Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

amir
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la amir » 20 feb 2009, 23:12

Ciru podrzavam, ali mu zamjeram sto nije otisao Vedadu Ibisevicu u posijetu, i zamjeram mu sto neke igrace nepoziva ( poziva ).
Kao trener, strateg, psiholog je za desetku, svaka mu cast
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

MUFC

Post Postao/la MUFC » 21 feb 2009, 19:16

Tarik14 je napisao/la:Prije rata je Ciro govorio kako Bosna nikad nece imat repku i odveo nam pola bosanskih hrvata igraca da igraju za njegovu Hrvatsku.
A sada je selektor nase reprezentacije i pravi se veliki Bosanac.
Toliko o Ciri. :evil:

A nasi igraci nisu nista bolji. Sramota je od Rijeke izgubiti a imati u reprezentaciji igrace poput
Misimovica, Dzeku, Spahica i Muslimovica.

Tu nesto nestima!
ja se tebi ne mogu nikako nacuditi !

il' si podvojena licnost il' dvoje razlicitih ljudi koristi jedan te isti profil!

pa bolan do prije mjesec si se kleo u ciru ! a gle sad ! heh dobra moja teorija stoji (glupi bosanci) !!!

btw I'm back pozzz za che-a i manijaka !
I'm An FC Fan !!!

Love United Hate Glazer !Boykot Official United Web Page & Shops !
Join MUST _ The Official Manchester United Supporters Trust

MUFC

Post Postao/la MUFC » 21 feb 2009, 19:23

amir je napisao/la:Svaka cast Ciri, covijek je uzeo reprezentaciju a "nasi" strucnjaci nece jer nema para, a kada se prica o reprezntaciji onda glume patriote, e kada si patriota dodji u BiH i onda pricaj a nemoj preko stampe pametovati treba ovo treba ono.
Govorite vi sta hocete, ali Ciru raja voli i podrzava ga, igraci ga podrzavaju sto je i najbitnije, i kada igra reprezentacija sa stadiona se hori CIRO; CIRO; CIRO, gledao sam sinoc na tv-u, u Tuzli bili neki muzicki oskari i Ciro dobije za licnost godine, kada je ustao pricati covijek nije mogao progovoriti od uzvika Ciro, Ciro, Ciro i od aplauza, znaci raja ga voli i podrzava.
CIRO SVAKA CAST
pa zna se ko ga podrzava = praznoglavci ! ko god ima imalo pameti i dostojanstva(bosanskohercegovackog) nikad ga nece podrzavati!

jel on neki pjevac pa treba dobiti oskara, sta je on? maskota saveza !

savez napolje
I'm An FC Fan !!!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 21 feb 2009, 20:09

MUFC je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Prije rata je Ciro govorio kako Bosna nikad nece imat repku i odveo nam pola bosanskih hrvata igraca da igraju za njegovu Hrvatsku.

A nasi igraci nisu nista bolji. Sramota je od Rijeke izgubiti a imati u reprezentaciji igrace poput

Tu nesto nestima!

il' si podvojena licnost il' dvoje razlicitih ljudi koristi jedan te isti profil!

pa bolan do prije mjesec si se kleo u ciru ! a gle sad ! heh dobra moja teorija stoji (glupi bosanci) !!!

Ja sam ga volio sve dok on nije poceo da laze, da zove anonimuse u reprezentaciji i sve dok nisam saznao kako je govorio protiv nase drzave. Ocito on nije covjek koji zasluzuje da bude na funkciji selektora reprezentacije BIH. Ali dobro, za sada nemamo bolju licnost. :roll:

MUFC

Post Postao/la MUFC » 21 feb 2009, 20:20

Tarik14 je napisao/la:
MUFC je napisao/la:

Tu nesto nestima!

