Euroleague 2022/2023
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Shategabri
- Kontakt:
Re: Euroleague 2022/2023
Pa dobro, al ko uopste garantuje da ce ih pobijediti i treci put u Madridu, akk dodje do 5 utakmice?samocelik je napisao/la: ↑02 maj 2023, 08:46Jebote pa Partizanu je “bolje” da izgubi ovu a dobije slijedeću ili čak da obe izgubi pa da pobjedi opet u Madridu.Da se očiste kazne. Jako jako nezgodna situacija. Čini mi se da će večeras utakmica biti sa čvrstim odabranama, sitnim faulima mnogo slobodnih bacanja i puno nervoze.
Ne igraju protiv Proma iz Donjeg Vakufa, nego protiv jednog Reala. Kakvi god da su, opet ih se ne moze otpisati samo tako
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma nema nista od nekih kalkulacija, ne vjerujem, jedino da Obradović odmori 5,6 najbitnijih igraca moze se govoriti o nekim namjerama Partizana da se igra cetvrta. Ako imas Real na konopcima ne kockas se s njim, ides ga dokrajčiti, cetvrta utakmica bi ih vratila u zivot i podigla samopouzdanje.
Kako god, navija se da Real produzi seriju ali im se i ne vjeruje nesto da je protivnik i slabija ekipa od Partizana.
Kako god, navija se da Real produzi seriju ali im se i ne vjeruje nesto da je protivnik i slabija ekipa od Partizana.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Kakvo crno kalkulisanje sa jednim Realom.Pa nije Obradović sisao vesla.
Ide se večeras 100% na parketu, pa šta Bog da.
Ide se večeras 100% na parketu, pa šta Bog da.
Mens sana in corpore sano.
Ovaj 100% nikad nije bio na derbiju ili bolje reći ispred Arene pred derbi...

Ako dođe do 5 -te Partizan tu nema šta da traži Real će imati momentum ,DamirT je napisao/la: ↑02 maj 2023, 14:11Pa dobro, al ko uopste garantuje da ce ih pobijediti i treci put u Madridu, akk dodje do 5 utakmice?samocelik je napisao/la: ↑02 maj 2023, 08:46Jebote pa Partizanu je “bolje” da izgubi ovu a dobije slijedeću ili čak da obe izgubi pa da pobjedi opet u Madridu.Da se očiste kazne. Jako jako nezgodna situacija. Čini mi se da će večeras utakmica biti sa čvrstim odabranama, sitnim faulima mnogo slobodnih bacanja i puno nervoze.
Ne igraju protiv Proma iz Donjeg Vakufa, nego protiv jednog Reala. Kakvi god da su, opet ih se ne moze otpisati samo tako
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Kakav spektakl se sprema ukoliko Partizan pobedi. Na Kalemegdanu ce takodje biti par hiljada ljudi posto je klub organizovao na svojim terenima veliki video bim.
Pricao je Savic danas da je 50k zahtjeva za kartu bilo.
Partizane gazi ****.
Partizane gazi ****.
To i ja mislim, mada je veceras vjerovatno sve gotovo.rare je napisao/la: ↑02 maj 2023, 18:04Ako dođe do 5 -te Partizan tu nema šta da traži Real će imati momentum ,DamirT je napisao/la: ↑02 maj 2023, 14:11Pa dobro, al ko uopste garantuje da ce ih pobijediti i treci put u Madridu, akk dodje do 5 utakmice?samocelik je napisao/la: ↑02 maj 2023, 08:46Jebote pa Partizanu je “bolje” da izgubi ovu a dobije slijedeću ili čak da obe izgubi pa da pobjedi opet u Madridu.Da se očiste kazne. Jako jako nezgodna situacija. Čini mi se da će večeras utakmica biti sa čvrstim odabranama, sitnim faulima mnogo slobodnih bacanja i puno nervoze.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sat prije Arena puna. Kaže mi rođak, jer ja nisam uspio doći do karte, da nema šanse da bude samo 20k unutra...
Znaci nece se imati gdje bjezati

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Bice spektakl nema sta, ali ovaj Zeljko Obradovic nije normalan, je li preuzme neku ekipu je li igra zavrsnice Evrolige o7 Strasan trener!
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- legenda reala
- Kontakt:
Djeca pisu po instagramu, pola sata prije citava dvorana skandira Musa turcine napusi se k
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Previse su se ovi uzdigli
Što se mene tiče, kao Srbina i Grobara, apsolutno nepotrebno uvrijedljivo skandiranje Musi.legenda reala je napisao/la: ↑02 maj 2023, 20:06Djeca pisu po instagramu, pola sata prije citava dvorana skandira Musa turcine napusi se k
Ipak, s druge strane i očekivano. Isti ovi navijači su mu aplaudirali na prošlom gostovanju u Beogradu. Nakon onog zalijetanja na Pantera, okolnosti su se promijenile. I to je tako gdje god ima ultrasa. Bila Srbija, Turska, Grčka ili Bih. Sve se doživljava previše srčano.
A jeste i ocekivali od srba da budu civilizirani. 
Od navijackih grupa koje slave ratne zlocince kao treba nešto drugo očekivati.

Od navijackih grupa koje slave ratne zlocince kao treba nešto drugo očekivati.

Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 02 maj 2023, 20:10, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Nek ih opet pozdravlja i hvali na sva zvona. Glupi Bosnjo.legenda reala je napisao/la: ↑02 maj 2023, 20:06Djeca pisu po instagramu, pola sata prije citava dvorana skandira Musa turcine napusi se k
⚜️⚜️⚜️ Modra boja na bijelome platnu, šest ljiljana vezenih u zlatu ⚜️⚜️⚜️
:
Ništa neobično za publiku u glavnom gradu Srbije,začudilolegenda reala je napisao/la: ↑02 maj 2023, 20:06Djeca pisu po instagramu, pola sata prije citava dvorana skandira Musa turcine napusi se k
Zadnja izmjena: filip13, dana/u 02 maj 2023, 20:10, ukupno mijenjano 1 put.
Ovaj ne posustaje sa laganjem i kreiranjem alternativne stvarnosti.
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Napadaaj....pometite te spanske cigane!
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.