Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Hocemo pasos i licnu da ti vidimo 

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Svaka cast selektore.
Tako se radi posao,forum je najbolje sredstvo za informisanje i kolicina informacija koja bude na jednom forumu u toku dana ne bude u svim BH novinama i tv stanicama za citav mjesec.Ovdje ima pravih bolesnika za ovom reprezentacijom i prate svaki minut na terenu bilo kojeg naseg igraca sirom svijeta tako da ce selektor imati uvid u igre mnogih igraca kao i njihovoj formi.Dzeko se recimo ne moze ni sa Amrom posvadjati da se ovdje to na forumu ne sazna i da negdje ne procuri
Pratim vec neko vrijeme da covjek pise ali sam bio skeptican pa kontao reko mozda laznjak.Ali posto vidim da jest samo da selektoru zazelim dobrodoslicu i iskazem respekt prema istom.Forumase kao i administraciju foruma bi zamolio da budu jako profesionalni i da "jahace apokalipse" koji dodju u buduce da provociraju selektora ili sire neku sprdnju neka se to odmah po kratkom postupku odstrani sa foruma.Mislim da vecina ljudi sa ovog foruma kao i administracija istog ima u vidu koliko je bogatstvo ovog foruma imati jednu ovako eminentnu osobu kojoj mozemo iz prve ruke reci svoje impresije,sugestije ali i opravdane kritike bez nekog mahalskog zargona.
Nek ti je sretno Mesa,ovo sto radis za sada je za svaki respekt.
Tako se radi posao,forum je najbolje sredstvo za informisanje i kolicina informacija koja bude na jednom forumu u toku dana ne bude u svim BH novinama i tv stanicama za citav mjesec.Ovdje ima pravih bolesnika za ovom reprezentacijom i prate svaki minut na terenu bilo kojeg naseg igraca sirom svijeta tako da ce selektor imati uvid u igre mnogih igraca kao i njihovoj formi.Dzeko se recimo ne moze ni sa Amrom posvadjati da se ovdje to na forumu ne sazna i da negdje ne procuri

Pratim vec neko vrijeme da covjek pise ali sam bio skeptican pa kontao reko mozda laznjak.Ali posto vidim da jest samo da selektoru zazelim dobrodoslicu i iskazem respekt prema istom.Forumase kao i administraciju foruma bi zamolio da budu jako profesionalni i da "jahace apokalipse" koji dodju u buduce da provociraju selektora ili sire neku sprdnju neka se to odmah po kratkom postupku odstrani sa foruma.Mislim da vecina ljudi sa ovog foruma kao i administracija istog ima u vidu koliko je bogatstvo ovog foruma imati jednu ovako eminentnu osobu kojoj mozemo iz prve ruke reci svoje impresije,sugestije ali i opravdane kritike bez nekog mahalskog zargona.

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
-
- Kontakt:
ARHIMED TI SI KRALJ 

- MehmedMesaBazdarevic
- Kontakt:
arhimed89 je napisao/la:Svaka cast selektore.
Tako se radi posao,forum je najbolje sredstvo za informisanje i kolicina informacija koja bude na jednom forumu u toku dana ne bude u svim BH novinama i tv stanicama za citav mjesec.Ovdje ima pravih bolesnika za ovom reprezentacijom i prate svaki minut na terenu bilo kojeg naseg igraca sirom svijeta tako da ce selektor imati uvid u igre mnogih igraca kao i njihovoj formi.Dzeko se recimo ne moze ni sa Amrom posvadjati da se ovdje to na forumu ne sazna i da negdje ne procuri![]()
Hvala lijepo.
Molim te reci da se salis, molim tearhimed89 je napisao/la:Svaka cast selektore.
Tako se radi posao,forum je najbolje sredstvo za informisanje i kolicina informacija koja bude na jednom forumu u toku dana ne bude u svim BH novinama i tv stanicama za citav mjesec.Ovdje ima pravih bolesnika za ovom reprezentacijom i prate svaki minut na terenu bilo kojeg naseg igraca sirom svijeta tako da ce selektor imati uvid u igre mnogih igraca kao i njihovoj formi.Dzeko se recimo ne moze ni sa Amrom posvadjati da se ovdje to na forumu ne sazna i da negdje ne procuri![]()

#Miske institucijo!!!!!
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
E, moj Meša, šta uradi... 

