FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Skver
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Skver » 12 nov 2018, 17:08

tuzlak1987 je napisao/la:
Skver je napisao/la:Idi se uclani u neki debatni klub, digni nesto....skim se ja raspravljam :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ostao si bez svoje 3 recenice koje vrtis 3 godine pa sada se povlacis iz diskusije kao tvoj brat blizanac staragarda.
Dobro sam te skenirao.....pravac debatni klub pa tamo ispiraj mozak..... :urnebes:...evo povlacim se iz debatnog kluba, tj. iz diskus :urnebes: ije

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 nov 2018, 17:35

Skver je napisao/la: Kako ovom retardu objasniti nesto, nikako.....spomijne SDP, reprogram.....izgleda dijete ne zna sta je bilo 2013, da smo ispali u federalnu, da nismo imali 5 igraca od potrebnih 22, igrace vozali u nekim krsevima od autobusa.....gdje ti je bio tada faraon i stranka mu sa onim hercegovcem Bijedicem i tasanjim premijerom Niksicem...imaju cak i fotografije...ja debila.
P.S. Samo da napomenem, tottalno sam apolitican i bili me racku za stranke....
Gledaj ti te kulture u razgovoru, pravi gradjanin nema sta.

Da nije on dosao dosao bi neko drugi, namirisao svoj interes i dosao, mogao je doci kada smo i ispadali jer je bio tu oko kluba. Tebi u glavi nedostaje 10 godina prije toga, nije se to samo tako desilo. Ovo sada je daleko bolje nego sto je bilo prije 10 godina. Pogledaj malo imena ljudi koji su vodili Slobodu i bili u upravi pa da raspravimo o tome ko je doveo Slobodu do toga 2013.

Klub je spasio onaj ko je potpisao reprogram. Dovidjenja i prijatno.
Nije on potpisao reprogram sto voli Slobodu, nego sto kalkulise koliko bi glasova izgubio.
Da mi je znati ko pogasi sve ostale Slobode i klubove u Tuzli?! KK Sloboda ugasise ko svijecu, a i dalje sa izbornih plakata se smijese njuske bas tih njegovih saradnika.
Ugasi Slobodu da napravi svom ahbabu privatni klub. Sunce te yebo, ko Sjeverna Koreja. Jos isti taj prijeti da ce ugasiti fudbalski klub.
Nesposoban, bezobrazan, dosljo bez trunke postovanja prema tuzlanskim starcima.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 12 nov 2018, 17:36

Probisvjet je napisao/la:
Necu ga podrzati ako nema rezultata i kvaliteta pa makar da je izasao iz P moje tetke, a kamo li nekog Jasmina koji nikada nije sutnuo loptu ni pogledao utakmicu. Treba jos samo da nam uvali Kurevica i nek sve ide u PM.
I hajde nek pokusa da ugasi Slobodu da vidimo ima li muda, pikica malena! Nije je on u Islamovcima osnovao!
Ima muda, pusti te priče. Već je pokušao i uspio bi da se nije pojavio onaj političar.

A isto tako sad ga ovaj @tuzlak brani, a najviše ga pljuvao.

I još nešto, vrlo je moguće da su igrači dobili "ku*cobolju" nakon onog psovanja Fukara. Eto Pero juče reče "nije uredu da nam se psuje to i to".

Što se Smajića i Saida tiče od mene nijedan nisu dobili aplauz ni zvižduk, a Said nikad ni neće. Mali je loš ali nije kriv što igra. Pored Hodžića on ne bi trebao igrati. E sad što ima problem sa Hodžićem i ugovorom, treba i to riješiti, ili hoćeš pa igraš, ili nećeš pa i ne treniraš.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 nov 2018, 17:43

