EP Francuska 2016 - Grupa B

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Elegant
Kontakt:

Re: EP Francuska 2016 - Grupa B

Post Postao/la Elegant » 09 sep 2015, 12:59

KopLfc je napisao/la:Uvjeren sam da idemo u baraž,a poslije toga i na prvenstvo preko Slovenaca. :bih:
Mi sad vise brinemo i strepimo hoce li Kipar ili Belgija da pobjede Izrael, a opet mi moramo da pobjedimo Vels i Kipar. :crazy:

A sto se tice baraza, ako Bog da igrat cemo ga ja sam optimistican, a bio bi red da nas sreca pogleda da dobijemo povoljnog protivnika tj. Sloveniju, nakon Portugala dva puta zaredom. :|
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 09 sep 2015, 15:40

Vrijeme ja da nas vise krenu protivnicki rezultati u ovim kvalifikacijama. Do sada je sve bilo kontra nasih interesa.

Sjecate li se onih kvalifikacija , za EP 2004.godine?
Grupa sa 5 ekipa, 8 utakmica, mi prve dvije izgubimo glat i , opet, u zadnjem kolu se borimo za direktan plasman!? :D
Onakve vile se desavaju jednom u 20 godina.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 09 sep 2015, 15:50

Gabon je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:Olako smo se mi odrekli Misketa.
:?:

To je njegova zelja.
Nisam ni rekao da nije njegova zelja, ali mislim da se mogao nagovoriti da ostane ove kvalifikacije i onda se oprosti na prvenstvu (ako bi se plasirali, a vjerujem da bi).
Nekako mi se cini da smo lahko prihvatili njegovu odluku.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 09 sep 2015, 15:57

Sto se tice Kipra i Izraela , tu bi Miske bio od neprocjenjive vrijednosti, on sam rijesava utakmice protiv ispodprosjecnih reprezentacija.
Sto se Belgije tice, tu ne bi pomogao ni Misimovic, sjetite se Francuske na Kosevu i Misketovog "ne mozemo ovako", otprilike su nas tako i Belgijanci napali.

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 09 sep 2015, 20:21

SamoZeljo je napisao/la:
Gabon je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:Olako smo se mi odrekli Misketa.
:?:

To je njegova zelja.
Nisam ni rekao da nije njegova zelja, ali mislim da se mogao nagovoriti da ostane ove kvalifikacije i onda se oprosti na prvenstvu (ako bi se plasirali, a vjerujem da bi).
Nekako mi se cini da smo lahko prihvatili njegovu odluku.
Pa dobro...ali.
Covjek se bio oprostio od nogometa pa ga kinezi nagovorili da se vrati za koji milion dolara, da odradi..samo za njih (vjerovatno) :kafa:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 09 sep 2015, 23:36

Iskreno, kakve smo igre pružali i kako je izgledala ta cjelokupna slika na terenu, mi realno zaista nismo zaslužili da idemo na EP.
Što se tiče Kipra, oni će vjerovatno remizirati sa Izraelom. Ono kad nas je Izrael dobio 3-0 nije nikakav pokazatelj. Nisu oni toliko dobri, koliko smo mi bili loši. Čak šta više, možda su za koju nijansu iznad Kipra, ali nije velika razlika.
Kako bi nam Miske dobro došao u narednim tekmama.. :cry:

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 10 sep 2015, 01:29

HariTz je napisao/la:Iskreno, kakve smo igre pružali i kako je izgledala ta cjelokupna slika na terenu, mi realno zaista nismo zaslužili da idemo na EP.
Ovo mi je najgore... Znaci ako zavrsimo u barazu i pobjedimo nekog u dvomecu i dalje nismo zasluzili zbog losih partija na pocetku kvalifikacija? Ne kontam ovo 'nismo zasluzili',a cesto se moze vidjeti... Isto kao da neki bodovi vrijede vise od drugih. :crazy:

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 10 sep 2015, 01:45

Kad bi Meša kontaktirao Misketa po pitanju povratka barem do kraja ovih kvalifikacija i eventualnog EP, popričao s njim i zamolio ga da pomogne sigurna sam da s njegove strane ne bi bilo problema što se tiče želje i pristanka. Ne bi bio prvi koji se povukao pa se vratio. Međutim, postoje druga dva problema. Prvi problem je administrativne prirode i tiče se njemačkog pasoša koji je uzeo a zbog kojeg nema pravo više nastupati za nas, tako nešto, čini mi se. Kad bi se kojim slučajem ta papirologija i mogla riješiti za tako kratko vrijeme postoji i drugi problem, a to je Mešina koncepcija u kojoj on isključivo Pjanića vidi na toj poziciji kao najbolje rješenje i nikog više, iako se više puta pokazalo kako mu to ne leži, i sigurna sam da mu ni na kraj pameti nije sada pokušavati aktivirati Misketa iz reprezentativne penzije.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 10 sep 2015, 01:50

