FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NjonjoVam
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NjonjoVam » 11 nov 2018, 22:48

Probisvjet je napisao/la:Najbitnije je da nam nisu ukrali stadion, sve ostalo je lako. :lol: :lol: :lol: :lol: :damn: :urnebes: :urnebes:
Danas gledam Mujkanovica, cojk stvarno grohno ko da ima 80 godina, nije dobro nikako. Vjerujem da je u problemu. Nit pobjeci, nit ostati. Da sam na njegovom mjestu zapalio bih za Njemacku. :lol: :lol: :lol:
cekaj dok malog proda u Pribitkoviće :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
DRŽAVA TUZLA!!

katarakta

Post Postao/la katarakta » 11 nov 2018, 22:56

Treba nam investitor. Koji ce inatalirlat svoje ljude u klub. I da Nalicu prepusti sportski segment jer nije muljator i ekonomski je neovisan
Niko, niko, samo Sloboda

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 11 nov 2018, 23:08

katarakta je napisao/la:Treba nam investitor. Koji ce inatalirlat svoje ljude u klub. I da Nalicu prepusti sportski segment jer nije muljator i ekonomski je neovisan
To je jedino rjesenje za nas klub!
DRŽAVA TUZLA!!

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 11 nov 2018, 23:11

katarakta je napisao/la:Treba nam investitor. Koji ce inatalirlat svoje ljude u klub. I da Nalicu prepusti sportski segment jer nije muljator i ekonomski je neovisan
Nemamo mi zakon da nam udje normalan investitor. Gledaj Celika, udje im investitor a juniori nemaju za prevoza. Realno, ne do Bog nikom takva situacija. Nista ne mozes promjeniti a ocito nije to to sto si zelio. I zacaran krug - treba investitor - nemamo uredjen sistem da udje investitor u klub - krpi se ovako. Realno i ovo Grad sto izdvaja je fantasticno, cak bi rekao i previse s obzirom na budzet Grada.

Mada moze se i ovako, nema ni Zvijezda 09 10mil budzeta pa vezase odlicnih 5 pobjeda. Treba znati izabrati igrace i postaviti ih. Nala je dobar da radi s ovim igracima, nadam se da ce znati iskopati neke talente iz PL ili nizih liga. Mada opet za to nam vise treba neka skauting sluzba, makar je cinila 1-2 covjeka, a ne da sef struke iskljucivo radi na tome. Ne jer ne zna, vec jer nema vremena da se i tim bavi. I gurati nasu djecu, vezati ugovorima i prodavati ih.

Sve u svemu, jasna je racunica, sa ovakvim nacinom funkcionisanja trebaju ti ljudi koji fantasticno i ozbiljno rade na svakom polju i moze se nesto raditi. Ovako ti dzaba i da struka prepozna nekog igraca iz federalne, isforsira ga i ispostavi se kao pun pogodak, a uprava zasere i ne produzi ugovor. Previse karika lanca gdje niko ne smije zakazati.
Zadnja izmjena: Madal, dana/u 11 nov 2018, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 11 nov 2018, 23:11

Probisvjet je napisao/la:Najbitnije je da nam nisu ukrali stadion, sve ostalo je lako. :lol: :lol: :lol: :lol: :damn: :urnebes: :urnebes:
Danas gledam Mujkanovica, cojk stvarno grohno ko da ima 80 godina, nije dobro nikako. Vjerujem da je u problemu. Nit pobjeci, nit ostati. Da sam na njegovom mjestu zapalio bih za Njemacku. :lol: :lol: :lol:
Gledam Tuzlaka sta pise...nece klub biti privatna prcija...nece Tusanj bit..A i jedno I drugo privatna prcija decenijama....I tacno bi sjeo ko izet otvorio maksuziju i ubio se (iako ne pijem ) :urnebes:
A za stadion sto put raspravljali nema sanse niti dragog boga da neko ga privatizuje. ..sve se stavi na papir...dadnes na koristenje na 30 god i zdravo...U detalje milion puta objasnjeno...ali ne hoce da prave nebodere na Tusnju...