Ja sam ga volio sve dok on nije poceo da laze, da zove anonimuse u reprezentaciji i sve dok nisam saznao kako je govorio protiv nase drzave. Ocito on nije covjek koji zasluzuje da bude na funkciji selektora reprezentacije BIH. Ali dobro, za sada nemamo bolju licnost. :roll:

konacno napredak !
I'm An FC Fan !!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 feb 2009, 22:54

pa zna se ko ga podrzava = praznoglavci !
Covjece sad me pogodi u mojoj slaboj tacki, ja mislim da cu i ja promjeniti misljenje.
Jer ti mi zvucis kao jedan veoma zrel, pametan covjek, kada si vec tako brzo objasnio da su ljudi drugog misljenja praznoglavci.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 21 feb 2009, 23:10

Principatus je napisao/la:
pa zna se ko ga podrzava = praznoglavci !
Covjece sad me pogodi u mojoj slaboj tacki, ja mislim da cu i ja promjeniti misljenje.
Jer ti mi zvucis kao jedan veoma zrel, pametan covjek, kada si vec tako brzo objasnio da su ljudi drugog misljenja praznoglavci.
slicno je i tvoje misljenje samo malo filozofski napisano....
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 21 feb 2009, 23:11

cuj preznoglavci pa budi sretan sto ti je ciro dosao kao selektor sta bi uradio da je selektor ostao onaj levat denijal piric jos veci lopov sta bi onda pisao.bas si me nasmijao cuj praznoglavci.end
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 21 feb 2009, 23:18

Ciro Majstore, Ciro Majstore, Ciro Majstore ..., sta da kazem vise, ma pravi selektor, nisam ja Tarik 14@ pa da mijenjam misljenje ako se nekom nesvidja prvo misljenje, svaka njemu cast
"vi" ga mrzite i pricajte o njemu sta god hocete, ali ja ga podrzavam i podrzavat cu ga
Pogledajte malo utakmice i vidite kako ga raja podrzava pa onda nesto recite, ja nikada nisam govorio niti protiv jednog selewktora, niti cu to govoriti, nemojte mijesati politiku, nacionalnost ili nesto drugo, gledajte sa sportske strane.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 21 feb 2009, 23:23

Gledajmo sa sportske strane. Evo ja tebe pitam sta je ciro uradio u ovom periodu nakon utakmice sa armenijom (turskom, ne znam koja je zadnja bila) da se "njegova" reprezentacija sto bolje pripremi za mec u Belgiji? Zasto nije otishao pogledati nijednu jedinu utakmicu gdje nastupaju nashi igraci shirom Evrope? (ne racuna se zagreb/split). Jel tebi logicno da se pozivaju neki anonimusi iz nashe lige, a ljudi koji igraju u timovima shirom Evrope se zaobilaze?

Ja ne vidim nishta da on konkretno radi, osim sto nasmijava ovaj glupi narod ovde
nema potpisa

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 21 feb 2009, 23:24

amir je napisao/la:Ciro Majstore, Ciro Majstore, Ciro Majstore ..., sta da kazem vise, ma pravi selektor, nisam ja Tarik 14@ pa da mijenjam misljenje ako se nekom nesvidja prvo misljenje, svaka njemu cast
"vi" ga mrzite i pricajte o njemu sta god hocete, ali ja ga podrzavam i podrzavat cu ga
Pogledajte malo utakmice i vidite kako ga raja podrzava pa onda nesto recite, ja nikada nisam govorio niti protiv jednog selewktora, niti cu to govoriti, nemojte mijesati politiku, nacionalnost ili nesto drugo, gledajte sa sportske strane.
slazem se sa amirom ciro je majstor

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 feb 2009, 23:26

Hehe hoces time da kazes, da ja bar nekome kulturno i fino kazem da je budala?
Ne bez sale ja stvarno postejum druga misljenja iako znam zastupati svoje, nekada zestoko. Ja se mogu u tebe zamisliti i razumjeti zbog cega ti sebi naprimjer zelis Kodru i zasto ti Blazevic smeta. Stvar je samo u tome sto mi gledamo to iz razlicitih uglova i pojedini faktori su nam vise ili manje vazni. Ja sam realista, pragmaticar, sta je tu je, radi s tim. Tako shvacam svjet, a ne kako bi moglo biti a nije i veoma vjerovatno nece biti.

