Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Mislim da je on pravi playmaker za nas, Real bi ga dao za 25-30 milijuna
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- red devil88
- Kontakt:
Ma Real daje igrace ispod svake cijene to mi nikad nece biti jasno ocm a bolje njega dovesti nego opet nakog talenta
Glory Glory Man United !!! 

Slažem se s tobom, mislim da Kaka može odigrati dobro barem 4 sezone. U travnju će imati 29.godina još je relativno mladred devil88 je napisao/la:Ma Real daje igrace ispod svake cijene to mi nikad nece biti jasno ocm a bolje njega dovesti nego opet nakog talenta
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Previse rizicno po meni. Odlican je igrac i da je to onaj stari Kaka molio bih boga dan i noc da nam dodje, ipak Kaku sada muce povrede. Dati 30 mil. eura za igraca i rizikovati da ti odigra svega par utakmica je previse. Nezelim jos jednog Hargreavesa definitivno. Kaka je vise povrijedjen u zadnje vrijeme nego sto igra.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- red devil88
- Kontakt:
I to je i najveci razlog zbog kojeg ja mislim nikad nece ni doci jer nece SAF opet rizikovati da se zezne kao sa Owenom !Rooney88 je napisao/la:Previse rizicno po meni. Odlican je igrac i da je to onaj stari Kaka molio bih boga dan i noc da nam dodje, ipak Kaku sada muce povrede. Dati 30 mil. eura za igraca i rizikovati da ti odigra svega par utakmica je previse. Nezelim jos jednog Hargreavesa definitivno. Kaka je vise povrijedjen u zadnje vrijeme nego sto igra.

- _karabaja_
- Kontakt:
Moja prva zelja u sledecem prelaznom roku i nadam se da ce se ostvariti. Jos bi volio vidjeti Younga iz Ville, a @Ted je dao dobro misljenje za Kaku. Potreban nam je jedan provjeren razigravac u ekipi, a posto je nemoguce dovesti Xavia, Iniestu, Ozila, Snajdera onda ostaje Kaka. Tu je jedini rizik da se ne ponovi Owenov slucaj, a nisu upitne Kakine igracke kvalitete.majestic24 je napisao/la:Navodno je potpisan predugovor s Rodwelom koji bi trebao doci na Old trafford na ljeto za 25 mill funti
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
- majestic24
- Kontakt:
Nece se Fergie kockati s tim. Kaka ima vec 29 godina i previse je dati za njega 25 mil eura. Jos kad uzmes u obzir sve povrede koje je imao u zadnjih godinu dana,onda je to potpuno rizican posao. Jos je i engleska liga "cvrsca od spanske"._karabaja_ je napisao/la:Moja prva zelja u sledecem prelaznom roku i nadam se da ce se ostvariti. Jos bi volio vidjeti Younga iz Ville, a @Ted je dao dobro misljenje za Kaku. Potreban nam je jedan provjeren razigravac u ekipi, a posto je nemoguce dovesti Xavia, Iniestu, Ozila, Snajdera onda ostaje Kaka. Tu je jedini rizik da se ne ponovi Owenov slucaj, a nisu upitne Kakine igracke kvalitete.majestic24 je napisao/la:Navodno je potpisan predugovor s Rodwelom koji bi trebao doci na Old trafford na ljeto za 25 mill funti
Sneider je najbolje rijesenje u ovom trenutku i mislim da ga nije nemoguce dovesti.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
-
- Kontakt:
Sa dolaskom Rodwela i Bastijana Swainstaigera na ljeto United ce imati jedan od najacih veznih redova u evropi. A Swajni sigurno dolazi Sir Alex ce razbiti banku na ljeto i dovesti ga u United. Povratkom igraca sa posudbe i ovim postojecim kadrom mi cemo imati strasan tim. A danas ocekujem da United odigra ozbiljno sa dosta dinamike u napadu i da mislim da bi opet mali Chicarito mogao zabiti.
Manchester United agree summer deal for Everton wonderkid Jack Rodwell – report
Manchester United manager Sir Alex Ferguson has reportedly agreed a deal to sign Everton midfielder Jack Rodwell for a fee believed to be £25 million.
Rodwell is one of the hottest prospects in European football and has been linked with moves to Manchester United and Real Madrid in recent months, though The Sun now claims that Ferguson has moved to secure his long-term target.
Notwithstanding the fact that 20-year-old Rodwell only signed a five-year deal last May, the newspaper claims that Ferguson has persuaded club owners the Glazers to offer Everton £25m, a sum they believe the Toffees are not in a position to turn down.
Everton boss David Moyes would be loth to lose such a bright prospect after seeing the club cash in on Joleon Lescott and Wayne Rooney under his tenure, though given the club's current financial troubles he probably accepts that the Toffees would be hard-pushed to resist such a substantial offer.
Ferguson has also reportedly set his sights on Aston Villa pair Ashley Young and Ciaran Clark as he looks to steal a march on his summer transfer targets.
United have reportedly sounded out a £15m move to secure the pair, who have provided rare highlights in Aston Villa’s disappointing season under Gerard Houllier.
Puno para za ovog momka, sumnjam da ce United ovoliko platiti!
Manchester United manager Sir Alex Ferguson has reportedly agreed a deal to sign Everton midfielder Jack Rodwell for a fee believed to be £25 million.
Rodwell is one of the hottest prospects in European football and has been linked with moves to Manchester United and Real Madrid in recent months, though The Sun now claims that Ferguson has moved to secure his long-term target.
Notwithstanding the fact that 20-year-old Rodwell only signed a five-year deal last May, the newspaper claims that Ferguson has persuaded club owners the Glazers to offer Everton £25m, a sum they believe the Toffees are not in a position to turn down.
Everton boss David Moyes would be loth to lose such a bright prospect after seeing the club cash in on Joleon Lescott and Wayne Rooney under his tenure, though given the club's current financial troubles he probably accepts that the Toffees would be hard-pushed to resist such a substantial offer.
Ferguson has also reportedly set his sights on Aston Villa pair Ashley Young and Ciaran Clark as he looks to steal a march on his summer transfer targets.
United have reportedly sounded out a £15m move to secure the pair, who have provided rare highlights in Aston Villa’s disappointing season under Gerard Houllier.
Puno para za ovog momka, sumnjam da ce United ovoliko platiti!
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
- Thunderstruck
- Kontakt:
Ako je već istina to za Rodwela onda dobrodošao. Ali ja još uvijek smatram da nam treba kreativac, ali ne tipa Pastore, Kaka, Sneider jer su ti igrači preofanzivni i iza njih moraju igrati dva trkača. Kao najbolje rješenje se nameće Modrić.
I neko je spominjao da nam Young ne treba jer imamo boljih krila
Koga? Nanija ali je i to upitno. I dati 15 miliona za Younga je ništa.
I neko je spominjao da nam Young ne treba jer imamo boljih krila

