FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mene bi bilo stid napisat tako nesto.
brate to za kup znaju i ptice na grani samo naivci mogu pricati drukcije i da je gol slucajan ali bgm ovo sto kazem ne bi bilo nimalo dobro kazem tako mi rekoseinvincible1921 je napisao/la:je li ga natjero i da zvali onaku golcinuQWERTZ je napisao/la:danas cujem jednu informaciju iz izvora koji je jako blizak klubu a to je da Saban Pehilj kao hoce da tuzi Amara Osima zbog toga sto ga je Amar natjerao da fuli penal u finalu kupa u Sirokom, ako bi se to desilo to nimalo ne bi bilo dobro kako za Osima tako i za klub. Eto ako mene lazu lazem i ja vas
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
- invincible1921
- Kontakt:
nema veze vi ste velike horde koje ste mu psovale sve na svakom koraku,tako davi necete dopusiti da vam takav dusman vodi tim i otjerace te ga,ne brinem se.Taivonen je napisao/la:Da vam kazem nesto komsije, vjerovatno ce vam bit smijesno sta sad kazem ali, Amar Osim od sljedece godine preuzima FK Sarajevo nije bitno kako znam ali informacija je tacna 100%, iako sam navijac Sarajeva nije mi drago kad sam cuo inf tu,ali eto sta vam uradi vas vjerni Tata brko !![]()
=\_1921_/=
A samo mi objasni na kojem ga to sudu moze tuziti ? Optuzba natjero me da fulim penal ? Daj ba HAHAHAHAHAAHAHHQWERTZ je napisao/la:danas cujem jednu informaciju iz izvora koji je jako blizak klubu a to je da Saban Pehilj kao hoce da tuzi Amara Osima zbog toga sto ga je Amar natjerao da fuli penal u finalu kupa u Sirokom, ako bi se to desilo to nimalo ne bi bilo dobro kako za Osima tako i za klub. Eto ako mene lazu lazem i ja vas

Postao/la Taivonen dana 12 nov 2013, 19:13
Da vam kazem nesto komsije, vjerovatno ce vam bit smijesno sta sad kazem ali, Amar Osim od sljedece godine preuzima FK Sarajevo nije bitno kako znam ali informacija je tacna 100%, iako sam navijac Sarajeva nije mi drago kad sam cuo inf tu,ali eto sta vam uradi vas vjerni Tata brko !
Postao/la QWERTZ dana 12 nov 2013, 19:06
danas cujem jednu informaciju iz izvora koji je jako blizak klubu a to je da Saban Pehilj kao hoce da tuzi Amara Osima zbog toga sto ga je Amar natjerao da fuli penal u finalu kupa u Sirokom, ako bi se to desilo to nimalo ne bi bilo dobro kako za Osima tako i za klub. Eto ako mene lazu lazem i ja vas
Elem jazuk za inače meni dragog Šabana,očito neće moći igrati za kone u sljedećoj sezoni.
Ono što je mene strašno obradovalo na utakmici protiv Zvijezde su dva aplauza i to na izmjenama i za Svraku i za Jamakae .Kad se vrati dobra atmosfera na tribinama vratiće se i publika.Onaj Tomićev trk prema Dini serijetko viđa na našim terenima.Očito u timu vlada ipak dobra priča i nekakav zajednički pozitivan duh.Naša djeca još jedan veliki aplauz.Samo glupan ne vidi da smo napravili pogolem remont ,podmladili tim i uspješno se nosimo na oba fronta.Kome nije dosta nek pogleda zadnjih par minuta inače po meni boljeg drugog poluvremena kad smo imali dvije dobre šanse,Mladost bez pardona do kraja igra za go više.i na kraju igra mlađahnog Sadikovića i trka i želja veterana Bućana su još jedan razlog za optimizam i za aplauz,
Da vam kazem nesto komsije, vjerovatno ce vam bit smijesno sta sad kazem ali, Amar Osim od sljedece godine preuzima FK Sarajevo nije bitno kako znam ali informacija je tacna 100%, iako sam navijac Sarajeva nije mi drago kad sam cuo inf tu,ali eto sta vam uradi vas vjerni Tata brko !
Postao/la QWERTZ dana 12 nov 2013, 19:06
danas cujem jednu informaciju iz izvora koji je jako blizak klubu a to je da Saban Pehilj kao hoce da tuzi Amara Osima zbog toga sto ga je Amar natjerao da fuli penal u finalu kupa u Sirokom, ako bi se to desilo to nimalo ne bi bilo dobro kako za Osima tako i za klub. Eto ako mene lazu lazem i ja vas
Elem jazuk za inače meni dragog Šabana,očito neće moći igrati za kone u sljedećoj sezoni.
Ono što je mene strašno obradovalo na utakmici protiv Zvijezde su dva aplauza i to na izmjenama i za Svraku i za Jamakae .Kad se vrati dobra atmosfera na tribinama vratiće se i publika.Onaj Tomićev trk prema Dini serijetko viđa na našim terenima.Očito u timu vlada ipak dobra priča i nekakav zajednički pozitivan duh.Naša djeca još jedan veliki aplauz.Samo glupan ne vidi da smo napravili pogolem remont ,podmladili tim i uspješno se nosimo na oba fronta.Kome nije dosta nek pogleda zadnjih par minuta inače po meni boljeg drugog poluvremena kad smo imali dvije dobre šanse,Mladost bez pardona do kraja igra za go više.i na kraju igra mlađahnog Sadikovića i trka i želja veterana Bućana su još jedan razlog za optimizam i za aplauz,
Evo nam igraca u ssh na cengic vili, kulturno vec treca tura a cigaru ne vadi iz usta. Ko god zna koji nas zivi u prvom vrancinom neboderu zna i o kome je rijec.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Al Pitari vole AO vise nego mi, zicegu bi dali da ih vodi najbolji trener u BiH i veliki Zeljovac..
Kakvih sve kraljeva ovdje ima hmm..