Katarakta to se pise evo godinama...
Ali investitor hoce potpunu kontrolu u klubu...hoce minimum visegodisnju koncesiju na stadion...hoce ustupke. .Ali niti to ovi daju niti imamo statut za to.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 nov 2018, 23:19

Ma to je iz nuzde. Ne moze biti privatna prcija Tusanj kad je iz nuzde Slobodi oduzet zbog ljudi koji su namirisali pare. Tu svako ko zabija nos nije posten covjek. Zato sto je bio na Slobodi se vrlo lako moglo desiti da ne bude ni Slobodin ni gradski. U Bosni sve neki prevaranti..Ne mozes ti nekom nesto prepustiti kada svi zele da omaste brkove.
Husic boluje za stadionom, siguran sam. On je namjerno sa Slogom se nabio u Tusanj jer boluje. Neka upitaju njega sto ne pravi stadion. Toliko o tome da bi se upustio u projekat gdje nece zaraditi milione.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 nov 2018, 23:23

75000 je napisao/la:Sta ces ti pitat, pitas imamol predsjednika otidji jednom na utakmicu pa ces viditi imal, ne glupa pitanja postavljat.
Najpametniji a Tusanj u prolazu vidi.
Vidis da ne kontas sta pitam i pisem,pitam imamo li jos predsjednika kluba ili klub funkcionise bez predsjednika,kontas ?

Normalno u prolazu,kada idem na posao,a kada vrijeme dozvoljava odem na tekmu,platim ulaznicu,ne hebem igracima najmilije,ne ispoljavam licne frustracije :kafa:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 11 nov 2018, 23:55

ima tu par nerjesivih problema:

- ni jedan investitor nece reprogram, hoce da grad to placa
- grad (jasmin) ne zeli dati marke niti ce placati reprogram nekom ko nije direktno pod njegovom kontrolom i nadzorom, a nedo bog da je iz suprotnog tabora
-neovisan investitor pod jasminovom kontrolom vise nije neovisan

to je zacarani krug, posebno u carsiji koja bi lakse podnijela da joj ugasis Slobodu nego naudis voljenom nacelniku koji ima plebescitnu podrsku u gradu, koliko god se mi zavaravali lik je razvalio izbore.

ti si osudjen na ovo sto imas, bar jos odredjeni period. Ali je cinjenica da mozemo i moramo malo vise (ne puno) i malo bolje s ovim sto imamo.

Rezultatski tesko, jer sa prve 4 ekipe se ne mozemo mjeriti finansijski, morali bi loviti iznenadjenje ponekad (kao sto je recimo ova sezona kad su neki bas losi),ali organizaciono moramo bolje

sto bi mi sa 2 ili 2 i po miliona KM ( sa reprogramom) znaci realnih milion i po , bili ispred Zelje,Sarajeva, Zrinjskog ili Sirokog od kojih neki imaju i 50-60% veci budzet (bez reprograma)
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 12 nov 2018, 00:00

ultrasstyle_tz je napisao/la:Ali je cinjenica da mozemo i moramo malo vise (ne puno) i malo bolje s ovim sto imamo.
Vidi nešto, da imamo to ''malo bolje'' + pošteno sudjenje i mi bi na 3. mjestu bili. Dakle da li se može - može se. I ovako. I bez investitora.
-Beogradski sindikat

