Olimpik Sarajevo

SuperPippo
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la SuperPippo » 17 jun 2016, 23:34

AdiFKS je napisao/la:Znaci neko koci dolazak investitora?

Steta.

Ne koči niko ali veoma male su šanse da će doći investitori ovi prvotimci što su ostali čekaju da vide šta će se desiti u ovo par dana ako ne bude bolje i oni idu negdje drugo. Ljudi nisu 3 mjeseca plate dobili, provjerena info sto posto.

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 18 jun 2016, 00:01

Nema Nijaza, nema investitora...ako se to dvoje obistini, Olimpik je u drugoj ligi vec.

Sem ako se ne ponudi neka fuzija sa jakim drugoligasem, koji bi pristao na fuziju zbog mjesta u PL. A tim bi vjerovatno i selili iz Sarajeva. Izgleda fakat da ce se ovaj put Olimpik tesko izvuci, jer i opstinu ne intetesuje. Ne znam, steta jbg.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 18 jun 2016, 01:05

AdiFKS je napisao/la:Nema Nijaza, nema investitora...ako se to dvoje obistini, Olimpik je u drugoj ligi vec.

Sem ako se ne ponudi neka fuzija sa jakim drugoligasem, koji bi pristao na fuziju zbog mjesta u PL. A tim bi vjerovatno i selili iz Sarajeva. Izgleda fakat da ce se ovaj put Olimpik tesko izvuci, jer i opstinu ne intetesuje. Ne znam, steta jbg.
Fuzija? :lol: Kako vam više ne dosadi fuziju spominjati. Znam da je nekima drago što je ovaj klub u ovoj situaciji ali ne treba pretjerivati.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 18 jun 2016, 01:08

SuperPippo je napisao/la:
AdiFKS je napisao/la:Znaci neko koci dolazak investitora?

Steta.

Ne koči niko ali veoma male su šanse da će doći investitori ovi prvotimci što su ostali čekaju da vide šta će se desiti u ovo par dana ako ne bude bolje i oni idu negdje drugo. Ljudi nisu 3 mjeseca plate dobili, provjerena info sto posto.
A kako ti znaš da li neko koči ili neko ne koči i da su male šanse za potencijalne investitore? Izvor informacija?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 18 jun 2016, 01:11

E jesu nas "naložili" sa ovim stranim investitorima kao malu djecu. :lol: Prvo sada već bivši predsjednik izađe u javnost sa informacijom da je blizu preuzimanju kluba neko od stranaca i da ima više takvih zainteresovanih i da će se za sedam do deset dana znati sve o tome. Djelovao veoma ozbiljan kao što je i inače. Prođoše dani a nikakvih informacija. Baš nikakvih. Nešto se desilo u klubu a šta niko ovdje ne zna. Ali ne moramo sve znati. Pojavi se WINDBREKER sa informacijama i to sa tajnovitim i spektakularnim i onda poslije toga šutnja. Još jednom se javi i opet tajnovitost i zagonetka. Onda se javi čovjek iz TK-a i napisa u dva posta posta da trebamo imati sabura i i da još ima nade odnosno šanse da se dobro završi za ovaj klub. Opet tajnovitost i ništa određeno. Mislim da se nešto dogodilo i da se događa ali šta nemam pojma. Ali je činjenica da je klub u ovakvoj situaciji jedan od glavnih kandidata za ispadanje iz lige zajedno sa Čelikom i mislim sa Vitezom. Ali nije prvi put klub u ovakvoj situaciji. Sve kada se sabere i oduzme dosta nejasna i teška situacija. Žao mi je onih ljudi koji su zaposleni u klubu a ako ostanu bez posla. Imaju i oni vjerovatno porodice. A ja i mokroguz možemo se samo nadati dobrim informacija kao što smo se i do sada nadali. To je tako.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 18 jun 2016, 01:36, ukupno mijenjano 1 put.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 18 jun 2016, 01:12

Mancini je napisao/la:E jesu nas "naložili" sa ovim stranim investitorima kao malu djecu.
Ko vas je naložio
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SuperPippo
Kontakt:

Post Postao/la SuperPippo » 18 jun 2016, 01:26

Ljudi bila je samo ložionička za strane investitore to i ptice na grani znaju. Ljudi iz uprave se vade na obecanje nekog da bi mogao dovesti investitore ali šanse su 2 naprema 100 da će doći. Ovo što treniraju i što su došli ljudi na probu pokušat' će se izvući pare od njih (kao što se radi godinama ko plati on potpiše ugovor, mislim na mlade igraće) da bi krpili stara dugovanja ako uspiju. Od prošle sezone nije ni 12 igraća ostalo i oni su na stand by-u dok se ne riješi za te lažne investitore na koje se vade ako ne juniori će igrati. Opet ti @Mancini ponavljam sto posto provjerena info od bliskih ljudi iz uprave čak i nekih koji su trenutno u klubu.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 18 jun 2016, 01:47

To za plaćanje da bi neko potpisao nije vrijedno komentarisati. I još nešto da ti napišem. Nijaza Gracića sam često viđao i slušao na utakmicama i nikada mi nije izgledao kao neko ko je neozbiljan. Vjerovatno se povukao iz razloga što nije više mogao sam da finansira klub i došlo je do zasićenja. A ti kao znaš lično Nijaza pa znaš da je namjerno lagao. To ti ne vjerujem nikako. Šuplja priča.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 jun 2016, 01:56

