A i ostali mečevi Nadala i Federera bez konstantnog poređenja s Đokom.VGS je napisao/la:Barem ce se mecevi Djokovica moci pratiti normalno bez komentatorske ejakulacije.
TV-all about
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: TV-all about
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Sad je u svemu tome problem sa komentatorima?
Sto se mene tice, svejedno mi je - moze se i MUTE, ali da nece doci do toga da nesto od sporta jednostavno ‘nestane’, tj. ne prenosi ta Nova, a bude SK zatamnjen. To bi vec mogao biti belaj.
Sto se mene tice, svejedno mi je - moze se i MUTE, ali da nece doci do toga da nesto od sporta jednostavno ‘nestane’, tj. ne prenosi ta Nova, a bude SK zatamnjen. To bi vec mogao biti belaj.
Ja nema taj problem da zatamni neki kanal na IPTV, zakon gledaj sta pozelis 

Za Telemachovce, je li sve ostaje isto ili se ovo odnosi na sve operatere?
Hocel ova nova sport bit na svim operaterima? I kad to krece?
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Nece biti nista zatamnjeno na Sport Klubu vec ce najpopularniji sadrzaj ici na Nova Sport a ono sto ostane ide na Sport Klubove. Nova Sport ce imati samo Telemach odnosno ta neka njihova grupacija kao ekskluzivni kanal i tako ce ga suknuti BH Telecomu.
Npr ako danas igraju Arsenal United, Barsa Real i Federer Nadal sve ce to ici na Nova Sport a Sport Klubovi ce prenositi ostale sportske stvari koje ne mogu stati na Novu.
Npr ako danas igraju Arsenal United, Barsa Real i Federer Nadal sve ce to ici na Nova Sport a Sport Klubovi ce prenositi ostale sportske stvari koje ne mogu stati na Novu.
- Fantasista
- Kontakt:
Sinoć na N1 najavi neka ženska da kreće kanal za manje od mjesec dana.
U prevodu imate sk al ko da i nemate
Mećanje za sjećanje.MElloo je napisao/la:U prevodu imate sk al ko da i nemate
Prvo pomislim valjda se bhtelekom pravno obezbjedio da se tkave stvari ne dese a onda skontaj da je to telekom kojim rukovode sda uhljebi
Ko god ima SK na Telemachu neće imati problema. Pa nisu ludi da zatamne svoje kanale, a isti im je vlasnik.
dal osnovni paket moja tv sadrzi sve arena sport + sport klub
kontam da uzmem moja tv, al ako nema sve arena sport, ne isplati mi se zbog serie a + nba

kontam da uzmem moja tv, al ako nema sve arena sport, ne isplati mi se zbog serie a + nba

Jesu još kome sve Arene osim 1 zaključane. Kpji klinac 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
trebalo bi da postoji dekoderska karticaMokes je napisao/la:Jesu još kome sve Arene osim 1 zaključane. Kpji klinac :roll:
kod mene su na tx tv zakljucani neki kanali i sad cu ako produzim ugovor s njima, uzet dekodersku karticu
Telemach hoće kupit tx tv tako da bi sve sk i arene mogli imatChinaglia je napisao/la:trebalo bi da postoji dekoderska karticaMokes je napisao/la:Jesu još kome sve Arene osim 1 zaključane. Kpji klinac
kod mene su na tx tv zakljucani neki kanali i sad cu ako produzim ugovor s njima, uzet dekodersku karticu

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
sad malo guglam i koliko vidim, ne postoji dekoderska kartica za moja tv, al mozes kupit kanalChinaglia je napisao/la:trebalo bi da postoji dekoderska karticaMokes je napisao/la:Jesu još kome sve Arene osim 1 zaključane. Kpji klinac :roll:
problem je sto ne znam koliko kosta 1 kanal, pa ako je neko kupovao kanale na moja tv, koliko kosta :mrgreen:
Trenutno moja tv ima sve arene i sve sk, narednih 6 mj.Poslije tog sk ce naplacivati a arene su uvijek sve bile besplatne na mojoj tvChinaglia je napisao/la:dal osnovni paket moja tv sadrzi sve arena sport + sport klub
dal znas kako ce se naplacivat (i cijenu), na mjesecnom nivou il kupis jednom i to bude trajnoMElloo je napisao/la:Trenutno moja tv ima sve arene i sve sk, narednih 6 mj.Poslije tog sk ce naplacivati a arene su uvijek sve bile besplatne na mojoj tv
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.