btw, negdje na facebooku je osvanula slika evera banege u dresu reala...sta li mu to znaci, sta ce se tu jos desavati, hocel bit prodan, kaznjen, saznat ce se u narednim danima...AMUNT VALENCIA!!!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
takodje, Adi, smatram da Banegu sad treba prodat...frajer ne zna sta ce od svog zivota, sad mu lijepo u valenciji, sad mu se ide, sad u realovom dresu,...a sto je najtuznije, real ga uopste ne zeli...sad nek ide u popisanu seriu a i popisani inter, ili ko ga vec zeli...bas mi se zgadio..sad cu ga i na manageru prodat...majku mu... :/Adi_Zepce je napisao/la:Banega je ovim potezom kod mene osobno izgubio sav kredabilitet,volio bi da i klub ima takvo misljenje te da ga prodaju za nekih 10ak miliona.
Slikati se u dresu naseg ljutog rivala i jos postaviti to na facebook i vise je nego neozbiljno od jednog "profesionalca".
@amadeus21 Slazem se da bi odbrana Rami-Albiol bila prejaka,jos na klub za back-up bi imali solidnog Ricarda Costu.Uz tim koji imamo mislim da bi mogli racunati i na neke ozbiljnije rezultate
Banega jednostavno uziva u losem zivotu,prvo kada je stigao u Valenciu onaj poznati "sex" skandal,pa sada ovo sa Realom.Ocito je da on voli da se o njemu u ružnom kontekstu govoriamadeus21 je napisao/la:takodje, Adi, smatram da Banegu sad treba prodat...frajer ne zna sta ce od svog zivota, sad mu lijepo u valenciji, sad mu se ide, sad u realovom dresu,...a sto je najtuznije, real ga uopste ne zeli...sad nek ide u popisanu seriu a i popisani inter, ili ko ga vec zeli...bas mi se zgadio..sad cu ga i na manageru prodat...majku mu... :/Adi_Zepce je napisao/la:Banega je ovim potezom kod mene osobno izgubio sav kredabilitet,volio bi da i klub ima takvo misljenje te da ga prodaju za nekih 10ak miliona.
Slikati se u dresu naseg ljutog rivala i jos postaviti to na facebook i vise je nego neozbiljno od jednog "profesionalca".
@amadeus21 Slazem se da bi odbrana Rami-Albiol bila prejaka,jos na klub za back-up bi imali solidnog Ricarda Costu.Uz tim koji imamo mislim da bi mogli racunati i na neke ozbiljnije rezultate
Albiol je sjajan igrac,lokalni je decko i bilo bi super da se vrati u Valenciu.Bolje i on nego da nam dođe CollciniFrantisek Planicka je napisao/la:Ponekad je zadivljujuce koliko danasnji fudbaleri mogu da budu glupi,a Banega mi definitvno nikad nije delovao kao neko ko ima visak inteligencije.
Sa druge strane Albiol mi se nikad nije svidjao,ali sa obzirom na to da je lokalni momak,logicno bi bilo da se vrati u maticni klub.
Ne verujem da ce se naigrati u Realu sledece sezone.
Ne treba da ode iz Valencie zato sto se slikao u dresu reala nego zato sto je saban sa manjkom inteligencije.Nail for Real je napisao/la:Pa kome nije zelja da zaigra u najvecem klubu na svijetu? I zbog toga ga treba prodat'
...
je kranje ne ozbiljno da se slika u dresu rivala dok ga njegov poslodavac još plaća.Frantisek Planicka je napisao/la:Ne treba da ode iz Valencie zato sto se slikao u dresu reala nego zato sto je saban sa manjkom inteligencije.Nail for Real je napisao/la:Pa kome nije zelja da zaigra u najvecem klubu na svijetu? I zbog toga ga treba prodat'
...
Sa druge strane to mu garantuje da se odlicno uklopiti u "najboljem klubu na svetu".
Ko kaze da sam hteo da budem smesan?Raul_64 je napisao/la:je kranje ne ozbiljno da se slika u dresu rivala dok ga njegov poslodavac još plaća.Frantisek Planicka je napisao/la:Ne treba da ode iz Valencie zato sto se slikao u dresu reala nego zato sto je saban sa manjkom inteligencije.Nail for Real je napisao/la:Pa kome nije zelja da zaigra u najvecem klubu na svijetu? I zbog toga ga treba prodat'
...
Sa druge strane to mu garantuje da se odlicno uklopiti u "najboljem klubu na svetu".
a ovaj dio gdje si pokušao biti smiješan,loše..
možda nisi htEo al si uspio.Frantisek Planicka je napisao/la: Ko kaze da sam hteo da budem smesan?
Potpis k'o kuca,vidi se da si dobro upoznatjuznjak> je napisao/la:Obzirom na mrznju i rivalitet koji vlada izmedju klubova(pogotovo od sezone kada je Mijatovic presao iz Valencie u Real) ovaj potez Banege je neozbiljan prema navijacima Valencie,s druge strane odbio je Inter i jos par klubova radi Valencie pa stoga nije bas da mu nije stalo do Palencije. Da nije fotomontaza neka i slicno![]()
Bte jel ovaj ljevo Tevezov rodjak
Prvo kazes da sam hteo, ali da nisam uspeo da budem smesan(tj da sam los) a sada kad sam rekao da nisam hteo da budem smesan kazes da uspeo da budem smesan.Raul_64 je napisao/la:možda nisi htEo al si uspio.Frantisek Planicka je napisao/la: Ko kaze da sam hteo da budem smesan?
Vidi,ima razlike kada se smiješ sa osobom i kada se smiješ osobi.Frantisek Planicka je napisao/la:Prvo kazes da sam hteo, ali da nisam uspeo da budem smesan(tj da sam los) a sada kad sam rekao da nisam hteo da budem smesan kazes da uspeo da budem smesan.Raul_64 je napisao/la:možda nisi htEo al si uspio.Frantisek Planicka je napisao/la: Ko kaze da sam hteo da budem smesan?
Dje je tu logika?
molim..Frantisek Planicka je napisao/la:Hvala na detaljnom objasnjenju...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.