Ne znam zašto podcjenjuješ momka, borio se, trčao i odlično je igrao. Volio bih da ode u kakav pravi tim gdje će mu pomoći da se razvije jer je pokazao da je odličan igrač, da je poprilično brz (koga to mi još onako brzog imamo? Bešića koji će presjediti pola utakmica zbog idiotluka i pameti?) i da može biti bitan igrač u svakoj utakmici. Za razliku od Lulića, nije crna rupa koja fula svaku loptu.let3 je napisao/la:Višća je bio naš najbolji igrac u baraž-dvomečuvjrovatno bolji i od samog Džeke, ako ništa borbeniji, aginliji, htio je igrati, probijao u oba meča, tražio loptu, nudio se...trcao koliko je mogao
e sad, to opet s druge strane govori u kolikoj smo hladovini generalno kao selekcija - kad nam je Višća najbolji igrac![]()
Edin Višća
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Višća
Apsolutno ne podcijenjujem momkabull21 je napisao/la:Ne znam zašto podcjenjuješ momka, borio se, trčao i odlično je igrao. Volio bih da ode u kakav pravi tim gdje će mu pomoći da se razvije jer je pokazao da je odličan igrač, da je poprilično brz (koga to mi još onako brzog imamo? Bešića koji će presjediti pola utakmica zbog idiotluka i pameti?) i da može biti bitan igrač u svakoj utakmici. Za razliku od Lulića, nije crna rupa koja fula svaku loptu.let3 je napisao/la:Višća je bio naš najbolji igrac u baraž-dvomečuvjrovatno bolji i od samog Džeke, ako ništa borbeniji, aginliji, htio je igrati, probijao u oba meča, tražio loptu, nudio se...trcao koliko je mogao
e sad, to opet s druge strane govori u kolikoj smo hladovini generalno kao selekcija - kad nam je Višća najbolji igrac![]()

Druga je stvar, što nije dobro za selekciju kad nam je Višća najbolji igrac

Ogranicen igrac, sramota da nemamo bolje krilo, ako vec baziramo igru preko istih.
O'Nill ga onako nahvalio a vidi sad -'ogranicen igrac'!?Frankie je napisao/la:Ogranicen igrac, sramota da nemamo bolje krilo, ako vec baziramo igru preko istih.

Ko balkon druze, ko balkon. Nesto bolja verzija Avdije Vrsajevica, to se najbolje vidilo kod one kontre kad je sam krenuo. Nabi loptu pa ako uspijem pretrcat super, ako ne **** ga. Strpo ga Brady u dzep.Biki je napisao/la:O'Nill ga onako nahvalio a vidi sad -'ogranicen igrac'!?Frankie je napisao/la:Ogranicen igrac, sramota da nemamo bolje krilo, ako vec baziramo igru preko istih.
Suljic je bolji
Brate čovjek je probijao po strani više nego svi oni skupi. Ubjedljivo najbolji u baražu uz DžeksonaFrankie je napisao/la:Ko balkon druze, ko balkon. Nesto bolja verzija Avdije Vrsajevica, to se najbolje vidilo kod one kontre kad je sam krenuo. Nabi loptu pa ako uspijem pretrcat super, ako ne **** ga. Strpo ga Brady u dzep.Biki je napisao/la:O'Nill ga onako nahvalio a vidi sad -'ogranicen igrac'!?Frankie je napisao/la:Ogranicen igrac, sramota da nemamo bolje krilo, ako vec baziramo igru preko istih.

"We need to suffer. And we need to fight."
Svaka cast momku na trudu i želji, al brate dragi momak nema driblinga, igra mu se zasniva na tome da opali loptu i trci ko manijak za njom, kao sto neko rece slican igrac Vršketu
x
- maroonGiant
- Kontakt:
Visca zvani aut linija, ne zna nista drugo osim zalijepit se uz liniju i cekati loptu. Suljic je za njega Salah.

