NK Zvijezda Gradačac

husein veličanstveni
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la husein veličanstveni » 01 jul 2010, 12:54

Baš sam bio na današnjem treningu i onako gledajući od ovih novih igrača maglo bi biti nešto. Što se tiče Ganaca ne znam što bih rekao. Onaj višlji se ističe ali nije nešto bogzna što. Tu je još Halilović iz Orašja i još nekakav Orašljanin koji je došao iz Češkog Brna. U toku dana treneru treba da se javi jedan igrač iz Žepča, te ovaj novi što ga je sinoć trener predstavio na TK televiziji. Kako sam danas čuo to je to, osim što se još traga za jedno dva napadača.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 01 jul 2010, 13:04

husein veličanstveni je napisao/la:Baš sam bio na današnjem treningu i onako gledajući od ovih novih igrača maglo bi biti nešto. Što se tiče Ganaca ne znam što bih rekao. Onaj višlji se ističe ali nije nešto bogzna što. Tu je još Halilović iz Orašja i još nekakav Orašljanin koji je došao iz Češkog Brna. U toku dana treneru treba da se javi jedan igrač iz Žepča, te ovaj novi što ga je sinoć trener predstavio na TK televiziji. Kako sam danas čuo to je to, osim što se još traga za jedno dva napadača.
To je Matijas Pejic bivsi mladi reprezentativac nase zemlje.
http://www.transfermarkt.de/de/matijas- ... 46325.html evo ovdje koja informacija ;)
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

potencijal
Kontakt:

Post Postao/la potencijal » 01 jul 2010, 13:08

husein veličanstveni je napisao/la:Baš sam bio na današnjem treningu i onako gledajući od ovih novih igrača maglo bi biti nešto. Što se tiče Ganaca ne znam što bih rekao. Onaj višlji se ističe ali nije nešto bogzna što. Tu je još Halilović iz Orašja i još nekakav Orašljanin koji je došao iz Češkog Brna. U toku dana treneru treba da se javi jedan igrač iz Žepča, te ovaj novi što ga je sinoć trener predstavio na TK televiziji. Kako sam danas čuo to je to, osim što se još traga za jedno dva napadača.
Gdje Zvijezda obavlja treninge, na kojem terenu?

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 01 jul 2010, 13:24

Kondicione na glavnom, a ove gdje se radi sa loptom na pomoćnom terenu. Večeras trening u 18.00 sati na pomoćnom terenu. U srijedu prijateljska utakica protiv Modriče, samo se još ne zna gdje će se igrati.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

potencijal
Kontakt:

Post Postao/la potencijal » 01 jul 2010, 13:27

husein veličanstveni je napisao/la:Kondicione na glavnom, a ove gdje se radi sa loptom na pomoćnom terenu. Večeras trening u 18.00 sati na pomoćnom terenu. U srijedu prijateljska utakica protiv Modriče, samo se još ne zna gdje će se igrati.
Hvala

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 01 jul 2010, 14:17

kakav vam je ovaj brkovic,izgleda da je sve dogovorio s nama
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

samuraj
Kontakt:

Post Postao/la samuraj » 01 jul 2010, 15:57

Bio dobar dok nije usao u kafanu.Probajte mu klauzulu u ugovor ubaciti "nema flase" i bice extra

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 01 jul 2010, 22:03

ima li kakvih pojacanja u zvijezdi i hoce li biti koja prijateljska utakmica

yummymummy
Kontakt:

Post Postao/la yummymummy » 02 jul 2010, 10:19

Phill Jackson je napisao/la:kakav vam je ovaj brkovic,izgleda da je sve dogovorio s nama
Kod nas je bio dugo,bio dobar igrac,proslu sezonu totalno los,za neprepoznati,vjerovatno zato vise nije ni potreban Zvijezdi,tako da ne ocekujete puno od njega.

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 02 jul 2010, 10:21

Stigao vam je N.Vasiljevic odlican stoper,zamjena za Prodanovica usudio bi se reci cak i bolji igrac od Ilije!

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 02 jul 2010, 10:38

haris10 je napisao/la:Stigao vam je N.Vasiljevic odlican stoper,zamjena za Prodanovica usudio bi se reci cak i bolji igrac od Ilije!

na sinocnjem treningu nije bio taj vasiljevic, ali me je licno odusevio onaj ganac sto igra veznjaka dok je onaj drugi los.cini mi se da se polako slazu kockice za sledecu sezonu

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 02 jul 2010, 11:43

Piše: O. Škundrić
Petak, 02.07.10. 11:15.
Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine i stoper gradačačke Zvijezde Ve li bor Va si lić naredne sedmice bi trebao potpisati ugovor sa švedskom ekipom Malmea.

Transfer Vasilića iz Zvijezde u Malme praktično je već završen, a još se samo čeka dobivanje vize za Švedsku, nakon čega će ovaj fudbaler preći na svjever Evrope.

Vasilić se ovog ljeta nalazio nadomak sarajevskog Olimpika, ali je ponuda Malmea bila bolja. U karijeri je, osim Zvijezde, igrao i za Radnik iz Bijeljine, a u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine odigrao je dvije utakmice.
ošo za šveden :mrgreen:
-PAJA Fan Club!!

