Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Čisto da ti se ne bi smijali u narednim raspravama, ću, ćeš, će, ćemo, ćete, će. To je bilo toliko teško naučiti ili do te lekcije nisi stigao.diplomatija je napisao/la:ahhah cemo da, ali cete ne, ne mogu da vas postedim kad gluposti valjate, cuj hoce oni uefinu delegaciju hahahhaVolimTz je napisao/la:diplomatija je napisao/la:tuzlaci smjesni ste, sto se brukate, bolje vam je da ispadnete, nesto ce morati krenuti na bolje, ovako ce te i dalje tavoriti, slavija kako god dobije bice zasluzeno, isto kao sto ste i vi zasluzeno njih u prvom dijelu sezone dobili, igarci bili na povratku za sarajevo, a vi dali gol hahah![]()
![]()
to je toslani grad je napisao/la:ponovicu vam...kakav kulina,kakve slavije i urote....nasi g.o.v.n.a.r.i su s.j.e.b.a.l.i Slobodu dabogda im se sjeme zatrlo....kakva smijesna pojacanja u zadnje 4 tekme...jeste vi normalni...nismo mi ispali iz lige ni porazom od zelje ni porazom od borca kuci...nas je izbacio olimpik,zvijezda,rudar i ko jos sve ne da je uzimao bodove na Tusnju....pustite se djecijeg prepucavanja i lazne mobilizacije sada kada je gotovo pa sve jasno ko dan...par zadnjih godina se nesto mobilisemo i spasavamo u zadnjim kolima...e pa meni je toga vise pun k.u.r.a.c....i neznam sta ste se prepali te druge lige...kao ugasicemo se ako odemo rang nize...mi cemo se sa ovolikim dugovima ugasit i ako ostanemo....ko ima imalo mozga skontace to....ne vrte se milioni od tv prava i sponzora u ovoj premijer ligi pa da ce nam druga liga to uskratit....il vam je neko reko da ce nam se izbrisat 4 miliona duga ako ispadnemo![]()
....klub svijetle tradicije i duge istorije se rusio godinama..sistematski i iznutra...ovo je sad rezultat toga...umjesto da smo odmah nakon rata napravili dobar stadion,instalirali svoje ljude u miki maus savez,uzimali titule i harali ovom smijesnom ligom tako da nam u.s.r.a.n.i seljober kulina i njemu slicni moze samo zavidit i molit boga da j.e.b.e.n.u slaviju ne nabijamo sa vise od 3 gola mi smo se doveli u situaciju da trazimo neke UEFA arbitraze i provaljujemio se bez veze....z.a.s.r.a.l.i smo....tako vam je to u votazi...sad ga mozemo glabat sa sve mesicima,gavaricima i ibrakovicima
To sam i ja govorio, neka bude Zvijezda 1, rudar 3, borac 3, kozara 3, te je ukupno 10 bodova, na ova 23, je 33 i rahat bi bili, tu vam nije niko kriv imali ste sve uslove za igru.. al oni mene napadose ko da sam ja neznam ti sta, jedan hoce stavi policijsku patrolu kod termo elektrane pa da me pretresaju kad ja ulazim u tz, zalosno bgm... svi krivi sadslani grad je napisao/la:ponovicu vam...kakav kulina,kakve slavije i urote....nasi g.o.v.n.a.r.i su s.j.e.b.a.l.i Slobodu dabogda im se sjeme zatrlo....kakva smijesna pojacanja u zadnje 4 tekme...jeste vi normalni...nismo mi ispali iz lige ni porazom od zelje ni porazom od borca kuci...nas je izbacio olimpik,zvijezda,rudar i ko jos sve ne da je uzimao bodove na Tusnju....pustite se djecijeg prepucavanja i lazne mobilizacije sada kada je gotovo pa sve jasno ko dan...par zadnjih godina se nesto mobilisemo i spasavamo u zadnjim kolima...e pa meni je toga vise pun k.u.r.a.c....i neznam sta ste se prepali te druge lige...kao ugasicemo se ako odemo rang nize...mi cemo se sa ovolikim dugovima ugasit i ako ostanemo....ko ima imalo mozga skontace to....ne vrte se milioni od tv prava i sponzora u ovoj premijer ligi pa da ce nam druga liga to uskratit....il vam je neko reko da ce nam se izbrisat 4 miliona duga ako ispadnemo![]()