A sto se tice filozofije evo jos malo za tebe: treba uvjek sam svoje misljenje, bar u tisini sam za sebe napasti u istoj mjeri u kojoj napadamo misljenje drugoga. Otvori ti kompletno novi svjet. U tom smislu: peace.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

dado83
Kontakt:

Post Postao/la dado83 » 21 feb 2009, 23:29

Trebamo sacekati da prodje makar ovaj dvomec protiv Belgije pa ga onda hvaliti ili kritikovati, rezultati su valjda mjerilo necije sposobnost. ;) Ovo do sada sto je napravio je za neku solidnu ocjenu.

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 22 feb 2009, 00:24

jesi se ti amire nadovezao raje.pa da raja skace sa mosta i ti bi..de malo skontaj neke stvari.dovoljno je da postavis sebi pitanje sta je on ko selektor uradio za ovu reprezentaciju..

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 22 feb 2009, 00:55

BOLAN BOLAN ti sto podrzajes ciru....kad cemo vec jednom da vidimo najbolje igrace na travnjaku,pa makar izgubili,briga me..pjanic na klupi?stilic ni na sirem spisku?papcu ni da se ode u skotsku na razgovor?jahic otpisan?custovic?topic?salihamidzic,da mu se nakloni ako ode do njega?barbarez,bolic,da ih upita za savjet?CIRO kao ujedinitelj drzave a rasipa se sa najboljim BIH igracima koji su u vrhunskoj formi.Znate sta je MUZUROVIC za CIRU.MUZUROVIC je izmislio fudbal za njega.Kao sto Muzurovic kaze B timu:momci evo vam lopta i igrajte hrabro...sta bolan ti CIRO znas o 'NOGOMETU' uopste....zali boze KODRU I BOLICA koji su imali sve igrace na raspolaganju i gdje bi barba,konjic,hibic,osim,sliskovic itd bili vec u NSBIH i vodili nasu dragu BIH.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 22 feb 2009, 02:14

delija je napisao/la:jesi se ti amire nadovezao raje.pa da raja skace sa mosta i ti bi..de malo skontaj neke stvari.dovoljno je da postavis sebi pitanje sta je on ko selektor uradio za ovu reprezentaciju..
Nije nista, isto kao ni Muzurovic, Musevic, Smajlagic... i sta sad :?: ciromrzac ( da ti kazem iskreno, ne volim ga ni ja) sad si ti jedan od pametnijih sto to istice!? Dosadiste brate i bogu i narodu sa tim cirinim propustima.
Sva drvlja i kamenje ospite po njemu i zanemarite glavni problem!
Nakon okrsaja sa Belgijom i evt. uspjeha ili neuspjeha svi cemo moci reci ja ili ne za ciru i njegove zasluge sto se tice sportskih desavanja...a ove dublje i glavne probleme oko saveza, niti ti niti ja mozemo rjesiti...
Stoga treba navijati svim srcem u predstojecim utakmicama, kako ce isto i navijati pojedini koji misle da ce bojkotom rijesiti problem, samo se zavaravaju da ce moci likovati uz evt. poraz.
Pa bilo je tih poraza bezbroj do sada pa se nista ne rijesi, pa ako misle da je to put spasa, grdno se varaju.
Vom Jäger zum Gejagten

