Edin Višća

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bull21
Kontakt:

Re: Edin Višća

Post Postao/la bull21 » 17 nov 2015, 11:04

let3 je napisao/la:Višća je bio naš najbolji igrac u baraž-dvomeču :thumbup: vjrovatno bolji i od samog Džeke, ako ništa borbeniji, aginliji, htio je igrati, probijao u oba meča, tražio loptu, nudio se...trcao koliko je mogao

e sad, to opet s druge strane govori u kolikoj smo hladovini generalno kao selekcija - kad nam je Višća najbolji igrac :shock: :facepalm:
Ne znam zašto podcjenjuješ momka, borio se, trčao i odlično je igrao. Volio bih da ode u kakav pravi tim gdje će mu pomoći da se razvije jer je pokazao da je odličan igrač, da je poprilično brz (koga to mi još onako brzog imamo? Bešića koji će presjediti pola utakmica zbog idiotluka i pameti?) i da može biti bitan igrač u svakoj utakmici. Za razliku od Lulića, nije crna rupa koja fula svaku loptu.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 nov 2015, 11:06

bull21 je napisao/la:
let3 je napisao/la:Višća je bio naš najbolji igrac u baraž-dvomeču :thumbup: vjrovatno bolji i od samog Džeke, ako ništa borbeniji, aginliji, htio je igrati, probijao u oba meča, tražio loptu, nudio se...trcao koliko je mogao

e sad, to opet s druge strane govori u kolikoj smo hladovini generalno kao selekcija - kad nam je Višća najbolji igrac :shock: :facepalm:
Ne znam zašto podcjenjuješ momka, borio se, trčao i odlično je igrao. Volio bih da ode u kakav pravi tim gdje će mu pomoći da se razvije jer je pokazao da je odličan igrač, da je poprilično brz (koga to mi još onako brzog imamo? Bešića koji će presjediti pola utakmica zbog idiotluka i pameti?) i da može biti bitan igrač u svakoj utakmici. Za razliku od Lulića, nije crna rupa koja fula svaku loptu.
Apsolutno ne podcijenjujem momka :nene: vec naprotiv - hvalim ga kao našeg najboljeg igraca baraža ;)

Druga je stvar, što nije dobro za selekciju kad nam je Višća najbolji igrac :? pored nekih "zvijezda" i mnogo vecih imena tipa Džeko, Pjanić, Lulić, Ibišević, Spahić itd

Frankie
Kontakt:

Post Postao/la Frankie » 17 nov 2015, 12:09

Ogranicen igrac, sramota da nemamo bolje krilo, ako vec baziramo igru preko istih.

Biki
Kontakt:

Post Postao/la Biki » 17 nov 2015, 12:14

Frankie je napisao/la:Ogranicen igrac, sramota da nemamo bolje krilo, ako vec baziramo igru preko istih.
O'Nill ga onako nahvalio a vidi sad -'ogranicen igrac'!? :o

Frankie
Kontakt:

Post Postao/la Frankie » 17 nov 2015, 12:19

Biki je napisao/la:
Frankie je napisao/la:Ogranicen igrac, sramota da nemamo bolje krilo, ako vec baziramo igru preko istih.
Ko balkon druze, ko balkon. Nesto bolja verzija Avdije Vrsajevica, to se najbolje vidilo kod one kontre kad je sam krenuo. Nabi loptu pa ako uspijem pretrcat super, ako ne **** ga. Strpo ga Brady u dzep.

Bosna64
Kontakt:

Post Postao/la Bosna64 » 17 nov 2015, 12:25

Suljic je bolji

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 17 nov 2015, 12:27

Frankie je napisao/la:
Biki je napisao/la:
Ko balkon druze, ko balkon. Nesto bolja verzija Avdije Vrsajevica, to se najbolje vidilo kod one kontre kad je sam krenuo. Nabi loptu pa ako uspijem pretrcat super, ako ne **** ga. Strpo ga Brady u dzep.
Brate čovjek je probijao po strani više nego svi oni skupi. Ubjedljivo najbolji u baražu uz Džeksona :rol:
"We need to suffer. And we need to fight."

