Ermin Bičakčić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Burundi
Kontakt:

Re: Ermin Bičakčić

Post Postao/la Burundi » 14 sep 2014, 16:20

Emir Spahić>Svi štoperi s našim državljanstvom :kafa:
DD

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 14 sep 2014, 16:26

ma nema ni jedan realan razlog da se Spaha ne igra. Daleko je najbolju reprezentativnoj konkurenciji, moze jos dvije godine bez problema igrati na visokom nivou...
Ima jedino ovo spinovanje Susicevih medijskih jurisnika, kako je Spaha remetilacki faktor, a Susic , valjda , donio stabilnost .:crazy:
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 14 sep 2014, 16:45

Spaha je pokazao da, koliko god da je kvalitetniji od nasih stopera, jednostavno se ne moze protiv sistema.

Prema tome, i njegov eventualni povratak ni bi nam donio nista dobro ako ne promjenimo sistem.

Vecina naseg naroda pojma nema o fudbalu i uvjek ce za golove kriviti stopere ili golmane. Danas se krivi Bicakcic, jucer se krivio Spahic.

A ko iole prati i poznaje neke stvari o fudbalu nikad nece okriviti stopere za poraze u situacijama kad ih trener ostavi na vjetrometini bez imalo pomoci.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 14 sep 2014, 16:52

Vrhunac je ona, "pa ne igra trener, igraju igraci !" :crazy:
Eto zato ovog idiota placamo 50 000 mjesecno , a neke po 10+ miliona.
kad god je, pod pritiskom javnosti, izveo normalnu, ni vise ni manje nego logicnu i normalnu, postavu. odigrali smo korektno ili dobro. Naravno, onda smetljar izvede postavu po svojoj (anti)logici...
I da, uvijek su krivi stoperi ili napadaci, valjda stoperi kad primamo golove, a napadaci kada ne dajemo :lol:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 14 sep 2014, 18:19

Gledao sam Blam Glam, ispostavilo se da je ona najava bila samo da se privuku gledaoci(ja npr.), nigdje u razgovoru nije spomenuo povlačenje iz repke. :bih:

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 14 sep 2014, 18:24

Sheyi je napisao/la:Gledao sam Blam Glam, ispostavilo se da je ona najava bila samo da se privuku gledaoci(ja npr.), nigdje u razgovoru nije spomenuo povlačenje iz repke. :bih:
:mrgreen:

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 14 sep 2014, 22:38

Jeli definitivno van terena 3-4 sedmice?
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Zmaj187
Kontakt:

Post Postao/la Zmaj187 » 15 sep 2014, 09:36

Ajax je napisao/la:Bicakcic je bio daleko najbolje ocijenjen igrac danas od svih nasih igraca i drugi najbolje ocijenjeni igrac svog tima na terenu. !!!! I trenutno je nas najbolji stoper ( ako izuzmemo Spahica )
Ne lupetaj, majke ti. On definitivno nije nas najbolji stoper. Stoper treba da bude brz, a ne trut poput Bicakcica, Sunjica i Zukanovica. Na ovu trojicu treba zaboravit kad je rijec o prvih 11 reprezentacije,

Vranjes mora podhitno nac klub, mali Horic igra odlicno u Domzalama, ako ne njih dvojica, onda prebacivanje Besica i Kolasinca sa njihovih pozicija na stopere, nema druge.
Begović-Vranješ, Horić, Kolašinac-Hajrović, Pjanić, Bešić, Lulić, Salihović-Ibišević, Džeko

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 15 sep 2014, 09:52

Gangstax, zaboravio si mu reći da je nepismen, jer to ti je uvijek glavni argument kada pišeš o (ne)kvaliteti igrača.

Koliko je Vranješ dobar, ne može solidnog kluba u solidnoj ligi da nađe, zar niko da prepozna taj kvalitet?

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 15 sep 2014, 10:08

Zmaj187 je napisao/la:
Ajax je napisao/la:Bicakcic je bio daleko najbolje ocijenjen igrac danas od svih nasih igraca i drugi najbolje ocijenjeni igrac svog tima na terenu. !!!! I trenutno je nas najbolji stoper ( ako izuzmemo Spahica )
Ne lupetaj, majke ti. On definitivno nije nas najbolji stoper. Stoper treba da bude brz, a ne trut poput Bicakcica, Sunjica i Zukanovica. Na ovu trojicu treba zaboravit kad je rijec o prvih 11 reprezentacije,

Vranjes mora podhitno nac klub, mali Horic igra odlicno u Domzalama, ako ne njih dvojica, onda prebacivanje Besica i Kolasinca sa njihovih pozicija na stopere, nema druge.
Brz mora da bude svaki igrac, medjutim, stoper je, uz centarfora, jedina pozicija na kojoj ,jos uvijek, mogu da igraju igraci koji imaju snagu , visinu,duel igru, iskustvo i time nadomjescuju nedostatak brzine.
Vecina najboljih stopera , u proslim dekadama, nije imala neku brzinu.
Cinjenica je da je Bicakcic bio najbolji stoper cvejte, u prosloj sezoni, a u ovoj je i medju najboljim stoperima bundeslige, bar do sada.
Nije on jedini koji u klubu igra dobro, a u reprezentaciji ne, prije bih rekao da je do postavke igre.