DragonGirl je napisao/la:Kad bi Meša kontaktirao Misketa po pitanju povratka barem do kraja ovih kvalifikacija i eventualnog EP, popričao s njim i zamolio ga da pomogne sigurna sam da s njegove strane ne bi bilo problema što se tiče želje i pristanka. Ne bi bio prvi koji se povukao pa se vratio. Međutim, postoje druga dva problema. Prvi problem je administrativne prirode i tiče se njemačkog pasoša koji je uzeo a zbog kojeg nema pravo više nastupati za nas, tako nešto, čini mi se. Kad bi se kojim slučajem ta papirologija i mogla riješiti za tako kratko vrijeme postoji i drugi problem, a to je Mešina koncepcija u kojoj on isključivo Pjanića vidi na toj poziciji kao najbolje rješenje i nikog više, iako se više puta pokazalo kako mu to ne leži, i sigurna sam da mu ni na kraj pameti nije sada pokušavati aktivirati Misketa iz reprezentativne penzije.
Ne vrijedi uopste zamarat mozak razmisljajuci o Misketu, to se jednostavno nece desit i zavrsena prica.
This time next year we'll be millionaires.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 10 sep 2015, 12:51

SlevinKelevra je napisao/la:
HariTz je napisao/la:Iskreno, kakve smo igre pružali i kako je izgledala ta cjelokupna slika na terenu, mi realno zaista nismo zaslužili da idemo na EP.
Ovo mi je najgore... Znaci ako zavrsimo u barazu i pobjedimo nekog u dvomecu i dalje nismo zasluzili zbog losih partija na pocetku kvalifikacija? Ne kontam ovo 'nismo zasluzili',a cesto se moze vidjeti... Isto kao da neki bodovi vrijede vise od drugih. :crazy:
Ispadoh ja eto neću da se plasiramo.. :lol:
Pa vrijede, mi se pokušavamo čupat na Belgiji, a Kipar nas dobio. Gubili smo jako bitne bodove i nismo pružali igre onakve kakve se očekuju od nas, u čemu je problem ako kažem da nismo zaslužili?
Ja prvi ću biti najsretniji ako dođemo do baraža, ali ni tu nam neće biti lako. ;)

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 10 sep 2015, 13:50

Pogresno koristis izraz 'zasluziti'. Recimo, ako nam sudije debeo pomognu u ove dvije utakmice, pa i u barazu, onda mozes reci da nismo zasluzili. Ali, ako sve bude kako treba (a tako ce i biti) i mi budemo ispred Izraela i onda nekog i syebemo u barazu- zasluzili smo! Postoji samo crno i bijelo... nije ovo umjetnicko klizanje da se nekom nesto svidi ili ne svidi... nema ocjena sudaca. ;)

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 10 sep 2015, 16:20

Ono što ja kažem je da smo mi u teoriji za dvije klase jači od Izraela a klasu od Walesa, a u praksi druga priča. Kažu kao Wales je sila za nas, pa nam je realno ovakva situacija. Jest klinac realna, mi smo ispod očekivanja, čak su neki igrači takodjer debelo podbacili.
Mada, uz dvije pobjede do kraja,složit ću se stobom, sve će to bolje izgledati. :bih:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 10 sep 2015, 16:24

Jest da nas je poljuljao ovaj crveni Besica, ali mene je majke mi vise strah Kipra nego Velsa, nevjerovatno kako znaju namuciti protivnika. Jos ako budes pod pritiskom i znas da ti je pobjeda pod moranjem... :crazy:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 okt 2015, 00:50

danas Cipar igra za sav narod Bosne i Hercegovine, braća naša!

pobjedite sutra i od srca vam želim da rješite sve te probleme koje imate sa Turcima, Grcima, s kime već

Cipar Cipranima :shifty:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 10 okt 2015, 01:45

Chinaglia je napisao/la:danas Cipar igra za sav narod Bosne i Hercegovine, braća naša!

pobjedite sutra i od srca vam želim da rješite sve te probleme koje imate sa Turcima, Grcima, s kime već

Nek izvuku bod. Ako oni sutra pobjede Izrael onda pobjedom protiv nas, oni idu u baraz i mi fino kuci.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 10 okt 2015, 02:04

Chinaglia je napisao/la:danas Cipar igra za sav narod Bosne i Hercegovine, braća naša!

Našo sam zastavu Kipra na sličici nekoj. Navijam barem sa nekim rekvizitom i za njih :mrgreen:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 10 okt 2015, 09:39

soko je napisao/la:

Nek izvuku bod. Ako oni sutra pobjede Izrael onda pobjedom protiv nas, oni idu u baraz i mi fino kuci.
Nek pobjede. Ako im treba pobjeda valja napasti protivnika, a tad bi ih tek samljeli. Ono u Zenici im se desilo jednom, nece drugi put :nene:
Nad tobom sunce najljepše sja

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 10 okt 2015, 10:00

samo pobjeda kipra, onda bi i njima protiv nas bio imperativ pobjede, a nece se dobro provest ako napadnu
Zarathustra

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 10 okt 2015, 11:09

Hajmo večeras Kipar do boda , pa da se bijemo za 3. mjesto kod vas :P
"We need to suffer. And we need to fight."

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 10 okt 2015, 11:31

gledam ko (vjerovatno) ide u baraž:
ukrajina, irska, slovenija, madžarska, švedska te albanija/danska, hrvatska/norveška, turska/holandija
kakvi god da smo imali bi šanse ... fakat šteta da smo ovako usra.li i da moramo zavisiti od drugih

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, sirBobbyMoore i 25 gostiju.