FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Izgleda da ni u Tuborgu nema prenosa, sad me zvao haver prije 10 min..
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
hajde neka neko napravi link bar za drugo poluvrijeme
kakva caka kume, cekaju ljudi isto ko ti i ja da se upali ali uzaludDzoleZeljo je napisao/la:Ma mora biti tu link, cim trentuno prati tu stranicu 123 ljudi. Ima neka caka, garant.. Mozda su napravili pod drugim imenom, jer kad se pojavi vise raje, link pada i stopa, pa su vjerovatno samo za uzi krug raje to napravili..
Dzaba se trudite nista se nema vidjet, kod zelje igraci nesto pokusavaju individualno a ovi to sve sasijeku na 40 m, a kod travnika se samo valjaju igracistuttgart je napisao/la:kakva caka kume, cekaju ljudi isto ko ti i ja da se upali ali uzaludDzoleZeljo je napisao/la:Ma mora biti tu link, cim trentuno prati tu stranicu 123 ljudi. Ima neka caka, garant.. Mozda su napravili pod drugim imenom, jer kad se pojavi vise raje, link pada i stopa, pa su vjerovatno samo za uzi krug raje to napravili..
Realno na ovom terenu da igraju Real i Barsa ne bi se imalo sta vidjeti, a ne jos kod nasih igraca..Tkanton je napisao/la:Dzaba se trudite nista se nema vidjet, kod zelje igraci nesto pokusavaju individualno a ovi to sve sasijeku na 40 m, a kod travnika se samo valjaju igracistuttgart je napisao/la:kakva caka kume, cekaju ljudi isto ko ti i ja da se upali ali uzaludDzoleZeljo je napisao/la:Ma mora biti tu link, cim trentuno prati tu stranicu 123 ljudi. Ima neka caka, garant.. Mozda su napravili pod drugim imenom, jer kad se pojavi vise raje, link pada i stopa, pa su vjerovatno samo za uzi krug raje to napravili..

Pa de neka neko ko ima ADSL uzme acc od tog momka iz Kaknja i neka napravi stream.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- diplomatija
- Kontakt:
Molim vas moze Li link na pp, znam vecina gleda pa eto Ako moze neko i meni ispuniti tu zelju
-
- Kontakt:
ma nisu roboti nije nista cudno gubiti protiv travnjaka 
ps. penal

ps. penal
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
- Kontakt:
YANI
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
zar je penal ja vidio slobodni udaraca sa linije prije nego sto se ugasi stream 

Urdinov zabija za 1:1
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
YANIIII MAJSTOREEEE !!
- inacefindecko
- Kontakt:
čuj urdinov

- zeljeznicar1
- Kontakt:
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Bravo Yani, idemo ZELLJOOOOO. Sve do kraja Zeljo nema predaje !!!!
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
inacefindecko je napisao/la:čuj urdinov![]()

Drago mi je zbog njega.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
hoodzicccccccccccc
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ajde dobro je, vratili smo se na vrijeme....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 169 gostiju.