pa pocni vec jednom, nemoj vrijeme gubitiBluesForever je napisao/la:Nisam imaš li šta protiv.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
pa pocni vec jednom, nemoj vrijeme gubitiBluesForever je napisao/la:Nisam imaš li šta protiv.
Nemoj bolan mu to govorit, ako on pocne, a pocet ce, onda ce pocet o tome da smo mi poceli jer je on poceo,pa ce ispast pocetnik,ali nema veze, bitno da je poceo, a kad pocne-a pocet ce, onda ce to biti pocetak pocetka pocetnickog govora.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pa pocni vec jednom, nemoj vrijeme gubitiBluesForever je napisao/la:Nisam imaš li šta protiv.![]()
![]()
Kako djeca u Bavarskoj uče brojati do 6?
Jedan
Inter
Liverpool
Zenit
Wolsburg
Kopenhagen
dobar, mada mislim da si promasio temubrazzo je napisao/la:evo jedan koji sam jutros čuo na radiju jeste da je stariji ali me sve jedno nasmijao ''2 plavuše nađu ogledalo i priđe jedna i uzme i kaže ovoj drugoj vidi moja slika a ova joj uze ogledalo i kaže a jesi ružna'' klasika
fahrenheit je napisao/la:dobar, mada mislim da si promasio temubrazzo je napisao/la:evo jedan koji sam jutros čuo na radiju jeste da je stariji ali me sve jedno nasmijao ''2 plavuše nađu ogledalo i priđe jedna i uzme i kaže ovoj drugoj vidi moja slika a ova joj uze ogledalo i kaže a jesi ružna'' klasika
admin je napisao/la:banovan je zbog nazivanja forumaša debilima.EdinTM87 je napisao/la:sto je analitico banovan?
za ovog drugog debila znam...
ni ti nisi daleko.
Kop je napisao/la:Nemoj bolan mu to govorit, ako on pocne, a pocet ce, onda ce pocet o tome da smo mi poceli jer je on poceo,pa ce ispast pocetnik,ali nema veze, bitno da je poceo, a kad pocne-a pocet ce, onda ce to biti pocetak pocetka pocetnickog govora.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pa pocni vec jednom, nemoj vrijeme gubitiBluesForever je napisao/la:Nisam imaš li šta protiv.![]()
![]()
hodža je napisao/la:nisam znao gdje zalijepiti ovu sliku...pa reko hajde ovdje, pogodite gdje i zašto ??
p.s. PERVERZIJA !
Puma je napisao/la:jel ovo Grcka ?
@Don_Burza je kralj. Oplakah na ovo.don_burza je napisao/la:Chelsea_CBH je napisao/la:Pa danas i jesu Vukojebine, da prostiš. U Juventusu igraju samo trećerazredni igrači tipa Grygera, a u Milanu mesari i penzioneri tipa Van Bommel i Gatusso.muXmania je napisao/la:Milan i Juventus, svijetski fudbalski gaganti, koje nazivaš vukojebinama, neozbiljno!
eto neka u celziju igraju Lampard a.s Drogba Dz.s hazreti Esli Kol i na golu sveti Petar
HAHAHAAHA Pogodio je u srž s ovim pitanjemPortillo je napisao/la:A hokejasi na koturaljkama?Romariooo je napisao/la:Paja nije los i ima neke duhovitosti i ja mu nista ne zamjerim nikada, ali ovi njegovi sljedbenici su ocajni
nego ova ce godina po svim prilikama biti mozda i najbolja u istoriji sportskog drustva barcelona
fudbaleri ce najvjerovatnije sve osvojiti, dakle 5-6 titula
u kosarci smo mozda jos i veca hegemonija, i tu ce pda puknu tri titule
rukometas valjda nesto osvoje i oni
ubjedljivo smo najjaci sportski kolektiv na svijetu
ma onako na prvu jbg reko Grckabrazzo je napisao/la:hodža je napisao/la:nisam znao gdje zalijepiti ovu sliku...pa reko hajde ovdje, pogodite gdje i zašto ??
p.s. PERVERZIJA !Puma je napisao/la:jel ovo Grcka ?![]()
![]()
da si upucen koliko nisi, ne bi bilo smijesnoLBJ MVP je napisao/la:HAHAHAAHA Pogodio je u srž s ovim pitanjemPortillo je napisao/la:A hokejasi na koturaljkama?![]()
Devil je napisao/la: Danas sam naisao na informaciju da je Aris na zvanicnom programu kao fotografiju Citya uzeo ovu:
![]()
![]()
Chelsea_CBH je napisao/la:Samo da kažem da je JOSH MCEACHRAN puno bolji i talentiraniji igrač od JACKA WILSHIREA, samo treba vremena da se pokaže
Rizah je napisao/la:
Ja mislio ovo taksisti sa Baščaršije.
Chelsea_CBH je napisao/la:Samo da kažem da je JOSH MCEACHRAN puno bolji i talentiraniji igrač od JACKA WILSHIREA, samo treba vremena da se pokaže
Hahahaha, za danas previše smjeha.Rizah je napisao/la:
Ja mislio ovo taksisti sa Baščaršije.
kumkalesic je napisao/la:Da nije mozda i Kakuta bolji od NasriaChelsea_CBH je napisao/la:Samo da kažem da je JOSH MCEACHRAN puno bolji i talentiraniji igrač od JACKA WILSHIREA, samo treba vremena da se pokaže, a uz onog konja Ancelottija teško će to se desiti u skorijoj budućnosti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.