Mancini je napisao/la:To za plaćanje da bi neko potpisao nije vrijedno komentarisati. I još nešto da ti napišem. Nijaza Gracića sam često viđao i slušao na utakmicama i nikada mi nije izgledao kao neko ko je neozbiljan. Vjerovatno se povukao iz razloga što nije više mogao sam da finansira klub i došlo je do zasićenja. A ti kao znaš lično Nijaza pa znaš da namjerno lagao. To ti ne vjerujem nikako. Šuplja priča.
Selam drug moj!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 18 jun 2016, 01:58

joker90 je napisao/la:
Mancini je napisao/la:To za plaćanje da bi neko potpisao nije vrijedno komentarisati. I još nešto da ti napišem. Nijaza Gracića sam često viđao i slušao na utakmicama i nikada mi nije izgledao kao neko ko je neozbiljan. Vjerovatno se povukao iz razloga što nije više mogao sam da finansira klub i došlo je do zasićenja. A ti kao znaš lično Nijaza pa znaš da namjerno lagao. To ti ne vjerujem nikako. Šuplja priča.
Selam drug moj!
Alejkumuselam. Nazva ti naš klub idiotima prije neki mjesec ali nema veze.

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 18 jun 2016, 01:58

Da bi privukao investitora ti njemu moras sta ponuditi. Sta Olimpik ima za ponuditi? Nema navijace, nema infrastrukturu, a od OP ima samo kadete i juniore.
I zar stvarno neko vjeruje da postoji investitor?

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 jun 2016, 01:59

Mancini je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Selam drug moj!
Alejkumuselam. Nazva ti naš klub idiotima prije neki mjesec ali nema veze.
Ako sam to nekad uradio u afketu i napisao, ovim putem trazim od tebe halal!
Bahati, bahati Željkan!
1946

High

Post Postao/la High » 18 jun 2016, 02:02

:urnebes:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 18 jun 2016, 02:08

@joker90 Imaš od mene halal i da se više ne raspravljamo.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 18 jun 2016, 02:12

Muerte je napisao/la:Da bi privukao investitora ti njemu moras sta ponuditi. Sta Olimpik ima za ponuditi? Nema navijace, nema infrastrukturu, a od OP ima samo kadete i juniore.
Ako bi tako gledali onda rijetko ko ima šta ponuditi. Olimpic nema barem velika dugovanja. I ne odgovaram više nikome. Imate selam od mene i neću više pisati određeno vrijeme.

SuperPippo
Kontakt:

Post Postao/la SuperPippo » 18 jun 2016, 02:14

Mancini je napisao/la:To za plaćanje da bi neko potpisao nije vrijedno komentarisati. I još nešto da ti napišem. Nijaza Gracića sam često viđao i slušao na utakmicama i nikada mi nije izgledao kao neko ko je neozbiljan. Vjerovatno se povukao iz razloga što nije više mogao sam da finansira klub i došlo je do zasićenja. A ti kao znaš lično Nijaza pa znaš da je namjerno lagao. To ti ne vjerujem nikako. Šuplja priča.

Nije vrijedno komentarisati a propalo vam je bruku dobrih mladih igraća upravo radi takvih koji su plaćali. Nijaz nije neozbiljan i to si upravu. Ja sam čuo da je dug oko nekih 3,5 miliona km i vjerovatno ne moze vise da sam finansira klub i sve sto ide oko toga. Ja nisam rekao da ga licno znam, rekao sam ti vezano za ove nove ljude u klubu.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 18 jun 2016, 02:19

Mislio sam se ne javljati više. Šupljaci.

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 18 jun 2016, 02:29

Mancini je napisao/la:
Muerte je napisao/la:Da bi privukao investitora ti njemu moras sta ponuditi. Sta Olimpik ima za ponuditi? Nema navijace, nema infrastrukturu, a od OP ima samo kadete i juniore.
Ako bi tako gledali onda rijetko ko ima šta ponuditi. Olimpic nema barem velika dugovanja. I ne odgovaram više nikome. Imate selam od mene i neću više pisati određeno vrijeme.
Moze Olimpik biti na 0, ali dzaba sve to kada ne mozes da ostvaris neku dobit. Guras se stalno u minusu

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 18 jun 2016, 03:18

Dvije zadnje godine klub ostvario plus u poslovanju. Mišljenje revizorske agencije imenovane od strane NFSBiH. Da si pratio ovu temu i ovaj klub mogao si pročitati ovaj podatak.

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 18 jun 2016, 08:44

Mancini je napisao/la:
AdiFKS je napisao/la:Nema Nijaza, nema investitora...ako se to dvoje obistini, Olimpik je u drugoj ligi vec.

Fuzija? :lol: Kako vam više ne dosadi fuziju spominjati. Znam da je nekima drago što je ovaj klub u ovoj situaciji ali ne treba pretjerivati.
Pa gdje ti vidis dragost u mom postu vezano za stanje u Olimpiku.
Evo reci ti, nema Nijaza, nema investitora...od cega ce se pokriti osnovni troskovi?
A ispod 500 000 ne mozes zavrsiti sezonu. Zato sam i napisao da je fuzija sa nekim finansijski jacim klubom jedna od opcija.

Ako se udje sa juniorima u sezonu, gubit cete po 4-5 razlike. Icete u finansijsku dubiozu, i tesko da cete izgurati do kraja sezone.

Jbt.ne pisem nista protiv biko koga, samo pisem o realnim scenarijima.

Eto ako ti znas bolji scenari bujrum. Bez love se ne moze, a Olimpik je godinama imao samo Nijaza. On je otisao, ko ce uletiti lovu da pokrije osnovne troskove igranja, eto da igrate sa juniorima?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.