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 12 nov 2018, 00:12

tuzlak1987 je napisao/la:Ma to je iz nuzde. Ne moze biti privatna prcija Tusanj kad je iz nuzde Slobodi oduzet zbog ljudi koji su namirisali pare. Tu svako ko zabija nos nije posten covjek. Zato sto je bio na Slobodi se vrlo lako moglo desiti da ne bude ni Slobodin ni gradski. U Bosni sve neki prevaranti..Ne mozes ti nekom nesto prepustiti kada svi zele da omaste brkove.
Husic boluje za stadionom, siguran sam. On je namjerno sa Slogom se nabio u Tusanj jer boluje. Neka upitaju njega sto ne pravi stadion. Toliko o tome da bi se upustio u projekat gdje nece zaraditi milione.
Zasto vi se uhvatili Husica ko djete sise. ..
Mozes li ti skontati, da kada dadnes stadion pod koncesiju,znaci koristenje na odredjen vremenski period,stadion ostaje gradski....I nema boga da ga neko proda ili bilo sta...Sve se stavi na papir ba....Tuzla ti je zaduzena do grla sutra grad moze na ime duga predati lokaciju stadiona nekome,i sta ces onda kmecati (teoretski).
Pa ima i drugih ljudi...yebo Husica...Ali moras stvoriti uslove....Klub srediti.
Ultra uvjek pogodi u sredu u svojim postovima...Ali osobe ko ti to namjerno ignorisu...Jasmin Jasmin Jasmin bog Allah svemoguci otac grada nepogresivi precasni sdp. ...
Druze popusti malo molim te...za tvoje dobro vjeruj mi....
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 12 nov 2018, 00:20

Grad nije zaduzen do grla.
-Beogradski sindikat

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 nov 2018, 00:22

Madal je napisao/la:Grad nije zaduzen do grla.
Slazem se to, mislim da cak u BIH stoji dosta visoko na toj ljestvici zaduzenosti.

A ti investitori oko stadiona da su pravi i cisti 100% bi im Imamovic odobrio sve. Samo je procjena da su sve to ljudi koji ne ispostuju svoj dio posla, a namaknu novac. Ovako se to drzi kako se ne bi grad ostetio.

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 12 nov 2018, 00:54

Apsolutno se slazem sa Pericom za danas i to sam odmah rekao poslije utakmice protiv Zvijezde. Gdje ces ba psovati ljudima mater, pa necija je mozda i umrla, a bilo kako bilo psovati najmilije kao sto Perica kaze je dno dna. Sljedecu utakmicu kad pobijede nek dodju pred sjever i oni Fukarama skandiraju to isto, pa ce onda vidjeti da li bi ih podrzali vise ikada. Slazem se poslije utakmice kao sto je danasnja, kao sto je protiv Zvijezde treba uputiti kritike, ali ne psovati Nalicu mater i igracima kao sto je i danas to krenulo. Ja sam prvi rekao poslije Zvijezde nadam se da vise nikad do sjevera nece doci jer i ne trebaju.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 12 nov 2018, 01:20

Sta bolan imas da ne ispostujes nije to dogovor na rijec u kafani nego se potpise ugovor ako se ne ispostuje ugovor zna se i navede u ugovoru kakve su posljedice...Ugovor se moze i ponistiti. ..
Sta mozes staviti u ugovor o stadionu...Da ne smije mijenjati namjenu(da ostaje stadion, ime stadiona,)i eventualno do kada vremenski mora zsvrsiti obecano i potpisano...eventualno oko ulaganja i isti...
Sta ba grad stiti i od koga...kakve ublehe ti prodajes ovdje bolan .oni stite svoje dzepove koje pune preko JU i kradje para petljajuci oko izgradnje istog...to vide i djeca u predskolskom...Jasmin da ti oprca nekog od zenske famelije ti bi nasao razlog da mu to opravdas da to mora tako...Zatupljen si do bola....
U sta se ovaj forum pretvori bog te yebo u sdp centralu...
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 12 nov 2018, 07:56

a u pm rekoh li ja i bod je s njima dobar :facepalm: :lol:
pojeli nas na sredini terena, a tek koliko se osjeti neigranje ignjatovica i prvog golmana
hadzanovic prenervozan, poslije prvog zutog moro je povuc rucnu koji vrag ima dalje raspravljat ganjat igrace i slicno :facepalm:
siroki nam nikad nije godio, ali je go pao bezveze. plus niko ne rece pored kojeg igraca lik opuca?pa nas doktor legenda :lol: :facepalm:
i ova psovanja hraljanja, sramota. nisu igraci krivi, kriv je onaj koji ih je sastavio
nikad mirnije nisam prihvatio poraz, koliko para toliko muzike. nasa realnost.dzaba se nervirat. poravnit i sta bude bude

