Ides na ahiret?redbull93 je napisao/la:
A moram vas zajebavat jos malo dok imam vremena, poslije me nece biti.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MocMahale444
Re: PL prepucavanja
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Hoces samnom?MocMahale444 je napisao/la:Ides na ahiret?redbull93 je napisao/la:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- MocMahale444
72 zene? Sta's ti tamo ti se derperedbull93 je napisao/la:Hoces samnom?MocMahale444 je napisao/la:Ides na ahiret?redbull93 je napisao/la:

Jesi pitao pitare za dozvolu?
Saberi se momčinoredbull93 je napisao/la:@muha i ti u selefije otisao, nekad si bio pristojan momak. Lose drustvo utice na tebe.![]()
Ove tipa dokoljenko sve qurcem u celo treba udarat koji su to degenerici. Al eto vase drustvo, pa malo ste se priklonili ludosti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Jok. Ide s tobetom u janju da udaraju usrefovicuMocMahale444 je napisao/la:Ides na ahiret?redbull93 je napisao/la:

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ulazim u parove da ti povedes akciju sa ovog foruma na njihov yt kanalMocMahale444 je napisao/la:
72 zene? Sta's ti tamo ti se derpe![]()
Jesi pitao pitare za dozvolu?

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- MocMahale444
Usref nas delija samo onako ljohavo se kezi i govori "sta je tu je".sviunapad1010 je napisao/la:Jok. Ide s tobetom u janju da udaraju usrefovicuMocMahale444 je napisao/la:Ides na ahiret?redbull93 je napisao/la:
- MocMahale444
redbull93 je napisao/la:Ulazim u parove da ti povedes akciju sa ovog foruma na njihov yt kanalMocMahale444 je napisao/la:
72 zene? Sta's ti tamo ti se derpe![]()
Jesi pitao pitare za dozvolu?![]()
![]()
Hocemo hljeba mi

Samo nemoj nas sramotiti, pomeni nas ziv bio ima da visimo na yt. Parovi 8 redbull smogovac ce ti biti acc.
-
- Kontakt:
Prosla zvezda pa se kezi. Yebem li ga fumfljavog.MocMahale444 je napisao/la:Usref nas delija samo onako ljohavo se kezi i govori "sta je tu je".sviunapad1010 je napisao/la:
Jok. Ide s tobetom u janju da udaraju usrefovicu
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
@kockoglavi nas čita. Sad smo nayebali.
A @redbull sta reče neki dan i ostade živ, da vam nisu glave 2x2 ali ste frljavi. Kralj si svega mi

@prizone javi se. Svima izleti ba sta fali

A @redbull sta reče neki dan i ostade živ, da vam nisu glave 2x2 ali ste frljavi. Kralj si svega mi

@muha bit ce specijalni pozdrav za raju sa foruma 
@sviunapad nisam nista slagao, onolika flasa i onoliku glavu ofulat, et nemam rijeci

@sviunapad nisam nista slagao, onolika flasa i onoliku glavu ofulat, et nemam rijeci
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Glavurdaredbull93 je napisao/la:@muha bit ce specijalni pozdrav za raju sa foruma

Banovici.sviunapad1010 je napisao/la:@kockoglavi nas čita. Sad smo nayebali.![]()
A @redbull sta reče neki dan i ostade živ, da vam nisu glave 2x2 ali ste frljavi. Kralj si svega mi![]()
- WestTrebina
- Kontakt:
Pokisnuce mu glOOva, yebem ga u usta usrana.sviunapad1010 je napisao/la:Pokisnu ti jaGnjar usroWestTrebina je napisao/la:’
Tobeti zašto otjera zagoja? Tobejarabi
Zagoru ga zacera

Al simeun nema mosnje ko zagoj pa da objavi podatke. A da to smije, pomogo bi mu da se odvikne od foruma
West malo si vulgaran, ali te podrzavam zato sto nisi pao pod uticaj placenika da podrzavas Husrefa. P.S. Kockoglavi jesi ziv, rumeni ?!
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
16022019 je napisao/la:West malo si vulgaran, ali te podrzavam zato sto nisi pao pod uticaj placenika da podrzavas Husrefa. P.S. Kockoglavi jesi ziv, rumeni ?!

Nije zent jaro.. jel to americka zvrcka ?
Ne smijem, ganjaces me po portalima i drustvenim mrezama, hoces da mi saljes ruzne smajlije na messenger... samo mi fali luda baba u zivotu..WestTrebina je napisao/la:Pokisnuce mu glOOva, yebem ga u usta usrana.sviunapad1010 je napisao/la:Pokisnu ti jaGnjar usroWestTrebina je napisao/la:’
Zagoru ga zacera![]()
Al simeun nema mosnje ko zagoj pa da objavi podatke. A da to smije, pomogo bi mu da se odvikne od foruma
Stara ku*vetino... imal navijacke grupe u BiH da ti se nije izredala na blizoj i daljoj rodbini ???
Zasto ne izvadis moje mosnje iz usta i ne kazes gdje da te upoznam.. Ja necu zvat forum u pomoc i ko jado objavljivat pp, fol ti sega nesto.. Kafica sa tobom bi bila prava stvar..

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Moje vidjenje derbija kola Celik-Zeljo..
Zeljo zasluzeno pobjedio izgledali su stabilniji i vec se vidi rukopis i sistem osima. Celik odigrao nekako u grcu jel zbog atmosfere ili su jednostavno inferiorniji ne znam.
Prvi gol Zelje rega, drugi gol neregularan bas je onaj tkz. eksperta sam sebe diskvalifikovao. Da smo normalna drzava istjeran bi bio sa bht jer bruka televiziju.
Kone bi opet dobile i bez toga gola.
Nisam ljubitelj osima ali gadjanje je totalno idiotski, jedino mi nije jasno kako su fulili onoliku glavu.
Salu na stranu, Celik nije los tim dok je Zeljo uz Zrinjski i nas glavni favorit za titulu.
Zeljo zasluzeno pobjedio izgledali su stabilniji i vec se vidi rukopis i sistem osima. Celik odigrao nekako u grcu jel zbog atmosfere ili su jednostavno inferiorniji ne znam.
Prvi gol Zelje rega, drugi gol neregularan bas je onaj tkz. eksperta sam sebe diskvalifikovao. Da smo normalna drzava istjeran bi bio sa bht jer bruka televiziju.
Kone bi opet dobile i bez toga gola.
Nisam ljubitelj osima ali gadjanje je totalno idiotski, jedino mi nije jasno kako su fulili onoliku glavu.
Salu na stranu, Celik nije los tim dok je Zeljo uz Zrinjski i nas glavni favorit za titulu.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
Cuj ove endemske vrste..sviunapad1010 je napisao/la:Pokisnu ti jaGnjar usroWestTrebina je napisao/la:’

Nikad u stogodisnjoj istoriji niste bili blize nekom trofeju nego sa jaGnjarom..
Al ajd ti to objasni fukari...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Cinjenica je da Slobodu veci seljak nije vodio ni prije ni poslije njega... A bilo je svega na klupi Slobode ali ovaj je bas kocijas.
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
- Dokoljenko
- Kontakt:
Ljube se, istok i zapad
Ljube se, vijetnam i turska

Ljube se, vijetnam i turska

Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.