Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Da na lječničkom je Pandev prelazi, Rai jučer objavio a i piše da 2.1 je prelazni rok u talijanskoj ligi za strane igrače,tako da će se u ligi početkom januara svi transferi zaključit 

Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
da hocemo mi koga dovesti u odbranu.. Rafinha bi mogao biti zavrsen i onda Caceresa kao stopera sa Chiellinijem, ali opet fali onaj lijevi na strani Grossa..
e moj Ranko.. kakvog si ti zmaja tek tako pustio.. sad bi tu imali Criscita i niko nam nista ne bi mogao.. doduse, jos uvijek postoji mogucnost da se vrati Criscito kod nas, ali treba pare dati..
Rafinha (24) - Caceres (22) - Chiellini (24) - Criscito (23)
sad bi imali drama jaku odbranu i pored toga jako mladu.. sa iskusnim Chiellinijem..
e moj Ranko.. kakvog si ti zmaja tek tako pustio.. sad bi tu imali Criscita i niko nam nista ne bi mogao.. doduse, jos uvijek postoji mogucnost da se vrati Criscito kod nas, ali treba pare dati..
sad bi imali drama jaku odbranu i pored toga jako mladu.. sa iskusnim Chiellinijem..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
nebi to bila losa odbrana ali ne i vrhunska , caseres u barci nije mogao biti ni 5 stoper a sad u juveu da bude starter a pogotovu jer sad ekipa mora imati jednog stopera koji zna igrati fudbala da moze mirno iznijeti loptu i organizovati napad , morate malo povisiti letvicu kvaliteta ako hocete da se vratite gdje ste bilidaffy je napisao/la:da hocemo mi koga dovesti u odbranu.. Rafinha bi mogao biti zavrsen i onda Caceresa kao stopera sa Chiellinijem, ali opet fali onaj lijevi na strani Grossa..
Hmm.... Juve teško da može išta pored ovako jakog Inter-a, mislim, drago mi je jer ja sam simpatizer Inter-a u Italiji

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Caceres nije ni dobio prilike kako treba u Barci ako cemo realno.. kako je igra prije Barce sjecas se mozda? razvaljivao.. nije ga Barca bezveze platila tako masno.. dobar je momak, brz, ima dobar start, odlican defanzivac, zna dobro centrirati.. vise je on meni profil beka nego stopera.. ipak njemu je tek 22 godine, mogao bi biti novi Montero..materazzi je napisao/la:nebi to bila losa odbrana ali ne i vrhunska , caseres u barci nije mogao biti ni 5 stoper a sad u juveu da bude starter a pogotovu jer sad ekipa mora imati jednog stopera koji zna igrati fudbala da moze mirno iznijeti loptu i organizovati napad , morate malo povisiti letvicu kvaliteta ako hocete da se vratite gdje ste bilidaffy je napisao/la:da hocemo mi koga dovesti u odbranu.. Rafinha bi mogao biti zavrsen i onda Caceresa kao stopera sa Chiellinijem, ali opet fali onaj lijevi na strani Grossa..
I BENITEZ HOĆE PANDEVA
Iako je u talijanskim medijima objavljeno kako je Goran Pandev većsve dogovorio s Interom Rafael Benitez se nada da još uvijek ima nade u njegov dolazak u Liverpool.
Liverpool ima velikih problema s napadačima. Fernando Torres je jedini pravi napadač na kojeg računa Benitez, mladi Ngog je još uvijek neiskusan, tako da Rafa mora hitno naći Torresu partnera u napadu.
Pandeva se već povezivalo s nekoliko klubova. Pored Liverpoola i Intera zainteresovani su Milan, Tottenham i Juventus. Predpostavlja se da će njegov novi klub morati platiti 15 miliona funti za njegove usluge.
KOME DA PLATI 15 MIL!?PA VALJDA JE SAD SLOBODAN IGRAC!!!!!!
Iako je u talijanskim medijima objavljeno kako je Goran Pandev većsve dogovorio s Interom Rafael Benitez se nada da još uvijek ima nade u njegov dolazak u Liverpool.
Liverpool ima velikih problema s napadačima. Fernando Torres je jedini pravi napadač na kojeg računa Benitez, mladi Ngog je još uvijek neiskusan, tako da Rafa mora hitno naći Torresu partnera u napadu.
Pandeva se već povezivalo s nekoliko klubova. Pored Liverpoola i Intera zainteresovani su Milan, Tottenham i Juventus. Predpostavlja se da će njegov novi klub morati platiti 15 miliona funti za njegove usluge.
KOME DA PLATI 15 MIL!?PA VALJDA JE SAD SLOBODAN IGRAC!!!!!!
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
ma pusti vijesti sa sportsport.ba, svakakvi botovi neinformisani pisu za ovaj site.. 

