FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DzoleZeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DzoleZeljo » 16 nov 2013, 00:42

Ne znam iskreno, imali smo losih iskustava sa Turcima, mislim da mi fakticki tu ne mozemo imati nikakve dobiti, osim ako klub neko direktno ne privatizuje, ali o ovoj zemlji to jos zakonski nije predvideno, tako neki pokusaj kao kod pitara (gdje im Tan daje lovu za omladinski napredak, a oni popunjavaju rupe prvog tima) mislim da ne bi dobro prosao. Uostalom, oni nemamju sta izgubiti, dok Zeljo ima dosta stvari pod svojim...

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 16 nov 2013, 09:30

terabajt je napisao/la:Svraka: Nismo roboti, normalno je da se opustimo uz cigare i alkohol.
Citam i ne vjerujem sta citam. :o
Koji idiot :lol:
Ajd dobro, opusti se uz alkohol ( mada ni to nije pozeljno ) ali da takozvani profesionalni sportista izjavi da se opušta uz cigarete, eh onda ne znam stvarno gdje ovo ide :roll:
Može li mi samo neko reći koliko je Wilshere odigrao minuta u Arsenalu nakon što je izašla ona fotografija na kojoj je on sa cigarom?
Čudi me da se Svraka nije uporedio sa Zidaneom :mrgreen:

Inače, najveći problem ovdje je taj nepostojeći zakon o privatizaciji sporta. Siguran sam kad bi se došlo do takvog zakona da bi se našli i ulagači koji bi se maksimalno posvetili klubu, pa onda skraćenje lige. Eh onda bi imao i fudbal, i pristojnu Evropu a naravno i posjetu što je koliko toliko finansijski plus za klubove :)
Ja te volim, volim Željo..

damirc
Kontakt:

Post Postao/la damirc » 16 nov 2013, 09:48

Najzalosnije je sto Svraka u svojoj izjavi govori da je prevashodni cilj svakog igraca da se proda i obezbjedi egzistenciju. S tim se svakako slazem, ali ne mogu da vjerujem da neko moze izjaviti da konzumira cigarete i alkohol i onda ocekuje da ga neko kupi.

Slazem se ja da se igraci trebaju opustiti jer i oni su ljudi, ali brate ti si "profesionalni" fudbaler, ja sam dao 120 KM za godisnju i clansku da bih gledao svog Želju i ocekivao neku lijepu i pozrtvovanu igru od nasih fudbalera, a onda shvatim da nam je kapiten pusac i "alkoholicar" koji to javno potvrdi.

Mišljenja sam da niko od igraca nema pravo da se igra sa nasim zivcima jer mi smo ti koji im dajemo podrsku i koji ih bodrimo na svakoj utakmici, i ovo je samo odraz nepostovanja kako prema klubu koji ga placa tako i prema nama navijacima koji ih podrzavamo na utakmicama.

Alsoudani
Kontakt:

Post Postao/la Alsoudani » 16 nov 2013, 10:55

Damirc zato je trenutno na tribinama izmedu 500 - 1000 ljudi. Ima sve svoje nisu ljudi budale vjeruj mi. Ja poznajem najmanje pet ljudi koji imaju godisnje ne idu nikako na utakmice, nece jednostavno jbg a ..

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 16 nov 2013, 11:20

Hoce li biti kakav stream?

deyo
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la deyo » 16 nov 2013, 11:30

Ovo sto je Svraka izjavio samo pokazuje na kojem nivou je razmisljanje tih nazovi igraca,ovako razmislja provincijski povremeni igrac koji nakon tekme ode da se napije itd ali on ne ocekuje da zaigra u nekom vecem klubu nego se zadovoljava onom "bolje prvi na selu nego zadnji u gradu"tj dovoljno mu je da ga neko potapsa po ramenima i kaze mu jarane ti si dobar igrac :x i pun sebe moze da prica kako je igrao u Želji i za Repku.

Nije samo on kriv sto tako razmislja jer mu to dopustaju

Ja bi zahtjevao takvu kondicionu spremu da bi automatski ispadali svi oni koji puse i piju jer ne bi mogli izdrzati i samim tim prirodna selekcija se vrsi.
Doduse neki iako zive sportskim zivotom nemogu jak napor izdrzati ali za te stvari su doktori i redovne kontrole tu.

