Slike dobitnih tiketa
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Slike dobitnih tiketa
Vidis kako ti bevanda mozes normalno komunicirati.kazem ti nekome je markica kao nekome 300.nevrijedjam ja ulog, niti igraca koji igra sa onoliko koliko raspolaze.kazem samo da ovako tema bude zatrpana sa kojekavim pogodjenim parovima a naslov glasi ponavljam Dobitni Tiketi.neznam kako neko moze biti toliko uporan i oraviti se pametan kad pogodi recimo 168 koseva vise.znaci imas dvije mogucnisti, procjena je 50 prema 50 i to staviti kao pogodjeni tiket.oko pogodjeni tiket ali pokazi raji da si samo to odigrao
dusseldorf nemoj da kakis, nek postavlja ko sta hoce, tiket je tiket pa bio on sa jednim parom ili sa 101
-
- Kontakt:
Jbg, haman treba crtati.tiket je tiket, a par je par.nek postavi fino da je odigrao taj jedan par gdje se sve fino vidi i mirna vojska.ponavljam dobitni tiketi, ne paroviEmirTM87 je napisao/la:dusseldorf nemoj da kakis, nek postavlja ko sta hoce, tiket je tiket pa bio on sa jednim parom ili sa 101
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dosta ste (o)prali na ruke.
Naslov teme je (valjda) jasan. Ako nije, pojasnit ću. Što se tiče ovih oftopičara - bit ćete trajno banovani.

Naslov teme je (valjda) jasan. Ako nije, pojasnit ću. Što se tiče ovih oftopičara - bit ćete trajno banovani.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- DrinaJedina
- Kontakt:
Tiket nije dobitni al' samo da vidim hoćel' dizeldorf biti zadovoljan ?

-
- Kontakt:
Tako brate, sve se fino vidi.prosao sam i ja ali neznam kako da skinem ovde tiket.tipico je kladionica.pomocDrinaJedina je napisao/la:
Tiket nije dobitni al' samo da vidim hoćel' dizeldorf biti zadovoljan ?
bravo willy, hocemo li danas duplanje ganjati ? 

Ja sam već odigrao za danas.EmirTM87 je napisao/la:bravo willy, hocemo li danas duplanje ganjati ?

-
- Kontakt:
cestitke "ubico kladionice",jos da si ovaj drugi stavio da se vidi kao prvi ugodjaj potpun.samo ih deri laganiceWilly je napisao/la:

bolje ista nego nista ali u ovom slucaju i nema neke prevelike razlike, ne znam samo koji put igram ovog debila, svaki put kazem necu, dosta al opet nekako zavrsi na tiketu

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
- Kontakt:
Fali ti na sistemu par G i H 

Postavi ti jedan dobitni pa makar sa jednim parom, sto si naporan, udavi covjecedusseldorf je napisao/la:Fali ti na sistemu par G i H
- DrinaJedina
- Kontakt:

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
majstore svaka cast.da Bog da ih jos stotine dobio ovakvih.sve cisto,jasno,pregledno.tome tema i sluzi i tako se naziva ali nemozes ti ovim pojedinim objasnitimiky_hz je napisao/la:
da se i ja upisem na ovu temu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.