Ma ko si ti da znas hocel Ibra il nece doci u Milan da mu nisi slucajno desna ruka....ti ko da si pokupio citavu pamet svijeta a ja mislim da si ti neki balavac koji od juce navija za barcu i da nemas blage veze o fudbalu.......By the way:da bi ti mogao da pricas o usporedbi Pata sa Pedrom prvo moras poceti da pratis igre Milana i Pata a 99% znam da nisi pogledao utakmice Milana u citavom zivotu i sad ti fol ufatio pametovati o Patu i MilanuRomariooo je napisao/la:Momci, Pedro je prosle sezone explodirao, igrao je velike utakmice, dao je gol u el classicu, dao je gol i Interu u polufinalu lige prvaka, strijelac je bio dosta vaznih golova, uz to jos sjajno je igrao i u polju, trkac je veliki, zna asistirati, bas ono kompletan igrac. Bio je i clan svjetskog prvaka Spanije, i tu je odigrao sasvim dobro. S druge strane gdje je bio Pato, il povrijedjen il igra nedovoljno oporavljen. Ne kazem je da on nije veliki talenat, al jednostavno momci, nema ga na mapi, ne kazem ja da on nece biti moz da puno bolji od Pedra u buducnosti, al sad to jednostavno nije i mozda nikad nece ni biti. Jbg, ja pisem realne stvari, tako je kako je.
Sto se Ibre tice evo upravo sam citao neki clanak o posjeti Galijanija i rucku s Rosselom, nista opet nije konkretno receno, zamuljano se sve nesto prica, postoji ta informacija da Milan nudi 25-30 miliona plus Boriela za Ibru, al i to je jbg smijesno, vrijedi Ibra 50 miliona sigurno jer je jedan od najboljih igraca svijeta, i nismo se mi zahebali nista kad smo dali Eta i 40 miliona za njega, Etu je isticao ugovor i morali smo ga se rijesti kako tako, Ibra je odigrao solidnu sezonu, da nije bilo nekoliko tih povreda vjerovatno bi se i brze i bolje uklopio. Posto ce vjerovatno ostati i ovu sezonu, sigurno cemo ga vidjeti jos i boljeg.
Jos jedan bitan detalj ove price je Ibra najvjerovatnije i ne zeli da ide u Milan , i onda je dogovor nemoguc, njegov menadzer odbija tu mogucnost, a ako ode iz Barce, v jerovatno ce u englesku kako je i sam govorio. Nekako mi se cini da je cijela ova prica samo manipulacija vodecih ljudi Milana i prodavanje price suplje navijacima da se sakrije vlastita nesposobnost, umjesto da pojacavaju klub s igracima koje realno mogu dovesti, oni prodaju dumangije.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Sinee, oladi malo, gledao sam ja tvoj Milan i volio sam ga zbog jednog igraca koji mi je bio najdrazi dok sam bio balavac. On se zvao Marco Van Basten, a zbog njega sam tad volio gledati Milan. Nikad ja nisam rekao da znam da nece preci, nego da tako mislim, na forumima se iznose misljenja, zato i postoji uostalom ovakav vid komunikacije koji se zove forum. Al ajd, hebaji ga, ne razumijes ti to druze sudija, dzaba ja to tebi pricam, hajmo sad gledat utakmicu i docek RonaldinjuRaikkonen je napisao/la:Ma ko si ti da znas hocel Ibra il nece doci u Milan da mu nisi slucajno desna ruka....ti ko da si pokupio citavu pamet svijeta a ja mislim da si ti neki balavac koji od juce navija za barcu i da nemas blage veze o fudbalu.......By the way:da bi ti mogao da pricas o usporedbi Pata sa Pedrom prvo moras poceti da pratis igre Milana i Pata a 99% znam da nisi pogledao utakmice Milana u citavom zivotu i sad ti fol ufatio pametovati o Patu i MilanuRomariooo je napisao/la:Momci, Pedro je prosle sezone explodirao, igrao je velike utakmice, dao je gol u el classicu, dao je gol i Interu u