Pelo
Kontakt:

Post Postao/la Pelo » 17 nov 2015, 12:30

Svaka cast momku na trudu i želji, al brate dragi momak nema driblinga, igra mu se zasniva na tome da opali loptu i trci ko manijak za njom, kao sto neko rece slican igrac Vršketu
x

maroonGiant
Kontakt:

Post Postao/la maroonGiant » 17 nov 2015, 13:25

Visca zvani aut linija, ne zna nista drugo osim zalijepit se uz liniju i cekati loptu. Suljic je za njega Salah.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 19 nov 2015, 20:37

slika

De Edine sine uzmi ovih protiv epilepsije!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 20 nov 2015, 01:31

Oni ti ga .... Edine, Edineeeeee!

Ferdinand
Kontakt:

Re: AW: Edin Višća

Post Postao/la Ferdinand » 20 nov 2015, 01:36

Goalgetter je napisao/la:Super je odigrao baraz. On je u svim dosadasnjim tekmama reprezentacije po meni nije bio na nivou, tu ukljucujem i partiju protiv Izraela. Jeste dao dva gola, ali ovo sto je pruzio protiv Iraca to zelim od njega vidjeti. Idealno iskoristavao svoju eksplozivnost i brzinu, dosta puta probije po strani, centrira, dobio je dosta na samopouzdanju.

Da on nije ekstra kvalitetan igrac to mi svi znamo, i da on nije taj koji ce biti nosioc igre. Mora on jos poraditi na dosta stvari, ali za to sve, uz Dzeku po meni najbolji igrac u barazu, iznenadio me je.
Mene iskreno nije, jer je Visca vec dugo medju 5 nasih najboljih igraca, samo sto je miran, tih, skroman a takvu su ostaflerima prvi na meti.

Prle89
Kontakt:

Post Postao/la Prle89 » 20 nov 2015, 01:45

Goalgetter je napisao/la:Super je odigrao baraz. On je u svim dosadasnjim tekmama reprezentacije po meni nije bio na nivou, tu ukljucujem i partiju protiv Izraela. Jeste dao dva gola, ali ovo sto je pruzio protiv Iraca to zelim od njega vidjeti. Idealno iskoristavao svoju eksplozivnost i brzinu, dosta puta probije po strani, centrira, dobio je dosta na samopouzdanju.

Da on nije ekstra kvalitetan igrac to mi svi znamo, i da on nije taj koji ce biti nosioc igre. Mora on jos poraditi na dosta stvari, ali za to sve, uz Dzeku po meni najbolji igrac u barazu, iznenadio me je.
Kada bi većina imala normalnu percepciju pa vidjela sve te stvari koje si nabrojao. Nažalost većina ljudi pljuje po momku bez argumentacije.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 20 nov 2015, 01:59

Ferdinand je napisao/la:

Mene iskreno nije, jer je Visca vec dugo medju 5 nasih najboljih igraca, samo sto je miran, tih, skroman a takvu su ostaflerima prvi na meti.
:thumbup: :thumbup:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 21 nov 2015, 01:49

Captain4 je napisao/la:
Frankie je napisao/la:
Biki je napisao/la: O'Nill ga onako nahvalio a vidi sad -'ogranicen igrac'!? :o
Brate čovjek je probijao po strani više nego svi oni skupi. Ubjedljivo najbolji u baražu uz Džeksona :rol:
jedan od dražih reprezentativaca (iz dobropoznatih razloga :mrgreen: ) ali mi od njegovog probijanja nemamo fajde ako ne ubaci ili šutira
ovo je ipak nogomet, nije atletika
moraš nešto i uraditi na koncu sa loptom jbg
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 21 nov 2015, 15:31

Malo bolja kopija Avdije. Sve je to mohunasto na desnoj strani. Visca nuzno zlo.

Da imalo imamo nekog kvalitetnog na toj strani ovima bi skemlija bila, a mozda i poziv u zraku visio.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 28 nov 2015, 17:55

Asistencija Višće :thumbup:
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 nov 2015, 20:29

u klubu kida, a ne može transfer napravit' :bow:

u repki je Avdija vol.2

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 28 nov 2015, 20:37

Kad je ovo produžio ugovor, vidim sad mu ističe 2018?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 28 nov 2015, 20:51

Visca odlican kao po pravilu. Nadam se da je on na redu za korak naprijed.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.