FK Drina Zvornik
-
- Kontakt:
Re: FK Drina Zvornik
Kao bivši igrač sa internacionalnim iskustvom, a sada trener, želim puno uspeha kolegi Vojvodiću. Bilo bi mi drago da Drina opstane u Premijer ligi BiH. Nadam se da će dobro odraditi pripreme a verujem u igrače, od kojih za razliku od većine simpatizera Drine veoma dobro poznajem neke od novih igrača (bio sam im jedan od trenera u mlađim selekcijama reprezentacije). Stoga vam poručujem: budite spokojni - dobili ste dobra pojačanja. To što na internetu nema previše pohvala za pojedince ne znači da su neprimetljivi na terenu. Slažem se sa nekim od prethodnika:tek na utakmici se vidi prava vrednost ekipe ali i svakog pojedinca.
- zvornicki klan
- Kontakt:
" " " је $ у срцу " " & ? ?,& стварно % ове ? $ ' ? $ на овој " " о & &,јер ? " " "Majstor 59 je napisao/la:Kao bivši igrač sa internacionalnim iskustvom, a sada trener, želim puno uspeha kolegi Vojvodiću. Bilo bi mi drago da Drina opstane u Premijer ligi BiH. Nadam se da će dobro odraditi pripreme a verujem u igrače, od kojih za razliku od većine simpatizera Drine veoma dobro poznajem neke od novih igrača (bio sam im jedan od trenera u mlađim selekcijama reprezentacije). Stoga vam poručujem: budite spokojni - dobili ste dobra pojačanja. To što na internetu nema previše pohvala za pojedince ne znači da su neprimetljivi na terenu. Slažem se sa nekim od prethodnika:tek na utakmici se vidi prava vrednost ekipe ali i svakog pojedinca.

Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
Izgleda da smo dobro pazarili, možda jesmo izgublili Karvalja i Đelmića ali ako od ovih šest do sada kupljenih igrača nema bar dva dobra jbg. onda sve...
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
- zvornicki klan
- Kontakt:
/ је ? " за % ?.То "B o X je napisao/la:Izgleda da smo dobro pazarili, možda jesmo izgublili Karvalja i Đelmića ali ako od ovih šest do sada kupljenih igrača nema bar dva dobra jbg. onda sve...

Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
$ $....$ &....$ ' $ ¥...& " $ су ? $ & & јер ? - $..." $ знате $ је ? $ у " са $ " ?," $ се зна
...." вјероватно % ? (& ?)," $ остаје потрага за %,ја " ? $ " се $ " " " " зна % о $,па & ' ? $ " " " " а $ " у " $ ?...- ? " ЗА % 

''? $ ' & ",$ је $ " ?..."
- ofanziva23
- Kontakt:
Svima vama koji navijate za Drinu mogu samo reći jedno: Dobili ste u Ležajiću odlično pojačanje,nzm baš najbolje kakvi su vam ostali napadači (mogu pretpostaviti) stoga možete bit zadovoljni pojačanjem koje ste dobili! 

- zvornicki klan
- Kontakt:
? " се са &,? $ ? не " /,$ & - овог ? $ " $ & сезоне,јер / & " % ове $ $ofanziva23 je napisao/la:Svima vama koji navijate za Drinu mogu samo reći jedno: Dobili ste u Ležajiću odlično pojačanje,nzm baš najbolje kakvi su vam ostali napadači (mogu pretpostaviti) stoga možete bit zadovoljni pojačanjem koje ste dobili!

Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
Danas nesta razmisljam na poslu kada sam nesta citao,zasto Drina kada je vec trazila napadace nije pokusala dovesti Vladana Kujundzica koji je raskinuo ugovor sa Banatom pre sedam dana.I ne samo Drina nego se nija javio jos niti jedan klub iz RS,a mislim da bi mogao da pomogne,pogotovo Drini.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- zvornicki klan
- Kontakt:
$ ",зато % " " управе " ' $ $ су у " ? " ?,стога ' $ су " $ " " не ' " ?,' ' ? " у " ? ? " ",$ " све те $,? & пара " $ оно $ -!Devil je napisao/la:Danas nesta razmisljam na poslu kada sam nesta citao,zasto Drina kada je vec trazila napadace nije pokusala dovesti Vladana Kujundzica koji je raskinuo ugovor sa Banatom pre sedam dana.I ne samo Drina nego se nija javio jos niti jedan klub iz RS,a mislim da bi mogao da pomogne,pogotovo Drini.

Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
Pa imate li vi kakve šanse da dovedete onog Muminovića iz Borca,evo čujem da je raskinuo sa Borcem. Mislim ima li para da ga dovedete?
p.s. Onaj Ninić vam je strašan igrač,gledao sam ga par puta na utakmicama prve lige i moram priznat da je jedan od kvalitetnijih u BiH.
p.s. Onaj Ninić vam je strašan igrač,gledao sam ga par puta na utakmicama prve lige i moram priznat da je jedan od kvalitetnijih u BiH.
Nema šanse, ipak je on skup za nas, mada ko zna možda i nešto budebrcko2007 je napisao/la:Pa imate li vi kakve šanse da dovedete onog Muminovića iz Borca,evo čujem da je raskinuo sa Borcem. Mislim ima li para da ga dovedete?
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
Pa jel ima šanse ili nema?
Msm da to i nisu toliko velike pare,možda nešto veće u odnosu na ostale. Bio bi vam on pravo dobar,još bi igrao u ekipi sa bratom?!
Al dobro već čitajući vašu temu,vidim da ste spominjali i štopere, msm da bi ljudi iz vašeg kluba trebalo da ih traže u Radniku,ja ih često pratim i mogu reći da su im štoperi pravo dobri,nzm ime tačno.

Msm da to i nisu toliko velike pare,možda nešto veće u odnosu na ostale. Bio bi vam on pravo dobar,još bi igrao u ekipi sa bratom?!
Al dobro već čitajući vašu temu,vidim da ste spominjali i štopere, msm da bi ljudi iz vašeg kluba trebalo da ih traže u Radniku,ja ih često pratim i mogu reći da su im štoperi pravo dobri,nzm ime tačno.
- zvornicki klan
- Kontakt:
' ¥ паре су ? & 1. " " ' $ су $ $ $ " попут ",/," $ ? $ " " " ? $ -,а ' ? ? је " ? ' " ?,а то " ? " " ? ' ? у ?,јер ? ' ? " " " 11 $ су ? 1000 & (оне -),а " $ " ? " " " ? $ - паре,стога / је " " & & а $ ? опстаје " него $ & " $ па $ ? $ $ $ $ %,? " је $ ? " је ' $ $ " ?! 

Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
- kamiondzija
- Kontakt:
% " је на " & те
Не " $ ' $ $ " првог " " $ је ? ? &,' се " је ? & зна јесу ? то " " на & ? % је у "?

Не " $ ' $ $ " првог " " $ је ? ? &,' се " је ? & зна јесу ? то " " на & ? % је у "?
-
- Kontakt:
$ ", " ' ¥ а $ / " о " ". У " ' се, ? ' на $ &, & $ '. $, у $ ? $ сте " ? ? ". $ га ", " степен " " &. % " о % ? "? & је % све ? " ? ". " на ' & % " $ /. За " ": " & страха, $ $ ", $ " & верује у ". $ - ".
" $, $ " ? $, " " у " '. $ је $ &-ове а $ ' ?.
" ? ? $, " ' $ - " ? " $ & за $ $.
$ ' ?.
$ " - " у успех $!
$ ' ?.
$ " - " у успех $!
- kamiondzija
- Kontakt:
? " на " ",$ " нас правоMajstor 59 je napisao/la:$ ", " ' ¥ а $ / " о " ". У " ' се, ? ' на $ &, & $ '. $, у $ ? $ сте " ? ? ". $ га ", " степен " " &. % " о % ? "? & је % све ? " ? ". " на ' & % " $ /. За " ": " & страха, $ $ ", $ " & верује у ". $ - ".
$ ' ?.
$ " - " у успех $!

