Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
Re: Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
Bio sam na tekmi i činilo mi se sve dok je Kalajdžić bio na terenu za Sg oni su stajali dobro na terenu, momak je nekako bio "zadužen" da smiruje ekipu.
Baručija zabija za 1:2 on skače na njega dok slave i govori mu ne pričaj više sa sudijom.
Može biti da je do mene ali mi se čini da im je držao konce danas.
Baručija zabija za 1:2 on skače na njega dok slave i govori mu ne pričaj više sa sudijom.
Sta kazu iz gfc-a, jel odnio kahvedzic pare u zenicu? Sarajlije bi namjestali ali nemaju pravih prijatelja, vjernika, koji bi im pustili, svi jedu svinjetinu.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Gdje bi sjelo tih 300 ljudi kad je i ovako sve bilo puno i stepenice.
Steta za pad koncetracije, Kiki danas odlican, ali na kraju prazan gol, on pogodi stativu tu bi bi kraj Mostaru. Bubamara previse gresaka i poklonjena 3 gola, kao i bezveze faule su pravili, umalo da ih to kosta u prvom dijelu. Mostar je ovo ba kraju izvukao na iskustvo a Buba jos jednom pokazala da ima problem branjenja na visak.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Jako korektan momak, svaka mu cast, zato je i dobio aplauz domace publike na kraju.CAZIN je napisao/la: ↑22 feb 2025, 22:28Bio sam na tekmi i činilo mi se sve dok je Kalajdžić bio na terenu za Sg oni su stajali dobro na terenu, momak je nekako bio "zadužen" da smiruje ekipu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Danas je previse falio pravi Osredkar, umorio se, a i ne umorio kad je cuvao Baruciju… na kraju kad su branili visak Postruzin je radio sta inace radi Igor.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma mislio sam u tom smislu, da je dvorana bila veca za 300 mjesta napunila bi se isto…Padovan je napisao/la: ↑22 feb 2025, 22:49
Gdje bi sjelo tih 300 ljudi kad je i ovako sve bilo puno i stepenice.
Steta za pad koncetracije, Kiki danas odlican, ali na kraju prazan gol, on pogodi stativu tu bi bi kraj Mostaru. Bubamara previse gresaka i poklonjena 3 gola, kao i bezveze faule su pravili, umalo da ih to kosta u prvom dijelu. Mostar je ovo ba kraju izvukao na iskustvo a Buba jos jednom pokazala da ima problem branjenja na visak.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Ma jeste i dodao je loptu Baruciju kod 4 gola, Osredkar je najbolji defanzivac u Bubi mnogo zavisi od njega.
Sto se tice posjete samo PO i ove velike utakmice napune dvoranu, u zadnje vrijeme sve lagano stane na jednu tribinu, mozda i zbog ulaznice 10,00 KM, ali ponovo nije puno da podrzis klub iz grada koji igra vrhunski futsal. Ove velike utakmice privuku raje i iz okolnih gradova.
Sto se tice posjete samo PO i ove velike utakmice napune dvoranu, u zadnje vrijeme sve lagano stane na jednu tribinu, mozda i zbog ulaznice 10,00 KM, ali ponovo nije puno da podrzis klub iz grada koji igra vrhunski futsal. Ove velike utakmice privuku raje i iz okolnih gradova.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ma Gile Kalajdzic je momak i po. Buba nazalost nema pravu zamjenu za Osredkara, da ga moze odmoriti 5-10 minuta.
Sto se tice Neimara, odrzali su bukvicu postenja GFCu i poposhali im se u usta !
Sto se tice Neimara, odrzali su bukvicu postenja GFCu i poposhali im se u usta !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ma evo recimo meni se ne da maksuz iz Bihaca doci na utakmicu kad znam da ce biti trpanje i da nema nikakve neizvjesnosti... ja volim ove utakmice 'na noz', uzavrela atmosfera, puno ko sibicaPadovan je napisao/la: ↑22 feb 2025, 23:07Ma jeste i dodao je loptu Baruciju kod 4 gola, Osredkar je najbolji defanzivac u Bubi mnogo zavisi od njega.

Najviše bih volio i da GFC i Željeznica ispadnu iako je teoretski nemoguće. GFC jer su cigani a Željeznica zbog onog cetnika i Kahvedzica. Kahvedzic je rijetko odvratan igrač. U Prozoru je dobio po usima. Stalno nesto pametuje drugima. Veceras se posvadja sa svojima na time outu
- ASD
- Kontakt:
Osredkar je najbolji defanzivac lige. Drugi najbolji je Peko. Mršo iz prošle sezone je isto ok.
Kahvedžić je rijetko odvratan, ali ga je meni milina gledati. Građenje na nivou španske lige.Mukebir je napisao/la: ↑22 feb 2025, 23:16Najviše bih volio i da GFC i Željeznica ispadnu iako je teoretski nemoguće. GFC jer su cigani a Željeznica zbog onog cetnika i Kahvedzica. Kahvedzic je rijetko odvratan igrač. U Prozoru je dobio po usima. Stalno nesto pametuje drugima. Veceras se posvadja sa svojima na time outu
4. gol Bubamare, kakva asistencija Perica i kakav sut Goste 

Sad bi pravda bila da ispadne GFC (a da se i Željeznica raspadne). Fakat, onakve objave, a Neimari pošteno 

-
- Kontakt:
Sto Neimari popisase GFC 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- muhamedhulk
- Kontakt:
steta onog 4. gola, greska ali se desi...jak je i mostar, pivot repka, bilal je mozak ekipe sa jos par ovih jacih. bice veselo u razigravanju....
nego, ko je bio sinoc, ona pjesma sa zagrijavanja, narodnjak? kako ide? ne mogu se sjetiti nikako? da vidim koji je fazon sto se pjevala?
nego, ko je bio sinoc, ona pjesma sa zagrijavanja, narodnjak? kako ide? ne mogu se sjetiti nikako? da vidim koji je fazon sto se pjevala?

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Hej vi hitri bijeli danimuhamedhulk je napisao/la: ↑23 feb 2025, 20:57steta onog 4. gola, greska ali se desi...jak je i mostar, pivot repka, bilal je mozak ekipe sa jos par ovih jacih. bice veselo u razigravanju....
nego, ko je bio sinoc, ona pjesma sa zagrijavanja, narodnjak? kako ide? ne mogu se sjetiti nikako? da vidim koji je fazon sto se pjevala?![]()

- muhamedhulk
- Kontakt:
hvala. 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.