UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
A daj, pa znao sam da ce nekako biti sjeban ova event. Gledam na onoj p4p listi svi napredovali za poziciju kad vidim glavni fali. Šteta za Jonesa iako ga ne volim ali je vala i DC kreten i evo dobi priliku za titulu. Mighty Mouse i dalje nezaustavljiv, Rampage je takodjer odradio dobru borbu inače slab event.
Evo i Khabib otkazao zbog povrede, kao što sam i pretpostavljao nestvarno dobro je sve to izgledalo. Umjesto njega uskače Makdessi i prilika za Cowboya da dodje do title shota lakše.
Evo i Khabib otkazao zbog povrede, kao što sam i pretpostavljao nestvarno dobro je sve to izgledalo. Umjesto njega uskače Makdessi i prilika za Cowboya da dodje do title shota lakše.
Po meni Bektić je dobio baš dobrog protivnika, biće to pravi izazov. Ako ovo dobije, mogu samo zamisliti gdje mu je kraj...
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
A šta Stipe uradi Huntu Bog ti jadan
, preko 300 čistih udaraca mu je zadao

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Hunt ako u prve dvije runde ne zada par svojih razornih desnica dalje nema sta da trazi jer se umori kao i NelsonToxicity je napisao/la:A šta Stipe uradi Huntu Bog ti jadan, preko 300 čistih udaraca mu je zadao
Nije mi se nitko odavno svidio nastupom kao Stipe, pregledao sam sve njegove borbe, jak taktički, kondicijski, dobar u parteru, odlično boksa. Baš kompletan.
Da je bilo malo sreće protiv JDS - a mogao je i meč na njegovu stranu otići, ali eto.
Da je bilo malo sreće protiv JDS - a mogao je i meč na njegovu stranu otići, ali eto.
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
Jedino protiv Struvea je zakazao jer je bolji od njega sad da se desi borba vjerujem da bi ga pocistio a ono protiv DS je odlicna borba odavno nisam vidio dva borca da su vise unakazena 

Protiv JDS-a nije bilo do srece, nego do kondicije koja nema veze sa srecom.Ja, na osnovu kondicije, volim procijeniti kakve ko sanse ima protiv Caina i ne vidim da ovaj ima ikakve, mada trebamo sacekati da vidimo koliko ce ov povrede uticati na sampiona.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
- wadethegreat
- Kontakt:
Apsolutno se slazem. Jds je "najblizi" cainu a opet je tako daleko jednostavno po meni dok se ne pojavi neka nova zvjer ostatak divizije nema sanse. Steta sto ima problema sa povredama.work je napisao/la:Protiv JDS-a nije bilo do srece, nego do kondicije koja nema veze sa srecom.Ja, na osnovu kondicije, volim procijeniti kakve ko sanse ima protiv Caina i ne vidim da ovaj ima ikakve, mada trebamo sacekati da vidimo koliko ce ov povrede uticati na sampiona.
Gleda li se večeras?
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
- wadethegreat
- Kontakt:
Ja cekam piratebayCashMan je napisao/la:Gleda li se večeras?

Bravo za Arlovskog.
Cerroni ce nastradat kad dobije ozbiljnog protivnika.
Weidman je najbolji p4p borac u UFC-u.
Rumble nema kardio da bude sampion.
Cerroni ce nastradat kad dobije ozbiljnog protivnika.
Weidman je najbolji p4p borac u UFC-u.
Rumble nema kardio da bude sampion.
- wadethegreat
- Kontakt:
Kako me razocarao rumble. Mislio sam da ima sanse protiv narkomana ali nemoguce sa ovakvim cardiom. Covjek ima bombe u rukama ali cardio mu je katastrofa. Pa on je bio gotov na polovini prve runde. Arlovski kakav boks covjek ima. Tehnicki izuzetan brz snazno udara ali opet nema tu sanse protiv caina ali mi je strasno drag borac. Weidman bio malo u problemima u pocetku ali onda lagano zavrsio borbu.
- wadethegreat
- Kontakt:
Koliki hype za ovu borbu. Zamisli (iako skoro nemoguce zbog stila boraca) bude bas dosadna borba ili se zavrsi jako brzorawcold je napisao/la:[youtube][/youtube]

Za Arlovskog sam znao da će dobiti, iako su Brownea favorizovali. Jednostavno je mašina, ali gdje će ko s Cainom.wadethegreat je napisao/la:Kako me razocarao rumble. Mislio sam da ima sanse protiv narkomana ali nemoguce sa ovakvim cardiom. Covjek ima bombe u rukama ali cardio mu je katastrofa. Pa on je bio gotov na polovini prve runde. Arlovski kakav boks covjek ima. Tehnicki izuzetan brz snazno udara ali opet nema tu sanse protiv caina ali mi je strasno drag borac. Weidman bio malo u problemima u pocetku ali onda lagano zavrsio borbu.
Wiedman rutinski, Belfort se previše istrošio. A što se tiče Rumblea

Slažem se da će Cerrone od prvog ozbiljnijeg dobiti batine...
Još malo pa Cain Werdum, ko će dočekat'

Ova pobjeda Arlovskog podsjeća na ona vremena iz 2005te kada je hodao kao šmeker i najvjerovatnije ruski špijun 
U 02:00 opening bout na prelimsima

U 02:00 opening bout na prelimsima

UH VAI MORRER
sretno Mirsade
ajmo do pobjede
EDIT: pobjedaaaaaaa, lagano ga Mirsad iznabija, k'o maksuma

ajmo do pobjede

EDIT: pobjedaaaaaaa, lagano ga Mirsad iznabija, k'o maksuma

Bravo za momčinu.
Nije Martins neka referenca, ali dobro je da Mirsad ide stepenicu po stepenicu. Trebaju mu pametno graditi karijeru.
Dobar je bio, vidjelo se odmah na pocetku da je bolji u standupu, gdje je odlicno nastimao rucenje i izmorio protivnika u parteru. Lijepo je vidjeti vrlo dobru kontrolu u parteru u razlicitim situacijama.
Ne svida mi se kad ude u neku neplaniranu razmjenu udaraca jer onda lahko popije kontru, treba biti malo stalozeniji i ne srljati, ali iz intervjua na kraju se vidjelo da mu je cilj bio impresionirati White-a, mozda hoce i bonus koji pokupiti.
Sve u svemu, dobro odradeno, idemo dalje.
Dobar je bio, vidjelo se odmah na pocetku da je bolji u standupu, gdje je odlicno nastimao rucenje i izmorio protivnika u parteru. Lijepo je vidjeti vrlo dobru kontrolu u parteru u razlicitim situacijama.
Ne svida mi se kad ude u neku neplaniranu razmjenu udaraca jer onda lahko popije kontru, treba biti malo stalozeniji i ne srljati, ali iz intervjua na kraju se vidjelo da mu je cilj bio impresionirati White-a, mozda hoce i bonus koji pokupiti.
Sve u svemu, dobro odradeno, idemo dalje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.