Safet Sušić - Pape

HariTz
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la HariTz » 07 mar 2013, 18:13

Barca u srcu je napisao/la:Ooooooj koji je konj ovaj Sušić, s vakvim se nećemo nikad plasirat na SP :?
Pored jednog Burića, koji brani sve u Poljskoj, zove golmana iz Aalena.... Ne znam samo kolko su mu para dali da ga zovne :?
Pa nije zvao golmana iz Tadžikistana da brani. Cvajta je kvalitetna liga. Što se tiče Burića, ne znam kolika je razlika između Cvajte i poljske lige, ali siguran sam da nije velika razlika :roll:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 mar 2013, 18:14

Barca u srcu je napisao/la:Ooooooj koji je konj ovaj Sušić, s vakvim se nećemo nikad plasirat na SP :?
Pored jednog Burića, koji brani sve u Poljskoj, zove golmana iz Aalena.... Ne znam samo kolko su mu para dali da ga zovne :?
Hajde hvati se Barce svega ti,pusti Safeta na miru.Zna on pogrijesiti,ali poziv Fejzicu sigurno nije greska.Cuj "brani sve u Poljskoj"...Pa Bog ti dragi dao,sta je Buric-uzviseni ili sta vec? Ti nije samo da ne znas koliko su mu para dali,nego ne znas puno toga.Buric je dobar golman i nijanse su izmedju njega i Fejzica,medjutim Pape se odlucio za ovog drugog.Pricas tu o Fejzicu a ne govoris nista za Avdukica? Idi umij se.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 07 mar 2013, 18:15

Daj ne budi smijesan kakva je to liga pa herta bi se prosetala kroz poljsku ...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 mar 2013, 18:51

Majko mila kad se pocnu palit oko rezervnog golmana. A istovremeno nemaju pojma da je po kickeru Fejzic jedan od najboljih i da druga liga Njemacke nije nista slabija od Poljske i tog slavnog Lecha (dovoljno rec da je Stilic procjenio da mu je bolje u klubu koji se bori za opstanak u Ukrajini). Susic se moze kritikovat za mnoge stvari, ali za ovaj spisak ne.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 07 mar 2013, 19:01

Trebo je pozvati pola Zenice, pola Mostara, pola Tuzle, pola Sarajeva, a i jos kojeg Zeljinovca, da bi vam svima ugodio.
Eto da je Burica pozvao umjesto Fejzica bili bi blize prvenstvu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 07 mar 2013, 19:11

nisam upucen u susicev spisak za narednu utakmicu, pratim koji ce sretnici biti u prvi 11 u duelu levante-rubin kazan

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 mar 2013, 20:08

Jesu li se ovo dezurni papagaji napokon umorili ili jos nisu vidjeli spisak. Nekako mi je tiho na ovoj temi. Nije valjda da je selektor pozvao one prave.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 07 mar 2013, 20:08

Da vas ispravim...cvajta je za klasu jaca od poljske lige...koja crna poljska liga sta su njihovi klubovi napravili u evropi u zadnjih godina osim onog bljeska lecha u evropa ligi...poljska liga je kvaliteta 3ce lige njemacke a ne druge

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 07 mar 2013, 20:19

E cuj on procijenio da se necemo kvalfikovati, samo zato jer je Pape zvao Fejzica, a ne Burica ili kako se vec zovu, a oba su samo rezervni golmani, i to treci po redu. Znaci ni prismrdit' ne mogu prvom timu.
Zemljo draga, svasta li hoda po tebi :roll:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

mrsic07
Kontakt:

Post Postao/la mrsic07 » 07 mar 2013, 20:40

ja sam dosad mnogo puta kritikovao njegove odluke i mnoge nisam mogao da shvatim, ali brate za ovaj spisak Safetu nitko ne moze nista prigovoriti, Safet je pozvao najbolje sto mi trenutno imamo i mogu samo poželjeti srecu momcima. Vidim da su se neki napalili zasto je Safet pozvao Fejzica a ne Burica, mogu im samo reci da je Njemacka 2. liga kvalitetnija od Poljske lige a inace rijec je o trecem golmanu u rep., tako da to nije toliko ni bitno, ali tako je kod naseg naroda, uvijek ispoljavaju nekakvo nezadovoljstvo a svejedno im je sto im lopovi vode drzavu, kradu gdje stignu a oni samo sute i posmatraju...

tulln
Kontakt:

