To ako apliciraju nekad na sledecu godinu cete dobit pare... najbolje dignut kredit i naravit pa nek onda apliciraju i skupljajuBrcko87 je napisao/la:Benjo_AFC86 je napisao/la:Evo zvanična informacija i odluka, nakon svih pustih priča i izmišljotina u vezi tribine:
Informaciju o aktivnostima na izgradnji „Gradskog stadiona“ i stvaranja minimalnih uslova za dobivanje licence za odigravanje premijerligaških utakmica O.F.K. „Gradin“ u Srebreniku. Ukupna investicija za ovu svrhu za zapadnu tribinu iznosi 411.000 KM dok je za sanaciju istočne tribine potrebno 40.000 KM, što čini sve ukupno 451.000 KM. Ovom Odlukom ovlašćuje se načelnik da može raspisati tender za izgradnju zapadne i sanaciju istočne tribine, tako što će se rebalansom budžeta izdvojiti 50.000 KM u 2012.godini, a da se preostali dio plati u 2013.godini i to u četiri jednake rate. Također, aplicirat će se za ovaj projekat i kod viših nivoa vlasti kako bi se što lakše zatvorila ova finansijska konstrukcija.
Meni opet ovo smrdi i liči mi na neku šuplju..Ovo mi sve liči da će se počet malo gradit i da će stat radovi poslije izbora..Čim oni žele aplicirat kod viši nivoa vlasti..pa neke rate...tu će većem negdje zakočit..
Nigdje nepiše kad se počinje gradit..ništa konkretno nepiše..Daj Bože da griješim..
OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: OFK Gradina Srebrenik
-
- Moderator
- Kontakt:
Ma ja nikome ne vjerujem u vezi te tribine dok ne vidim svojim očima, i opet je pitanje da li će je napraviti , krenuti pa stati i tako..
A i za tekmu u subotu teško da ćemo uzeti 3 boda, jedino zalaganjem svih igrača kao što nikad nije bilo ni približno.
Pa budimo realni, ipak Zeljo prosle sezone jedva ih dobi 1-0 na Grbavici, a mi igramo na tuđem terenu još
A i za tekmu u subotu teško da ćemo uzeti 3 boda, jedino zalaganjem svih igrača kao što nikad nije bilo ni približno.
Pa budimo realni, ipak Zeljo prosle sezone jedva ih dobi 1-0 na Grbavici, a mi igramo na tuđem terenu još

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
P i ja mislim da je tako..kad će dobit pare kad apliciraju??A sa ovih 50.000 km što će izdvojit za ovu godinu mogu samo malo počet,narodu zamazat oči pred izbore..Tkanton je napisao/la:To ako apliciraju nekad na sledecu godinu cete dobit pare... najbolje dignut kredit i naravit pa nek onda apliciraju i skupljajuBrcko87 je napisao/la:Benjo_AFC86 je napisao/la:Evo zvanična informacija i odluka, nakon svih pustih priča i izmišljotina u vezi tribine:
Informaciju o aktivnostima na izgradnji „Gradskog stadiona“ i stvaranja minimalnih uslova za dobivanje licence za odigravanje premijerligaških utakmica O.F.K. „Gradin“ u Srebreniku. Ukupna investicija za ovu svrhu za zapadnu tribinu iznosi 411.000 KM dok je za sanaciju istočne tribine potrebno 40.000 KM, što čini sve ukupno 451.000 KM. Ovom Odlukom ovlašćuje se načelnik da može raspisati tender za izgradnju zapadne i sanaciju istočne tribine, tako što će se rebalansom budžeta izdvojiti 50.000 KM u 2012.godini, a da se preostali dio plati u 2013.godini i to u četiri jednake rate. Također, aplicirat će se za ovaj projekat i kod viših nivoa vlasti kako bi se što lakše zatvorila ova finansijska konstrukcija.
Meni opet ovo smrdi i liči mi na neku šuplju..Ovo mi sve liči da će se počet malo gradit i da će stat radovi poslije izbora..Čim oni žele aplicirat kod viši nivoa vlasti..pa neke rate...tu će većem negdje zakočit..
Nigdje nepiše kad se počinje gradit..ništa konkretno nepiše..Daj Bože da griješim..
A jedino da neka firma prihvati izvodit radove,da napravi stadion pa da onda čeka kad će dobit pare za izvršene radove..

OFK Gradina Srebrenik
-
- Moderator
- Kontakt:
Svi nešto trčeBrcko87 je napisao/la:
A jedino da neka firma prihvati izvodit radove,da napravi stadion pa da onda čeka kad će dobit pare za izvršene radove..

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Polomiše noge..Benjo_AFC86 je napisao/la:Svi nešto trčeBrcko87 je napisao/la:

OFK Gradina Srebrenik
-
- Moderator
- Kontakt:
"Što se tiče ekipe, igrat će oni koij su spremni poginut za plavi dres, da ostave srce na terenu". - Denis Sadiković.
Nisam primjetio takvih u ove prve 3-4 utakmice koje sam gledao, neko jeste? Ordagić, izuzetak
Nisam primjetio takvih u ove prve 3-4 utakmice koje sam gledao, neko jeste? Ordagić, izuzetak

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ja budaleBenjo_AFC86 je napisao/la:"Što se tiče ekipe, igrat će oni koij su spremni poginut za plavi dres, da ostave srce na terenu". - Denis Sadiković.

