Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Prednost Bayerna nad drugoplasiranim će biti:

1) 7 bodova
30
31%
2) 10 bodova
23
24%
3) 15 ili više
44
45%

Ukupno glasova: 97

ZEno.T.
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la ZEno.T. » 08 avg 2009, 10:54

**** ti kablovsku kad nicemu ne sluzi!
12.9.2009.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 08 avg 2009, 11:08

Željoman je napisao/la:hoce biti na justinu ili atdhe hoffenheim bayern
evo imas ovde http://www.rojadirecta.org
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 08 avg 2009, 11:34

Evo ja sam se nekako snašao pošto imam u tetke digitalnu...Tetka 20 metara od moje kuće,samo što ću više biti tamo sada :( ...Koju danas tekmu prenose u 15:30???

effe___
Kontakt:

Post Postao/la effe___ » 08 avg 2009, 11:52

kod mene su danas aktivirali verziju eurosport 2 koja prenosi bundesligu i upravo je snimak sinocnje utakmice....danas najavljuju prenos werder bremen - eintracht od 15.30, a od 18.30 je na programu utakmica hoffenheim bayern...sinoc sam utakmicu gledao na ARD-u jer jos je bila i kod mene ona internacionalna verzija eurosporta 2....treba nazvati kablovske operatere i oni moraju ukljucit ovu pravu verziju tamo gdje to jos nisu ucinili...kod mene jesu a kod mene je ASK kablovska Ilidza

bayernovac
Kontakt:

Post Postao/la bayernovac » 08 avg 2009, 12:02

effe___ je napisao/la:kod mene su danas aktivirali verziju eurosport 2 koja prenosi bundesligu i upravo je snimak sinocnje utakmice....danas najavljuju prenos werder bremen - eintracht od 15.30, a od 18.30 je na programu utakmica hoffenheim bayern...sinoc sam utakmicu gledao na ARD-u jer jos je bila i kod mene ona internacionalna verzija eurosporta 2....treba nazvati kablovske operatere i oni moraju ukljucit ovu pravu verziju tamo gdje to jos nisu ucinili...kod mene jesu a kod mene je ASK kablovska Ilidza
Brate i mi nastojimo da premolimo ove iz bh cabel neta ali ništa. Ljudi šta da radimo? Da danas kad je trebala biti bundesliga na ftv-u gledamo zvjezdani studio ili neki drugi ***ac :evil:
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 08 avg 2009, 12:38

Ma kak FTV i BHT ,katastrofa pa eto..I da imaju para znali bi oni to rastjerat na neke svoje strane i opravdat bi oni znali ...

Bez_komentara
Kontakt:

Post Postao/la Bez_komentara » 08 avg 2009, 12:42

bayernovac je napisao/la:
effe___ je napisao/la:kod mene su danas aktivirali verziju eurosport 2 koja prenosi bundesligu i upravo je snimak sinocnje utakmice....danas najavljuju prenos werder bremen - eintracht od 15.30, a od 18.30 je na programu utakmica hoffenheim bayern...sinoc sam utakmicu gledao na ARD-u jer jos je bila i kod mene ona internacionalna verzija eurosporta 2....treba nazvati kablovske operatere i oni moraju ukljucit ovu pravu verziju tamo gdje to jos nisu ucinili...kod mene jesu a kod mene je ASK kablovska Ilidza
Brate i mi nastojimo da premolimo ove iz bh cabel neta ali ništa. Ljudi šta da radimo? Da danas kad je trebala biti bundesliga na ftv-u gledamo zvjezdani studio ili neki drugi ***ac :evil:
Znaci da se moze to aktivirat,nista ljudi,molimo ove nase kretene(ko ima bh cabel net),pa kad su njima ukljucili moraju i nama!

bayernovac
Kontakt:

Post Postao/la bayernovac » 08 avg 2009, 12:52

Bez_komentara je napisao/la:
bayernovac je napisao/la:
Znaci da se moze to aktivirat,nista ljudi,molimo ove nase kretene(ko ima bh cabel net),pa kad su njima ukljucili moraju i nama!
Je li iko zvao ove iz Bh cabel neta sta kažu?

Bez_komentara
Kontakt:

Post Postao/la Bez_komentara » 08 avg 2009, 12:58

Je li iko zvao ove iz Bh cabel neta sta kažu?[/quote]
Ev ti odgovora na mail.Danas ga dobih.
Postovani,

S obzirom da cemo najkasnije do 01.09 ove godine poceti sa emitovanjem dodatnih digitalnih paketa, radimo na tome da se u jednom od tih paketa nadje I Eurosport2 sa Bundes Ligom. Kada budemo imali vise informacija bit ce na info kanalu. Hvala na Vašem mail-u I izvinite zbog malog kasnjenja.