Zmaj187
Kontakt:

Post Postao/la Zmaj187 » 15 sep 2014, 11:37

Sheyi je napisao/la:Gangstax, zaboravio si mu reći da je nepismen, jer to ti je uvijek glavni argument kada pišeš o (ne)kvaliteti igrača.

Koliko je Vranješ dobar, ne može solidnog kluba u solidnoj ligi da nađe, zar niko da prepozna taj kvalitet?
Vranješu možda ne valja menadžer, a Bičakčić se rodio u Njemačkoj, možda mu je i to puno pomoglo da dođe do Bundeslige?

Nije on nepismen, to nije, on je samo neznalica kao i ti, kao i ovaj Spaholjubac iznad.
Begović-Vranješ, Horić, Kolašinac-Hajrović, Pjanić, Bešić, Lulić, Salihović-Ibišević, Džeko

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 15 sep 2014, 11:46

Zmaj187 je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Gangstax, zaboravio si mu reći da je nepismen, jer to ti je uvijek glavni argument kada pišeš o (ne)kvaliteti igrača.

Vranješu možda ne valja menadžer, a Bičakčić se rodio u Njemačkoj, možda mu je i to puno pomoglo da dođe do Bundeslige?

Nije on nepismen, to nije, on je samo neznalica kao i ti, kao i ovaj Spaholjubac iznad.
Bicakcic je rodjen u Zvorniku. :)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Zmaj187
Kontakt:

Post Postao/la Zmaj187 » 15 sep 2014, 11:49

sajo10 je napisao/la:
Zmaj187 je napisao/la:

Bicakcic je rodjen u Zvorniku. :)
Dobro lapsus, ali je odrastao u Njemačkoj.

Niko ne govori da je on loš štoper, ali nije najbolji definitivno.
Zadnja izmjena: Zmaj187, dana/u 15 sep 2014, 12:42, ukupno mijenjano 1 put.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 sep 2014, 11:53

Povrijedio se, pa je igrao napadača, no izašao je prije 90 - te minute kada su primili taj gol. Već oko 60 - te je osjećao bolove mišića.

Ne zna se još tačno koliko će biti van terena.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 15 sep 2014, 13:32

Bičakčić najbolji stoper druge Bundeslige, nakon toga odigra dobru sezonu u BL i napravi transfer u solidni Hoffenheim.
Vranješ u to vrijeme igra po Krasnodarima i Alaniama i da je toliko kvalitetan presao bi bar u Dynamo Moskvu, a ne ode u Elazig i snjima ispadne u ligu i opet da je kvalitetan kao što kažeš presao bi bar u Trabzon, a ono, slobodan igrač, neće ga niko haman.
Tako kvalitetnog igrača, da agent je kriv, a mi smo neznalice. :urnebes:

Nedavno si govorio da je Arslanagić bolji od Spahića, da je naš najbolji stoper :tokralju:

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 15 sep 2014, 13:34

Bicakacic, po kicker de, sa ocjenom 2.5, dijeli cetvrto mjesto najboljeocijenjenih igraca Bundeslige . Sa Sokratisom dijeli mjesto najboljeg stopera.:clap:

Zmaj187
Kontakt:

Post Postao/la Zmaj187 » 15 sep 2014, 13:42

hogarstrasni je napisao/la:Bicakacic, po kicker de, sa ocjenom 2.5, dijeli cetvrto mjesto najboljeocijenjenih igraca Bundeslige . Sa Sokratisom dijeli mjesto najboljeg stopera.:clap:

Pozdravi ga od mene i Christofija, molim te.

Svaka čast, dečki, uložili ste mnogo vremena i truda da pokušate da mi odgovorite, ali na žalost rezultati vam nisu adekvatni.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 15 sep 2014, 17:54

Ma nije on kriv za pogodak ne mogu 2 stopera branit 4 pozicije

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 15 sep 2014, 18:09

Zmaj187 je napisao/la:
hogarstrasni je napisao/la:Bicakacic, po kicker de, sa ocjenom 2.5, dijeli cetvrto mjesto najboljeocijenjenih igraca Bundeslige . Sa Sokratisom dijeli mjesto najboljeg stopera.:clap:

Svaka čast, dečki, uložili ste mnogo vremena i truda da pokušate da mi odgovorite, ali na žalost rezultati vam nisu adekvatni.
Nisi ti daleko od nepismenog,a ispravljaš ljude po forumu...
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.

Zmaj187
Kontakt:

Post Postao/la Zmaj187 » 15 sep 2014, 18:18

MetanorisBack je napisao/la:
Zmaj187 je napisao/la:

Nisi ti daleko od nepismenog,a ispravljaš ljude po forumu...
Care, ispravno sam napisao ovo, pogledaj malo kontekst, ali bojim se da je za tebe to viša matematika...

Za sve ove koji brane trutovski stoperski par - Šunjić-Bičakčić - Avdija je igrao desnog beka protiv Grčke u Zenici a Vranješ desnog štopera . Kako objašnjavate da tada Vršajević nije "zavaljivao" Vranješa kao Bičakčića? Jesu li to napadači Kipra bolji od napadača Grčke? Još je bio gori zadnji vezni tada tu- Zahirović a protiv Kiprana je bio Bešić

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 53 gosta.