ne mogu da vjeurjem da danas sve prijateljske ko nikad u zivotu bez laga extra..al baksuz dodje liga i lag..
ali nemam sta reci protivnik je to bolje iskoritio jbg. al kakv sam gol dao sam sebi King sa 2 m lagano ubaci
Moderator/ica: Padovan
Jos sam u fazi stele na joysticku. Da sam igrao na tastaturi bilo bi 5:0.DaRtAnJaN je napisao/la:gdje je momak sto igra sa Laziom? momak je pravi melek
ajde ja sam napravio sobu...password 22 ... (iz one izadji)OTNYS_YNWA je napisao/la: Emire, jesi li tu ? Ja ti u sobi.![]()
Kreiraj neko da igramo, stelim se na joysticku !!
Izas'o sam sa PESA, dosta za veceras.Emir_ZENICA je napisao/la:ajde ja sam napravio sobu...password 22 ... (iz one izadji)OTNYS_YNWA je napisao/la: Emire, jesi li tu ? Ja ti u sobi.![]()
Kreiraj neko da igramo, stelim se na joysticku !!
haj napravi sobu i javijasko_juve je napisao/la:imal radnog naroda???![]()
ajd ako ima da odigramo jednu
![]()
jasko_juve,123..europa1juventus 0244 je napisao/la:haj napravi sobu i javijasko_juve je napisao/la:imal radnog naroda???![]()
ajd ako ima da odigramo jednu
![]()
da odigramo jos dvije
i to je to za danas![]()
mozeee
evo ja razbuTrasimaco je napisao/la:Ima li neko raspolozen za mec?
imas i ti pes vidiDonnie Darko je napisao/la:mozetel mi reci koliki body balans messi imapreklinjem vas.
joSamo F.K.S !! je napisao/la:Hocel neko ?
Emire hocemo jednu ? Haj na msnEmir_ZENICA je napisao/la:imas i ti pes vidiDonnie Darko je napisao/la:mozetel mi reci koliki body balans messi imapreklinjem vas.
![]()
kako cu vidit kad u offline nisu ocjene kao u online, a ne igram? ako neko igra sa barcom nek vidi, bas me zanima.Emir_ZENICA je napisao/la:imas i ti pes vidiDonnie Darko je napisao/la:mozetel mi reci koliki body balans messi imapreklinjem vas.
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.