Valencia Club De Futbol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

amadeus21
Kontakt:

Re: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la amadeus21 » 25 jul 2011, 15:33

iiiiiiii...prica se da bi nas bivsi igrac, inace moj najdrazi stoper koji je ikad igrao u Valenciji, Raul Albiol, mogao vratiti u tim... :D :D po meni, to bi bilo idealno rjesenje za nasu prosjecnu odbranu, i mislim da bi on i Rami bili odlican stoperski par...sad jos samo da se to realizuje, i mislim da ce biti dovoljno sto se pojacanja tice...

btw, negdje na facebooku je osvanula slika evera banege u dresu reala...sta li mu to znaci, sta ce se tu jos desavati, hocel bit prodan, kaznjen, saznat ce se u narednim danima...AMUNT VALENCIA!!!
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 25 jul 2011, 15:52

slika

Ajde što ima dres,ali slikati su u istom i stavljati slike na facebook :roll:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 25 jul 2011, 16:16

Banega je ovim potezom kod mene osobno izgubio sav kredabilitet,volio bi da i klub ima takvo misljenje te da ga prodaju za nekih 10ak miliona.
Slikati se u dresu naseg ljutog rivala i jos postaviti to na facebook i vise je nego neozbiljno od jednog "profesionalca".
@amadeus21 Slazem se da bi odbrana Rami-Albiol bila prejaka,jos na klub za back-up bi imali solidnog Ricarda Costu.Uz tim koji imamo mislim da bi mogli racunati i na neke ozbiljnije rezultate :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 25 jul 2011, 19:08

Adi_Zepce je napisao/la:Banega je ovim potezom kod mene osobno izgubio sav kredabilitet,volio bi da i klub ima takvo misljenje te da ga prodaju za nekih 10ak miliona.
Slikati se u dresu naseg ljutog rivala i jos postaviti to na facebook i vise je nego neozbiljno od jednog "profesionalca".
@amadeus21 Slazem se da bi odbrana Rami-Albiol bila prejaka,jos na klub za back-up bi imali solidnog Ricarda Costu.Uz tim koji imamo mislim da bi mogli racunati i na neke ozbiljnije rezultate :D
takodje, Adi, smatram da Banegu sad treba prodat...frajer ne zna sta ce od svog zivota, sad mu lijepo u valenciji, sad mu se ide, sad u realovom dresu,...a sto je najtuznije, real ga uopste ne zeli...sad nek ide u popisanu seriu a i popisani inter, ili ko ga vec zeli...bas mi se zgadio..sad cu ga i na manageru prodat...majku mu... :/ :evil:
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 25 jul 2011, 21:09

Ponekad je zadivljujuce koliko danasnji fudbaleri mogu da budu glupi,a Banega mi definitvno nikad nije delovao kao neko ko ima visak inteligencije.

Sa druge strane Albiol mi se nikad nije svidjao,ali sa obzirom na to da je lokalni momak,logicno bi bilo da se vrati u maticni klub.

Ne verujem da ce se naigrati u Realu sledece sezone.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 25 jul 2011, 23:29

amadeus21 je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Banega je ovim potezom kod mene osobno izgubio sav kredabilitet,volio bi da i klub ima takvo misljenje te da ga prodaju za nekih 10ak miliona.
takodje, Adi, smatram da Banegu sad treba prodat...frajer ne zna sta ce od svog zivota, sad mu lijepo u valenciji, sad mu se ide, sad u realovom dresu,...a sto je najtuznije, real ga uopste ne zeli...sad nek ide u popisanu seriu a i popisani inter, ili ko ga vec zeli...bas mi se zgadio..sad cu ga i na manageru prodat...majku mu... :/ :evil:
Banega jednostavno uziva u losem zivotu,prvo kada je stigao u Valenciu onaj poznati "sex" skandal,pa sada ovo sa Realom.Ocito je da on voli da se o njemu u ružnom kontekstu govori :twisted: :twisted:
Frantisek Planicka je napisao/la:Ponekad je zadivljujuce koliko danasnji fudbaleri mogu da budu glupi,a Banega mi definitvno nikad nije delovao kao neko ko ima visak inteligencije.

Sa druge strane Albiol mi se nikad nije svidjao,ali sa obzirom na to da je lokalni momak,logicno bi bilo da se vrati u maticni klub.

Ne verujem da ce se naigrati u Realu sledece sezone.
Albiol je sjajan igrac,lokalni je decko i bilo bi super da se vrati u Valenciu.Bolje i on nego da nam dođe Collcini :roll:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 25 jul 2011, 23:42

[/quote]
Albiol je sjajan igrac,lokalni je decko i bilo bi super da se vrati u Valenciu.Bolje i on nego da nam dođe Collcini :roll:[/quote]

Secam se da je u njegovoj zadnjoj sezoni u dresu Sismisa pre dve godine,Valencia primila veliki broj golova(preko 50) a tome je poprilicno doprineo i sam Albiol svojim kiksevima.

Ali opet kazem decko je lokalni momak i dete kluba i samim tim je uvek dobrodosao u maticni klub.

