Super liga Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Novi sampion Srbije ce da bude

Partizan
63
48%
Crvena zvezda
67
52%

Ukupno glasova: 130

DukeOfWellington
Kontakt:

Re: Jelen Super liga Srbije

Post Postao/la DukeOfWellington » 25 feb 2014, 13:21

[youtube][/youtube]

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 25 feb 2014, 13:25

Odlična posjeta Pazaraca, svaka čast!
Grbavica naš je Hram!!!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 25 feb 2014, 15:21

@braoylo naravno da ne... Nismo ko neke plačipicke
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 feb 2014, 16:23

Pa nravno, zasto bi kukali kada osvajate titule... :roll:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 25 feb 2014, 16:48

DANTES je napisao/la:@braoylo naravno da ne... Nismo ko neke plačipicke
marconato je napisao/la:Pa nravno, zasto bi kukali kada osvajate titule... :roll:

[youtube][/youtube]

http://www.grobari.net/tole-grobari-su- ... video.html
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 25 feb 2014, 20:57

ma joj samo opušteno, bolje i odigrati nerijšeno nego slaviti ko barsa neku noć klasičnim zvezdastercem
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 feb 2014, 21:16

DANTES je napisao/la:ma joj samo opušteno, bolje i odigrati nerijšeno nego slaviti ko barsa neku noć klasičnim zvezdastercem
Nesto si pobrkao... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 27 feb 2014, 14:36

http://mondo" onclick="window.open(this.href);return false;. rs/a667111/Sport/Fudbal/FOTO-Zidic-ceka-titulu-ali-baka-ne-da-titulu.html

:lol:

Vilson
Kontakt:

Post Postao/la Vilson » 01 mar 2014, 13:19

Zvezda gostuje Jagodini u 14:30.Ako CZV pobedi ima velike sanse za titulu

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 02 mar 2014, 13:41

Vilson je napisao/la:Zvezda gostuje Jagodini u 14:30.Ako CZV pobedi ima velike sanse za titulu
pošto je do kraja samo dva kola potpuno si u pravu..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 06 apr 2014, 11:50

Niko da se osvrne na sramnu tekmu Partizana i Vojvodine. :wtf:
Prvo glupo iskljuchenje Nastica u 10om minutu, a onda 1 smehotres u 93em. :roll:
I posle me neko uverava da je neobichno pratiti sport, a izbegavati domaci fudbal u shirokom luku. :puke:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 06 apr 2014, 12:08

To se nesto novo desilo u JSL, pa treba neki poseban komentar?!

Ovakve stvari se desavaju godinama unazad, samo mi nije jasna ovolika kuknjava sa topciderskog brda, kada su za istu ismijavali Zvezdu i proglasavali je "FK Saopstenjem" ?! :?

Oni cak i nemaju pravo na to, jer su 80 min. igrali sa igracem vise protiv kluba kome su maznuli 3 najbolja igraca... :zviz:

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 06 apr 2014, 12:17

Titula je opet namjestena. (sala naravno, sarkazam na to da svake godine kada je Zvezda blizu titule, navijaci konkurentskog tima govore kako je namjestena)

Zanimljivo je naravno kako se Tole iz prostorija JSDP sada proziva, a to nije radjeno u avgustu protiv Novog Pazara. Ili kako su do prije dvije utakmice igraci istog tima govorili kako su greske sastavni dio fudbala, tj. "ako je sudija svirao penal, onda je bio". Marko Nikolic koji vodi pet puta bolju ekipu od Vojvodine brani se protiv desetorice. Vosa ih sa pet omladinaca nadigra na JNA, i to 80 minuta sa igracem manje.. onda nakon utakmice govori kako nece biti saopstenja, a za nekih 12 sati ono izadje.

Zvezdi su svirana i ociglednija dva penala van 16 metara u zadnje dvije sezone (Spartak u gostima, Jagodina na Marakani), tako da znam kako je fanovima protivnickog tima.. ali opet, krajnje mi je smijesno saopstenje, narocito kraj, citiram:
"FK Partizan se pred stoglavim aždajama neće predati, već će nastaviti da se bori i u ovom prvenstvu koje, na žalost kreatora nepravde još uvek nije rešeno i završeno, a i u budućnosti koja će za srpski fudbal, ako se nastavi sa ovakvim radom i ponašanjem, biti ružna i mračna."

