Phoenix Suns

Greivis
Kontakt:

Re: Phoenix Suns

Post Postao/la Greivis » 19 maj 2015, 22:10

BlueBosnian je napisao/la:Radujem se novom bezveznom piku.. :kafa:
Jarane ostao si sam. Ona dvojica nasla novu ekipu za koju ce navijati.

Nadam se nekom cudu pa da Sunsi dobiju top 3 pick. Zasluzili su vise nego ekipe koje namjerno gube vec nekoliko sezona. Treba mijenjati koncept lutrije.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

BlueBosnian
Kontakt:

Post Postao/la BlueBosnian » 19 maj 2015, 22:17

Greivis je napisao/la:
BlueBosnian je napisao/la:Radujem se novom bezveznom piku.. :kafa:
Jarane ostao si sam. Ona dvojica nasla novu ekipu za koju ce navijati.

Nadam se nekom cudu pa da Sunsi dobiju top 3 pick. Zasluzili su vise nego ekipe koje namjerno gube vec nekoliko sezona. Treba mijenjati koncept lutrije.
Haha zar jesu?
Ma teško, i ove godine će biti ista priča, 13/14 pick.. Jedino ako naštimaju nešto u korist Sunsa, što je malo vjerovatno..
A da su zaslužili, jesu.. Bar ne ispadaju ofirni sa tankiranjem.. To što su nesretna ekipa, puna idiota koji znaju da useru čistu pobjedu -Tucker i Bledsoe - često, blizanci prečesto (iako je Kieff ponajbolji igrač Sunsa u posljednje 2 sezone), je druga priča..
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over

It's over..

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 19 maj 2015, 22:55

Zamolio bih greivisa da ne piše na ovoj temi. Sama činjenica da ima cigana na avataru čini svaki njegov post provokacijom, i svaki post će biti prijavljen. Hvala.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 19 maj 2015, 23:07

Sunsi nisu tankirali ove sezone :nene: jok
Horna radi sasvim dobar posao sa ovim kadrom, međutim Tucker je kar.ina i treba tražiti boljeg igraca

ali glavni problem ovog kluba je ovaj bilmez

slika

riješiti se budale po svaku cijenu i doci ce bolji dani za Phoenix....ima li kakav normalan insan da kupi Sunse :?:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 19 maj 2015, 23:16

Veoma sam zabrinut kada je Hornacek u pitanju. Prve sezone je napravio odličan posao, izvukao maksimum iz ekipe, ali je već u drugoj sezoni potpuno izgubio konce i jedan je od glavnih razloga za užasnu sezonu. Misim jest da ima veoma limitiranu i čudnu ekipu, ali neki potezi koje je on ponavljao iznova i iznova su jednostavno neobjašnjivi, da ne kažem glupi. Ako nastavi tako sljedećih godinu dvije, ne bih se iznenadio, a ni bunio da budem iskren, da otkaz dobije.

Opet, nadam se da je u pitanju samo loša sezona, i da će sljedeća, uz pojačan tim ( :pray: ) ipak biti bolja, i da će barem malo ličiti na prošlu.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 19 maj 2015, 23:21

Donnie Darko je napisao/la:Veoma sam zabrinut kada je Hornacek u pitanju. Prve sezone je napravio odličan posao, izvukao maksimum iz ekipe, ali je već u drugoj sezoni potpuno izgubio konce i jedan je od glavnih razloga za užasnu sezonu. Misim jest da ima veoma limitiranu i čudnu ekipu, ali neki potezi koje je on ponavljao iznova i iznova su jednostavno neobjašnjivi, da ne kažem glupi. Ako nastavi tako sljedećih godinu dvije, ne bih se iznenadio, a ni bunio da budem iskren, da otkaz dobije.

Opet, nadam se da je u pitanju samo loša sezona, i da će sljedeća, uz pojačan tim ( :pray: ) ipak biti bolja, i da će barem malo ličiti na prošlu.
kako brate ocekivati neka ozbiljna pojacanja dok je na celu kluba najškrtiji i najgluplji gazda na svijetu :?:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 19 maj 2015, 23:30

Bio je nekada škrt. U zadnjih nešto jače od godinu se kao aktivirao, prošlo ljeto je nudio dva maksimalna ugovora, jedan Jamesu i jedan njegovom potencijalnom pomoćniku, Carmelu ili Boshu. Jbg nisu uspjeli, ali su barem pokušali, što je lijepa promjena i daje barem malo nade kada je budućnost u pitanju.

