Najbolji defanzivac, skakac i asistent. Suter svakako ne.Donnie Darko je napisao/la:Sad će ti neki kelt objasnit kako Rondo ima dobar šut i da je najbolji playmaker lige.Raul_64 je napisao/la:A to me pitas.
Nisam siguran , stavio bi Walla,Lowria i Irvinga vjerovatno.
2014/2015 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2014/2015 NBA Sezona
Nema veze.Melo i Paul su možda i u top 5 superstarova ove lige,a nisu ni blizu top 5 igrača.alemsa je napisao/la: kako nea?
da ili ne?
Ne smatram.
Avery Bradley i Brook Lopez bi bili najčudniji ikad bekovsko-centarski partuzlak1987 je napisao/la:Fali jos da sada dodje filip i napise nesto u stilu "jel derozan top tri sg lige?" pa da se oplete po SG-ovima, nije dugo

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Photoshop, lopta nije kod Kobe-a...alemsa je napisao/la:

- tuzlak1987
- Kontakt:
Avery Bradley je losiji asistent nego Brook Lopez skakac hehe
SoKawhi je napisao/la: Nema veze.Melo i Paul su možda i u top 5 superstarova ove lige,a nisu ni blizu top 5 igrača.
Ne smatram.
Smatras da je CP3 superstar, da Parker nije al' je Parker bolji igrac od njeg?

to je ne moguce, sam sebe kontradiktiras
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 17 nov 2014, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
Re: Odg: 2014/2015 NBA Sezona
CP3 prodaje dresove, na njega se loze laici i djecurlija, big market etc. Odnosno ispunjava sve ono sto ja smatram superstarom.alemsa je napisao/la:So let me get this straightKawhi je napisao/la: Nema veze.Melo i Paul su možda i u top 5 superstarova ove lige,a nisu ni blizu top 5 igrača.
Ne smatram.
Smatras da je CP3 superstar, da Parker nije al' je Parker bolji igrac od njeg?
Parker je njegova suprotnost.
Elem, Howard je superstar za razliku od Gasola, a upitno je da li je bolji košarkaš.
Griffin je superstar. Aldrigde nije.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kakve veze popularnost ima sa kvalitetom? Pa Lin je na ivici da bude superstar a **** je od igrača.
Kawhi postaješ gori od Grevisa ...
po tome se rangiraju igraciKawhi je napisao/la: CP3 prodaje dresove, na njega se loze laici i djecurlija, big market etc. Odnosno ispunjava sve ono sto ja smatram superstarom.
Elem, Howard je superstar za razliku od Gasola, a upitno je da li je bolji košarkaš.
super-superstar (LBJ I KD)
Superstar
Star
Super role-player
Aldridge je superstar, ko ti je slagao da nije? Damian Lillard je star, nije superstar
aleme ovo ti nije trebalo
miješaš kruške i jabuke.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
vi mjesate krsuke i jabuke i ne znate ranigrati igrace, s ovim doaze i opcije, i onda imas diskusije tipa ko je bolji iz 4-og ranga sa prvim.Clutch je napisao/la:aleme ovo ti nije trebalomiješaš kruške i jabuke.

Superstar - obicno prva opcija u ekipi
Star obicno druga
Super role-player obicno treca
naravno ima izuzetaka zavisno od ekipe.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Aldridge i Lillard sve dok igraju u Portlandu ce imati ophodnju kao gheto playeri 

Dobro, i kakve to veze ima sa kvalitetom igrača?
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Bravo za post. Od nekih igraca se prave zvijezde na silu.Kawhi je napisao/la: CP3 prodaje dresove, na njega se loze laici i djecurlija, big market etc. Odnosno ispunjava sve ono sto ja smatram superstarom.
Parker bolji od Paula.
Aldridge od Griffina.
Gasol od Howarda.
Druga stvar sto su ovi popularniji i smatraju se superstarovima.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Tako su rangirani po kvaliteti i ulogama?Clutch je napisao/la:Dobro, i kakve to veze ima sa kvalitetom igrača?
Po popularnosti.alemsa je napisao/la:Tako su rangirani po kvaliteti i ulogama?Clutch je napisao/la:Dobro, i kakve to veze ima sa kvalitetom igrača?
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Clutch je napisao/la: Po popularnosti.
pa ako mislis da je superstar samo zbog dresova i popularnosti onda pratis pogresnu ligu burazeru
Pa moras imati neki kvalitet i isticati se da bi bio popularan. Ali ne može ti popularnost biti mjerilo kvalitete.
WTF?
WTF?
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Jeremy Lin je popularniji od svih igraca Denvera zajedno s Broncosima, da li je bolji od Lawsona, Afflaloa, Chandlera, Gallinarija??Clutch je napisao/la:Pa moras imati neki kvalitet i isticati se da bi bio popularan. Ali ne može ti popularnost biti mjerilo kvalitete.
WTF?
Mislim da je problem u percepciji pojma superstar u Americi i Evropi. Sam naziv aludira više na popularnost, iako se radi o fantastičnim igračima. Recimo u fudbalu, Beckham je superstar, a nije da nije bilo boljih igrača od njega koji su bili manje popularni.alemsa je napisao/la:Clutch je napisao/la: Po popularnosti.
pa ako mislis da je superstar samo zbog dresova i popularnosti onda pratis pogresnu ligu burazeru
LUHG!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.