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- MehmedMesaBazdarevic
- Kontakt:
Pozdrav forumasi.

GospodinMehmedMesaBazdarevic je napisao/la:Pozdrav forumasi.

Aferim selektore.
Ako moze jedna zelja selektore da nam kaparises sto vise ovih mladih igraca da ne bijelimo po 2-3 godine dok cekamo da vidimo hoce li oni na kraju igrati za nas ili nece

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
-
- Kontakt:
meša, jak si ko beton. nego, jel ono joint u pepeljari?
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Ja ne mogu da vjerujem da lik ima priliku iz prve ruke da pita selektora ili da mu sugerise bilo sta a on pita ovakvu glupost.Na sportskom si forumu momcino,drzi se sportskih tema i sportskih komentara.džakailibu je napisao/la:meša, jak si ko beton. nego, jel ono joint u pepeljari?

- MehmedMesaBazdarevic
- Kontakt:
-
- Kontakt:
aaaa, tako je krenulo.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
- MehmedMesaBazdarevic
- Kontakt:
Hvala lijepo.arhimed89 je napisao/la:GospodinMehmedMesaBazdarevic je napisao/la:Pozdrav forumasi.
![]()
Aferim selektore.
Ako moze jedna zelja selektore da nam kaparises sto vise ovih mladih igraca da ne bijelimo po 2-3 godine dok cekamo da vidimo hoce li oni na kraju igrati za nas ili nece![]()
Ovaj ciklus nije izgubljen,treba uraditi sve da se domognemo EP ali u nekim prijateljskim utakmicama treba sto prije kaparisati neke igrace koji imaju kvaliteta da se probaju u repci jer ces vrlo vjerovatno voditi repku i sledeci ciklus a do tada ce ti neki momci mozda da sazriju i bit ce pod nasom zastavom,pod tvojom palicom i jurisat ce na odlazak na jedno veliko takmicenje.Mnogo su nas kostali Seferovici,Ibrahimovici,Halilovici..drago mi je da si osim sto si selektor i jedan veliki patriota koji je drzi samo rada,rada i rada a to u konacnici mora dati rezultat.Hoce li to biti odlazak na EP vidjet cemo,ali ce svakako biti odlazak na sledece takmicenje jer mukotrpan rad mora dati rezultat.Jednostavno mora.
Moja zelja je i vasa zelja, ukratko pod lupom je dosta momaka. Nebi sada da govorim o imenima.
Zivio.
hajde ti nama lijepo obecaj da neces vise zvat tinki vinkija,svrsu,i tak te igrace na ime i prezime,molim te stavi djeku na klupu kada preserava,vrati pjanu na njegovo mjesto,vec je poceo kukat,posalji spahu u penziju,sad il kasnije,moraces,pozovi djurica barem za prijateljske,nemamo rezerve bolan...MehmedMesaBazdarevic je napisao/la:
i tako da ne nabrajam...i sta ima kod tebe,dobro sve

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Kako je krenulo, fasovat će nam selektor ban. 

- MehmedMesaBazdarevic
- Kontakt:
Pozdrav forumas.
Mogu reci da ozbiljno racunam na Spahic Emira.
A na Tankovica?MehmedMesaBazdarevic je napisao/la:Pozdrav forumas.

Je li to tajna?

- Nerminovic
- Kontakt:
VirtuMehmedMesaBazdarevic je napisao/la:Pozdrav forumas.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
voltron30 je napisao/la:Kako je krenulo, fasovat će nam selektor ban.

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- Scouser1892
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem znači,opasno nam visi plasman na prvenstvo,tj. nemamo skoro nikakve šanse moraju nam se rezultati poklopiti,a selektor nam po forumu visi i ostalim sportskim sajtovima,pa mene je stid majke mi eto
Kad bi to uradili hrvatski ili srpski selektor ? vjerovatno nikada... ma znam ja nas yebo ti nas i naš mentalitet