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 12 nov 2018, 08:03

smajic, koju on tacno poziciju igra kod nas?
onda ona dobacivanja njemu i njegovo svadjanje s navijacima s terena, pa s pericom nece nista dobro donijet.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 12 nov 2018, 09:32

i ovo sto je izaslo pljuvanje po gostima u lozi, bruka i sramota, ove ohandrane staronje sto plate kartu pa misle da su boga za muda uhvatili,bruka i sramota, bolje da i ne dolaze nikako.
samo hraljat i trovat znaju, krcevi navijaci.
svaku utakmicu imas standardne likove koji bog te pito kakve frustracije u zivotu izbacuju na utakmici za pet maraka.a **** su mrtvog muje svi odreda.
da si 70 godina na utakmicama, dzaba ti kad i za krca nisi.samo zavijat i psovat znaju. bljak fuj pljuc

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 12 nov 2018, 09:39

Daj ba sta vise serete za tog Smajica. Momak je sasvim solidno zadnje 3 utakmice odigrao, zabio gol protiv Sarajeva, poceo akcija za gol protiv Tuzla Citya, apsolutno nista gore nije odigrao niti od Saida, Prsesa, Barabana, a momka ste etiketirali kao da treba da zabija golove sa 50 metara gledajuci na drugu stranu. Ono je prezalosno, izlazi djed od 30 godina koji je vec "izdao" klub jednom, posrao se svima na glavu sa Horde su najbolje, koji je odigrao mizerno zadnje utakmice i prosuo nam bodova i bodova sa promasenim zicerima i njemu kao aplauz, a onda izlazi dijete od 18 godina i cijele tribine mu zvizde. Mi smo ba ko drustvo propali, ne znamo ni sta hocemo ni kako hocemo, nama da dodje investitor i ulozi 100 miliona u nas opet bi se nasli neki debili i tjerali ga. Nadam se da ce momak sto prije otici iz kluba jer ovdje nista dobro ne dobija osim bolesne zavisti i ljubomore isfrustriranih ljudi koji nisu napravili nista u zivotu. Bukvalno se svaki njegov pas gleda pod lupom, a to sto j***** Prses ni sam ne zna sta igra zadnjih 5 utakmica i gdje stoji na terenu to nista, a to sto Said promasi ciste zicere protiv Sarajeva i Tuzle to nista. Jednostavno najbolje po njegovu karijeru bi bilo da ode, ovdje sa ovim pritiskom i igrom pod lupom nikad nece nista uraditi, a dijete od 18 godina koje je dominiralo u mladim repkama sigurno ce uzeti bilo koji klub u drzavi.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 12 nov 2018, 09:43

slazem se najbolje da ide, desetka sa koliko golova i asistencija ove sezone?
i said isto, svkako sam bio protiv njegovog dolaska ikako
vidimo mi svi, gdje su ostali juniori, igramo fakticki bez napadaca, jel moguce da nema neko iz mladjih kategorija da dobije 10 minuta sansu bar kad gubis?
a treba onda pricat i sto oni sad igraju ovako koji su to tacno problemi?
jel istina sto se prica da nema plata opet?
predsjednik dao ostavku, fakticki vlasnik kluba ni rijeci?

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 nov 2018, 09:49

Sariel1987 je napisao/la:slazem se najbolje da ide, desetka sa koliko golova i asistencija ove sezone?
i said isto, svkako sam bio protiv njegovog dolaska ikako
vidimo mi svi, gdje su ostali juniori, igramo fakticki bez napadaca, jel moguce da nema neko iz mladjih kategorija da dobije 10 minuta sansu bar kad gubis?
a treba onda pricat i sto oni sad igraju ovako koji su to tacno problemi?
jel istina sto se prica da nema plata opet?
predsjednik dao ostavku, fakticki vlasnik kluba ni rijeci?
Nek ide ali samo ako to bude Zrinjski, Zeljescar ili Sarajevo. Malo da ih oslabi. Jos mu treba ispeci kokos domacu za put i pogace vruce.
Plata nema, a kada ce biti nezna se. Para nema. kuknjava
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.