FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

asunsao
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la asunsao » 12 nov 2013, 20:55

Tako je to, kada neko zna da nije bolji u necemu, onda ce uraditi sve da pomislis da si ti jos losiji od njeg, namjestaljke, kupovina titula, Osimi su najvece lopovcine, iako je stariji vodio savez kada je najteze bilo i sl.

Ne raspravljajte se s njima, ne mozete im reci nesto sto oni vec ne znaju, samo ne mogu da predju preko toga pa pricaju razne nebuloze :mrgreen:

Mozda i oni nekad nesto osvoje i ako osvoje to ce biti najpostenija titula ikad osvojena i ova liga ce biti najbolja na svijetu.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 12 nov 2013, 20:57

Rooney88 je napisao/la:Evo nam igraca u ssh na cengic vili, kulturno vec treca tura a cigaru ne vadi iz usta. Ko god zna koji nas zivi u prvom vrancinom neboderu zna i o kome je rijec.
Ma Elvir Čolić glavni alkos na čvili. :mrgreen:

Vazda ga viđam kako uzima dvole u onoj prodavnici kod SSH-a,a i kolje cigare u 16. :)

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 12 nov 2013, 21:00

Jel ovo onaj što je izvuk'o post iz prošle decenije :lol:

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 12 nov 2013, 21:08

braco je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:Evo nam igraca u ssh na cengic vili, kulturno vec treca tura a cigaru ne vadi iz usta. Ko god zna koji nas zivi u prvom vrancinom neboderu zna i o kome je rijec.

Vazda ga viđam kako uzima dvole u onoj prodavnici kod SSH-a,a i kolje cigare u 16. :)
A tuge jbte svugdje igraci piju chivas jw jb samo kod nas onaj otrov od 2l :lol: :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 12 nov 2013, 21:10

DukeOfWellington je napisao/la:Jel ovo onaj što je izvuk'o post iz prošle decenije :lol:
Eno ga vojvodo i na temi borca :lol: :lol: svadja se sam sa sobom :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 12 nov 2013, 21:29

Bolje bit vice sampion i uradit nesto u EL nego bit sampion pa otic u LP i obrukat BIH tako sto primis 8 od macabia itd... A nama titule takve ne trebaju, nece citav zivot biti vaseg ivice jbga tac ce te se vratit na vasu normalnu poziaciju 8-12. To ti je cinjenicno stanje ;)[/quote][/quote]

brate jes kastarofa ispusit od hapoela 5 0,ali vi ste bruka ove drzave vi ste ispali od dvije seoske ekipe :S jel te stid nesto pricat za evropu nakon zete i kuksia.Priacli ste sve posteno do prije par kola sad vidite da cemo opet mi bit prvaci ako uzmemo travnik i opet je sve nastimano ....
=\_1921_/=

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 12 nov 2013, 21:53

invincible1921 je napisao/la:Bolje bit vice sampion i uradit nesto u EL nego bit sampion pa otic u LP i obrukat BIH tako sto primis 8 od macabia itd... A nama titule takve ne trebaju, nece citav zivot biti vaseg ivice jbga tac ce te se vratit na vasu normalnu poziaciju 8-12. To ti je cinjenicno stanje ;)
[/quote]

brate jes kastarofa ispusit od hapoela 5 0,ali vi ste bruka ove drzave vi ste ispali od dvije seoske ekipe :S jel te stid nesto pricat za evropu nakon zete i kuksia.Priacli ste sve posteno do prije par kola sad vidite da cemo opet mi bit prvaci ako uzmemo travnik i opet je sve nastimano ....[/quote]

Ja ne znam kako moze biti bruka izgubiti od ekipa koja je pet puta jaca od tebe. Valjda bi bi za njih bila bruka ne pobijedti nekoga ko dolazi iz amaterske lige. Jbg, mi ako nista smo pokusali da se nadigravamo, pa popusimo, dok neki tamo ne mogu ni da pokusaju da se nadigravaju sa Kukesijem ili Zetom...