....klub svijetle tradicije i duge istorije se rusio godinama..sistematski i iznutra...ovo je sad rezultat toga...umjesto da smo odmah nakon rata napravili dobar stadion,instalirali svoje ljude u miki maus savez,uzimali titule i harali ovom smijesnom ligom tako da nam u.s.r.a.n.i seljober kulina i njemu slicni moze samo zavidit i molit boga da j.e.b.e.n.u slaviju ne nabijamo sa vise od 3 gola mi smo se doveli u situaciju da trazimo neke UEFA arbitraze i provaljujemio se bez veze....z.a.s.r.a.l.i smo....tako vam je to u votazi...sad ga mozemo glabat sa sve mesicima,gavaricima i ibrakovicima
seven je napisao/la:sve dok mislite (ili oni koji vode računa o Slobodi) da Kanton ili općina Tuzla trebaju i moraju dati neke pare za Slobodu (ta vremena su davno proišla), Sloboda će biti tu gdje jeste i još u goroj situaciji
pa da samo tuzlanski kafići i restorani (kojih ima mašala) i koji zarađuju od tuzlaka koji vole Slobodu daju mjesečno po 500 KM bilo bi dovoljno Slobodi da se bori za titulu, a o ostalim privrednicima da ne pričam,
ali ne bolje je čekati ko će pobijediti na izborima
To volim nikakvo popustanje nam sad netreba.. ko nece ko ga ebe ne mora ni igrat za nasJTS je napisao/la:- Niko ga nikada nije zvao niti smo razmišljali o dovođenju Ćire za trenera. S druge strane, cijenimo to što nas spominje i što pozitivno razmišlja o Slobodi, čak i bolje nego neki ljudi iz našeg okruženja. Zahvaljujemo mu na tome.
No, iako je Blažević istaknuti fudbalski stručnjak, Sloboda ima novog trenera Abdulaha Ibrakovića, s kojim smo potpisali ugovor na dvije godine i s kojim imamo velike planove za budućnost - rekao je Zahirović.
E to me raduje, samo da se obistini, pa da Ibraković ostane duže na klupi našeg voljenog kluba, pa da vidimo te velike planove![]()
P.S. Ibraković suspendovao do daljnjeg Džafića i Hadžića.
Hadžić je svakako napustio Slobodu (ko mu ebe mater).
Što se tiče Džafića, pred susret sa Borcem bio je u kombinacijama za prvih 11, ali se nije pojavio na treningu pa ga je Ibraković prekrižio (ko mu ebe mater).
SAMO JAKO IBRAK !!!
Nisu nece se moci ni registrovati.FKKrajina je napisao/la:Igraju li Mesic i Gavaric danas ? Jesu li ih uspjeli registrovati ? Zna li neko ?
Probisvjet je napisao/la:Prevazici najgore doba po tuzlanski sport!
Mora se podici glas, javnost Tuzle ne smije vise biti pasivna. FK Slobodu moramo vratiti na staze stare slave nebitno jel' opstala u Premijer ili se preselila u drugu ligu (Federalnu)!
Ne smijemo vise dopustiti kvazi piscima i vodjama koji sebi dizu spomenike da unistavaju nase uspomene, otimaju nadanja, kradu radost, ubijaju vikende, rasturaju sport...
Treba im fino odgovoriti.
Rasturite li ovo nase sto volimo, mi cemo rasturiti vase (legalnim sredstvima)!
Knjizevne susrete treba fino popratiti, onako navijacki zvizducima, pred piscima inim stokavskog jezika, pred pjesnicima, pred kamerama...
Ako mene nije stid zaplakati pred majkom zbog sudbine Slobode, neka oni placu pred javnoscu!
Dosta je cerecenja sporta u Tuzli, silovanja, najgoreg izivljavanja nad onima koji sport vole, nad djecom koja se bave sportom, dosta...