polufinalu lige prvaka, strijelac je bio dosta vaznih golova, uz to jos sjajno je igrao i u polju, trkac je veliki, zna asistirati, bas ono kompletan igrac. Bio je i clan svjetskog prvaka Spanije, i tu je odigrao sasvim dobro. S druge strane gdje je bio Pato, il povrijedjen il igra nedovoljno oporavljen. Ne kazem je da on nije veliki talenat, al jednostavno momci, nema ga na mapi, ne kazem ja da on nece biti moz da puno bolji od Pedra u buducnosti, al sad to jednostavno nije i mozda nikad nece ni biti. Jbg, ja pisem realne stvari, tako je kako je.
Sto se Ibre tice evo upravo sam citao neki clanak o posjeti Galijanija i rucku s Rosselom, nista opet nije konkretno receno, zamuljano se sve nesto prica, postoji ta informacija da Milan nudi 25-30 miliona plus Boriela za Ibru, al i to je jbg smijesno, vrijedi Ibra 50 miliona sigurno jer je jedan od najboljih igraca svijeta, i nismo se mi zahebali nista kad smo dali Eta i 40 miliona za njega, Etu je isticao ugovor i morali smo ga se rijesti kako tako, Ibra je odigrao solidnu sezonu, da nije bilo nekoliko tih povreda vjerovatno bi se i brze i bolje uklopio. Posto ce vjerovatno ostati i ovu sezonu, sigurno cemo ga vidjeti jos i boljeg.
Jos jedan bitan detalj ove price je Ibra najvjerovatnije i ne zeli da ide u Milan , i onda je dogovor nemoguc, njegov menadzer odbija tu mogucnost, a ako ode iz Barce, v jerovatno ce u englesku kako je i sam govorio. Nekako mi se cini da je cijela ova prica samo manipulacija vodecih ljudi Milana i prodavanje price suplje navijacima da se sakrije vlastita nesposobnost, umjesto da pojacavaju klub s igracima koje realno mogu dovesti, oni prodaju dumangije.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
http://www.elcr9.com/2010/06/sports-en-hq.html
ako neko hoće da gleda ik link, španski komentatori, samo nek nije kinez ili arapin
ako neko hoće da gleda ik link, španski komentatori, samo nek nije kinez ili arapin
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Samo najveci se ovako docekuju. Svaka cast!!!
Ori se Nou Kampom Rooooooonaldinjoooooooooooooooooo
dobar docek
evo ga slika se s timom Barcelone
dobar docek
evo ga slika se s timom Barcelone
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Po meni bezze utakmica. Milan bas nema napadaca. Huntelaar trci kontru i sam sebi uzme loptu. Levatina i po. A Boriello tragi-komican kao i uvijek.
A neznam jel se meni ucinilo il se Ronaldinho i Ibra bas fino izgrlise i ispricase prije pocetka utakmice?
A neznam jel se meni ucinilo il se Ronaldinho i Ibra bas fino izgrlise i ispricase prije pocetka utakmice?
- tony-mortale
- Kontakt:
e jbg pujol nagazio boatenga na samom kraju, valjda ga nije ozljedio, utakmica prijateljska, bez nekog tempa,
ibrahimović dao gol svojim kung fu potezom, al u ofsajdu bio.
doček dinju fenomenalan, svi igrači izašli osim njega, a na video zidu pustili klip, kad je tek došao u barsu, pa neke njegove najljepše i najvažnije golove, a onda kad je on izašao cijeli stadion ustao i dočekao ga aplauzom i transparentima, stvarno fantastično.
nema pedra
ibrahimović dao gol svojim kung fu potezom, al u ofsajdu bio.
doček dinju fenomenalan, svi igrači izašli osim njega, a na video zidu pustili klip, kad je tek došao u barsu, pa neke njegove najljepše i najvažnije golove, a onda kad je on izašao cijeli stadion ustao i dočekao ga aplauzom i transparentima, stvarno fantastično.
nema pedra