Jbg, ide na bolje, eto ovaj Plizen je jaci bio od nasih svih dosadasnjih protivnika, pa smo naucili ako nista, kako uci muski u te utakmice. Tako ti je kada nemas niti adekvatne ligi, niti para, pa se nadas da ces iz godine u godinu nesto vise nauciti, i onda cujes price tipa bolje biti drugi... :lol: :lol:

Pa ziv on meni bio, ali uvijek je bolje biti zadnji medu prvima, nego prvi medu drugima.. Koliko god to bilo smijesno i zalosno, ti si uvijek ekipa koja se bori sa prvima, a oni sa drugim i trecima ;)

Ali sto kaze covjek na predhodnoj stranici, oni vise ne znaju sta ce, pa kroz neke lazne i imaginarne price pokusavaju stvoriti drugu stvarnost.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 12 nov 2013, 22:01

ma pusti ga ba,napiso sam na temi opcenito liga prije mjesec da ce nakon 15 kola opet pocet price o stimanju jer ce vidjet da cemo mi bit prvaci.Fol ne trebjau nam take titule a poceli bili pricat kako je tan sve kupio :lol: :lol: ma ja nez sta se imam raspvljrat sa njima,bruka su u evropi takva da to nce niko postic za 50 godina,a u ligi odavno vec nemaju sta trazit u poredjenju sa nam
=\_1921_/=

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 12 nov 2013, 22:06

Taivonen je napisao/la:Da vam kazem nesto komsije, vjerovatno ce vam bit smijesno sta sad kazem ali, Amar Osim od sljedece godine preuzima FK Sarajevo nije bitno kako znam ali informacija je tacna 100%, iako sam navijac Sarajeva nije mi drago kad sam cuo inf tu,ali eto sta vam uradi vas vjerni Tata brko ! :lol: :lol:
Ah covjek je prije 3 god. rekao nikad ne reci nikad. Ali pazi nas covjek koji zivi za Želju, dolazi kod vas gdje ce biti tata mata. Pa ima da vas iznutra otrujemo 8-)
NO PYRO NO PARTY

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 12 nov 2013, 22:25

ova omladina zadnjih godina sve bolesnija i bolesnija

ps.

https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hph ... e=5282B657" onclick="window.open(this.href);return false;

:mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Minhi
Kontakt:

Post Postao/la Minhi » 12 nov 2013, 23:05

Buu je napisao/la:
Taivonen je napisao/la:Da vam kazem nesto komsije, vjerovatno ce vam biti smijesno sta sad kazem. Amar Osim od sljedece godine preuzima FK Sarajevo nije bitno kako znam ali informacija je tacna 100%, iako sam navijac Sarajeva nije mi drago kad sam cuo tu informaciju, ali eto sta vam uradi vas vjerni Tata brko ! :lol: :lol:
Ah covjek je prije 3 god. rekao nikad ne reci nikad. Ali pazi nas covjek koji zivi za Želju, dolazi kod vas gdje ce biti tata mata. Pa ima da vas iznutra otrujemo 8-)
Kazu da se opet pojavila ona pitarka i nagovorila Amara da povede malene, kako bi konacno osvojili neki trofej. Za uzvrat mu je obecala i svoju mladju seku, te rekla kako nece biti ljubomorna. Amaru se navodno inace vise svidja njena sestra i ovo mu je ispala prava prilika da dodje do nje. Mladja sestra pristaje biti sa Amarom, jer je i ona veliki fan fk Sarajevo i kako je izjavila, sve to ce uciniti zbog ljubavi prema bordo boji.
Vise detalja citajte u Expresu... :)
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!