Post Postao/la tulln » 07 mar 2013, 20:44

Ni Guso nije na spisku e svasta vala

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 07 mar 2013, 20:55

Nije se rodio ko bi narodu ugodio. A ovim nasim bosnjama niko na zemaljskoj kugli ugoditi nemoze. :) Vazda se bune sto se ne zove ovaj, sto onaj. Ponekad imam osjecaj da su roditelji svih pitencijalnih reprezentativaca napravili profile na ovom forumu pa kad se njihovo djete ne pozove kukaju na sva usta. Eto toliko glupo zvuce pojedinci ovdje! Zemljo draga i ti svasta trpis ko sto neko iznad mene rece. :D :D
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 07 mar 2013, 20:56

O Avdukiću nema svrhe govorit, nikad mi neće bit jasno što je pozvan... Znam samo da su mu se navijači redovno sjećali majke, svaku utakmicu dok je u Čeliku branio.
Jedna od najnejasnijih odluka... al to valjda da bude i neko iz naše lige, pa makar bio golman, a sigurno imamo 2-3 bolja golmana od njega.

Čak i ako je kvalitetnija 2. Njemačka, kvalitetnija je za nijansu, al eto...

Samo kažem da je Burić već 2-3 sezone jedan od najboljih golmana tamo, al Sušić uredno zove Šehića i Avdukića, eto Šehić sad više ni kluba nema, a i ovaj drugi se usrećio u našoj ligi pravo. To je ono što mi je najžalosnije u svemu ovom, da se zove neko samo da se valjda ispuni kvota, šta ja znam..

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 07 mar 2013, 20:58

Trebao je zvat sve igrače koji imaju BH državljanstvo pa da svima Pape ugodi :roll:
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 07 mar 2013, 21:03

Cartman je napisao/la:Majko mila kad se pocnu palit oko rezervnog golmana. A istovremeno nemaju pojma da je po kickeru Fejzic jedan od najboljih i da druga liga Njemacke nije nista slabija od Poljske i tog slavnog Lecha (dovoljno rec da je Stilic procjenio da mu je bolje u klubu koji se bori za opstanak u Ukrajini). Susic se moze kritikovat za mnoge stvari, ali za ovaj spisak ne.
citajuci ove komentare htjedoh bas to napisati , i koliko ja znam on je treci golman prema tome ovo je meni presmijesno :? ...aa sto se tice Susica ja covjeku nisam nikad nista prigovorio, osim sto se ne potrudi oko ovih igraca da nagovori da predju na nasu stranu, jer opet mo prvi na tebeli igramo veoma dobro ne znam sta vise reci...ali nije se rodio ko je nasem covjeku ugodio

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 mar 2013, 21:18

Sad sam procitao spisak i vidio da Alaima nema na spisku,pa ovo je sramota! Takodje,vidim da na spisku nema ni Maksumica,Blatnjaka,Hrgovica i Bartolovica.Pa ovo je sramota.E Safete,Safete... :mrgreen:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 07 mar 2013, 21:28

Jeste vi meni smijesni, pa sad se lahko moze Begovic povrijediti, i sta onda? Avdukic brani? Necu nista reci za Fejzica, ne pratim, tako da, ali konkurencija on i Avdukic, pa to je smijesno. Hajd da nemamo, ali kad imamo zasto onda?
Celik!3,2,2.

Medo10
Kontakt:

Post Postao/la Medo10 » 07 mar 2013, 21:29

A gdje je Branko Grahovac na ovom spisku?

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 07 mar 2013, 21:34

AllGunsBlazing je napisao/la:Jeste vi meni smijesni, pa sad se lahko moze Begovic povrijediti, i sta onda? Avdukic brani? Necu nista reci za Fejzica, ne pratim, tako da, ali konkurencija on i Avdukic, pa to je smijesno. Hajd da nemamo, ali kad imamo zasto onda?
ne znam zasto osporavate momka ovo govorim opcenito ne tebi. ev ti kazes da ne znas ,odnosno ne pratis Fejzica, pa nije covjek đaba pozvan u repku,treba mu vjerovati, pruziti priliku .Po meni on je bolji od Avdukica, naseg drugog golmana.

Niko se nije zalio na Cupica :lol:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 07 mar 2013, 21:37

Pa gdje si vidio da ja osporavam Fejzica? Ja pisem protiv Avdukica, ne Fejzica.
Celik!3,2,2.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.