Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

rishaaa
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la rishaaa » 28 jan 2015, 17:43

Hocemo pasos i licnu da ti vidimo :urnebes:
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 28 jan 2015, 18:25

Svaka cast selektore.
Tako se radi posao,forum je najbolje sredstvo za informisanje i kolicina informacija koja bude na jednom forumu u toku dana ne bude u svim BH novinama i tv stanicama za citav mjesec.Ovdje ima pravih bolesnika za ovom reprezentacijom i prate svaki minut na terenu bilo kojeg naseg igraca sirom svijeta tako da ce selektor imati uvid u igre mnogih igraca kao i njihovoj formi.Dzeko se recimo ne moze ni sa Amrom posvadjati da se ovdje to na forumu ne sazna i da negdje ne procuri :mrgreen:

Pratim vec neko vrijeme da covjek pise ali sam bio skeptican pa kontao reko mozda laznjak.Ali posto vidim da jest samo da selektoru zazelim dobrodoslicu i iskazem respekt prema istom.Forumase kao i administraciju foruma bi zamolio da budu jako profesionalni i da "jahace apokalipse" koji dodju u buduce da provociraju selektora ili sire neku sprdnju neka se to odmah po kratkom postupku odstrani sa foruma.Mislim da vecina ljudi sa ovog foruma kao i administracija istog ima u vidu koliko je bogatstvo ovog foruma imati jednu ovako eminentnu osobu kojoj mozemo iz prve ruke reci svoje impresije,sugestije ali i opravdane kritike bez nekog mahalskog zargona.

Nek ti je sretno Mesa,ovo sto radis za sada je za svaki respekt. :bih:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

MehmedMesaBazdarevic
Kontakt:

Post Postao/la MehmedMesaBazdarevic » 28 jan 2015, 19:31

arhimed89 je napisao/la:Svaka cast selektore.
Tako se radi posao,forum je najbolje sredstvo za informisanje i kolicina informacija koja bude na jednom forumu u toku dana ne bude u svim BH novinama i tv stanicama za citav mjesec.Ovdje ima pravih bolesnika za ovom reprezentacijom i prate svaki minut na terenu bilo kojeg naseg igraca sirom svijeta tako da ce selektor imati uvid u igre mnogih igraca kao i njihovoj formi.Dzeko se recimo ne moze ni sa Amrom posvadjati da se ovdje to na forumu ne sazna i da negdje ne procuri :mrgreen:

Pratim vec neko vrijeme da covjek pise ali sam bio skeptican pa kontao reko mozda laznjak.Ali posto vidim da jest samo da selektoru zazelim dobrodoslicu i iskazem respekt prema istom.Forumase kao i administraciju foruma bi zamolio da budu jako profesionalni i da "jahace apokalipse" koji dodju u buduce da provociraju selektora ili sire neku sprdnju neka se to odmah po kratkom postupku odstrani sa foruma.Mislim da vecina ljudi sa ovog foruma kao i administracija istog ima u vidu koliko je bogatstvo ovog foruma imati jednu ovako eminentnu osobu kojoj mozemo iz prve ruke reci svoje impresije,sugestije ali i opravdane kritike bez nekog mahalskog zargona.

Hvala lijepo.

haris92
Kontakt:

Post Postao/la haris92 » 28 jan 2015, 19:32

arhimed89 je napisao/la:Svaka cast selektore.

Molim te reci da se salis, molim te :D
#Miske institucijo!!!!!

Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 28 jan 2015, 19:34

E, moj Meša, šta uradi... :rol:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 28 jan 2015, 19:58

MehmedMesaBazdarevic je napisao/la:Pozdrav forumasi.

slika

slika
Gospodin :thumbup:
Aferim selektore.
Ako moze jedna zelja selektore da nam kaparises sto vise ovih mladih igraca da ne bijelimo po 2-3 godine dok cekamo da vidimo hoce li oni na kraju igrati za nas ili nece :mrgreen: :bih: Ovaj ciklus nije izgubljen,treba uraditi sve da se domognemo EP ali u nekim prijateljskim utakmicama treba sto prije kaparisati neke igrace koji imaju kvaliteta da se probaju u repci jer ces vrlo vjerovatno voditi repku i sledeci ciklus a do tada ce ti neki momci mozda da sazriju i bit ce pod nasom zastavom,pod tvojom palicom i jurisat ce na odlazak na jedno veliko takmicenje.Mnogo su nas kostali Seferovici,Ibrahimovici,Halilovici..drago mi je da si osim sto si selektor i jedan veliki patriota koji je drzi samo rada,rada i rada a to u konacnici mora dati rezultat.Hoce li to biti odlazak na EP vidjet cemo,ali ce svakako biti odlazak na sledece takmicenje jer mukotrpan rad mora dati rezultat.Jednostavno mora. :bih:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 28 jan 2015, 19:59