SvePlavo
Kontakt:

Post Postao/la SvePlavo » 12 nov 2013, 23:09

Minhi je napisao/la:
Buu je napisao/la:
Taivonen je napisao/la:Da vam kazem nesto komsije, vjerovatno ce vam biti smijesno sta sad kazem. Amar Osim od sljedece godine preuzima FK Sarajevo nije bitno kako znam ali informacija je tacna 100%, iako sam navijac Sarajeva nije mi drago kad sam cuo tu informaciju, ali eto sta vam uradi vas vjerni Tata brko ! :lol: :lol:
Kazu da se opet pojavila ona pitarka i nagovorila Amara da povede malene, kako bi konacno osvojili neki trofej. Za uzvrat mu je obecala i svoju mladju seku, te rekla kako nece biti ljubomorna. Amaru se navodno inace vise svidja njena sestra i ovo mu je ispala prava prilika da dodje do nje. Mladja sestra pristaje biti sa Amarom, jer je i ona veliki fan fk Sarajevo i kako je izjavila, sve to ce uciniti zbog ljubavi prema bordo boji.
Vise detalja citajte u Expresu... :)

Ako je istina da Amar ide, nek' mu je sretno. Svako ide gdje mu je bolje, a on zna hoće li godine sa Željom samo tako zanemariti. Njemu na obraz i ako ode.
Morate znati da Željo nije jednako Amar Osim, niti je Amar Osim jednako Željo.
Hvala mu za sve, a još veće mu hvala ako ostane

darkangel54
Kontakt:

Post Postao/la darkangel54 » 12 nov 2013, 23:10

braco je napisao/la:

Kad je ves Šabć otišo trebo je i on :evil:
Željezničar Za Život Cijeli ...

Moja i Tvoja BOSNA!

POTPIS !

Minhi
Kontakt:

Post Postao/la Minhi » 13 nov 2013, 00:04

Alsoudani je napisao/la:Ja volim Bucana ali kad ste vec kod te price ja sam s njim sjedio na Malti 200 puta, voli covjek popit sto jest, jest.
Sta ba vise lupas, Sejo uopce ne pije alkohol. Momak je vjernik... I ne unosi vise razdor sa ovakvim i slicnim lazima. Fakat pretjerujes...
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 13 nov 2013, 00:16

Kako pitarluk izbija iz pojedinih postova ono zaudara pravo. Kakav mentalni sklop moras imati pa se kriti iza nekih nikova i prestavljati se navijacem Zeljeznicara? Da sam do sad navijao za sarajevo (estagfirullah) nakon ovih nekoliko procitanih postova zbog njih bi posto navijac PRAVOG kluba i preobratio se.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 13 nov 2013, 00:40

Zato ne treba ni diskutovati. Prijavis ga i cekas dok ga ne odstrane.
Dok se to ne desi, bojkotujes temu i vozdra.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 13 nov 2013, 00:45

Ova budala Aldin, Dona, sa svojih 100 nickova jos pise. :mrgreen: :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 13 nov 2013, 00:56

storm_raider je napisao/la:Ova budala Aldin, Dona, sa svojih 100 nickova jos pise. :mrgreen: :mrgreen:
Da je moj portal, davno bi ga ja prijavio. Internet provajderu bi sigurno a mozda i policiji.
Ovdje se bukvalno ne moze i ne smije citirati niko sa novim nickom. Poceli smo strahovati od mamlaza.

Gubiti svoje vrijeme na idiota, ne pada mi na pamet.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 13 nov 2013, 01:12

ma stipu,vidis da su se opet usrali kad su izracunali da cemo opet bit prvaci :D
=\_1921_/=

Alsoudani
Kontakt:

Post Postao/la Alsoudani » 13 nov 2013, 02:22

Da je tvoj portal posto nije tvoj nego je javni forum ostavi nas svojih glupih fora nego ako ti se ne svida imas forum kluba gdje pise ime prezime pa tamo stisni pisati ovo sto pises ovdje. Svako ima pravo na misljenje ako se ne kosi s tvojim razligu pasa lagano u skokovima. Ja diskutujem o onome o cemu se pise ovdje a ti vatrogasac konstatno upadas i trolas nista nevezano za tim. Ti bi nesto a nije tvoje i ubuduce bih te zamolio da preskaces moje postove ako ti nisu po volji, i bez glupih upadica. Hvala ti.
Izvinjavam se na off u ali me lik konstatno proziva a ja nikad i nikog nisam prozivao kao sto ovaj vatrogasac radi konstatno. Izvinjavam se opet.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.