Postao/la bhpremierliga12 » 12 nov 2018, 09:39
Daj ba sta vise serete za tog Smajica. Momak je sasvim solidno zadnje 3 utakmice odigrao, zabio gol protiv Sarajeva, poceo akcija za gol protiv Tuzla Citya, apsolutno nista gore nije odigrao niti od Saida, Prsesa, Barabana, a momka ste etiketirali kao da treba da zabija golove sa 50 metara gledajuci na drugu stranu. Ono je prezalosno, izlazi djed od 30 godina koji je vec "izdao" klub jednom, posrao se svima na glavu sa Horde su najbolje, koji je odigrao mizerno zadnje utakmice i prosuo nam bodova i bodova sa promasenim zicerima i njemu kao aplauz, a onda izlazi dijete od 18 godina i cijele tribine mu zvizde. Mi smo ba ko drustvo propali, ne znamo ni sta hocemo ni kako hocemo, nama da dodje investitor i ulozi 100 miliona u nas opet bi se nasli neki debili i tjerali ga. Nadam se da ce momak sto prije otici iz kluba jer ovdje nista dobro ne dobija osim bolesne zavisti i ljubomore isfrustriranih ljudi koji nisu napravili nista u zivotu. Bukvalno se svaki njegov pas gleda pod lupom, a to sto j***** Prses ni sam ne zna sta igra zadnjih 5 utakmica i gdje stoji na terenu to nista, a to sto Said promasi ciste zicere protiv Sarajeva i Tuzle to nista. Jednostavno najbolje po njegovu karijeru bi bilo da ode, ovdje sa ovim pritiskom i igrom pod lupom nikad nece nista uraditi, a dijete od 18 godina koje je dominiralo u mladim repkama sigurno ce uzeti bilo koji klub u drzavi.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!