PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Sanjam kako imam vizu sanjam pobjedu na grbavici sanjam u evropu ja sanjam pobjede u nizu sanjam Sloboda liga sampiona nanana javaa prijave mi stizu java porazi u nizu java Sloboda igra drugu ligu nanana
Yebem te zeljo.
Yebem te zeljo.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Si mi dobar paša? O čemu ti? Pokisao jaGnjar u Borisovu i šta sad. Lika mati milasimidobar je napisao/la:Cuj ove endemske vrste..sviunapad1010 je napisao/la:Pokisnu ti jaGnjar usroWestTrebina je napisao/la:’
Tobeti zašto otjera zagoja? Tobejarabi![]()
Nikad u stogodisnjoj istoriji niste bili blize nekom trofeju nego sa jaGnjarom..
Al ajd ti to objasni fukari...

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
samirr je napisao/la:Sanjam kako imam vizu sanjam pobjedu na grbavici sanjam u evropu ja sanjam pobjede u nizu sanjam Sloboda liga sampiona nanana javaa prijave mi stizu java porazi u nizu java Sloboda igra drugu ligu nanana
Yebem te zeljo.

Samo jako

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Dobro jutro radni narode

Poderi prodanu kuju iz Vijetnama...Pa da je onda kupi neko sa Filipina poslije Malezije i Viketnama:urnebes:

Poderi prodanu kuju iz Vijetnama...Pa da je onda kupi neko sa Filipina poslije Malezije i Viketnama:urnebes:

ŽELJEZNIČAR 1921
S kim vi igrate danas?biceDUPLA je napisao/la:Dobro jutro radni narode![]()
Poderi prodanu kuju iz Vijetnama...Pa da je onda kupi neko sa Filipina poslije Malezije i Viketnama:urnebes:![]()
since 1973
Ustao lola u 7.00 sati i opleo o kompleksima prema FKS.
Kakav slučaj.
Kakav slučaj.
U 7:30, molim lijepoGiljotina je napisao/la:Ustao lola u 7.00 sati i opleo o kompleksima prema FKS.
Kakav slučaj.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Yebem te željo!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Slavko Petrovic NE

Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
Jesmo. Nikad veća prostačina i seljačina nije sjedila na klupi našeg kluba.simidobar je napisao/la:Cuj ove endemske vrste..sviunapad1010 je napisao/la:Pokisnu ti jaGnjar usroWestTrebina je napisao/la:’
Tobeti zašto otjera zagoja? Tobejarabi![]()
Nikad u stogodisnjoj istoriji niste bili blize nekom trofeju nego sa jaGnjarom..
Al ajd ti to objasni fukari...
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
I tu Slobodu je upropastio, da je bio drugi trener kao Ciro uzeli bi titulu... Pa se ispalio kad je shvatio da su ga provalili.
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
Neko Kiseljak, neko Bate Borisov 

Upropastio, tako sto ih je odveo u Evropu, finale kupa i do zadnje se borili za titulu. Sad mogu da se bore sa rajom negdje za sredinu tabele, eventualno za opstanak. Mojne se prosipati, ispadas smjesan. A jos manje ne izigravaj navijaca Sarajeva jer to nisi.16022019 je napisao/la:I tu Slobodu je upropastio, da je bio drugi trener kao Ciro uzeli bi titulu... Pa se ispalio kad je shvatio da su ga provalili.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
- Kontakt:
Nemoj tako grbavica je gorila u ratu, oni su se borili protiv rezima, sistema, politike, Huna, vjetrenjaca...Zip je napisao/la:Neko Kiseljak, neko Bate Borisov
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
I ovaj se prodao za veceru treneruemir79 je napisao/la:Upropastio, tako sto ih je odveo u Evropu, finale kupa i do zadnje se borili za titulu. Sad mogu da se bore sa rajom negdje za sredinu tabele, eventualno za opstanak. Mojne se prosipati, ispadas smjesan. A jos manje ne izigravaj navijaca Sarajeva jer to nisi.16022019 je napisao/la:I tu Slobodu je upropastio, da je bio drugi trener kao Ciro uzeli bi titulu... Pa se ispalio kad je shvatio da su ga provalili.

- BosniaBoston
- Kontakt:
Ovo je zadnji dan u kojem se mozete kur.citi takvim neoriginalnim “šalama”Zip je napisao/la:Neko Kiseljak, neko Bate Borisov

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- svrakino1921
- Kontakt:
Tobe jesil to ti16022019 je napisao/la:I tu Slobodu je upropastio, da je bio drugi trener kao Ciro uzeli bi titulu... Pa se ispalio kad je shvatio da su ga provalili.
Prodali se jer podrzavamo najuspjesnijeg trenera u historiji kluba? Lijepa pameti niposto skupa nisi.16022019 je napisao/la:I ovaj se prodao za veceru treneruemir79 je napisao/la:Upropastio, tako sto ih je odveo u Evropu, finale kupa i do zadnje se borili za titulu. Sad mogu da se bore sa rajom negdje za sredinu tabele, eventualno za opstanak. Mojne se prosipati, ispadas smjesan. A jos manje ne izigravaj navijaca Sarajeva jer to nisi.16022019 je napisao/la:I tu Slobodu je upropastio, da je bio drugi trener kao Ciro uzeli bi titulu... Pa se ispalio kad je shvatio da su ga provalili.Nosi li sarajevo veterinarsku dozvolu kad idu na gostovanje, jer me cudi da ga protivnici uopste pustaju u krug stadionaaaa
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Selam sv'Jema narocito krezubim 1921
Mozda je nama zadnja tekma u Evropi, al nije zadnja pobjeda na Grbavici ove godineBosniaBoston je napisao/la:Ovo je zadnji dan u kojem se mozete kur.citi takvim neoriginalnim “šalama”Zip je napisao/la:Neko Kiseljak, neko Bate Borisov

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.