Lijep pozdrav

Alma Jusic

BH Cabel Net d.o.o.

bayernovac
Kontakt:

Post Postao/la bayernovac » 08 avg 2009, 13:26

Bez_komentara je napisao/la:Je li iko zvao ove iz Bh cabel neta sta kažu?
Ev ti odgovora na mail.Danas ga dobih.
Postovani,

S obzirom da cemo najkasnije do 01.09 ove godine poceti sa emitovanjem dodatnih digitalnih paketa, radimo na tome da se u jednom od tih paketa nadje I Eurosport2 sa Bundes Ligom. Kada budemo imali vise informacija bit ce na info kanalu. Hvala na Vašem mail-u I izvinite zbog malog kasnjenja.

Lijep pozdrav

Alma Jusic

BH Cabel Net d.o.o.[/quote]

OK Hvala znač prva četri kola bundeslige mi koji imamo bh cabel net bez prenosa :(

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 08 avg 2009, 13:43

Ima li iko ovdje Elob CaTv. Je li sinoc bilo prijenosa na ES 2 ili je bio fudbal na pijesku. Hvala unaprijed na odgovoru.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 08 avg 2009, 13:49

amerosm je napisao/la:Ima li iko ovdje Elob CaTv. Je li sinoc bilo prijenosa na ES 2 ili je bio fudbal na pijesku. Hvala unaprijed na odgovoru.
Nije bilo a nece ni danas,poslao sam im mail,jos nisu odgovorili,posalji i ti malo pritiska da vrsimo 8-)
http://www.elob.ba/contact.php
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 avg 2009, 13:52

Raspored ostalih utakmica 1 kola Njemacke Bundeslige.

Nürnberg - Schalke
Dortmund - Köln
Mainz - Leverkusen
Hertha - Hannover
Werder - Eintracht
Hoffenheim - Bayern
Bochum - Borussia (M)
Freiburg - Hamburg
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 08 avg 2009, 13:56

bistrikboy je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Ima li iko ovdje Elob CaTv. Je li sinoc bilo prijenosa na ES 2 ili je bio fudbal na pijesku. Hvala unaprijed na odgovoru.
Nije bilo a nece ni danas,poslao sam im mail,jos nisu odgovorili,posalji i ti malo pritiska da vrsimo 8-)
Evo informacija za one koji imaju Elob. Prijenosa nece biti na onom ES 2 kojeg oni emituju. Znaci ne preostaje nam nista drugo da kupimo taj tanjir i resiver sto je neko napisao. A molio bih ga ako moze da mi preko PP tacno objasni gdje tacno mogu kupiti. Hvala mu unaprijed. Hebem ti Elob, te kanali ne valjuju te nemogu obezbijediti ovaj ES 2, sacekacu jos do pocetka septembra i ako opet nista ne bude odoh je odjaviti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

HAARII
Kontakt:

Post Postao/la HAARII » 08 avg 2009, 14:27

ja preko thor-a gledam eurosport2 na rumunjskom i mađarskom. da li ima gdje na srpskom jeziku

aseemic
Kontakt:

Post Postao/la aseemic » 08 avg 2009, 14:44

HAARII je napisao/la:ja preko thor-a gledam eurosport2 na rumunjskom i mađarskom. da li ima gdje na srpskom jeziku

OT - Mislim da ima samo na 'rvatskom jeziku, ako ti šta pomaže
Nije najveća budala onaj koji ne zna da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina.

emir_

Post Postao/la emir_ » 08 avg 2009, 14:50

amerosm je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:
Evo informacija za one koji imaju Elob. Prijenosa nece biti na onom ES 2 kojeg oni emituju. Znaci ne preostaje nam nista drugo da kupimo taj tanjir i resiver sto je neko napisao. A molio bih ga ako moze da mi preko PP tacno objasni gdje tacno mogu kupiti. Hvala mu unaprijed. Hebem ti Elob, te kanali ne valjuju te nemogu obezbijediti ovaj ES 2, sacekacu jos do pocetka septembra i ako opet nista ne bude odoh je odjaviti.
Digitalna koju ja imam plačena je vjerovali ili ne 70KM naravno samo resiver, tanjir sam već imao.. Dakle, trenutno možete kupuiti polovno na market.ba i to bih preporučio a ukoliko vam to nije primamljivo cijena sa tanjirom nije veća od 130KM... mozete ju nabaviti u bilo kojem shopu sa bijelom tehnikom a u većini slučajeva i u većim prodajnim centrima... Konzum ili slično, ja sam svoju kupio u Fis Vitezu...
4-IN-A-ROW

alemao
Kontakt:

Post Postao/la alemao » 08 avg 2009, 14:57

treba bojkotovati sve kablovske operatere ne placanjem, ali kako to uciniti mozda neku peticiju pokrenuti sav normalan svijet moze gledati tekme samo mi u bih ne.mozda prvo temu zadati na forumu pa vidjeti sta se desava

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 08 avg 2009, 15:02

do 1.9 2009 BH Cabel net ce najvjerovatnije omogučiti prenos Bundes liga..Tako piše u mailu.Ali ja hocu da gledam danas hoffenhaim :cry: :cry:

nedzad
Kontakt:

Post Postao/la nedzad » 08 avg 2009, 15:42

to buraz nek i mi imamo malo srece...veceras Hoffenheim-Bayern aBd...hvala na inf...

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.