PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- tikatakaboys
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Daju li škutori i malo poli salame?NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Berem ojre nabijem te na rackuConvicts1988 je napisao/la:Vidi brate, pojavio se![]()
Čestitke na probijanju leda i prvom bodu.nemam ja vremena ko red bull visi frajer na forumu. Uhvatio malo poslje bajramskog olesavanja
Slađe je se osvetiti nego posvetiti!
Manjejaci bi trebali Sloboda ili Smrt trans da objese
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
WestTrebina je napisao/la:Nije to nista. Ima jos mnogo gorih stvari koje on radi protiv kluba. Yebem mu najmilije u paksu.Rokoko87 je napisao/la:Tobe je bio upravu
Pitar1946 WroteColon
VI STE SMIJESNI FORUMASI,LAFO HUSREFA PODRZAVA TE,NIKO OD IGRACA SA NJIM NE PRICA,TOKOM TEKME COSIC SA IGRACIMA SVE PRICA,ONAJ KLOC HUSREF NISKIM...od 8 povrijedzenih njih 4 radi njega ne igra,100 % nije povreda,licno mi je rekao jedan nas igrac...je bem i vas i husa koji ga podrzavaju
Ali mi bosnjaci smo poznati kao nojevi i klimaci glavom.
Ooo gdje si tobe pusiku*cu stari... Kako familija ? Jel se jos uvijek osjecaju je*eno ? Poruci im da ce bit jos, nek oproste sto sam ih zapostavio ovih dana..
Sta je ovo sa bosnjacima ? Malo ti Husref ?
Dobar si, imas podrsku juga, sta te boli ku*ac...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- WestTrebina
- Kontakt:
Usro taldzijo, userem ti se sinu u usta
WestTrebina je napisao/la:Usro taldzijo, userem ti se sinu u usta

A mi smo tu i ..........
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
-
- Kontakt:
Mirza Hatic, strumf ili pitar? Fakat me zanima
Sta mislis od koga je naucio da kamatariTofiTofita je napisao/la:Mirza Hatic, strumf ili pitar? Fakat me zanima

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Robijas, provjereno..redbull93 je napisao/la:Sta mislis od koga je naucio da kamatariTofiTofita je napisao/la:Mirza Hatic, strumf ili pitar? Fakat me zanima

-
- Kontakt:
Dobarsimidobar je napisao/la: Robijas, provjereno..![]()

Nešto me to interesovalo. Prava strumfovska glava pa da vidim jesam li pogodio.
Joj spast ce vijetnamcima glava kad sad kaznu popiju. Slijedece godine bez publike. A mozda i ne izbore evropu ako zavlada Rahman sindrom 

ŽELJEZNIČAR 1921
Ma za vas nam je dovoljna i Akademija, ne mora prva postava ni igrati...biceDUPLA je napisao/la:Joj spast ce vijetnamcima glava kad sad kaznu popiju. Slijedece godine bez publike. A mozda i ne izbore evropu ako zavlada Rahman sindrom

Pa pogledaj omjer zadnjih 10 derbija. Vazelin vam jos curi iz supcicaVanja8 je napisao/la:Ma za vas nam je dovoljna i Akademija, ne mora prva postava ni igrati...biceDUPLA je napisao/la:Joj spast ce vijetnamcima glava kad sad kaznu popiju. Slijedece godine bez publike. A mozda i ne izbore evropu ako zavlada Rahman sindrom

ŽELJEZNIČAR 1921
Pogledaj omjer za proslu sezone
0:3 ... Mirza je dobar kakve oni na tribinu dovode da ih brane !

Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
Mislis na ovaj zadnji , pa nismo ni koristili vazelin bilo je to grubo silovanje...biceDUPLA je napisao/la:Pa pogledaj omjer zadnjih 10 derbija. Vazelin vam jos curi iz supcicaVanja8 je napisao/la:Ma za vas nam je dovoljna i Akademija, ne mora prva postava ni igrati...biceDUPLA je napisao/la:Joj spast ce vijetnamcima glava kad sad kaznu popiju. Slijedece godine bez publike. A mozda i ne izbore evropu ako zavlada Rahman sindrom![]()
A ti si neko ko je zapeo u 2009 g. stalno bi se vracao 10 godina unazad,pa 2019 je ne 2009...
Ohavizaj se malo...

- ElCartel11
- Kontakt:
Pa u zadnjih 10 derbija je omjer 3 pobjede FKS, 4 nerijesena, 3 pobjede FKŽbiceDUPLA je napisao/la:Pa pogledaj omjer zadnjih 10 derbija. Vazelin vam jos curi iz supcicaVanja8 je napisao/la:Ma za vas nam je dovoljna i Akademija, ne mora prva postava ni igrati...biceDUPLA je napisao/la:Joj spast ce vijetnamcima glava kad sad kaznu popiju. Slijedece godine bez publike. A mozda i ne izbore evropu ako zavlada Rahman sindrom![]()

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
E zeznuo se pogledaj omjer zadnjih 20 derbija mozda ubode

Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
E je*em mu misabiceDUPLA je napisao/la:Joj spast ce vijetnamcima glava kad sad kaznu popiju. Slijedece godine bez publike. A mozda i ne izbore evropu ako zavlada Rahman sindrom

Ako jos sta nacujes javi, cekamo te mi ovde..

A divi mu nicka @biceDupla...simidobar je napisao/la:E je*em mu misabiceDUPLA je napisao/la:Joj spast ce vijetnamcima glava kad sad kaznu popiju. Slijedece godine bez publike. A mozda i ne izbore evropu ako zavlada Rahman sindromnemoj se ti sekirat molim te... znam da vam je svaka marka zauhar.. jbga omaklo se.. izvinite sto smo se poigrali vasim osjecajima, bice sve uredu ako Bog da i sa publikom, nadam se da ces moc zaspat dobri covjece..
![]()
Ako jos sta nacujes javi, cekamo te mi ovde..

Futuristicki covjek, koji je ostao negdje u 2009g.

Vanja8 je napisao/la:A divi mu nicka @biceDupla...simidobar je napisao/la:E je*em mu misabiceDUPLA je napisao/la:Joj spast ce vijetnamcima glava kad sad kaznu popiju. Slijedece godine bez publike. A mozda i ne izbore evropu ako zavlada Rahman sindromnemoj se ti sekirat molim te... znam da vam je svaka marka zauhar.. jbga omaklo se.. izvinite sto smo se poigrali vasim osjecajima, bice sve uredu ako Bog da i sa publikom, nadam se da ces moc zaspat dobri covjece..
![]()
Ako jos sta nacujes javi, cekamo te mi ovde..![]()
![]()
![]()
Futuristicki covjek, koji je ostao negdje u 2009g.![]()
![]()

To on namjerno provocira sam sebe, celici se..

Svaki put moram provjerit ko je i ciji je, mozda mu je cilj da zbuni ljude.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.