Po meni je Collocini kvalitetniji i pouzdaniji stoper no to nije ni bitno,to je stvar ukusa.

Jedino mi nije jasno zasto je prosle godine prodat Marchena.

Njegov transfer je bio premali da bi se sa tim novcem mogli vraciti dugovi,a covek je postao legenda kluba i stvarno sam mislio da ce on zavrsiti karijeru medju sismisima.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 25 jul 2011, 23:43

Pa kome nije zelja da zaigra u najvecem klubu na svijetu :? ? I zbog toga ga treba prodat' :lol: ...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 25 jul 2011, 23:54

Nail for Real je napisao/la:Pa kome nije zelja da zaigra u najvecem klubu na svijetu :? ? I zbog toga ga treba prodat' :lol: ...
Ne treba da ode iz Valencie zato sto se slikao u dresu reala nego zato sto je saban sa manjkom inteligencije.

Sa druge strane to mu garantuje da se odlicno uklopiti u "najboljem klubu na svetu".

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 26 jul 2011, 00:01

Frantisek Planicka je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:Pa kome nije zelja da zaigra u najvecem klubu na svijetu :? ? I zbog toga ga treba prodat' :lol: ...
Ne treba da ode iz Valencie zato sto se slikao u dresu reala nego zato sto je saban sa manjkom inteligencije.

Sa druge strane to mu garantuje da se odlicno uklopiti u "najboljem klubu na svetu".
je kranje ne ozbiljno da se slika u dresu rivala dok ga njegov poslodavac još plaća.

a ovaj dio gdje si pokušao biti smiješan,loše..

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 26 jul 2011, 00:05

Obzirom na mrznju i rivalitet koji vlada izmedju klubova(pogotovo od sezone kada je Mijatovic presao iz Valencie u Real) ovaj potez Banege je neozbiljan prema navijacima Valencie,s druge strane odbio je Inter i jos par klubova radi Valencie pa stoga nije bas da mu nije stalo do Palencije. Da nije fotomontaza neka i slicno :?

Bte jel ovaj ljevo Tevezov rodjak :oops:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 26 jul 2011, 00:26

Raul_64 je napisao/la:

je kranje ne ozbiljno da se slika u dresu rivala dok ga njegov poslodavac još plaća.

a ovaj dio gdje si pokušao biti smiješan,loše..
Ko kaze da sam hteo da budem smesan?

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 26 jul 2011, 00:30

Frantisek Planicka je napisao/la: Ko kaze da sam hteo da budem smesan?
možda nisi htEo al si uspio.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 26 jul 2011, 00:31

juznjak> je napisao/la:Obzirom na mrznju i rivalitet koji vlada izmedju klubova(pogotovo od sezone kada je Mijatovic presao iz Valencie u Real) ovaj potez Banege je neozbiljan prema navijacima Valencie,s druge strane odbio je Inter i jos par klubova radi Valencie pa stoga nije bas da mu nije stalo do Palencije. Da nije fotomontaza neka i slicno :?

Bte jel ovaj ljevo Tevezov rodjak :oops:
Potpis k'o kuca,vidi se da si dobro upoznat :) Ne,kao pojedinci koji odmah zele staviti do znanja da svi zele "igrati za najveci klub na svijetu",a ni sami nisu svjestni da 95% njihovi igraca u klub stize samo zbog love.
Primjer Van der Varta zelio je decko u Valenciu,no HSV ga je prodao Realu :evil:
P.S Nisam siguran da je ovo jedan od Tevezovih rođaka,znam da je jedan od ova dva brat od Evera

www.valencia-balkan.net

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 26 jul 2011, 00:56

Raul_64 je napisao/la:
Prvo kazes da sam hteo, ali da nisam uspeo da budem smesan(tj da sam los) a sada kad sam rekao da nisam hteo da budem smesan kazes da uspeo da budem smesan.

Dje je tu logika?

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 26 jul 2011, 01:18

Raul_64 je napisao/la:
Prvo kazes da sam hteo, ali da nisam uspeo da budem smesan(tj da sam los) a sada kad sam rekao da nisam hteo da budem smesan kazes da uspeo da budem smesan.

Dje je tu logika?
Vidi,ima razlike kada se smiješ sa osobom i kada se smiješ osobi.
Nije to isto.

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 26 jul 2011, 01:39

Hvala na detaljnom objasnjenju...

Da znam za ubuduce kad ne budem hteo da budem duhovit...

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 26 jul 2011, 01:42

Frantisek Planicka je napisao/la:Hvala na detaljnom objasnjenju...
molim..
tu na pp ako šta još treba,svakako se otišlo u debeli off

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 26 jul 2011, 12:27

Mladi reprezentativac Francuske i dosadašnji clan Standrada iz Liega,Eliaquim Mangala pred potpisom ugovora sa Valenciom :)

www.valencia-balkan.net

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 26 jul 2011, 14:20

Mangala...heh...ajd dobro... :D
AMUNT VALENCIA!

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.