FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Nemoj ih Amidza. Nisu dobri ovih dana. Nisko im ima problema pa su zabrinuti. Pucnjave, ranjavanja i slicno, a ipak im je on jedan od glavnih u klubu, u upravi, na tribini, u skupstini... 

Igraju.sad je opet sve ok.
Tema je FK Sarajevo, a ne FK Željezničar.
AmidžaTan, ti si troler koji uništava diskusije i jednim i drugim navijačima... ovo ti je posljednje upozorenje pred isključenje.
AmidžaTan, ti si troler koji uništava diskusije i jednim i drugim navijačima... ovo ti je posljednje upozorenje pred isključenje.
admin je napisao/la:Tema je FK Sarajevo, a ne FK Željezničar.
Ostavljate nam toliko prostora za "diskusiju" na temama FK Sarajevo i FK Zeljeznicar da bi mi puno interesantnije bilo vratiti se na Bukvar i procitati ga nego na ovim temama zbog tih vasih pravila koja su mi nejasna.
Ako nekoga vrijedjam onda i treba da me odstranite jer u tom slucaju trolujem temu, a to sto neko ne moze da podnese cinjenice a upusta se u raspravu ili "diskusiju" to stvarno nije do mene. Jer sve ono sto sam u predhodnim postovima naveo, a koliko sam vidio i neke ste bespotrebno izbrisali je tacno, i upuceno je onima koji su indirektno trazili odgovor na njihove postove!!!
ma kakve ti iznosis cinjenice ti i kao ti konstantno zajebavate i vrijedjate nas manijake i ŽELJU i tako se jedna tema zacata bez veze i upropastava se se tema,smanjite gluposti i pisite normalnije i manje ce biti opomena moderatora .amidzaTan je napisao/la:admin je napisao/la:Tema je FK Sarajevo, a ne FK Željezničar.
Ostavljate nam toliko prostora za "diskusiju" na temama FK Sarajevo i FK Zeljeznicar da bi mi puno interesantnije bilo vratiti se na Bukvar i procitati ga nego na ovim temama zbog tih vasih pravila koja su mi nejasna.
Ako nekoga vrijedjam onda i treba da me odstranite jer u tom slucaju trolujem temu, a to sto neko ne moze da podnese cinjenice a upusta se u raspravu ili "diskusiju" to stvarno nije do mene. Jer sve ono sto sam u predhodnim postovima naveo, a koliko sam vidio i neke ste bespotrebno izbrisali je tacno, i upuceno je onima koji su indirektno trazili odgovor na njihove postove!!!
51%--------49%
Rece lik koj prije 15 minuta napisa fk kobilja glava utrpanko.
Jao @evander