Jasmine Imamovicu, ti glavni okrivljeni, zajedno sa svojom svitom istomisljenika ili neistomisljenika ali poslusnika, proglasavam te krivim u ime ljubitelja sporta, u ime onoga ko je bio na preko 1000 utakmica Slobode!
Jasmin Imamovic sa organizovanom grupom SDP-om, koja nije digla ni glasa zbog propadanja spotra u Tuzli proglasava se:
KRIVIM
1. Sto nije brinuo za svetinje Tuzle
2. Sto je nemilosrdno trosio pare na knjizevne susrete, podizuci sebi spomenike u obliku jezera, fontana, centara, trgova... ne misleci na sport!
3. Sto nas je lagao za stadion Tusanj i njegovu izgradnju
4. Sto je zapustio sportski centar Mejdan
5. Sto je dopustio da njegovi pajdasi iz opstine i poslanici iz SDP-a pokradu KK Slobodu, a onda je ugase
6. Sto nasa mala djeca nemaju u gradu sportskog idola
7. Sto grad Tuzla ima vise bara nego premijer ligasa
8. Sto je podsticao navijace na razne nacine da ne govore i ne izrazavaju nezadovoljstvo prema njemu
9. Sto nije pokrenuo istrage u FK Slobodi i KK Slobodi samo da bi optuzio ljude iz protivnickih stranaka
10. Sto je uveo razne takse, placanja, prodao zemljiste u centru grada, a nista nije ulozio u sport (nego u djeljenje regresa u opstini i kupovanje nekih CC)
11. Drugi ce dopuniti...
Okrivljenom Jasminu Imamovicu sa svojim SDP nalaze se da napusti vlast u Tuzli u mjesecu oktobru 2012godine i na lokalnim izborima i prepusti onima koji ce vratiti sve ono sto su gore pomenuti unistili!
dostaviti:
-ljubiteljima i prijateljima sporta
-navijacima
-simpatizerima
-omladini
-penzionerima
-roditeljima
-protivnicima SDP-a i Jasmina Imamovica
-njegovim bivsim glasacima (tu spadam ja)
- i svim ostalim tuzlacima, oni koji nisu tu, a zive i vole Tuzlu, koji ne zive i koji nisu tu, ono kojima je krivo sto je Tuzla spala na ovako niske grane...
-dostavite svima kome mozete, jedino na ovaj nacin cuce se nas glas nezadovoljstva
Ljudi nece da slušaju **** ih više Jasmin, daje opština 100.000, al ne shvataju ljudi da ovo više nije komunizam pa da leže i da im daju pare, kome više da da pa da uzmu pare, nije Jasmin kriv što Sloboda nema sponzora, nije Jasmin kriv što SLoboda nema UO, nije Jasmin kriv što su Slobodi svi računi blokirani **** vas više JAsmin smorili ste s njim, nije Jasmin uzeo pare od Saida, nije on kriv sto nema proopadaju nasi igraci što se dovode Race, **** palčevi od kojih ja bolje igram. Na kraju krajeva ko gradi stadion, smarate više s timejug-onostalgicar je napisao/la:sta ba pricate protiv jezera to jezero donosi pare gradu i poboljsava turisticku ponudu tuzle dok sloboda samo uzima pare i ne pomaze nit gradu nit promociji tog istog...
jezera mojne dirat to je pametna investicija
ta jezera zaposljavaju ljude a sloboda ne!!! i mojne glupe price ovdje
Hej Grbavice, rano ljutaharry_90 je napisao/la:Samo da danas momci pobjede i da Zeljo slavi protiv Slavije na Grbavici .
jug-onostalgicar je napisao/la:sta ba pricate protiv jezera to jezero donosi pare gradu i poboljsava turisticku ponudu tuzle dok sloboda samo uzima pare i ne pomaze nit gradu nit promociji tog istog...
jezera mojne dirat to je pametna investicija
ta jezera zaposljavaju ljude a sloboda ne!!! i mojne glupe price ovdje
Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 10 gostiju.