stubova i bilo bi dosta jednostavno izvršiti pokrivanje. Preko tih konzola posložiti lim kao na drugoj tribini iza gola i bilo bi baš lijepo, a dobili bi i na akustici. Obzirom da su radovi na stadionu u toku i da je prioritet tribina koja nosi kategorizaciju, mislim da krov na RA tribini sigurno nije planiran u narednih par godina. Ovo rješenje bi bilo jednostavno, a momci bi imali mnogo bolje uslove da prate utakmice, na neki način bi im se klub zahvalio...
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
-
- Kontakt:
aimar21 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 20:44Dobra utakmica po teškom vremenu. Teren daleko najbolji u državi![]()
Novi stoper bio na tribini pokraj mene, nekako mi sitno izgleda![]()
![]()
Svaka cast na ideji, nadam se da ti nije problem poslati ovo na službeni e-mail i obrazložiti?
Ma nikakav problem. Radim u Cernici, pa možda i svratim do prostorija jedan dan...fudbalfudbal je napisao/la: ↑24 feb 2024, 21:03aimar21 je napisao/la: ↑24 feb 2024, 20:44Dobra utakmica po teškom vremenu. Teren daleko najbolji u državi![]()
Novi stoper bio na tribini pokraj mene, nekako mi sitno izgleda![]()
![]()
Svaka cast na ideji, nadam se da ti nije problem poslati ovo na službeni e-mail i obrazložiti?
-
- Kontakt:
POBJEDAAAAAAA
BRAVO ROĐENI
VI STE NAŠA PRVA LJUBAV !
RED ARMY MOSTAR

BRAVO ROĐENI
VI STE NAŠA PRVA LJUBAV !
RED ARMY MOSTAR

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
FK:
Velez - Zvijezda 5:0
Velez - GOSK 0:0
Velez - Siroki 1:1
Velez - Zeljeznicar 1:0
Velez - Sloga 4:2
Velez - Posusje 2:1
Velez - Zrinjski 3:0
Velez - Sarajevo 1:0
Velez - Igman 1:1
Velez - Tuzla 3:2
Velez - Borac 0:0
RK:
Velez - Kiseljak 30:20
Velez - Brijesce 35:29
Velez - Sloga 29:24
Velez - Bosna E 38:32
Velez - Radnicki 37:26
Velez - Bosna S 31:25
U19:
Velez - Zrinjski 1:0
Velez - Sloboda 4:1
Velez - Radnik H 3:0
Velez - Radnik B 2:0
Velez - Kozara 6:1
Velez -Zeljeznicar ST 3:1
Velez - Zvijezda 5:3
Pobjeda: 20
x: 4
Poraza: 0
HELLCOME TO MOSTAR

Velez - Zvijezda 5:0
Velez - GOSK 0:0
Velez - Siroki 1:1
Velez - Zeljeznicar 1:0
Velez - Sloga 4:2
Velez - Posusje 2:1
Velez - Zrinjski 3:0
Velez - Sarajevo 1:0
Velez - Igman 1:1
Velez - Tuzla 3:2
Velez - Borac 0:0
RK:
Velez - Kiseljak 30:20
Velez - Brijesce 35:29
Velez - Sloga 29:24
Velez - Bosna E 38:32
Velez - Radnicki 37:26
Velez - Bosna S 31:25
U19:
Velez - Zrinjski 1:0
Velez - Sloboda 4:1
Velez - Radnik H 3:0
Velez - Radnik B 2:0
Velez - Kozara 6:1
Velez -Zeljeznicar ST 3:1
Velez - Zvijezda 5:3
Pobjeda: 20
x: 4
Poraza: 0
HELLCOME TO MOSTAR