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Amidžaaaaaa, idel ta statistika?Schwarz je napisao/la:De nam postavi tu statistiku o posjecenostiamidzaTan je napisao/la:A sto se tice malih plavih i posjete na stadionima o tome ne treba raspravljati, jer na kraju polusezone smo ih sisali za 3 ili 4 hiljade sto se tice posjete na domacem terenu (i to je zvanicna statistika), pored toga sto su oni igrali tri derbija kuci a mi u gostima, da ne spominjem clanove jer je to smijesno.
Sto se tice posjecenosti ljudima jednostavno treba biti jasno da na ovakvoj infrastrukturi samo ovo par teskih bolesnika ce doci da gleda tekmu uzivo jer kolko su losi uslovi na tribini za navijaca toliko su losi uslovi i na terenu za igrace koji uticu na kvalitet igre naravno. Najbolje utakmice se definitivno igraju u Zenici po meni. Ko je imao priliku da ode i pogleda evropsku utakmicu zna o cemu pricam...ako ti nije tesko
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Izgleda da se amidža pogubio u svim tim silnim statistikama. Valja sve to pratitishzna je napisao/la:Amidžaaaaaa, idel ta statistika?Schwarz je napisao/la:De nam postavi tu statistiku o posjecenostiamidzaTan je napisao/la:A sto se tice malih plavih i posjete na stadionima o tome ne treba raspravljati, jer na kraju polusezone smo ih sisali za 3 ili 4 hiljade sto se tice posjete na domacem terenu (i to je zvanicna statistika), pored toga sto su oni igrali tri derbija kuci a mi u gostima, da ne spominjem clanove jer je to smijesno.
Sto se tice posjecenosti ljudima jednostavno treba biti jasno da na ovakvoj infrastrukturi samo ovo par teskih bolesnika ce doci da gleda tekmu uzivo jer kolko su losi uslovi na tribini za navijaca toliko su losi uslovi i na terenu za igrace koji uticu na kvalitet igre naravno. Najbolje utakmice se definitivno igraju u Zenici po meni. Ko je imao priliku da ode i pogleda evropsku utakmicu zna o cemu pricam...ako ti nije tesko
Željezničar živimo !
InatSilanBosanski je napisao/la:Raspadamo se haveru, a vi ste toliki giganti, milioni, clanova sirom svijeta, spasani, pa nam cak bod bjezite..Kako to objasnjavas, mora da je najveca glupost u fudbalu skupljanje bodova (uz titule naravno) ili 'pak nesto drugo?
Rece lik koji je do juce PLAKO da se usvoji novi statut koji dozvoljava kupovinu 49% . Kad vam je tako fino sto niste nastavili u poziciji u kojoj vas je amaw ostavio...glad , neimastina...cemer i jad. Nego, nije ni sletio u Katar a vi se vec digli da slijedite nase korake. Jbg uvijek se pametniji slijedi...
Kako i sta ce te uspjeti sa tom prodajom od 49% , ostaje da se vidi. Rijetko koji tajkun pristaje na tako nesto osim u slucajevima kada trguje sa drzavom (elektrane , telekomi iostale visoko profitne firme)...do sada ide vam ko i sa bagerima koji putuju od 2010 ...ili jos bolje ide vam ko sa Sehicevim parama......samo u cijem li su djepu zavrsile.
51 %HordeBL je napisao/la:InatSilanBosanski je napisao/la:Raspadamo se haveru, a vi ste toliki giganti, milioni, clanova sirom svijeta, spasani, pa nam cak bod bjezite..Kako to objasnjavas, mora da je najveca glupost u fudbalu skupljanje bodova (uz titule naravno) ili 'pak nesto drugo?
Rece lik koji je do juce PLAKO da se usvoji novi statut koji dozvoljava kupovinu 49% . Kad vam je tako fino sto niste nastavili u poziciji u kojoj vas je amaw ostavio...glad , neimastina...cemer i jad. Nego, nije ni sletio u Katar a vi se vec digli da slijedite nase korake. Jbg uvijek se pametniji slijedi...
Kako i sta ce te uspjeti sa tom prodajom od 49% , ostaje da se vidi. Rijetko koji tajkun pristaje na tako nesto osim u slucajevima kada trguje sa drzavom (elektrane , telekomi iostale visoko profitne firme)...do sada ide vam ko i sa bagerima koji putuju od 2010 ...ili jos bolje ide vam ko sa Sehicevim parama......samo u cijem li su djepu zavrsile.
Željezničar živimo !
Jeste li to promijenili..??
Pa vi ste se hvalili sa tim 49% i na vasem pdf svrsavali na tu cinjenicu da niko nece moci imati vecinsko vlasnistvo. Sta je sad ovo. I
ps...sta je sa lovom od Sehica...
prodje evo skoro 5 god !!!!??????????
Pa vi ste se hvalili sa tim 49% i na vasem pdf svrsavali na tu cinjenicu da niko nece moci imati vecinsko vlasnistvo. Sta je sad ovo. I
ps...sta je sa lovom od Sehica...