- Evil Genius
- Kontakt:
luca toni simulacioni izjavio da jedino zeli preci u romu, poso nije jos zavrsen al' po svemu sudeci ugovor potpisuje ove sedmice i trebo bi bit predstavljen kao igrac rome na pres konferenciji 2. januara, a izgleda da ce primat pola miliona manje nego u bayernu ili kako pise na ovom sajtu 1.6 miliona funti
http://www.football-italia.net/dec27i.html
sljedeci je (kako ranieri kaze) zhirkov iz cska londona koji moze igrat na lijevoj strani i u odbrani i u veznom redu (otprilike bas ono sto romi treba), zhirkov bi trebo doci ko posudjen igrac s opcijom da roma na kraju sezone otkupi njegov ugovor po dogovorenoj cijeni (ko na pijaci jbt) . . .
http://www.ftbl.com/en-gb/News/News.asp ... at-AS-Roma ima na goal.comu i jos na par stranica ovo oko zhirkova al' mrsko mi trazit
lazio i roma vode bitku oko simplicia (palermo) al' nekako mislim da nema nista od toga (bar sto se rome tice) jer imamo previse (boljih) igraca na sredini terena !
sto se tice odlazaka : cerci posudjen bariju do kraja sezone (sto znaci da guberti ostaje), okaka (cim toni kroci na rimski aerodrom) najvjerovatnije napusta klub (posudba ili co-ownership), cicinho najvjerovatnije ide nazad u brazil a taddei u fiorentinu (jer ugovor istice krajem sezone pa roma mora il' ponudit novi il' zaradit koji milion na njemu)
http://www.football-italia.net/dec27i.html
sljedeci je (kako ranieri kaze) zhirkov iz cska londona koji moze igrat na lijevoj strani i u odbrani i u veznom redu (otprilike bas ono sto romi treba), zhirkov bi trebo doci ko posudjen igrac s opcijom da roma na kraju sezone otkupi njegov ugovor po dogovorenoj cijeni (ko na pijaci jbt) . . .
http://www.ftbl.com/en-gb/News/News.asp ... at-AS-Roma ima na goal.comu i jos na par stranica ovo oko zhirkova al' mrsko mi trazit
lazio i roma vode bitku oko simplicia (palermo) al' nekako mislim da nema nista od toga (bar sto se rome tice) jer imamo previse (boljih) igraca na sredini terena !
sto se tice odlazaka : cerci posudjen bariju do kraja sezone (sto znaci da guberti ostaje), okaka (cim toni kroci na rimski aerodrom) najvjerovatnije napusta klub (posudba ili co-ownership), cicinho najvjerovatnije ide nazad u brazil a taddei u fiorentinu (jer ugovor istice krajem sezone pa roma mora il' ponudit novi il' zaradit koji milion na njemu)
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
Jarane, odmah da ti kažem. Ako vjeruješ Goal.com onda se ubij... To su trač novine i od njih su gore samo San i Express ( ili već kako se piše )...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Daj Boze da Tadei ode. To bi bio bolji poklon za novu godinu od Tonija
Ja bi autoamtski mijenjao pizara za simplicia , plus bi dodao milion-dva. Em sto sigurno vishe trci od Pizara, em je korisniji prema naprijed sto po meni vishe odgovara stilu fudbala koji Roma igra