Plus odriješio je kesu kada je bilo vrijeme da se Bledsoe plati, a vjerujem da je bio spreman i Dragiću dati maksimalan ugovor da je... ne želim pisati o tome. Strah me koliko će Knightu dati.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 19 maj 2015, 23:38

Donnie Darko je napisao/la:Bio je nekada škrt. U zadnjih nešto jače od godinu se kao aktivirao, prošlo ljeto je nudio dva maksimalna ugovora, jedan Jamesu i jedan njegovom potencijalnom pomoćniku, Carmelu ili Boshu. Jbg nisu uspjeli, ali su barem pokušali, što je lijepa promjena i daje barem malo nade kada je budućnost u pitanju.

Plus odriješio je kesu kada je bilo vrijeme da se Bledsoe plati, a vjerujem da je bio spreman i Dragiću dati maksimalan ugovor da je... ne želim pisati o tome. Strah me koliko će Knightu dati.
Bledsoe-u je morao dati max. ugovor, Dragića nek su mjenjali - yebat ga...poceo je zmajček kukati i srati o jacini ekipe, ma vozdra :salut:
A to za Jamesa ili Mela :mrgreen: to je isto kao kad bi neki multimilioner preko noci kupio npr. Malagu ili Granadu i ponudio Messiju ogroman ugovor :rol: pa naravno da nema ništa od toga, jer ekipa još nema materijala i temelj ekipa koja bi napada titulu....može on nuditi kome hoce sad maximale, ali je jasno svima da niko ozbiljan nece doci.... on je dozvolio da nakon odlaska trija Nash- Amare- Marion, Sunsi postanu ocajna ekipa u rangu Bobcatsa, Wolvesa i ostale buranije :facepalm: na koncu, on licno je otjerao D'Antonia, kad je pukla tikva između njih dvojice
Nema napretka, dok je god taj bilmez gazda kluba :!: i ja ovo govorim vec godinama mimo foruma, u prici sa rajom...ne treba mi sad u 2015-toj E.Avdić u svojim podcastima otvarati oči kakav je retard Robert "Bilmez" Sarver

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 19 maj 2015, 23:44

Ma Sarver je uništavao ekipu deceniju skoro, ali trenutno nije problem. Mislim, ekipa i dalje trpi posljedice njegovih poteza, ali neću da sada pljujem o njemu jer je to prošlost, a ne želim više razmišljati o istoj.

I naravno da Bledsou nije morao dati maks. Pod jedan, jer mu nije dao maks :mrgreen:, a pod dva, jer je KLOC.

Dragić nije otišao zbog jacine ekipe.

BlueBosnian
Kontakt:

Post Postao/la BlueBosnian » 20 maj 2015, 17:01

13 pick.. :ljepota: :ljepota:

:mrgreen:

Sad će McD nekom uvalit' Bledsoea, Tuckera i blizance za top 3 pick.. :mrgreen:

Sunsi će napravit' dobar posao ovog ljeta. Vakat je.. :kafa:
I hope you're with me
You won't be lonely

It's over..

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 27 jun 2015, 15:56

Povratim u sebi svaki put kad vidim kakvo smeće imaju na rosteru trenutno, Granger i Thornton :puke:

Riješit se njih dvojice + ostalog, manje toksičnog smeća poput Barrona, Leuera... Očistit bočne pozicije, pustit Greena, trejdovat Tuckera, ako je moguće izbrisat Marcusa Morrisa sa lica planete zemlje i pustit ovu omladinu sa zadnjih par draftova da igra. Smiješno je da im takvi igrači zauzimaju mjesto. Green mi je postao drag, Tuckera cijenim, ali budimo realni, kako oni mogu unaprijediti Sunse, gdje ih oni mogu odvest? Gotovi proizvodi i sretno im u drugim ekipama. Goodwin, Warren i ovaj Booker možda nisu all star superstar potencijal ili šta već, ali svi mogu postati dobri igrači.

