FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma mora biti tu link, cim trentuno prati tu stranicu 123 ljudi. Ima neka caka, garant.. Mozda su napravili pod drugim imenom, jer kad se pojavi vise raje, link pada i stopa, pa su vjerovatno samo za uzi krug raje to napravili..
Nema nikakva caka, znalo je biti po 1000 ljudi.DzoleZeljo je napisao/la:Ma mora biti tu link, cim trentuno prati tu stranicu 123 ljudi. Ima neka caka, garant.. Mozda su napravili pod drugim imenom, jer kad se pojavi vise raje, link pada i stopa, pa su vjerovatno samo za uzi krug raje to napravili..
Garant je momak koji inače pravi taj stream otišao u Travnik

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
svi pametujuuuuu i blebecu ,a niko stream kad treba ne zna napravit 

Željeznicar za život cijeli !
Jbga Travnik ko da je Real, svi ih uzimaju a mi ko debili
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Kako onda da taj link sada trentuno pravi 127 ljudi?ceze je napisao/la:Nema nikakva caka, znalo je biti po 1000 ljudi.DzoleZeljo je napisao/la:Ma mora biti tu link, cim trentuno prati tu stranicu 123 ljudi. Ima neka caka, garant.. Mozda su napravili pod drugim imenom, jer kad se pojavi vise raje, link pada i stopa, pa su vjerovatno samo za uzi krug raje to napravili..
pa moze li neko napraviti taj linkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
-
- Kontakt:
j*ebo im travnik familiju
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Fina akcija Travnika, ali nasa odbrana se jako lose postavlja. Bolje da je ovako rano gol nego pred kraj..
Ma čeka raja da se slučajno ne pojavi, mada sumnjam. Sad je 100 ljudi.DzoleZeljo je napisao/la:Kako onda da taj link sada trentuno pravi 127 ljudi?ceze je napisao/la:Nema nikakva caka, znalo je biti po 1000 ljudi.DzoleZeljo je napisao/la:Ma mora biti tu link, cim trentuno prati tu stranicu 123 ljudi. Ima neka caka, garant.. Mozda su napravili pod drugim imenom, jer kad se pojavi vise raje, link pada i stopa, pa su vjerovatno samo za uzi krug raje to napravili..
I meni je uključen taj stream, ali ništa.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ne znam sta se palite kao mala djeca kada znate da dole igramo kao ****. Pa kada smo imali deset puta jaci tim od ovoga danas, uvijek smo se razocarani vracali iz Travnika... Bod je kao kuca dole..
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Svi buse Travnik, a mi nista. Izgleda da ce jedino nama svanut kad ispadnu iz lige 

"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Ima na moja web tv,ko koristi adsl dat cu mu ja svoj user i pasw pa nek gleda 

Rudar Kakanj !!!
Kerla nije krivac , kriv je Tomic koji je pustio lika da ga prođe ko kakvo dijete...TeaM87 je napisao/la:Kerla opet kriv za go, pa dokle vise
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Ima prenos na TV slon
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Eto umalo 2:0...
Ne ide nas dole jednostavno.... TO je tako..
@Lucryler - Daj pravi link, pusti promociju...
http://www.rtvslon.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne ide nas dole jednostavno.... TO je tako..
@Lucryler - Daj pravi link, pusti promociju...
http://www.rtvslon.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 16 nov 2013, 13:25, ukupno mijenjano 1 put.
oni nisu svjesni kako bi se publika vraila da dobijemo Travnik,pa gorilo bi protiv Borca
Željeznicar za život cijeli !
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma sve to stoji, samo nas dole ne ide ali bas nikako...likusa je napisao/la:oni nisu svjesni kako bi se publika vraila da dobijemo Travnik,pa gorilo bi protiv Borca
Vjerovatno je do samog naseg pristupa u mec...
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin i 57 gostiju.