Probisvjet je napisao/la: Nije on potpisao reprogram sto voli Slobodu, nego sto kalkulise koliko bi glasova izgubio.
Da mi je znati ko pogasi sve ostale Slobode i klubove u Tuzli?! KK Sloboda ugasise ko svijecu, a i dalje sa izbornih plakata se smijese njuske bas tih njegovih saradnika.
Ugasi Slobodu da napravi svom ahbabu privatni klub. Sunce te yebo, ko Sjeverna Koreja. Jos isti taj prijeti da ce ugasiti fudbalski klub.
Mislim da bi on svejedno dobio izbore i sa reprogramom i bez s obzirom na to kakva mu je konkurencija. A da je nesposoban,sposoban je samo ga ocito sport ne zanima ni 1% ali opet drzi Slobodu na budzetu.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 nov 2018, 17:45

zlatnakoka je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
Necu ga podrzati ako nema rezultata i kvaliteta pa makar da je izasao iz P moje tetke, a kamo li nekog Jasmina koji nikada nije sutnuo loptu ni pogledao utakmicu. Treba jos samo da nam uvali Kurevica i nek sve ide u PM.
I hajde nek pokusa da ugasi Slobodu da vidimo ima li muda, pikica malena! Nije je on u Islamovcima osnovao!
Ima muda, pusti te priče. Već je pokušao i uspio bi da se nije pojavio onaj političar.

A isto tako sad ga ovaj @tuzlak brani, a najviše ga pljuvao.

I još nešto, vrlo je moguće da su igrači dobili "ku*cobolju" nakon onog psovanja Fukara. Eto Pero juče reče "nije uredu da nam se psuje to i to".

Što se Smajića i Saida tiče od mene nijedan nisu dobili aplauz ni zvižduk, a Said nikad ni neće. Mali je loš ali nije kriv što igra. Pored Hodžića on ne bi trebao igrati. E sad što ima problem sa Hodžićem i ugovorom, treba i to riješiti, ili hoćeš pa igraš, ili nećeš pa i ne treniraš.
Smajicu ljudi zvizde jer znaju na kakav nacin je u timu. Da ima fajde od njega davno bi zavrsio negdje. Koljic igracina pa zavrsi u Rumuniji, a ovu tegobu misle prodatu u Englesku. Koja prevara. Zato mu i zvizde. Jos zauzima mjesto boljim i isto tako mladjim igracima.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 nov 2018, 17:49

Probisvjet je napisao/la: Nije on potpisao reprogram sto voli Slobodu, nego sto kalkulise koliko bi glasova izgubio.
Mislim da bi on svejedno dobio izbore i sa reprogramom i bez s obzirom na to kakva mu je konkurencija. A da je nesposoban,sposoban je samo ga ocito sport ne zanima ni 1% ali opet drzi Slobodu na budzetu.
Sreca pa mu godine i nalazi ne idu pod ruku. :lol: :lol: :lol: :lol:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 nov 2018, 17:50

19 godina ima, sta ocekujete od njega? Ovi sto su stariji koji trebaju da vuku ekipu odigraju kao on ili slabije. A u drugim klubovima dosta mladih ne igra nista bolje od njega. Njegov problem je i sto je ekipa nikakva prema naprijed i sto vezni red ne kreira nista pa zato nema ni golova.

Stalno spominjete tog Hodzica. U glavu da ce on biti vjeciti PL igrac sa Husarom.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 12 nov 2018, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 nov 2018, 17:54

Tesko onome koga je stid i sram otici da se slika kraj rodne kuce poslije toliko godina. Taj se stidi i cace i matere koji su ga napravili. :lol: :lol: :lol:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 nov 2018, 17:55

Jos jedna istinita, a ko ga zna neka ga pita. Nali su obecali kada su ga dovodili da ce imati podrsku da se bori za Evropu i trofej. Covjek skontao da su ga isfolirali i da su samo svoju guzicu spasavali. :lol:
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 12 nov 2018, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 12 nov 2018, 17:56

tuzlak1987 je napisao/la:19 godina ima, sta ocekujete od njega? Ovi sto su stariji koji trebaju da vuku ekipu odigraju kao on ili slabije. A u drugim klubovima dosta mladih ne igra nista bolje od njega. Njegov problem je i sto je ekipa nikakva prema naprijed i sto vezni red ne kreira nista pa zato nema ni golova.

