Mancini je napisao/la:AdiFKS je napisao/la:Nema Nijaza, nema investitora...ako se to dvoje obistini, Olimpik je u drugoj ligi vec.
Sem ako se ne ponudi neka fuzija sa jakim drugoligasem, koji bi pristao na fuziju zbog mjesta u PL. A tim bi vjerovatno i selili iz Sarajeva. Izgleda fakat da ce se ovaj put Olimpik tesko izvuci, jer i opstinu ne intetesuje. Ne znam, steta jbg.
Fuzija?

Kako vam više ne dosadi fuziju spominjati. Znam da je nekima drago što je ovaj klub u ovoj situaciji ali ne treba pretjerivati.
Pa gdje ti vidis dragost u mom postu vezano za stanje u Olimpiku.
Evo reci ti, nema Nijaza, nema investitora...od cega ce se pokriti osnovni troskovi?
A ispod 500 000 ne mozes zavrsiti sezonu. Zato sam i napisao da je fuzija sa nekim finansijski jacim klubom jedna od opcija.
Ako se udje sa juniorima u sezonu, gubit cete po 4-5 razlike. Icete u finansijsku dubiozu, i tesko da cete izgurati do kraja sezone.
Jbt.ne pisem nista protiv biko koga, samo pisem o realnim scenarijima.
Eto ako ti znas bolji scenari bujrum. Bez love se ne moze, a Olimpik je godinama imao samo Nijaza. On je otisao, ko ce uletiti lovu da pokrije osnovne troskove igranja, eto da igrate sa juniorima?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"