ako slucajno ne znas, vode Zelju 2:0...marioo8888 je napisao/la:promašio si temu.johnnyyK je napisao/la:ajmo Rođeni
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Ajde imali neko od naših da dobro pliva i igra vaterpolo .
Anttteeeeeeeeeee 0-1
Anttteeeeeeeeeee 0-1
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
marioo8888 je napisao/la:promašio si temu.johnnyyK je napisao/la:ajmo Rođeni
Vodimo
-
marioo8888
- Kontakt:
ANTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
0:1
0:1
gdje ima pratit prijenos ?
Samo lagano ,tek su pocele utakmice. Nek sve ostane ovako. Muka mi je u zelucu ,ko ce kraj docekat 
Shawcrossu nas !!! AJmooooooooooooooooo
Sviraj kraj
Sviraj kraj
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Ajmo još! 
Vi ste gospoda za ove vase komsije i drago mi je da ste vi sampioni kad vec nece Zeljo biti...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Antooooo, pa to care. Treba zabit jos jedan da se osiguramo. Zeljo gubi, pa mozel i bolje
..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
zeljo gol ... 
EDIT : 3:1...jao utakmice

EDIT : 3:1...jao utakmice
Titulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ako bog daaa

TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
-
konjicanin01
- Kontakt:
ma sto je nekom krivo ,ili mi se cini,eto napravite zajednicku proslavu gospodopile87 je napisao/la:Vi ste gospoda za ove vase komsije i drago mi je da ste vi sampioni kad vec nece Zeljo biti...
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
1 :1
a u qurac kad primamo gol
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
lopta s centra svirao krajCroCop je napisao/la:a u qurac kad primamo gol
Nema veze ,igrat dalje.Bez obzira na sve još smo prvi i imamo šansu praktično danas ovjeriti titulu.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
-
marioo8888
- Kontakt:
Biće gusto,biće tri četri
oćemo 1-3 ajmo Stevo i Šćepakadabra po gol 
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Ništa samo tri boda ostalo je sve onda do kraja kocka...Imamo poluvrijeme da ga Bekić zabije i to je to, nema dalje! 
-
marioo8888
- Kontakt:
Ili ono Dujka glavom u 94 nakon kornera za 1:2ZrinjskiMostar je napisao/la:Ništa samo tri boda ostalo je sve onda do kraja kocka...Imamo poluvrijeme da ga Bekić zabije i to je to, nema dalje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.