Drug moj skoro rasprodateVivaLaLiberta je napisao/la: ↑09 sep 2025, 09:08Jesu li u prodaji ulaznice za gostojuci sektor za utakmicu u Becu?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Drug moj skoro rasprodateVivaLaLiberta je napisao/la: ↑09 sep 2025, 09:08Jesu li u prodaji ulaznice za gostojuci sektor za utakmicu u Becu?
Igra u Zvezi i samim tim se odreko rep
Nemoj tako, on pEva himnu Srbije
Radeljić na klupi ili u prvih 11 >>>>>>>>> bilo kakva varijanta u kojoj je ratni zločinac Mujakić na terenu.
Čemu takve grube riječi prema teroristima
Hoće li Gigović na lijevo krilo ili Ermedin? Možda ovo ispadne na kraju 4-5-1 sa Ermedinom i Memićem na krilima, samo Džeko u napadu, a trokut Tahirbeg-Šunjić-Gigović u sredini.Goalgetter je napisao/la: ↑09 sep 2025, 09:22Vasilj - Mujakic, Katic, Muharemovic, Dedic - Tahirovic, Sunjic, Gigovic, Memic (Alajbegovic) - Demirovic, Dzeko
Ako su najave tacne onda je ovo i sastav za veceras.
Imas li link slucajno gdje se kupuju?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 sep 2025, 09:13Drug moj skoro rasprodateVivaLaLiberta je napisao/la: ↑09 sep 2025, 09:08Jesu li u prodaji ulaznice za gostojuci sektor za utakmicu u Becu?![]()
I ja mislim prije da ce u nekim momentima to izgledati kao 4-5-1, Gigovic najistureniji vezni.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 sep 2025, 09:23Hoće li Gigović na lijevo krilo ili Ermedin? Možda ovo ispadne na kraju 4-5-1 sa Ermedinom i Memićem na krilima, samo Džeko u napadu, a trokut Tahirbeg-Šunjić-Gigović u sredini.Goalgetter je napisao/la: ↑09 sep 2025, 09:22Vasilj - Mujakic, Katic, Muharemovic, Dedic - Tahirovic, Sunjic, Gigovic, Memic (Alajbegovic) - Demirovic, Dzeko
Ako su najave tacne onda je ovo i sastav za veceras.
Karata vise nema za nas sektor ili za ove neutralne sektore.alacious je napisao/la: ↑09 sep 2025, 09:29Imas li link slucajno gdje se kupuju?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 sep 2025, 09:13Drug moj skoro rasprodateVivaLaLiberta je napisao/la: ↑09 sep 2025, 09:08Jesu li u prodaji ulaznice za gostojuci sektor za utakmicu u Becu?![]()
Ni blizu al hajbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 sep 2025, 09:21Radeljić na klupi ili u prvih 11 >>>>>>>>> bilo kakva varijanta u kojoj je ratni zločinac Mujakić na terenu.
Ako ce Dedic igrati svoju igru na beku onda lijevi bek mora biti neko ko ce skoro pa samo biti nazad jer ce Dedic vecinom ici naprijed ko u Benfici, onaj Dahl kad igra jadan se i ne vidiDamirT je napisao/la: ↑09 sep 2025, 09:39Ni blizu al hajbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 sep 2025, 09:21Radeljić na klupi ili u prvih 11 >>>>>>>>> bilo kakva varijanta u kojoj je ratni zločinac Mujakić na terenu.![]()
Mujakic ce biti bek vjerovatno i to jer nema boljeg. A momak je sasvim korektno odradjivao zadatak, druga stvar sto mi moramo imati dezurnog krivca da na njega sve svaljujemo.
Nemojte samo navoditi Gazibegovica kao bolju opciju, momak ne zna probiti po strani protiv konobara i molera.
Gledao sam na SK onaj pregled meceva, pa mi naletila Austrija.