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 02 jul 2010, 18:07

mmmirza je napisao/la:
haris10 je napisao/la:Stigao vam je N.Vasiljevic odlican stoper,zamjena za Prodanovica usudio bi se reci cak i bolji igrac od Ilije!

na sinocnjem treningu nije bio taj vasiljevic, ali me je licno odusevio onaj ganac sto igra veznjaka dok je onaj drugi los.cini mi se da se polako slazu kockice za sledecu sezonu
Aham,mozda nije bio sinoc ali je potpiso barem tako pise u Sportu.A zelim vam svu srecu naredne sezone,da se ne borite za opstanak,pozdrav iz Zenice!

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 02 jul 2010, 20:59

ZVIJEZDAGRADACAC je napisao/la:
edo_malesak je napisao/la:
altai je napisao/la:evo sad sa treninga zvijezde dosla 2 iz gane ovaj visoki extra igrac ljevak igra l,krilo
a drugi je malo losiji al dobri su kako je 1 trening jutros dosli u 3sata dobro je
jel to ponovo neke maskote i atrakcija za raju
ne ovi su zaista bolji od onih koji su prije bili,ima hljeba u njima...cccdodji na treninga sutra pa vidi,jel istina ili je atrakcija..bujrum
rado bi ja dosao al podaleko mi malo...al drago mi je da je dobro...vidim ide pomalo...

ako bi neko mogao ubacit slike ukoliko se stadion stvarno radi...da se uvjerim u to...veliki sam pesimista sto se toga tice
Zadnja izmjena: edo_malesak, dana/u 03 jul 2010, 12:03, ukupno mijenjano 1 put.
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

yummymummy
Kontakt:

Post Postao/la yummymummy » 03 jul 2010, 08:26

Nemas jos sta vidjeti,juce saluju stubove.Moze li mi ko ovdje potvrditi,cuo sam da Damir Tosunovic trenira sa Zvijezdom,jel to istina.I crnci nisu bili sinoc na treningu,izgleda da su ti samo u prolazu, odrzavaju formu u Zvijezdi.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 03 jul 2010, 11:44

Crnci nisu zadovoljili na probi zajedno sa jos par igraca koji su bili na probi u Zvijezdi i oni su napustili Gradacac.Sto se tice Tosunovica on nije bio na Zvijezdinim treninzima ali je dolazio na pregovore u klub i najvjerovatnije ce postati clan Zvijezde u iducoj sezoni.Evo vidim da ni Senad Mujic nije dogovorio sa Slobodom,on bi nam sigurno bio od velike pomoci za iducu sezonu.Vasiljevic je potpisao za Zvijezdu i koji je bio u jednoj ili dvije utakmice reprezentativac BiH, dok su na treninzima jos Pejic bivsi mladi reprezenativac koji igra na poziciji lijevog beka,Halilovic koji igra u vezi i Vidovic koji je na postedi posljednjih par treninga jer izgleda da ima problema sa povredom ali vidi se da momak zna igrati i da nije uzalud bio kapiten U-19 reprezenacije.Sve u svemu u upravi Zvijezde su se odlucili da dovode mladje i relatvino mlade igrace sto je za pohvalu.

yummymummy
Kontakt:

Post Postao/la yummymummy » 03 jul 2010, 12:43

Dobro je da se dovode mladi igraci,jer dugo drzimo igrce kod nas sto je isto po meni dobro,ali bilo je sada i vrjeme poslije toliko godina da nesto mijenjamo,nadam se da ce to uroditi plodom,cuo sam da je Tosunovic bio jutros na treningu,ali isto tako sam cuo da nije vise ni priblizno stare kvalitete.

ZVIJEZDAGRADACAC
Kontakt:

Post Postao/la ZVIJEZDAGRADACAC » 03 jul 2010, 13:41

[quote="yummymummy"]Dobro je da se dovode mladi igraci,jer dugo drzimo igrce kod nas sto je isto po meni dobro,ali bilo je sada i vrjeme poslije toliko godina da nesto mijenjamo,nadam se da ce to uroditi plodom,cuo sam da je Tosunovic bio jutros na treningu,ali isto tako sam cuo da nije vise ni priblizno stare kvalitete.[/quot ma ja mislim da je tosunovic dobar igrac i dan danas,,,a ozb ,da je bio jutros na treningu,jeli bio vasiljevic???

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 03 jul 2010, 15:20

Da je Tosunovic pao u formi sigurno nebi igrao za Laktase u drugom dijelu sezone kod trenera kao sto je Stepanovic a dobro znamo kakvu su ekipu imali Laktasi na kraju prvenstva.U svakom slucaju da je bolji igrac od svih proslosezonskih napadaca u ekipi u kakvoj god bio formi.Treba uzeti u obzir da prosle sezone u prvom dijelu sezone nije imao kluba tako da i to sigurno uticalo na eventualni pad forme.Ali kada sad prodje pripreme sa Zvijezdom bice jedan od glavnih igraca u napadu.
Evo vidim da je neko napravio gresku na ovoj stranici sto se tice Nikole Vasiljevica jer je u Zvijezdu stigao onaj Vasiljevic koji igra na poziciji stopera i koji je prosle sezone igrao za Modricu a drugi dio za Sesvete i nikada nije bio clan Crvene zvezde.Za Crvenu zvezdu igra jedan drugi Nikola Vasiljevic koji igra na poziciji lijevog beka.Cak je i slika zamjenjena pa je postavljena od ovog sto igra u Crvenoj zvezdi.Eto samo da nebi doslo do zabune posto se radi o sasvim dva razlicita igraca.

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 04 jul 2010, 01:46

Pozdrav svima iz Mostara.

Jedno pitanje u Velez je stigao rezervni golman Zvijezde Senedin Oštraković. Pa ako iko moze da napise o kakvom je igracu rijec.

Unaprijed hvala!!!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.