nek ih razmjene barca i milan sto se mene tice.A_d_0 je napisao/la:Po meni bezze utakmica. Milan bas nema napadaca. Huntelaar trci kontru i sam sebi uzme loptu. Levatina i po. A Boriello tragi-komican kao i uvijek.
BARCELONA: Pinto, Adriano, Puyol, Milito, Abidal, Jonathan, Iniesta, Maxwell, Jeffren, Villa, Ibrahimović. Trener: Pepe Guardiola
AC MILAN: Amelia, Bonera, Nesta, Thiago Silva, Antonini, Pirlo, Ambrosini, Boateng, Huntelaar, Borriello, Ronaldinho. Trener: Masimiliano Allegri.
Ovo mi se dopada. Amelia na golu, Boateng u sastavu, Bonera i Antonini... Samo, šta radi Huntelaar ovdje?
AC MILAN: Amelia, Bonera, Nesta, Thiago Silva, Antonini, Pirlo, Ambrosini, Boateng, Huntelaar, Borriello, Ronaldinho. Trener: Masimiliano Allegri.
Ovo mi se dopada. Amelia na golu, Boateng u sastavu, Bonera i Antonini... Samo, šta radi Huntelaar ovdje?

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Evo opet ovacije Ronaldinhu, izlaze iz svlačionica. Imam osjećaj da ćemo dobit Barcu u nastavku.
- tony-mortale
- Kontakt:
ma huntelar je loš i ono lopti što je dobio nezna šta bi s njom, samo ovo je samo na papiru 4-3-3 u praksi je dinjo bio polušpic a ne kao dosan da lijevoj strani u napadu, tu se po lijevoj strani ubacivao boateng i nije loš prošao je par puta, ali imao je i jedan šut koji je završio u autuMinistaR je napisao/la:BARCELONA: Pinto, Adriano, Puyol, Milito, Abidal, Jonathan, Iniesta, Maxwell, Jeffren, Villa, Ibrahimović. Trener: Pepe Guardiola

pata umjesto boriela i pravi napadač(a ako ostane da se bira između huntelara i boriela ipak borielo

- tony-mortale
- Kontakt:
ušao debil abate na besnog beka i prvi napad probija ga adriano i vilja 1-0, e moj abate bježi što dalje.
a i jankulovski je sad na lijevom, heheh sad je cirkus
a i jankulovski je sad na lijevom, heheh sad je cirkus
Zadnja izmjena: tony-mortale, dana/u 25 avg 2010, 21:02, ukupno mijenjano 2 puta.
Evo Villa nam zabi 
Opet odbrana kasni, katastrofa nam je zadnja linija.

Opet odbrana kasni, katastrofa nam je zadnja linija.
Onda to reci i svom Andresu koji na temi Reala tvrdi da su Villa i Ibra korisniji i bolji od Higuaina.Romariooo je napisao/la:Steta jbg veceras smo mogli obojicu gledati na djelu, al eto koliko znam tog Pata opet nema.A_d_0 je napisao/la:Pitanje za tebe:
Gledas li ti i jedan drugi klub sem Barce?
Kako si zakljucio da ga nema na mapi?
Kako Pedro moze biti bolji od njeg? Odnosno po cemu je bolji?
To za repku ti je pravo glupo svi znamo kakav je selektor Dunga.
sto se tice pitanja ovih, gledam naravno i druge klubove, sto nisam Milan gledao puno nije do mene, nije ga ni bilo u zavrsnici LP, niti je bilo Pata na SP, i ja mislim da je Dunga pogrijesio sto ga nije vodio, al tako je kako je, a ta prica koju vi potencirate je samo ono u domenu Sta bi bilo kad bi bilo. Pedro je trnutno bolji igrac od njega zato sto je jednostavno vise pokazao o ve sezone, ja govorim trenutno, Pato je bio bolji prije jer se za Pedra fakticki nije ni znalo ili ti Pedra nije bilo na mapi. Sta ce biti u buducnosti ne znam ni ja ni vi, ostaje da se vidi, samo sam iznio cinjenicu da je Pedro trenutno bolji ili ti korisniji igrac od Pata.
Pato je izmislio nogomet za Pedra
- tony-mortale
- Kontakt:
pipo golčina, volej ljevom, e moji borielo i huntelar lik i sa 50 će biti tata fudbala za vas
Ne vidjeh gol, je li toliko dobar? Možeš li Tony opisati detaljno?
- tony-mortale
- Kontakt:
ma golčina i po, sedorf nabacio i pipo hvata iz prve lijevom u rašlje, pique mu čestitio kolko je dobar golMinistaR je napisao/la:Ne vidjeh gol, je li toliko dobar? Možeš li Tony opisati detaljno?
Uh, što je sada Roma odbranio. Naš novi Dida 

Inzaghi, ohrdina stara, zavuce ga ko nekad Van Basten, velemajstorski
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- tony-mortale
- Kontakt:
taj je i od dide starijiMinistaR je napisao/la:Uh, što je sada Roma odbranio. Naš novi Dida

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.