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Na ljeto Suljica Sturma Zvonica oba Halilovica Zahvalit se nisu za Evropskog Veleża bolje je sa Juniorima forsirati Jogunovic Kuko Puce Djuliman Bajrica iz Igmana vratiti , dovesti lijevog beka Suljic me je tako iznerviro da ga nebi vise zelio gledati kad bi svaku utakmicu dao po jedan go do kraja prvenstvo svaku utakmicu on previse poteza pravi u odbrani tanak nula
Solidna igra Rodjenih danas po katastrofalnom vremenu.Da je bilo vrijeme dobro i pun stadion sumnjam da ne bi dobili.Mogli smo i ovu dobiti da onaj panj Suljic ima ideju kao iskoristiti super sansu za gol
,od 3 njehgove sanse da je dao jedan gol , Borcu bi hatma dova bila.Ali ok ,ni bod nije los protiv lidera a isli su nam i drugi rezultati na ruku.Treba sad Posusje dobiti i odvojiti se malo za miran nastavak.
Po meni Klafa je napravio gresku u izmjenama.Haj Prsesa sto je uveo to je ok ali uvodi Sikala koji nema nikakve ideje u igri i samo vraca loptu prvom do sebe i mrtvog Halila na krilo kad se po teskom terenu mora dati zadnji atom snage a on nema tog atoma
Puno bolje bi bilo da je uveo nekoga ko moze trcati po teskom terenu a i igra krilo tipa Peco koji me je impresioniro kako je odigro pripremne utakmice(ono sto je igro).
Po meni na ljeto otpustiti Halila,Dzafu,Domica,Suljica(Zvona moze dati ruke sa klupe)ne znam za Sturma hoce li ici pa i Gulas ali ako se moze ja bi ih obojicu ostavio,za Mlinarica bih isto naso zamjenu jer prakticki je malo pokazo (osim one 2 precke na Kosevu
)
Znaci ako dovedemo bar za 20% boljih 5-6 igraca igrace od ovih bili bi top i imali bi sirok roster na raspolaganju(zaboravio sam reci da nam treba jos jedan pravi stoper osim ovog Iranca ako dodje)
VFC THE RELIGION

Po meni Klafa je napravio gresku u izmjenama.Haj Prsesa sto je uveo to je ok ali uvodi Sikala koji nema nikakve ideje u igri i samo vraca loptu prvom do sebe i mrtvog Halila na krilo kad se po teskom terenu mora dati zadnji atom snage a on nema tog atoma

Puno bolje bi bilo da je uveo nekoga ko moze trcati po teskom terenu a i igra krilo tipa Peco koji me je impresioniro kako je odigro pripremne utakmice(ono sto je igro).
Po meni na ljeto otpustiti Halila,Dzafu,Domica,Suljica(Zvona moze dati ruke sa klupe)ne znam za Sturma hoce li ici pa i Gulas ali ako se moze ja bi ih obojicu ostavio,za Mlinarica bih isto naso zamjenu jer prakticki je malo pokazo (osim one 2 precke na Kosevu

Znaci ako dovedemo bar za 20% boljih 5-6 igraca igrace od ovih bili bi top i imali bi sirok roster na raspolaganju(zaboravio sam reci da nam treba jos jedan pravi stoper osim ovog Iranca ako dodje)
VFC THE RELIGION