Zadnja izmjena: Thunderstruck, dana/u 12 mar 2011, 15:50, ukupno mijenjano 1 put.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
15mil za tog igraca je sitnica, Sanchez sigurno kosta 30 mil..Thunderstruck je napisao/la:Ako je već istina to za Rodwela onda dobrodošao. Ali ja još uvijek smatram da nam treba kreativac, ali ne tipa Pastore, Kaka, Sneider jer su ti igrači preofanzivni i iza njih moraju igrati dva trkača. Kao najbolje rješenje se nameće Modrić.
I neko je spominjao da nam Young ne treba jer imamo boljih kila![]()
- Thunderstruck
- Kontakt:
Sanchez bi sigurno bio skuplji ali ja mislim da je i to malo napuhana cijena i da bi njegov transfer trebao iznositi ne više od 25 miliona što je realno a i prihvatljivo.haxonja je napisao/la:
15mil za tog igraca je sitnica, Sanchez sigurno kosta 30 mil..
[youtube][/youtube]
0:18 remember the name WAYNE ROONEY!!
Naleti na ovaj clip bezz, ali ovaj gol ce mi uvijek ostati u sjecanju mislim da je ta tekma odlucila na kraju da United bude prvak.
0:18 remember the name WAYNE ROONEY!!
Naleti na ovaj clip bezz, ali ovaj gol ce mi uvijek ostati u sjecanju mislim da je ta tekma odlucila na kraju da United bude prvak.
- majestic24
- Kontakt:
Ako mislite da je Young dobar,vjerujte da je Sanchez duplo bolji. Gledao sam ga x puta i stvarno momak razvaljuje.Thunderstruck je napisao/la:Sanchez bi sigurno bio skuplji ali ja mislim da je i to malo napuhana cijena i da bi njegov transfer trebao iznositi ne više od 25 miliona što je realno a i prihvatljivo.haxonja je napisao/la:
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- red devil88
- Kontakt:
Svi smo mi njega gledali ali niko ne garantuje da ce se snaci u EPL a Young se netreba navikavati ni nista jer je godinama tu ali hajde vidjet ce mo sta ce se sve desiti !majestic24 je napisao/la:Ako mislite da je Young dobar,vjerujte da je Sanchez duplo bolji. Gledao sam ga x puta i stvarno momak razvaljuje.Thunderstruck je napisao/la:Sanchez bi sigurno bio skuplji ali ja mislim da je i to malo napuhana cijena i da bi njegov transfer trebao iznositi ne više od 25 miliona što je realno a i prihvatljivo.haxonja je napisao/la:

Valencia od prve minute,Rafael i Fabio po bokovima,da vidimo kako i to funkcionise
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
van der Sar
Brown
Smalling
Vidic
Evra
Rafael
O'Shea
Gibson
Fabio
Rooney
Hernandez
Vezni red gori.
Utakmica je sad postala mnogo interesantnija.
Brown
Smalling
Vidic
Evra
Rafael
O'Shea
Gibson
Fabio
Rooney
Hernandez
Vezni red gori.

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- Thunderstruck
- Kontakt:
Trasimaco je napisao/la:van der Sar
Brown
Smalling
Vidic
Evra
Rafael
O'Shea
Gibson
Fabio
Rooney
Hernandez
Vezni red gori.Utakmica je sad postala mnogo interesantnija.

Ovaj sam sastav vidio prije nekoliko minuta na redcafe i nisam htio vjerovati u njega ali sad sam vidio potvrdu na oficijelnoj

Biće stvarno zanimljivo

Sta je ovo majko mila.
Jucer kaze Ferguson da ce igrat najjaca ekipa, i onda nam ovo servira. Ne vidim stvarno kako ce ova ekipa zabit gol.

Jucer kaze Ferguson da ce igrat najjaca ekipa, i onda nam ovo servira. Ne vidim stvarno kako ce ova ekipa zabit gol.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Thunderstruck
- Kontakt:
Subs: Kuszczak, Scholes, Giggs, Berbatov, Valencia, Obertan, King.
Nešto tamo govore da su Fletch i Carrick povrijeđeni, samo da budu spremni za utorak
Nešto tamo govore da su Fletch i Carrick povrijeđeni, samo da budu spremni za utorak

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.