Stalno spominjete tog Hodzica. U glavu da ce on biti vjeciti PL igrac sa Husarom.
Pa ne očekujem ništa posebno, isto kao ni od Beganovića koji je trenutno medju tri najbolja igrača ekipe. O tome se radi. Nije da ja očekujem od njega, nego od Nale da ubaci nekog boljeg, ili nekog tipa Pirić-Livančić da vidimo koliko mogu i znaju.
I za Hodžića se slažem s tobom, MOŽDA. Možda će i Smajić biti vječiti PL igrač, možda kantonalac, možda superstar, e isto MOŽDA vrijedi i za trenutno mladjeg, bržeg, oštrijeg, pred golom sposobnijeg Hodžića.

EDIT
@Probisvjet, ma kliknu dva put dva put mi citira moj prethodni post :lol: halalite

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 nov 2018, 18:01

Pa ne očekujem ništa posebno, isto kao ni od Beganovića koji je trenutno medju tri najbolja igrača ekipe.
Eto jednog od problema kada nam je mladi Beganovic neko na terenu u koga ostali gledaju da napravi prodor ili nesto. A da je bolji od Smajica jeste i zasluzio je poziv. Smajic bezveze odigra ali i ovi od 25-35 godina svi redom bezveze odigraju, nekada i losije od njega, nekada malo bolje.

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 12 nov 2018, 18:04

Pa ne očekujem ništa posebno, isto kao ni od Beganovića koji je trenutno medju tri najbolja igrača ekipe.
Eto jednog od problema kada nam je mladi Beganovic neko na terenu u koga ostali gledaju da napravi prodor ili nesto. A da je bolji od Smajica jeste i zasluzio je poziv. Smajic bezveze odigra ali i ovi od 25-35 godina svi redom bezveze odigraju, nekada i losije od njega, nekada malo bolje.
Nije najbolji tehničar, nije najbolji defanzivac, nije najbolji ofanzivac, ovaj epitet je zaslužio čisto jer daje sve od sebe svaku utakmicu, a uz to zna dati kako treba barem prvom do sebe, ako pogriješi trči nazad a ne maše rukama, zna i loptu primiti a da se ne odbije 5 metara itd.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 12 nov 2018, 18:21

Ali ko je postavio tog smajica i ove staronje oko njega?
Ako cemo vec mak pod konac tjerat?

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 nov 2018, 18:25

Klubu treba neko finansijski jak,da moze taj teret podnijeti, a nesto mu zauzvrat dati.. ovaj horor posljednih godina je svima dosadio,hebem ti vise borbu za opstanak i da nam svaki je,,beni januar bude sudbonosni.. ovo ne vodi nigdje,pa i ako Nalic preuzme Zelju,sa srecom mu,covjek hoce da se bori za vrh i trofeje,a ne da slusa prazne price .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 12 nov 2018, 19:12

tuzlak1987 je napisao/la:Ma to je iz nuzde. Ne moze biti privatna prcija Tusanj kad je iz nuzde Slobodi oduzet zbog ljudi koji su namirisali pare. Tu svako ko zabija nos nije posten covjek. Zato sto je bio na Slobodi se vrlo lako moglo desiti da ne bude ni Slobodin ni gradski. U Bosni sve neki prevaranti..Ne mozes ti nekom nesto prepustiti kada svi zele da omaste brkove.
Husic boluje za stadionom, siguran sam. On je namjerno sa Slogom se nabio u Tusanj jer boluje. Neka upitaju njega sto ne pravi stadion. Toliko o tome da bi se upustio u projekat gdje nece zaraditi milione.
Kralju moj ti si toliko opterećen sa AH da ti je nesto veliko zlo ucinio. Pises godinama ovdje . Branis nebulozne poteze. Nista konkretno nikad nisi napisao. Mene napadas da idem na onaj forum. Ja sam jedini post tamo ostavio kad su usli u PL,a tebe da nema njihov forum bi se ugasio. Ja nikad ovdje nusam prozvo ni jednog igraca osim uprave a ti kad pobjede likujes cim povezu dva losa rezultata drvlje i kamenje. Smjesan si do bola ibslusaj par momaka sto ti pisu i govore cinjenice. Cim se tvom uhu ne sviđa pocnes ljude napadat bez ijednog argumenta osim da je za sve kriv Husić. Razmisli malo od tolikih sudskih postupaka i zalbi savezu ni jedan slucaj ovaa zalosna uprava nije dobila. Ne krivi drzavu do mjesne zajednice zato sto imas nesposobne u klubu. A cuces jos malo kako su se tebii dragi ljudi dobro okoristili od slobodnih papira i vansudskih nagodbi itd.
Zadnja izmjena: xeksor, dana/u 12 nov 2018, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 12 nov 2018, 19:12

Ovdje ima par ljudi koji ciljano navrate samo kada se nešto loše desi u klubu. Da ne imenujem vec svi znaju koji su to likovi i zbog čega pišu pa cak prave i duple profile sto bi nasi modetatori trebali da znaju i reaguju.
Ignorisanje tih likova njima je penicilin najbolji.