HordeBL je napisao/la:Jeste li to promijenili..??
ps...sta je sa lovom od Sehica...![]()
...bili su vam u posjeti i neki likovi iz tog mersina pa opet nista...
da nije lova uzeta od nekog slovenca prije 2 god....sta mislite

Da te ne bih vrijedjao, reci cu ti samo da ti je nivo inteligencije veoma nizak cim nisi shvatio sta pisem. 51% smo MI vlasniciHordeBL je napisao/la:Jeste li to promijenili..??

EDIT: I opet kazem, nismo mi ovdje tema,nego FK sarajevo
Željezničar živimo !
Za nekog iz BL, ti mi, HordeBL, djelujes prilicno nevaspitano. Mozda su turci dolazili da traze placanje na rate? A mozda ih je neko "mazno". Mozda! Amar, Almir... ko ce ga znati. I sve je to mozda. Ali, presuda UEFE u korist Zelje kaze da pare nisu date. Ipak sam skloniji vjerovanju UEFI, nego mahalskim pricama. Sta cete tek pisati ako onih famoznih 49% kupi "bananaman" Izet Rastoder?
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
aaaaa extra..sa eventualnih 51% neko bi vas mozda i kupio , sa ovih 49 ...vidim , guzva vam pravakatakomba je napisao/la:Da te ne bih vrijedjao, reci cu ti samo da ti je nivo inteligencije veoma nizak cim nisi shvatio sta pisem. 51% smo MI vlasniciHordeBL je napisao/la:Jeste li to promijenili..??
EDIT: I opet kazem, nismo mi ovdje tema,nego FK sarajevo

filozofe ako vi niste tema , sto ces ti ovdje uopste , jel da nam pricas opet kako smo mi slijepi , da je Tan ubleha , da je Dino fening veca ubleha od svih ostalih uprava...i jos milion IDIOTSKIH POSTOVA SVOJSTVENIH TEBI I TAKVIM KO TI.
ps...imas li odgovor za "lova od Sehica"
@ackeey...ti mi ne licis ni na sta cim se gadjas ublehama reko ovaj onaj. A tu presudu uefe (mozda) mozes na neku stvar okaciti. Da je ozbiljna , do sada bi taj Mersin platio ili bio u 2 turskoj ligi a mozda ni to...nego bi mu bilo zabranjeno takmicenje dok ne plati. Tjesi se jer ovo je prvi slucaj da neki klub drugom...duguje duuuuuuugih 5 god , a da uefa nista konkretno ne uradi. Fakat ste vi FENOMEN u tom biznisu

ulozio Amar u Tuborg
Upravo onako kako sam i ocekivao. Da pogodim, sa Petricevca ili da Graba? Kako sam vec rekao, mozda je to da je neko pokupio lovu istina. Ali, opet mozda, nije li malo cudno sto turci uopste dolaze ako du vec platili. Ako jesu, ne mislim da bi bas sebi dozvolili da daju pare bez ikakvog traga, onako iz ruke u ruku. A dolazili jesu, to je cinjenica. I dio para su uplatili. I to je fakat.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
ackeey je napisao/la:Upravo onako kako sam i ocekivao. Da pogodim, sa Petricevca ili da Graba? Kako sam vec rekao, mozda je to da je neko pokupio lovu istina. Ali, opet mozda, nije li malo cudno sto turci uopste dolaze ako du vec platili. Ako jesu, ne mislim da bi bas sebi dozvolili da daju pare bez ikakvog traga, onako iz ruke u ruku. A dolazili jesu, to je cinjenica. I dio para su uplatili. I to je fakat.
Fulio si..ni sa petricevca ni sa Graba. Znas li gdje je Mujo....zgrada iza.
- ficobahtic
- Kontakt:
HordeBL sam sa sobom razgovaras, koristi opciju "Edit post" ne naplacuje se
Sta je ovo sa Amidzom, rekla mu stara da je plava boja zakon
Edit: Samo jos vas grb da postavi i onda cemo mi morati u derbiju igrati u bijelim dresovima
Tema je FKS

Tema je FKS

Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot] i 5 gostiju.