Do sada je vjerovatno ta buducnost bila svijetla.. Propustili smo i propustamo ko zna koliko velikih takmicenja u zadnjih 10 godina, u Evropi nas krljaju Samroci, proljece sa najboljim timovima Evrope je misaona imenica za sve klubove JSL, ekipe se povlace sa terena u finalu Kupa, pola stadiona u JSL je u stanju raspada, itd..

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 06 apr 2014, 12:26

Bas tako, citam (slusam) i ne vjerujem sta ljudi pisu (pricaju)... :shock: Izgleda imaju neku kolektivnu amneziju?! :?
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Mogao bih ovako do ujutru... ;)

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 06 apr 2014, 12:45

A dobro se sjecam i da su tada Lukic i kompanija pisali saopstenja, pa bi bas bilo zanimljivo naci odgovore JSDP-a na ta saopstenja.

Takodje, iz FKCZ se trebaju sada zaliti na sudjenje u Subotici. Juce nam nije sviran cist penal nad Pecnikom, a lako je moguce da gol razlika odluci sampiona.

Mada, sumnjam da ce doci do toga.. Marko Nikolic je ocajan trener. To sam i pricao i u novembru kada se pricalo da bi mogao zamijeniti Stojanovica, koji me takodje ne odusevljava. Nikolic je trener za Rad, OFK-u i slicne. U Vosi je pokazao da nista ne zna. Imao je ekipu koja je bila rame uz rame sa Zvezdom i Partizanom, koji su igrali nikad losije, i on nije uspio biti ni blizu na tabeli. Gubio je bodove kako je stigao. Mislim da on nema buducnost na klupi JSDP-a.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 06 apr 2014, 12:48

marconato je napisao/la: Ovakve stvari se desavaju godinama unazad, samo mi nije jasna ovolika kuknjava sa topciderskog brda, kada su za istu ismijavali Zvezdu i proglasavali je "FK Saopstenjem" ?! :?
Jbga, uvek tudje g0vno smrdi mnogo, a vlastito mozhe da prodje kao budjava chokolada. ;)
Oni cak i nemaju pravo na to, jer su 80 min. igrali sa igracem vise protiv kluba kome su maznuli 3 najbolja igraca... :zviz:
Kakve to veze ima :?: Penal nije bio, FKP je ostecen i sa pravom se bune. Druga je stvar shto su tu licemeri, pochevshi od Nikolica, pa su zaboravili da se i njima sviralo na uvce, u nekim prethodnim sluchajevima.

Realno, opet je Partizan favorit za kantu, jer Zvezda ima i Voshu na strani i derbi na JNA, ali josh 1 kiks FKPa i situacija je dovoljna da se nazove "ne chekamo vishe titulu".

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 06 apr 2014, 13:07

MaGiCa je napisao/la:
Kakve to veze ima :?: Penal nije bio, FKP je ostecen i sa pravom se bune. Druga je stvar shto su tu licemeri, pochevshi od Nikolica, pa su zaboravili da se i njima sviralo na uvce, u nekim prethodnim sluchajevima.
Nema bas puno veze, ali opet docarava njihovu nemoc da u 80 min. sa igracem vise ne ostvaris nadmoc protiv, u odnosu na prvu polusezonu, dosta oslabljenog tima Voše... ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 06 apr 2014, 14:38

Nikolić neka ćuti... u zadnjem kolu jesenneg dijela pustio je zvezdu na marakani i sad kao nešto sere....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 06 apr 2014, 16:15

Pa da, pustio nas da dobijemo u 93. minuti, i to iako je znao da će voditi Partizan u nastavku takmičenja.

:thumbup:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 06 apr 2014, 16:27

marconato je napisao/la: Nema bas puno veze, ali opet docarava njihovu nemoc da u 80 min. sa igracem vise ne ostvaris nadmoc protiv, u odnosu na prvu polusezonu, dosta oslabljenog tima Voše... ;)

Istina je da su bili bezidejni, te da i CZ i Partizan ne bi smeli nikada bilo koga da optuzhuju za bilo shta, pogotovo ne za neku organizovanu konspiraciju - jer su oni klasichan tumor srpskog fudbala, pa i generalno: sporta.

Ali, istina je da se pogreshilo na njihovu shtetu. Nemojmo se lagat'. ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.