Uglavnom da on trci kao da mu je 19 i da pretrcava sve niko ne bi doveo u pitanje to sto on radi nego bi to bila samo njegova glupost,ovako si k...c na terenu i jos se hvalis :D

Željo Šampion
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 16 nov 2013, 11:38

Vi mentalitet igraca ne mozete promijeniti koliko god zelili, to je tako jednostavno. Ako su im sva raja u okruzenju narkici i alkici, ne moze Svraka biti izuzetak jer se nece onda uklapati u takvu raju. Zato se treba dijete od pjetlici uciti kako ponasati van terena. Tako je, kako je. Kako mislite vi promijeniti Jamaka, kada je covjek postao kronicni alkoholicar. Gotovo, uslu u krv u nema nazad. Nikako! Ali eto on makar da svoj odredeni maksimum koji je dovoljan za ovu ligu..Tako je kako je.. Kaada se budu dovoli drugi igraci, treba traziti prvenstveno momke tipa Kvesica, Zole, itd...

Ajde ljudi, pustite se negativnog razmisljanja na tan utakmice. Za 1 i 30 min igramo mozda najbitniju utakmicu ovoga dijela sezona, koja ce odrediti dalji tog prvestva.

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 16 nov 2013, 11:43

ima li prenosa??
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Alsoudani
Kontakt:

Post Postao/la Alsoudani » 16 nov 2013, 11:43

DzoleZeljo je napisao/la:Vi mentalitet igraca ne mozete promijeniti koliko god zelili, to je tako jednostavno. Ako su im sva raja u okruzenju narkici i alkici, ne moze Svraka biti izuzetak jer se nece onda uklapati u takvu raju. Zato se treba dijete od pjetlici uciti kako ponasati van terena. Tako je, kako je. Kako mislite vi promijeniti Jamaka, kada je covjek postao kronicni alkoholicar. Gotovo, uslu u krv u nema nazad. Nikako! Ali eto on makar da svoj odredeni maksimum koji je dovoljan za ovu ligu..Tako je kako je.. Kaada se budu dovoli drugi igraci, treba traziti prvenstveno momke tipa Kvesica, Zole, itd...

Ajde ljudi, pustite se negativnog razmisljanja na tan utakmice. Za 1 i 30 min igramo mozda najbitniju utakmicu ovoga dijela sezona, koja ce odrediti dalji tog prvestva.
Trebao bi i ti odraditi jedno gostovanje. ;)

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 16 nov 2013, 11:47

Ti bi trebao jednom doci na utakmicu. Hajde sada u pijesak i igraj se sa kanticom dok odrasli pisu, Aldine, Dona i hiljadu budalastih nickova. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

Alsoudani
Kontakt:

Post Postao/la Alsoudani » 16 nov 2013, 11:49

storm_raider je napisao/la:Ti bi trebao jednom doci na utakmicu. Hajde sada u pijesak i igraj se sa kanticom dok odrasli pisu, Aldine, Dona i hiljadu budalastih nickova. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a to bi vala mogao otici jedno gostovanje, mama ti ne da ili nemas skim ? :D ahh, izvini, nema organizovano zato nisi otisao ... :lol:
Pametuje drugima a svake druge subote na forumu. :lol: Naci cemo ti nekog da ides na gostovanje, javi se na PP. :)
Zadnja izmjena: Alsoudani, dana/u 16 nov 2013, 11:53, ukupno mijenjano 3 puta.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 16 nov 2013, 11:50

@Alsoudani - Bez komentara na to tvoje zadnje, cisto jer ne zelim stvarati sranja pred utakmicu.... ;)

Idemo plaviiiii......