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 feb 2009, 02:17

vidjeti cemo aBd sta ce da bude, imas ciro pravu priliku da se dokaze, jaci smo od belgijanaca i to je realnost pa nije do nas, do njih je sada da igraju i da pobjede.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 22 feb 2009, 03:28

geronimo je napisao/la:
delija je napisao/la:jesi se ti amire nadovezao raje.pa da raja skace sa mosta i ti bi..de malo skontaj neke stvari.dovoljno je da postavis sebi pitanje sta je on ko selektor uradio za ovu reprezentaciju..
Nije nista, isto kao ni Muzurovic, Musevic, Smajlagic... i sta sad :?: ciromrzac ( da ti kazem iskreno, ne volim ga ni ja) sad si ti jedan od pametnijih sto to istice!? Dosadiste brate i bogu i narodu sa tim cirinim propustima.
Sva drvlja i kamenje ospite po njemu i zanemarite glavni problem!
Nakon okrsaja sa Belgijom i evt. uspjeha ili neuspjeha svi cemo moci reci ja ili ne za ciru i njegove zasluge sto se tice sportskih desavanja...a ove dublje i glavne probleme oko saveza, niti ti niti ja mozemo rjesiti...
Stoga treba navijati svim srcem u predstojecim utakmicama, kako ce isto i navijati pojedini koji misle da ce bojkotom rijesiti problem, samo se zavaravaju da ce moci likovati uz evt. poraz.
Pa bilo je tih poraza bezbroj do sada pa se nista ne rijesi, pa ako misle da je to put spasa, grdno se varaju.
A koji je put spasa, do besmisla ici na utakmice i nadati se "nicemu", a ilju i kompaniju zaboli neka stvar za reprezentacjom
nema potpisa

E.D
Kontakt:

Post Postao/la E.D » 22 feb 2009, 04:07

amir je napisao/la:Ciro Majstore, Ciro Majstore, Ciro Majstore ..., sta da kazem vise, ma pravi selektor, nisam ja Tarik 14@ pa da mijenjam misljenje ako se nekom nesvidja prvo misljenje, svaka njemu cast
Usanovicu, odkud ti na forumu?

:lol:

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 22 feb 2009, 10:42

Principatus je napisao/la:
Hehe hoces time da kazes, da ja bar nekome kulturno i fino kazem da je budala?
Ne bez sale ja stvarno postejum druga misljenja iako znam zastupati svoje, nekada zestoko. Ja se mogu u tebe zamisliti i razumjeti zbog cega ti sebi naprimjer zelis Kodru i zasto ti Blazevic smeta. Stvar je samo u tome sto mi gledamo to iz razlicitih uglova i pojedini faktori su nam vise ili manje vazni. Ja sam realista, pragmaticar, sta je tu je, radi s tim. Tako shvacam svjet, a ne kako bi moglo biti a nije i veoma vjerovatno nece biti.

A sto se tice filozofije evo jos malo za tebe: treba uvjek sam svoje misljenje, bar u tisini sam za sebe napasti u istoj mjeri u kojoj napadamo misljenje drugoga. Otvori ti kompletno novi svjet. U tom smislu: peace.
ja sam protiv cire iz vise razloga...
1. govorio je da Bosna nikad nece imati reprezentaciju (prevedeno znaci da Bosna nikad nece postaojati)
2. On bi bio selektor herceg-bosne i time se dijeli drzava (pa ako si ti i amir za dijeljenje drzave podrzavajte ga)
3. zato sto je lopov, dovodi svoje igrace u reprezentaciju (za pare normalno) a ne dovodii igrace koje treba da igraju (npr. supci sto placaju da igraju: Vasliic, saraba, dilaver (NN), aracic, radman iako nemaju nese drzavljanstvo)
3. ne radi svoj posao kako treba (ne ode da pogleda igrace po evropi kojih sigurno ima, ali kako se kad obn ima vise emisija u koje on mora doci nego dana u godini..
i jos nesto...ne zove pandzu, nego hoce da ga namjesti hrvatima koji ga vec traze....pa eto malo skontaj mozda i promijenis misljenje....
amire sta su fanatikosi rekli poslije utakmice protiv turske....da ciro nikad za njih nece biti selektor i da je jedini njihov i nas pravi selektor Kodro...
znaci **** su ciri mater....eto jebote ta tvoja raja...a vidjecemo koliko ce ih doci u Zenici protiv belgije...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.