Studiranje

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

tuzlak1987
Kontakt:

Re: Studiranje

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 sep 2015, 17:55

AsharaK je napisao/la:Pa izvoli, neka nadje i neka polomi ;)

@tuzlak1987

Hmm, gdje ima?
Pogledaj negdje, nemam pojma.. Znam da su neki isli u Mostar i te gradove pa se prebacivali pa kontam mozda ima na nekom univerzitetu. Angazuj se jbg sad sa porodicom..

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 02 sep 2015, 17:55

Ili dobar radnik na baušteli, a ti gubiš vrijeme na filozifiji :crazy:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 02 sep 2015, 17:57

Ma kasno je sad sve, danas je drugi jbg :/
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 02 sep 2015, 17:57

@Hypia Ja nisam studir'o farmaciju, al' sam duboko involviran u stanje na tom faxu. Moje mišljenje da nije toliko strašna, neg' su je učinili takvom, zbog potražnje na tržištu rada. Ali i to je još malo jer ih stotine izlazi svake godine. Fax koji nema svoj prostor neg' vucaraju studente od Tehnološkog faxa (gdje imaju samo haman studentsku), preko Doma Armije pa do Kampusa, čak i u srednjoj mašinskoj školi.

Strani profesori (većinom), asistenti koji nikada nisu čuli ni za metodiku ni za didaktiku i sl. To je opet moje mišljenje, možda to ipak neko vidi, iz nekog drugog ugla.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 02 sep 2015, 18:04

Pa ti opet hljeb psuj. :wave:
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 02 sep 2015, 18:05

Sada masovno upisivati Arapski jezik, trebat će nam za par godina prevoditelja, novinara svega brate. Taman 4-6 godina dok se to završi i ova će se situacija smiriti :D
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 02 sep 2015, 18:11

uschtipak je napisao/la:Pa ti opet hljeb psuj. :wave:
Bas si ono.. :puke:

Neka tebra, godina je nista, bolje cekat i upisat sta zelis nego upisat bilo sta. :)
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 02 sep 2015, 18:22

Za ovu doticnu iznad gore, sta tebe boli qrac krasni sto neko psuje ? Je li to mozda tvoj problem ?
A za ovo prcanje momka kojem ocigledno nije ni do cega, neka se i tebi vrati kada ti bude najvise trebalo.

EDIT: Trebal' kome cimer u Moctapu ? :mrgreen:
ZZ

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 02 sep 2015, 18:30

Momciluk je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Pa ja nigdje nisam rekao da sam ja trebao upast. Obracam se liki koji je rekao da ne moze svako upisati fakultet. Sta je problem?
Govorim ti zbog tebe da se tako ne obracas, previse si ovde informacija dao ko iz pi.cke te moze neko nac i polomit ti svaku kost ;)
Treba biti jači. :D

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 02 sep 2015, 18:46

@AsharaK znam kako ti je, i ja godinu fulio sto nisam upisao .. Idi hladi muda, radi, zajebaji se, boli te .. Pa kad dodje 2-3 mjeseca pred prijemni TEMELJNO stivo prelistat :) Bit ce ti lakse na prijemnom, a boga mi i na faxu

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 02 sep 2015, 18:47

Jbg brate, uvid sutra i eto.
Iznervirao me je onaj gore lik sto vrijedja, a nisam mu nista rekao. Ne znam zasto se uopste javljo, ne znam uopste koji je njegov problem ali ajde. Ima uvid sutra ...

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 02 sep 2015, 18:52

Ako ne odes na uvid, zajebat ces se drama ;)

Eld0rado
Kontakt:

Post Postao/la Eld0rado » 02 sep 2015, 18:54

Ne znam šta da vam kažem što se tice fakulteta, jer opcenito nije vam ništa jasno i nadate se necemu "ono" uspjet cu sa diplomom.

Imam je ja evo kiseli mi se na regalu, idem na biro svaka 2x mjeseca duži period, odradio pripravnicki 1x godinu ni 1km nisam dobio šta da vam još dodam :)

Ako neki "balavac" ima na forumu a vjerujem da ih ima, upišite zanate eventualno neki tehnicki smjer i zaboravite na fakultet.
Jedini izuzetak ako imate nešto sigurno sa diplomom (rodbina) ostalo su sve pusta obecanja i na tome ostane!

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 02 sep 2015, 18:54

Ma otici cu brale, nemam sta izgubit. Da mi je krivo, krivo mi je, jer znam koliko sam ucio. Ali ne gleda se koliko si ucio i sta si ucio. Cekat priliku.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 02 sep 2015, 19:09

Eld0rado je napisao/la:Ne znam šta da vam kažem što se tice fakulteta, jer opcenito nije vam ništa jasno i nadate se necemu "ono" uspjet cu sa diplomom.

Imam je ja evo kiseli mi se na regalu, idem na biro svaka 2x mjeseca duži period, odradio pripravnicki 1x godinu ni 1km nisam dobio šta da vam još dodam :)

Ako neki "balavac" ima na forumu a vjerujem da ih ima, upišite zanate eventualno neki tehnicki smjer i zaboravite na fakultet.
Jedini izuzetak ako imate nešto sigurno sa diplomom (rodbina) ostalo su sve pusta obecanja i na tome ostane!
I sad zato sto si ti pogrijesio sa izborom fakulteta savjetujes omladinu da ne upisuje fakultet :clap:
This time next year we'll be millionaires.

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 02 sep 2015, 19:10

idi na uvid jasta ces. kad prije izadjose rezultati ?
pi.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 02 sep 2015, 19:11

Ma nema puno raje kod nas, pa sam cekao na faksu

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 02 sep 2015, 19:15

moj uzor-S.G je napisao/la:Za ovu doticnu iznad gore, sta tebe boli qrac krasni sto neko psuje ? Je li to mozda tvoj problem ?
A za ovo prcanje momka kojem ocigledno nije ni do cega, neka se i tebi vrati kada ti bude najvise trebalo.

EDIT: Trebal' kome cimer u Moctapu ? :mrgreen:
Nisam siguran, al mislim da ti ona to nema, ili ima? :mrgreen:

Eld0rado
Kontakt:

Post Postao/la Eld0rado » 02 sep 2015, 19:18

Momciluk je napisao/la:
Eld0rado je napisao/la:Ne znam šta da vam kažem što se tice fakulteta, jer opcenito nije vam ništa jasno i nadate se necemu "ono" uspjet cu sa diplomom.

I sad zato sto si ti pogrijesio sa izborom fakulteta savjetujes omladinu da ne upisuje fakultet :clap:

Bravo majstore ja sam jedini sa diplomom fakulteta na birou :urnebes: :urnebes: :urnebes:

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 02 sep 2015, 19:21

Eld0rado je napisao/la:
Momciluk je napisao/la:

Bravo majstore ja sam jedini sa diplomom fakulteta na birou :urnebes: :urnebes: :urnebes:
A sta si zavrsio ?

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Marsal i 10 gostiju.