Ti se potom pitanju ne brini mi cemo uraditi sta je u nasoj mogucnosti Al vjerni Osim zeljiinvincible1921 je napisao/la:nema veze vi ste velike horde koje ste mu psovale sve na svakom koraku,tako davi necete dopusiti da vam takav dusman vodi tim i otjerace te ga,ne brinem se.Taivonen je napisao/la:Da vam kazem nesto komsije, vjerovatno ce vam bit smijesno sta sad kazem ali, Amar Osim od sljedece godine preuzima FK Sarajevo nije bitno kako znam ali informacija je tacna 100%, iako sam navijac Sarajeva nije mi drago kad sam cuo inf tu,ali eto sta vam uradi vas vjerni Tata brko !![]()

Samo tebe volimo,
Samo tebe bodrimo,
Samo ti si ŠAMPION,
Tebe voli sjever tvoj!!!!
Moj grad, moj klub!
Samo tebe bodrimo,
Samo ti si ŠAMPION,
Moj grad, moj klub!
Ne treba nama kupljena titula, nismo mi kao vi ni ti cemo biti !InatSilanBosanski je napisao/la:Al Pitari vole AO vise nego mi, zicegu bi dali da ih vodi najbolji trener u BiH i veliki Zeljovac..![]()
Samo tebe volimo,
Samo tebe bodrimo,
Samo ti si ŠAMPION,
Moj grad, moj klub!
Samo tebe bodrimo,
Samo ti si ŠAMPION,
Moj grad, moj klub!
-
- Kontakt:
Vi nikad ne mozete biti kao mi, shvatite to vec jednom..Mi smo jedna institucija za vas.
Necu da ulazim u raspravu, vozdra.
Sve neki izvori nešta,dajte ba muka mi čitati to više..
Čuj natjerao ga da fuli penal, prelazi u Sarajevo..
Aplicirajte za posao u express magazinu, traže idole sa idejama za bombastične naslove
Čuj natjerao ga da fuli penal, prelazi u Sarajevo..
Aplicirajte za posao u express magazinu, traže idole sa idejama za bombastične naslove

Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
Na Piroti protiv neugodne tradicije
http://fkzeljeznicar.ba/na-piroti-proti ... cije/7174/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/na-piroti-proti ... cije/7174/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- invincible1921
- Kontakt:
da nema ko slucajno sliku "baza bez poraza" ali samo slika zastave tipa na fazon stickera ?
=\_1921_/=
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma vi vise od silni muka i glavobolja ne znate izmisliti price da valja...Taivonen je napisao/la:Da vam kazem nesto komsije, vjerovatno ce vam bit smijesno sta sad kazem ali, Amar Osim od sljedece godine preuzima FK Sarajevo nije bitno kako znam ali informacija je tacna 100%, iako sam navijac Sarajeva nije mi drago kad sam cuo inf tu,ali eto sta vam uradi vas vjerni Tata brko !![]()

Nego, eto Zelje momci, pazite da ne bude ispod nas...
EDIT: Evo i za tebe jedan info iz prve ruke, od jednog clana uprave pa ako laze on mene, lazem i ja vas. Amar Osim 98% u Sarajevu, a Nijaz Gracic kupuje Zelju...Navodno, Gracic spreman da rekonstruise Grbavicu i da ulozi 5 mil. € u ekipu. Cilj, grupe lige prvaka..
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 12 nov 2013, 20:52, ukupno mijenjano 1 put.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, jel to vicInatSilanBosanski je napisao/la:Vi nikad ne mozete biti kao mi, shvatite to vec jednom..Mi smo jedna institucija za vas.

Samo tebe volimo,
Samo tebe bodrimo,
Samo ti si ŠAMPION,
Moj grad, moj klub!
Samo tebe bodrimo,
Samo ti si ŠAMPION,
Moj grad, moj klub!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Kakav crni vic, to ti je cinjenicno stanje..Taivonen je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, jel to vicInatSilanBosanski je napisao/la:Vi nikad ne mozete biti kao mi, shvatite to vec jednom..Mi smo jedna institucija za vas.

A da, ja zaboravih, vi nikada niste znali razdvojiti iluzije od stvarnosti, zato ste postali nasi VICE-SAMPIONI SVEMIRA..

-
- Kontakt:
@Dzole ispustio si jednu nulicu kod te cifre.. 

Bolje bit vice sampion i uradit nesto u EL nego bit sampion pa otic u LP i obrukat BIH tako sto primis 8 od macabia itd... A nama titule takve ne trebaju, nece citav zivot biti vaseg ivice jbga tac ce te se vratit na vasu normalnu poziaciju 8-12. To ti je cinjenicno stanjeDzoleZeljo je napisao/la:Kakav crni vic, to ti je cinjenicno stanje..Taivonen je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, jel to vicInatSilanBosanski je napisao/la:Vi nikad ne mozete biti kao mi, shvatite to vec jednom..Mi smo jedna institucija za vas.
A da, ja zaboravih, vi nikada niste znali razdvojiti iluzije od stvarnosti, zato ste postali nasi VICE-SAMPIONI SVEMIRA..

Samo tebe volimo,
Samo tebe bodrimo,
Samo ti si ŠAMPION,
Moj grad, moj klub!
Samo tebe bodrimo,
Samo ti si ŠAMPION,
Moj grad, moj klub!
Dijete drago zaboravio si zetu i kukesi pa to je skoro bilo ccc. Jel to furate fazon lesinara nama titule ne trebaju ??
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma gdje je bolje biti drugi? Samo u vasim glavama? Cuj titule vam ne trebaju...
Samo se ti tjesi ziv bio....a da bi stvar bila gore, vi se VISE BRUKATE OD SLABIJE RANGIRANIH EKIPA nego vi, a mi od duplo jacih od nas..
Cuj biti bolje drugi?
InatSilanBosanski - Hvala na prepravci...

Samo se ti tjesi ziv bio....a da bi stvar bila gore, vi se VISE BRUKATE OD SLABIJE RANGIRANIH EKIPA nego vi, a mi od duplo jacih od nas..

Cuj biti bolje drugi?

InatSilanBosanski - Hvala na prepravci...

Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 12 nov 2013, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Redfire16, WeekendOffender i 17 gostiju.