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Sljedeća utakmica u srijedu, Kup sa Širokim...
Sad sam vidio slike iz Čitluka, teren potpuno potopljen. Ako se odigra današnja utakmica (u što sumnjam), u srijedu će biti katastrofalan. Iako se najavljuje prestanak padavina, ne vidim kako do srijede to mogu dovesti u neko normalno stanje...
Dobro bi bilo ostvariti bilo kakav pozitivan rezultat (čak i neriješeno) i što je najvažnije, ostati bez povreda.
Sad sam vidio slike iz Čitluka, teren potpuno potopljen. Ako se odigra današnja utakmica (u što sumnjam), u srijedu će biti katastrofalan. Iako se najavljuje prestanak padavina, ne vidim kako do srijede to mogu dovesti u neko normalno stanje...
Dobro bi bilo ostvariti bilo kakav pozitivan rezultat (čak i neriješeno) i što je najvažnije, ostati bez povreda.
-
- Kontakt:
Ne bi da budem negativan, ali mislim da je ovaj zimski prijelazni rok urađen sa dosta nekih propusta.
Okej, želiš da zadržiš kostur ekipe i to razumijem, ali da mi nemamo rezervnu opciju u napadu, da smo se riješili nekih igrača kroz posudbe gdje smo sad prisiljeni gledat Zvonu na stoperu dok mi dočekamo ovog Iranca i da ti Emir Halilović drži vezni red šta nam je već mjesecima bojka mi je malo neozbiljno.
Da ne bude da sam pljuvač bezveze, mislim da je ozbiljno vrijeme da se sa nekim igračima obavi ozbiljan razgovor jer bilo gdje drugo bi ti isti igrači bili zabetonirani na klupu uz onakav stav. Halilović i Suljić kao da su na betonari i igramo onako da ubijemo vrijeme, a ne kao da igramo protiv lidera prvenstva i imamo super šansu da se odlijepimo od Sarajeva. Edo svaki put ista priča i ne bi me čudilo da je onaj žuti karton bio isprovociran prije jer je Bilbija tu došao sa zadatkom. Razumijem sve, razumijem frustracije i razumijem ljutnju, ali **** mu mater zar nam se opet treba desit Banja Luka i onaj Suljićev debilni crveni.
Toliko smo napredovali i napredujemo svaki dan, ali nekim ljudima treba doći iz glave u guzicu da su ljudi došli i po onako usranom vremenu sinoć da te podrže a ti isto snaša se vučeš po terenu. Smiješno i jadno od strane nekih pojedinaca, ali eto šta da kažem
Okej, želiš da zadržiš kostur ekipe i to razumijem, ali da mi nemamo rezervnu opciju u napadu, da smo se riješili nekih igrača kroz posudbe gdje smo sad prisiljeni gledat Zvonu na stoperu dok mi dočekamo ovog Iranca i da ti Emir Halilović drži vezni red šta nam je već mjesecima bojka mi je malo neozbiljno.
Da ne bude da sam pljuvač bezveze, mislim da je ozbiljno vrijeme da se sa nekim igračima obavi ozbiljan razgovor jer bilo gdje drugo bi ti isti igrači bili zabetonirani na klupu uz onakav stav. Halilović i Suljić kao da su na betonari i igramo onako da ubijemo vrijeme, a ne kao da igramo protiv lidera prvenstva i imamo super šansu da se odlijepimo od Sarajeva. Edo svaki put ista priča i ne bi me čudilo da je onaj žuti karton bio isprovociran prije jer je Bilbija tu došao sa zadatkom. Razumijem sve, razumijem frustracije i razumijem ljutnju, ali **** mu mater zar nam se opet treba desit Banja Luka i onaj Suljićev debilni crveni.
Toliko smo napredovali i napredujemo svaki dan, ali nekim ljudima treba doći iz glave u guzicu da su ljudi došli i po onako usranom vremenu sinoć da te podrže a ti isto snaša se vučeš po terenu. Smiješno i jadno od strane nekih pojedinaca, ali eto šta da kažem
Mostar u srcu, Velež do groba
-
- Kontakt:
Kako bi nam dobro doslo da siroki sutra mora igrat..
-
- Kontakt:
Zamisli na šta bi tek tad ličio teren za utakmicu sa namaMostarwolf1981 je napisao/la: ↑25 feb 2024, 12:56Kako bi nam dobro doslo da siroki sutra mora igrat..

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Espiritosanto je napisao/la: ↑25 feb 2024, 12:59Zamisli na šta bi tek tad ličio teren za utakmicu sa namaMostarwolf1981 je napisao/la: ↑25 feb 2024, 12:56Kako bi nam dobro doslo da siroki sutra mora igrat..![]()
Mogu li se klubovi dogovoriti da se igra prva u nas?
-
- Kontakt:
Evo potvrdjeno, sutra se igra u 13hEspiritosanto je napisao/la: ↑25 feb 2024, 12:59Zamisli na šta bi tek tad ličio teren za utakmicu sa namaMostarwolf1981 je napisao/la: ↑25 feb 2024, 12:56Kako bi nam dobro doslo da siroki sutra mora igrat..![]()
Samo da se vratimo neporazeni, pa da slavimo prolaz na domacem terenu
- westsideSB96
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Opet u Čitluku ili?
Vjerojatno ni Posušje neće dati svoj stadion i oni sa nama za vikend igraju kući.
I Mostarske kiše kao da su stale
Dobra najava za Iranca na drustvenim mrezama. Valjda bude jos neki video sa potpisa na ovaj fazon.
19V22
-
- Kontakt:
Sto je danas treba otjerati Halilovica, njegova arogantnost, bahatost, nesprema 

- westsideSB96
- Kontakt:
Nema gdje drugo nego u ČitlukuEspiritosanto je napisao/la: ↑25 feb 2024, 13:47Opet u Čitluku ili?
Vjerojatno ni Posušje neće dati svoj stadion i oni sa nama za vikend igraju kući.
NKŠB ponos HRHB