Alsoudani
Kontakt:

Post Postao/la Alsoudani » 16 nov 2013, 11:52

DzoleZeljo je napisao/la:@Alsoudani - Bez komentara na to tvoje zadnje, cisto jer ne zelim stvarati sranja pred utakmicu.... ;)

Idemo plaviiiii......
Ma salim se ja, ne zamjeri. ;)

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 16 nov 2013, 11:53

Alsoudani je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Ti bi trebao jednom doci na utakmicu. Hajde sada u pijesak i igraj se sa kanticom dok odrasli pisu, Aldine, Dona i hiljadu budalastih nickova. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a to bi vala mogao otici jedno gostovanje, mama ti ne da ili nemas skim ? :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mora da je tesko kad znas da ce ti i ovaj nick biti banovan. Nije valjda da si nervozan zbog toga. Da si marku dobijao za svaki nick koji si pravio mogao si godisnju kupiti. :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Alsoudani
Kontakt:

Post Postao/la Alsoudani » 16 nov 2013, 11:54

storm_raider je napisao/la:
Alsoudani je napisao/la:
a to bi vala mogao otici jedno gostovanje, mama ti ne da ili nemas skim ? :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mora da je tesko kad znas da ce ti i ovaj nick biti banovan. Nije valjda da si nervozan zbog toga. Da si marku dobijao za svaki nick koji si pravio mogao si godisnju kupiti. :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sad skupljam za svaki nik po marku da tebe odvedem na gostovanje, dusa draga, koja ti je dioptrija ? :D :D Sto vise banovo bude imat ces vise sanse da odes i ti na gostovanje, dusa draga. :lol:
Zadnja izmjena: Alsoudani, dana/u 16 nov 2013, 12:01, ukupno mijenjano 1 put.

zumba
Kontakt:

Post Postao/la zumba » 16 nov 2013, 11:54

Onaj standardni stream oce li biti,ako hoce nek neko postavi ako nije belaaj :)

anonimni
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la anonimni » 16 nov 2013, 11:59

Alsoudani je napisao/la:
Alsoudani je napisao/la: a to bi vala mogao otici jedno gostovanje, mama ti ne da ili nemas skim ? :D
Sad skupljam za svaki nik po marku da tebe odvedem na gostovanje, dusa draga, koja ti je dioptrija ? :D :D
Sto ti ne ides na gostovanja kad ih toliko spominjes ?

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 16 nov 2013, 12:02

Alsoudani je napisao/la: Sad skupljam za svaki nik po marku da tebe odvedem na gostovanje, dusa draga, koja ti je dioptrija ? :D :D
:lol: :lol: :lol: Nisi ti vidio Zelju ni na slikama, a ne gostovanje. Valja izaci iz kuce, ali ne zaboravi da poneses nickove. :mrgreen: Vidim ja neki smrad se siri. :lol: :lol: Hajde u pijesak i ponesi kanticu, ne smetaj odraslima. :mrgreen:

@anonimni, nije ti on Grbavice vidio, a ne gostovanje. Obican balavi padobranac. Maskota foruma. :mrgreen:

@ontopic dok ovog indijanca malo prozivam,
Zna li neko je li Zola izasao iz bolnice?

Alsoudani
Kontakt:

Post Postao/la Alsoudani » 16 nov 2013, 12:04

Alsoudani je napisao/la: Sad skupljam za svaki nik po marku da tebe odvedem na gostovanje, dusa draga, koja ti je dioptrija ? :D :D
:lol: :lol: :lol: Nisi ti vidio Zelju ni na slikama, a ne gostovanje. Valja izaci iz kuce, ali ne zaboravi da poneses nickove. :mrgreen: Vidim ja neki smrad se siri. :lol: :lol: Hajde u pijesak i ponesi kanticu, ne smetaj odraslima. :mrgreen:

@anonimni, nije ti on Grbavice vidio, a ne gostovanje. Obican balavi padobranac.

Ma skupit cemo i tebi bolan da odradis jedno gostovanje od kad si registrovao dvije tisuce osme. Nije sramota reci da nemas s kim ici, sta fali ;) Samo mi reci koja ti je dioptrija ? :D

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 16 nov 2013, 12:05

Alsoudani je napisao/la:

@anonimni, nije ti on Grbavice vidio, a ne gostovanje. Obican balavi padobranac.

Ma skupit cemo i tebi bolan da odradis jedno gostovanje od kad si registrovao dvije tisuce osme. Nije sramota reci da nemas s kim ici, sta fali ;) Samo mi reci koja ti je dioptrija ? :D
Ponavljas se Aldine sa hiljadu nickova, ali uskoro ce ban ne brini. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Uz nogu sad, miran! :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Laudrup, Levin i 56 gostiju.