De Edine sine uzmi ovih protiv epilepsije!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Oni ti ga .... Edine, Edineeeeee!
Re: AW: Edin Višća
Mene iskreno nije, jer je Visca vec dugo medju 5 nasih najboljih igraca, samo sto je miran, tih, skroman a takvu su ostaflerima prvi na meti.Goalgetter je napisao/la:Super je odigrao baraz. On je u svim dosadasnjim tekmama reprezentacije po meni nije bio na nivou, tu ukljucujem i partiju protiv Izraela. Jeste dao dva gola, ali ovo sto je pruzio protiv Iraca to zelim od njega vidjeti. Idealno iskoristavao svoju eksplozivnost i brzinu, dosta puta probije po strani, centrira, dobio je dosta na samopouzdanju.
Da on nije ekstra kvalitetan igrac to mi svi znamo, i da on nije taj koji ce biti nosioc igre. Mora on jos poraditi na dosta stvari, ali za to sve, uz Dzeku po meni najbolji igrac u barazu, iznenadio me je.
Kada bi većina imala normalnu percepciju pa vidjela sve te stvari koje si nabrojao. Nažalost većina ljudi pljuje po momku bez argumentacije.Goalgetter je napisao/la:Super je odigrao baraz. On je u svim dosadasnjim tekmama reprezentacije po meni nije bio na nivou, tu ukljucujem i partiju protiv Izraela. Jeste dao dva gola, ali ovo sto je pruzio protiv Iraca to zelim od njega vidjeti. Idealno iskoristavao svoju eksplozivnost i brzinu, dosta puta probije po strani, centrira, dobio je dosta na samopouzdanju.
Da on nije ekstra kvalitetan igrac to mi svi znamo, i da on nije taj koji ce biti nosioc igre. Mora on jos poraditi na dosta stvari, ali za to sve, uz Dzeku po meni najbolji igrac u barazu, iznenadio me je.
Ferdinand je napisao/la:Mene iskreno nije, jer je Visca vec dugo medju 5 nasih najboljih igraca, samo sto je miran, tih, skroman a takvu su ostaflerima prvi na meti.Goalgetter je napisao/la:Super je odigrao baraz. On je u svim dosadasnjim tekmama reprezentacije po meni nije bio na nivou, tu ukljucujem i partiju protiv Izraela. Jeste dao dva gola, ali ovo sto je pruzio protiv Iraca to zelim od njega vidjeti. Idealno iskoristavao svoju eksplozivnost i brzinu, dosta puta probije po strani, centrira, dobio je dosta na samopouzdanju.

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
jedan od dražih reprezentativaca (iz dobropoznatih razlogaCaptain4 je napisao/la:Brate čovjek je probijao po strani više nego svi oni skupi. Ubjedljivo najbolji u baražu uz DžeksonaFrankie je napisao/la:Ko balkon druze, ko balkon. Nesto bolja verzija Avdije Vrsajevica, to se najbolje vidilo kod one kontre kad je sam krenuo. Nabi loptu pa ako uspijem pretrcat super, ako ne **** ga. Strpo ga Brady u dzep.Biki je napisao/la: O'Nill ga onako nahvalio a vidi sad -'ogranicen igrac'!?

ovo je ipak nogomet, nije atletika
moraš nešto i uraditi na koncu sa loptom jbg
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
Malo bolja kopija Avdije. Sve je to mohunasto na desnoj strani. Visca nuzno zlo.
Da imalo imamo nekog kvalitetnog na toj strani ovima bi skemlija bila, a mozda i poziv u zraku visio.
Da imalo imamo nekog kvalitetnog na toj strani ovima bi skemlija bila, a mozda i poziv u zraku visio.
Coronados de gloria vivamos,
u klubu kida, a ne može transfer napravit'
u repki je Avdija vol.2

u repki je Avdija vol.2
Visca odlican kao po pravilu. Nadam se da je on na redu za korak naprijed.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.