meša, jak si ko beton. nego, jel ono joint u pepeljari?
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 28 jan 2015, 20:02

džakailibu je napisao/la:meša, jak si ko beton. nego, jel ono joint u pepeljari?
Ja ne mogu da vjerujem da lik ima priliku iz prve ruke da pita selektora ili da mu sugerise bilo sta a on pita ovakvu glupost.Na sportskom si forumu momcino,drzi se sportskih tema i sportskih komentara. :roll:

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 28 jan 2015, 20:06

aaaa, tako je krenulo.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

MehmedMesaBazdarevic
Kontakt:

Post Postao/la MehmedMesaBazdarevic » 28 jan 2015, 20:08

arhimed89 je napisao/la:
MehmedMesaBazdarevic je napisao/la:Pozdrav forumasi.

slika

slika
Gospodin :thumbup:
Aferim selektore.
Ako moze jedna zelja selektore da nam kaparises sto vise ovih mladih igraca da ne bijelimo po 2-3 godine dok cekamo da vidimo hoce li oni na kraju igrati za nas ili nece :mrgreen: :bih: Ovaj ciklus nije izgubljen,treba uraditi sve da se domognemo EP ali u nekim prijateljskim utakmicama treba sto prije kaparisati neke igrace koji imaju kvaliteta da se probaju u repci jer ces vrlo vjerovatno voditi repku i sledeci ciklus a do tada ce ti neki momci mozda da sazriju i bit ce pod nasom zastavom,pod tvojom palicom i jurisat ce na odlazak na jedno veliko takmicenje.Mnogo su nas kostali Seferovici,Ibrahimovici,Halilovici..drago mi je da si osim sto si selektor i jedan veliki patriota koji je drzi samo rada,rada i rada a to u konacnici mora dati rezultat.Hoce li to biti odlazak na EP vidjet cemo,ali ce svakako biti odlazak na sledece takmicenje jer mukotrpan rad mora dati rezultat.Jednostavno mora. :bih:
Hvala lijepo.
Moja zelja je i vasa zelja, ukratko pod lupom je dosta momaka. Nebi sada da govorim o imenima.
Zivio.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 28 jan 2015, 20:09

MehmedMesaBazdarevic je napisao/la:slika
hajde ti nama lijepo obecaj da neces vise zvat tinki vinkija,svrsu,i tak te igrace na ime i prezime,molim te stavi djeku na klupu kada preserava,vrati pjanu na njegovo mjesto,vec je poceo kukat,posalji spahu u penziju,sad il kasnije,moraces,pozovi djurica barem za prijateljske,nemamo rezerve bolan...
i tako da ne nabrajam...i sta ima kod tebe,dobro sve :?: :kafa:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 28 jan 2015, 20:11

Kako je krenulo, fasovat će nam selektor ban. :lol:

MehmedMesaBazdarevic
Kontakt:

Post Postao/la MehmedMesaBazdarevic » 28 jan 2015, 20:14

Pozdrav forumas.

Mogu reci da ozbiljno racunam na Spahic Emira.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 28 jan 2015, 20:22

MehmedMesaBazdarevic je napisao/la:Pozdrav forumas.

A na Tankovica? :D :D :D
Je li to tajna? :D

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 28 jan 2015, 20:26

MehmedMesaBazdarevic je napisao/la:Pozdrav forumas.

Virtu :beba:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 28 jan 2015, 20:28

voltron30 je napisao/la:Kako je krenulo, fasovat će nam selektor ban. :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Scouser1892
Kontakt:

Post Postao/la Scouser1892 » 28 jan 2015, 20:29

Ne mogu da vjerujem znači,opasno nam visi plasman na prvenstvo,tj. nemamo skoro nikakve šanse moraju nam se rezultati poklopiti,a selektor nam po forumu visi i ostalim sportskim sajtovima,pa mene je stid majke mi eto :oops: :oops: :oops: :oops: Kad bi to uradili hrvatski ili srpski selektor ? vjerovatno nikada... ma znam ja nas yebo ti nas i naš mentalitet :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: hurem i 19 gostiju.