Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Znači Napoli dobio i Empoli.
Vidim gol pao iz penala.
Je li bio?
Vidim gol pao iz penala.
Je li bio?
Pa sta je ovdje za penala bilo, nisam gledao drugo pol, pa ovo nisam ni vidio. Jbt pa zasto im VAR sluzi, Boze sacuvaj
Empoli je deff bio bolja ekipa u prvom poluvremenu
Empoli je deff bio bolja ekipa u prvom poluvremenu
A nek ide sve u qrac ako je ono penal. Od sviranih penala iz ove sezone nije ni 20% opravdanih
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Hakan ode van, prepona, ne bi trebalo to biti ozbiljno previse, al moze biti i par sedmica van stroja, potencijalni problem za inter
ja tragedije i Rome, Jurić je uspio biti lošiji i od DDR-a.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Dvije prinuđene izmjene za Inter u prvom poluvremenu. Hakan i Acerbi fuori 
Jurić radi ono što najbolje radi - dobru odbranu a ako ste od njega očekivali tečnu napadačku igru onda očito niste ni vi ni vaša uprava gledali njegove ranije klubove
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Šta uradi ovaj Zalevski iz Rome hahahaha poklonjen gol.
Zalewski kralju
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- akisarajevo92
- Kontakt:
kakvih par horor poteza Zalewskog
ovakav bi se borio za minutazu i u Wwin ligi
ovakav bi se borio za minutazu i u Wwin ligi
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 20 okt 2024, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Kad je Inter kupio ovog Celika?
Ova Roma je baš kritična, ko muhe bez glave po terenu. Golman ih još uvijek drži u životu.
Ma kakva je to ekipa kojoj je Jurić trener, a lafo imaš ambicije za nešto hahahaha
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ma kakve nase ambicije.Pa pogledaj Zalewskog i Celika.
Sredina tabele je realnost.
Sredina tabele je realnost.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Godinama Serie A slovi kao liga s premalo golova, valjda su sad odlučili to nadoknaditi s penalima. Koliko glupih penala se sviralo od kad je VAR uveden to je strašno.
Nek im se on ozljedi na malo duže i mogu se pozdraviti sa borbom za Scudetto. On im je daleko najvažnija karika u momčadi. Općenito ta pozicija u sistemu kojeg igraju je ključna. I prije dok je Brozović tu igrao, kad je on bio van forme i Inter je štekao.
Ima li informacija koliko je ozbiljna povreda?
Ma evo sad javljaju nije nista ozbiljno, par dana ce biti odsutan i to je to. Sad da li ce ga riskirati protiv juvea preko vikenda ne znam, al neke duze pauze nece biti. Zielinski je imao istu povredu u dresu poljsku pa se evo vec sad vraca protiv young boysa za dva dana.Hardzavi je napisao/la: ↑21 okt 2024, 13:05Ima li informacija koliko je ozbiljna povreda?
A kakva je ovo sramotna partija Juventusa Boze dragi, ljudi im 12 puta osutali prema golu za poluvrijeme.
Ok na kraju ce biti 1-0 za Juve
al brate lose igre
Ok na kraju ce biti 1-0 za Juve

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.