Ja bi autoamtski mijenjao pizara za simplicia , plus bi dodao milion-dva. Em sto sigurno vishe trci od Pizara, em je korisniji prema naprijed sto po meni vishe odgovara stilu fudbala koji Roma igra
nema potpisa
- Evil Genius
- Kontakt:
@GunnerS - druze ne mozes bit vise u pravu, u potpunosti se slazem al' primjetio sam skoro da je neko napiso ako nesto nema na shit.comu onda je neprovjerena informacija pa ajd reko da i njih spomenem, a sto se tice mog povjerenja u njihove informacije na istoj smo talasnoj duzini
@Admir_Sa - a sto se tice pizamana za simplicia ne znam sta da mislim . . . pizarro je playmaker rome i trenutno se igra vrti oko njega i ne moze mu niko osporit tehnicke kvalitete al' jednostavno trosi previse lopti sto nekad stvarno donese probleme ionako poljuljanoj odbrani, al' ko sto reko playmaker je oko kojeg se vrti igra i tesko bi bilo preuzet njegovu ulogu . . . simplicio stvarno ne znam kakav je igrac, pamtim ga iz parme gdje je imo nesto defanzivniju ulogu al' kazem da ne vjerujem u njegovu kupovinu jer ce dolaskom tonija ranieri igrat 4-4-2 s tottijem i tonijem u vrhu napada, sa dva krila i dva centralna vezna - pizarro, de rossi, brighi ili perrotta tako da ne vidim tu simplicia nigdje a i u slucaju da nastavimo igrat ovu taktiku s jednim spicem onda bi toni bio vjerovatno jedini isturen (pretpostavljam da ce ga ranieri koristit ko startera) a totti bi igro iza njega sto ce ti opet rec da fabio nema mjesta u romi
@Admir_Sa - a sto se tice pizamana za simplicia ne znam sta da mislim . . . pizarro je playmaker rome i trenutno se igra vrti oko njega i ne moze mu niko osporit tehnicke kvalitete al' jednostavno trosi previse lopti sto nekad stvarno donese probleme ionako poljuljanoj odbrani, al' ko sto reko playmaker je oko kojeg se vrti igra i tesko bi bilo preuzet njegovu ulogu . . . simplicio stvarno ne znam kakav je igrac, pamtim ga iz parme gdje je imo nesto defanzivniju ulogu al' kazem da ne vjerujem u njegovu kupovinu jer ce dolaskom tonija ranieri igrat 4-4-2 s tottijem i tonijem u vrhu napada, sa dva krila i dva centralna vezna - pizarro, de rossi, brighi ili perrotta tako da ne vidim tu simplicia nigdje a i u slucaju da nastavimo igrat ovu taktiku s jednim spicem onda bi toni bio vjerovatno jedini isturen (pretpostavljam da ce ga ranieri koristit ko startera) a totti bi igro iza njega sto ce ti opet rec da fabio nema mjesta u romi
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
Roma bi mogla s ovim pojačanjima nešto napraviti
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- Evil Genius
- Kontakt:
cilj je 4. mjesto, ako nastavimo ovako vidim nas odma iza intera . . .
p.s. ted mosby iz 'how I met your mother' !??
u slucaju da inter zavrsi 3 ili ispod, ali sumnjam da ce zavrsiti 3.. Napoli je ufatio formu, Bari i Parma ce lagano da krenu prema dole dok ce Viole da ubace u brzinu vise.. isto tako i Genoa..Evil Genius je napisao/la:cilj je 4. mjesto, ako nastavimo ovako vidim nas odma iza intera . . .
De Rossi nek vodi igru, svakako mu je to dobra strana. Simplicio trkac pored njega, moze stizati i naprijed i nazad. Cak sta vishe bili bi daleko opasniji iz drugog plana, tj Simplicio-Totti, a Simplicio se extra dobro ubacuje i u Palermu je postizao dosta golova.
Isto ovaj Simplicio uopste nije neki trkacki panj, zna itekako sa loptom
Isto ovaj Simplicio uopste nije neki trkacki panj, zna itekako sa loptom
nema potpisa
- Evil Genius
- Kontakt:
daffy ono rado bi al' mi stvarno mrsko se raspravljat ciji ce kloob bolje proc jer sam tu prvu recenicu shvatio ko blagu provokaciju
kazem samo ako nastavimo s ovom formom a i vi s vasom vidim nas iza intera . . .
@ admir_sa - to je sigurno jedna od opcija jer de rossi je jedan od najsbosobnijih svjetskih veznjaka (ni kreativnost ni 'prljavi poslovi' mu nisu strani) al' simplicio je tridesetogodisnjak, zadnji put kad smo iskesirali za nekog takvog je batistuta koji nam je donjeo scudetto . . . mislim da bi na kraju sezone trebali dovest par mladjih igraca a do tad sam misljenja da nam je vezni red sasvim solidan (ako ne i najjaci dio ekipe), pizarro kad je u fromi je jedan od boljih veznjaka u italiji - steta sto je to svaku trecu utakmicu

@ admir_sa - to je sigurno jedna od opcija jer de rossi je jedan od najsbosobnijih svjetskih veznjaka (ni kreativnost ni 'prljavi poslovi' mu nisu strani) al' simplicio je tridesetogodisnjak, zadnji put kad smo iskesirali za nekog takvog je batistuta koji nam je donjeo scudetto . . . mislim da bi na kraju sezone trebali dovest par mladjih igraca a do tad sam misljenja da nam je vezni red sasvim solidan (ako ne i najjaci dio ekipe), pizarro kad je u fromi je jedan od boljih veznjaka u italiji - steta sto je to svaku trecu utakmicu
pa normalno da je provokacija
sta se odma ljutis..

- Evil Genius
- Kontakt:
hahahha ma ne ljutim druze, naprotiv, konto sam da ces ti sta zamjerit s obzirom da na ovom forumu sve preraste u svadju
jbg jos uvijek kuziram ko je ko ovdje prije nego se upustim u neke rasprave, ionako nam je ovaj talijanski podforum klinicki mrtav (u poredjenju s ostalima) tako da drzim distancu zasad 

realno samo bundesliga je bolja od nas.. englezi i mi stalno par postova gore dole.. samo opusteno, nisam ja dosao ovdje da se svadjam vec da cujem i misljenja navijaca Rome, Napolia, Viola i sl.. samo mi krivo sto nema Genovljana.. bas me zanima ima li takvih na balkanu.. oni su meni prejaki u Italiji

- Evil Genius
- Kontakt:
steta sto nema njihovih fanova ovdje, prejaka ekipa, kakav su samo napredak napravili u zadnjih par godina (nesto ko napoli cak i vise) to je nevjerovatno, bas su podigli nivo kvaliteta fudbala u italiji jer realno gledano (pogotovo ove sezone) nikad izjednacenija liga nije bila (osim ladrija na prvom mjestu) bas zbog genoe i slicnih ekipa (mi smo ipak velika cetvorka
)
p.s. imal' ko kakvih vijesti oko transfera vezanih za italiju

p.s. imal' ko kakvih vijesti oko transfera vezanih za italiju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.