Nikad im neću oprostiti što su dopustili Grangeru da bude na rosteru Phoenixa.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 27 jun 2015, 16:29

Donnie Darko je napisao/la:Povratim u sebi svaki put kad vidim kakvo smeće imaju na rosteru trenutno, Granger i Thornton :puke:

Riješit se njih dvojice + ostalog, manje toksičnog smeća poput Barrona, Leuera... Očistit bočne pozicije, pustit Greena, trejdovat Tuckera, ako je moguće izbrisat Marcusa Morrisa sa lica planete zemlje i pustit ovu omladinu sa zadnjih par draftova da igra. Smiješno je da im takvi igrači zauzimaju mjesto. Green mi je postao drag, Tuckera cijenim, ali budimo realni, kako oni mogu unaprijediti Sunse, gdje ih oni mogu odvest? Gotovi proizvodi i sretno im u drugim ekipama. Goodwin, Warren i ovaj Booker možda nisu all star superstar potencijal ili šta već, ali svi mogu postati dobri igrači.

Nikad im neću oprostiti što su dopustili Grangeru da bude na rosteru Phoenixa.
slika
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 27 jun 2015, 16:33

slika

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 30 jun 2015, 17:32

Fol će imati sastanak sa Aldridgeom. Majke mi iz dana u dan me sve više podsjećaju na mene, odnosno na moj ljubavni život. Ciljaju na LeBrona, Wadea, Carmela, Bosha, Lovea, Aldridgea, vjerovatno i Cousina, ostale ignorišu, i naravno uvijek ostanu suhog kurca na kraju. Šanse da Aldridge dođe u Phoenix su debelo manje od 1%.

Odnosno u prijevodu, da se razumijemo odmah:

- Alridge je ljudina, najbolji igrač na svojoj poziciji, u užem krugu najboljih ofanzivnih igrača u ligi, u Portlandu mi nikada nisu napravili kompletentnu ekipu. Ali to nije ni važno, važno da je moralan čovjek = 0.01%
- Adridge je šupčina. Precjenjen igrač, sklon povredama, loš u odbrani i ništa nije uradio sa i više nego dobrom ekipom u Clevelandu. I bolje što nije došao, puno je to novaca za igrača od 30 godina = 99.9%

Nemoj da vidim nekoga da se ne pridržava ovoga.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 30 jun 2015, 17:50

ma kakav LMA i mi, prije ces ti pojebati tu s avatara nego li ce on pomisliti na nas

mi smo u debelom qrcu, ne znamo ni jesmo li posli ili dosli
nemamo ekipu za playoff a zelimo u playoff i samim time sebi kupamo dublju rupu nalazeci se na kraju lottery-a

Utah i NOP su vec sad 2x ozbiljnije ekipe igracki od nas

ja kad vidim ovu bracu povratio bi, mrzi su mi od onog **** sto se preselilo u Boston
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

BlueBosnian
Kontakt:

Post Postao/la BlueBosnian » 30 jun 2015, 18:15

miki_92 je napisao/la:ma kakav LMA i mi, prije ces ti pojebati tu s avatara nego li ce on pomisliti na nas

mi smo u debelom qrcu, ne znamo ni jesmo li posli ili dosli
nemamo ekipu za playoff a zelimo u playoff i samim time sebi kupamo dublju rupu nalazeci se na kraju lottery-a

Utah i NOP su vec sad 2x ozbiljnije ekipe igracki od nas

ja kad vidim ovu bracu povratio bi, mrzi su mi od onog **** sto se preselilo u Boston
To je zapravo i jedini problem ove ekipe evo već 4247239 god.
Sve mi se čini kao da ništa ne rade, i ne žele uraditi..

Zauvijek osrednji. :thumbdown:
I hope you're with me
You won't be lonely

It's over..

BlueBosnian
Kontakt:

Post Postao/la BlueBosnian » 01 jul 2015, 23:48

@WojYahooNBA reports on our very own @FOXSports1 that LaMarcus Aldridge is intrigued at the opportunity to play with Tyson Chandler.
:pray:
I hope you're with me
You won't be lonely

It's over..

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 02 jul 2015, 02:55

Jbt sjećam se kad se radilo na trejdu Stoudemire-Aldridge 2009., kako vrijeme leti.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 05 jul 2015, 02:49

slika
slika

BlueBosnian
Kontakt:

Post Postao/la BlueBosnian » 05 jul 2015, 02:54

:lol: :lol:

Be Optimistic :mrgreen:
I hope you're with me
You won't be lonely

It's over..

Odgovori

Natrag na “Phoenix Suns”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.