A bjezi spustio se na nivo Edina Zimica,samo smeta

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Došao čiko uzeti naslov, ko sam ja da mu sudim, iz zlatnih snova da ga budim...
Ako ne uzmu to ce biti najvise zbog njegaOldFashioned je napisao/la: ↑11 jan 2021, 14:35Došao čiko uzeti naslov, ko sam ja da mu sudim, iz zlatnih snova da ga budim...![]()
Ja vjerujem da će uzeti čak i sa njim ovakvim kakav je trenutno, totalno nepokretan i beskoristan barem za sada.delinjo je napisao/la: ↑11 jan 2021, 14:50Ako ne uzmu to ce biti najvise zbog njegaOldFashioned je napisao/la: ↑11 jan 2021, 14:35Došao čiko uzeti naslov, ko sam ja da mu sudim, iz zlatnih snova da ga budim...![]()
![]()
Haj sto vise nista ne moze zabiti,ali sto je rupa u odbrani..OldFashioned je napisao/la: ↑11 jan 2021, 15:00Ja vjerujem da će uzeti čak i sa njim ovakvim kakav je trenutno, totalno nepokretan i beskoristan barem za sada.delinjo je napisao/la: ↑11 jan 2021, 14:50Ako ne uzmu to ce biti najvise zbog njegaOldFashioned je napisao/la: ↑11 jan 2021, 14:35
Došao čiko uzeti naslov, ko sam ja da mu sudim, iz zlatnih snova da ga budim...![]()
![]()
Znat' ćemo više kad se zahukta malo sezona, i meni nimalo ne izgleda dobro u oba pravca.delinjo je napisao/la: ↑11 jan 2021, 15:28Haj sto vise nista ne moze zabiti,ali sto je rupa u odbrani..OldFashioned je napisao/la: ↑11 jan 2021, 15:00Ja vjerujem da će uzeti čak i sa njim ovakvim kakav je trenutno, totalno nepokretan i beskoristan barem za sada.
Nw moze uzeti zato sto Denver nece biti top 3 na zapadu, a za mvp nagradu plasman tima je mozda i najbitniji, msm da Lebron uzima 90 % jer ce biti najbolji sa omjeromdscile je napisao/la: ↑11 jan 2021, 12:35Ajde da malo probam razbiti ovu Curry/Harden diskusiju.
Sta mislite, moze li Jokic do MVP titule ove godine? Gledao sam par utakmica Denvera ove sezone i ono sto radi na parketu je stvarno fenomenalno. Cini mi se da je u nikad boljoj formi, nekako je laksi i pokretljiviji. Covjek ima skoro 60% realizacije iz igre, a daleko od toga da uzima neke lake suteve. Kad ga nema na parketu igra bas dobrano pati.
Ali nisam nesto uvjeren da na kraju moze uzeti MVP-a. Prije svega zbog njegovog karaktera i nesebicnosti, sto ga i cini tako dobrim igracem. Da je ganjao TD-ove mogao ih je imati makar 6-7 do sada, jer mu vec u par utakmica fali po jedan skok. A pri tome ni ne forsira sto se tice poena ako nema potrebe za tim. Ali u svakom slucaju mislim da bi mogao do titule najboljeg asistenta i ponovo u najbolju NBA petorku.
Ima @NEZALAGANJE, jer je bolja cetvorka od Dankana.
+1.
Ma samo opusteno, igraju s pola gasa, Bron i AD nikad manje minuta nisu igrali itd.BuffonGigi je napisao/la: ↑11 jan 2021, 15:08Pretjerujes, Gasol je dosao biti covjek zadatka, a ne da bude neka legitimna opcija u napadu. Njegove minute treba limitirati u skladu s potrebama. Tj. ako imamo problema s nekim protivnickim centrom, ubaciti ga da se gura, eventualno da siri igru takodjer kad treba. Takav lik ti nikako ne moze biti minus, makar bio na 20%.
Inace kompletna ekipa Lakersa kao da se trazi, kao i trener s rasporedom minuta za rotaciju, ogromne promjene su napravljene. Nije to odmah ni prosle sezone kliknulo, nego su bili bolji kako je sezona odmicala. Sad evidentno odbrana skripi, i to poprilicno, a ni napad nema fluidnost kakvu bi trebao. Ali mislim da nema ama bas nikakvog razloga za zabrinutost jos. I da, THT ima visok plafon, moze ostvariti strasne stvari...samo ako nastavi raditi i ako se minute povecaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.