Zmaju vecina raje u Gradacu je normalna,kulturna i imaju visok stepen inteligencije..sramotis prvo samog sebe pa onda i tu vecinu..Zmajjj je napisao/la:Ja budaleBenjo_AFC86 je napisao/la:"Što se tiče ekipe, igrat će oni koij su spremni poginut za plavi dres, da ostave srce na terenu". - Denis Sadiković.
Nisam primjetio takvih u ove prve 3-4 utakmice koje sam gledao, neko jeste? Ordagić, izuzetaknaući ih bolan da igraju i pobjeđuju a ne seljački "treba poginut za plavi dres"
MOdric..MOdric..MOdric..
samo meni izgleda malo 451 000 za cijelu tribinu i za sanaciju one postojece.sumnjivo mi to.pa samo za 3000 stolica treba blizu 80 000km.neznam brat bratu trebalo bi bar 1 000 000- 1 500 000km za te radove
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
stvaranje minimalnih uslova za dobivanje licence za odigravanje premijerligaških utakmica O.F.K. „Gradin“ u Srebreniku. Ukupna investicija za ovu svrhu za zapadnu tribinu iznosi 411.000 KM dok je za sanaciju istočne tribine potrebno 40.000 KM, što čini sve ukupno 451.000 KM....astra1922 je napisao/la:samo meni izgleda malo 451 000 za cijelu tribinu i za sanaciju one postojece.sumnjivo mi to.pa samo za 3000 stolica treba blizu 80 000km.neznam brat bratu trebalo bi bar 1 000 000- 1 500 000km za te radove
STVARANJE MINIMALNIH USLOVA....ASTRA OVO TI SVE GOVORI..to ce bit samo et da se moze nekako igrat,a kako ce to sve da izgleda i koliko ce da traje hehehehee..
MOdric..MOdric..MOdric..
aha razumijem upravu si i mi smo tako sad se sjecam cim smo zapoceli raditi tribinu dobili smo dozvolu da mozemo igrati na svom stadionuLuka je napisao/la:stvaranje minimalnih uslova za dobivanje licence za odigravanje premijerligaških utakmica O.F.K. „Gradin“ u Srebreniku. Ukupna investicija za ovu svrhu za zapadnu tribinu iznosi 411.000 KM dok je za sanaciju istočne tribine potrebno 40.000 KM, što čini sve ukupno 451.000 KM....astra1922 je napisao/la:samo meni izgleda malo 451 000 za cijelu tribinu i za sanaciju one postojece.sumnjivo mi to.pa samo za 3000 stolica treba blizu 80 000km.neznam brat bratu trebalo bi bar 1 000 000- 1 500 000km za te radove
STVARANJE MINIMALNIH USLOVA....ASTRA OVO TI SVE GOVORI..to ce bit samo et da se moze nekako igrat,a kako ce to sve da izgleda i koliko ce da traje hehehehee..
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
"Zbog radova na vlastitom stadionu, Srebreničani su tri domaće utakmice odradili u susjednom Gradačcu, ali kako nisu zadovoljni uslovima promijenili su odluku i to ponajviše zbog toga što je njihovim navijačima naplaćivan ulaz na stadion Banja Ilidža u utakmici protiv Veleža".
Ja svaki dan prodjem kraj stadiona i nevidim nikakve radove.A ovo za navijače je još veća glupost..ŽALOSNO!!
Ja svaki dan prodjem kraj stadiona i nevidim nikakve radove.A ovo za navijače je još veća glupost..ŽALOSNO!!
OFK Gradina Srebrenik
Vidicemo sutra hocel se naplacivat ulaz..Brcko87 je napisao/la:"Zbog radova na vlastitom stadionu, Srebreničani su tri domaće utakmice odradili u susjednom Gradačcu, ali kako nisu zadovoljni uslovima promijenili su odluku i to ponajviše zbog toga što je njihovim navijačima naplaćivan ulaz na stadion Banja Ilidža u utakmici protiv Veleža".
MOdric..MOdric..MOdric..
Ja licno sam optimista po pitanju gradnje vaseg stadiona jer svi znamo da imate pametnih i finansiski potkovanih ljudi samo da se ti ljudi privuku Gradini!Nazalost pred izbore ce biti dosta patki i laznih obecanja po pitanju toga al vi ipak znate ko vam naj vise odgovara i ko voli vas klub!Jedino sto moze poremetit planove je stanje vise struja u i oko kluba!Vjerujte da nije lako na ovom vremenu nesto napravit i zato treba biti uporan i istrajati do konacnog cilja!
Sretno komsije
!
Sretno komsije

-
- Moderator
- Kontakt:
Šta će se nego naplaćivati, 5 marki
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Sretno i da pobjedite široki aBd pozz iz grada Šehera i od hordi zla. 

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Sutra puno sreće.Kladio sam se na vas.Istina,Siroki je daleko kvalitetniji.Ali borbenost i zalaganje vasih igrača moze to anulirati.Siroki je ekipa koja igra lijep i posten fudbal,ali se ne znaju suprostaviti ekipama koje igraju malo borbenije,neću reći prljavije.Ali u granicama fer pleya mozete tom igrom da ih dobijete.Orašana će biti malo i siguran sam da će oni biti na strani vasih gostiju.Sretno. 

-
- Moderator
- Kontakt:
Sutra je biti ili ne biti!!!!!!!!!!!
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
TUBI OR NO TUBIBenjo_AFC86 je napisao/la:Sutra je biti ili ne biti!!!!!!!!!!!

OFK Gradina Srebrenik
- Crveni Barun
- Kontakt:
male su vam šanse da sutra uzme te i bod široki se digao a i "domaća publika" je na njihovoj strani 

Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.