Tek sam sad vidio da ste doveli Galina. On je tamo negdje iz okoline Bos. Petrovca, prije dvije sezone igrao za FK Krajina Cazin u Prvoj ligi FBiH. Nije se bas naigrao, vise je igrao za juniore nego za prvi tim. Imao je jaku konkurenciju u Aldinu Zlotrgu (nekad igrac Celika i 2-3 puta najbolji strijelac Prve Lige), ali i kad bi dobio sansu, nista narocito nije pokazivao.
Ali, tad je imao 18, dvije godine su prosle, a to je puno za taj period zivota, tako da ne znam koliko je napredovao. Prema onom sto sam gledao, ne bih rekao da je to igrac za Premijer ligu. Izgledom podsjeca na Croucha.
Ali, tad je imao 18, dvije godine su prosle, a to je puno za taj period zivota, tako da ne znam koliko je napredovao. Prema onom sto sam gledao, ne bih rekao da je to igrac za Premijer ligu. Izgledom podsjeca na Croucha.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
" " $ стога - " $ се не ? у ".+19drina45+ je napisao/la:Стварно не ' " ?,непознат " је ?," пут за њега " '.? ето " " " " $ ? " познају ова % $ ¥ ' се " $ је $ $ $ " ¥ него јесенас,? је % " ($ " $ ? " ?,/),статус ? $ % је непознат,то је " 3 $ 5 " у ' $.
С $ стране $ су $ " " ? " попут ?,",", а ту је " тај ? % за & ' ¥ " ? " ? " на ' '. Ова $ ? " " су " стварно ",? ето ? % & $ $ ? се не $ о " "," ? па $!![]()
" & ту је " " " " ' ",? ? $ - ? " % 2-3 &," свега на " $ " везног,$ " %. & " на све ? $ - & $ ' " " $ $ & $ $ ".

С $ стране " је " Огњен " " " " је уз $ " / $ " ¥ $," је & &,& " $ су " $ & " - ?.
О ? - " " &," " ' & $ " $ на $ ' ? % су ?,$ је $ је " ' " " свјестан $ $ " " праву " у " стога " " $ ' $ ' " " ".
- zvornicki klan
- Kontakt:
"
' $ је & " % " овај & на % ",стога & $ " " је ? " $,те са " $ на " је $ " за право то ",$ не & " " $ се ",& " ' је ? " ",$ &,? " & " " $ отјерао ? ? & " ?,$ & је $ / $ " - паре " $.
На & & ' $ сутра ? о " " ?,те о " ?,? ? & се " & ' - " " " су " ? " " ',с $ стране ? $ " ? & - " " " & ",& ' ?.
' $ је & " % " овај & на % ",стога & $ " " је ? " $,те са " $ на " је $ " за право то ",$ не & " " $ се ",& " ' је ? " ",$ &,? " & " " $ отјерао ? ? & " ?,$ & је $ / $ " - паре " $.

На & & ' $ сутра ? о " " ?,те о " ?,? ? & се " & ' - " " " су " ? " " ',с $ стране ? $ " ? & - " " " & ",& ' ?.

Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
" / " се не ".ComyZV je napisao/la:$ $....$ &....$ ' $ ¥...& " $ су ? $ & & јер ? - $..." $ знате $ је ? $ у " са $ " ?," $ се зна...." вјероватно % ? (& ?)," $ остаје потрага за %,ја " ? $ " се $ " " " " зна % о $,па & ' ? $ " " " " а $ " у " $ ?...- ? " ЗА %

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.