Bas. Lik napisa kao da ne bi bili zadovoljni sa top4.HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑29 apr 2022, 21:09Naravno da mogu biti presretni sa top 4
Jedino ako ti mislis da je Ten hag novi Klopp i da idu na osvajanje lige i LP![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Bas. Lik napisa kao da ne bi bili zadovoljni sa top4.HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑29 apr 2022, 21:09Naravno da mogu biti presretni sa top 4
Jedino ako ti mislis da je Ten hag novi Klopp i da idu na osvajanje lige i LP![]()
De Gea je u društvu sa tim hrastovima u igri nogom koja je danas ključna za golmane, ali eto, ti misli drugačije. Čak je Bravo osjetno bolji.
Pa naravno da će biti zadovoljni naredne sezone sa top 4, ali dugoročno nikako ne mogu biti. Čak mislim da naredne sezone ne mogu ni top 4 uhvatiti. Svejedno, neće se vratiti u vrh dok god je De Gea na golu.HuseinKapetan9 je napisao/la: ↑29 apr 2022, 21:09Naravno da mogu biti presretni sa top 4
Ne vidim Boga mi gdje sam ja tvrdio suprotno od toga, niti da mislim da ih ten Hag može dostićiHuseinKapetan9 je napisao/la: ↑29 apr 2022, 21:24Dokle god su u ligi gospodin Jurgen Klopp i celavi katalonac,United nece doci blizu osvajanja lige
Ten hag je 5 nivoa ispod ove dvojice
A ni majka mu se ne bije po nocnim klubovima.
Evo sada progugla..pa hebote život Mount 9 cm viši..nikad ne bih rekao..a baš mi djeluje sitniji i niži za dvije glave od Fodena..hajd do mene je..pogriješio što se toga tiče..naravno za mene je moj plavac uvijek bolji..ali i Foden je igračina