Situacija nije dobra ali nije ni toliko dramatično. Treba sacekati skupštinu da vidimo hoce li se nesto novo desiti. Ako se ne desi onda ce postati opasno skroz i tada treba reagovati svim sredstvima raspoloživim.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 12 nov 2018, 19:17

sviunapad1010 je napisao/la:Ovdje ima par ljudi koji ciljano navrate samo kada se nešto loše desi u klubu. Da ne imenujem vec svi znaju koji su to likovi i zbog čega pišu pa cak prave i duple profile sto bi nasi modetatori trebali da znaju i reaguju.
Ignorisanje tih likova njima je penicilin najbolji.

Situacija nije dobra ali nije ni toliko dramatično. Treba sacekati skupštinu da vidimo hoce li se nesto novo desiti. Ako se ne desi onda ce postati opasno skroz i tada treba reagovati svim sredstvima raspoloživim.
Jesam li ja u ova dva puta i jednom prozvo lose rezultate. To je ocekivano i nista novo. Ja samo prozivam doticnog da krivi sve zivo pljuje igrace cim uvezemo dva losa rezultata.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 12 nov 2018, 19:22

Ja sam ovdje od picetka pljuvao vu upravu. Manje Senada a vecinom loknicu. Ko sto solinas jednom rece nista senad nije bolji of AH. Obpjica su htjeli da sve sami odlucuju stim da je senad otjero sve zdravo iz uprave i trosio klubski i drzavni novac a ovaj drug svoj

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 12 nov 2018, 19:27

Ljudi samo znaju pisati suti dobro je i ovo,nece ba niko...Nekima da mater oprcaju oni bi to njima opravdali...
Pa sredi klub uredi statut,i daj stadion na koncesiju Slobodi na 30 godina pa da vidimo ima li koga i hoce li neko.
Iskljucivo se odrzava ovakvo stanje jada i cemera bezvlasca i neodgovornosti jer je tako najlakse gazdovat i vladati.
Nalic je ok lik s obzirom dje dosao i kakvo je stanje ali bojim se da ce pregoriti za tudje potrebe ko i Petrovic...
Kao i uvjek prije vrijeme prikaze ko je upravu....Klub bez uprave bolan plata nema niko ne radi svi cekaju a skupatina. ..polako....ko ga yebe....kakav grad zombija....
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 12 nov 2018, 19:34

Brcanskamalta je napisao/la:Ljudi samo znaju pisati suti dobro je i ovo,nece ba niko...Nekima da mater oprcaju oni bi to njima opravdali...
Pa sredi klub uredi statut,i daj stadion na koncesiju Slobodi na 30 godina pa da vidimo ima li koga i hoce li neko.
Iskljucivo se odrzava ovakvo stanje jada i cemera bezvlasca i neodgovornosti jer je tako najlakse gazdovat i vladati.
Nalic je ok lik s obzirom dje dosao i kakvo je stanje ali bojim se da ce pregoriti za tudje potrebe ko i Petrovic...
Kao i uvjek prije vrijeme prikaze ko je upravu....Klub bez uprave bolan plata nema niko ne radi svi cekaju a skupatina. ..polako....ko ga yebe....kakav grad zombija....
Upravu si 100%
Koji će investitor uć da ulaze u ime Slobode. Nudio je koncesiju ustvari izgradnju istocne i zapadne tribine Senad bingo a da poslovni prostore on koristi besplatno na 50 Godina, al se doticnom građevincu i mentoru mu to nije sviđalo. Jbg tako je to. Ja sam licno dva kola prije pauze zadovoljan bodovnim saldom i tabelom sa onim cim raspolazemo to je top

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: ASD i 4 gosta.