Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Adinjo
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la Adinjo » 23 nov 2009, 18:42

Ponos Torina je napisao/la:Jeste li vi svjesni koliko ljudi podrzava Ciru!!!!!!!! :mrgreen:

Ovdje na forumu se to nevidi ali covjek ima veliku podrsku naroda BIH i ako odluci on da ostane i ako mu ponude novi ugovor on ce da ostane.

Dok ima indijanaca ima ce on podrsku. :evil:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 23 nov 2009, 19:16

Adinjo je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Jeste li vi svjesni koliko ljudi podrzava Ciru!!!!!!!! :mrgreen:

Ovdje na forumu se to nevidi ali covjek ima veliku podrsku naroda BIH i ako odluci on da ostane i ako mu ponude novi ugovor on ce da ostane.

Tvojim rijecima pola BIH su Indijanci?!
Prosjek ljudi koji zele da ciro ostane je 20/1
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 23 nov 2009, 19:19

Ponos Torina je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:

Tvojim rijecima pola BIH su Indijanci?!
Prosjek ljudi koji zele da ciro ostane je 20/1
PA STA SU DRUGO`???????

zehha
Kontakt:

Post Postao/la zehha » 23 nov 2009, 19:21

Vozdra Ćiro

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 23 nov 2009, 19:22

Ja neznam kako mozes ljude tako nazivati,necu da ulazim u dalju raspravu jednostavno mi se neda raspravljat i piskarat bezveze,a ti pisi sta hoces ovdje i tako sve dozvoljeno(IGRE BEZ GRANICA)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 23 nov 2009, 19:35

Jel ostaje Ciro :?:
× Plava krv ispod koze ×

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 23 nov 2009, 19:47

Ponos Torina je napisao/la:Ja neznam kako mozes ljude tako nazivati,necu da ulazim u dalju raspravu jednostavno mi se neda raspravljat i piskarat bezveze,a ti pisi sta hoces ovdje i tako sve dozvoljeno(IGRE BEZ GRANICA)

I to sto kazes. Nemamo isto misljenje, Boze moj. ;)

fantom
Kontakt:

Post Postao/la fantom » 23 nov 2009, 19:50

Koji ce nam vrag,nije miske lud skontao je on njegove podvale,ebeni ciro nas odveo na pripreme u hrvatsku.Nista oni losije uslove nebi imali naprimjer u Mostaru.Treba puniti hrvatima dzepove a zauzvrat dobijemo demoraliziranje i ponizavanje nasih igraca,nije nikakvo cudo da su momci bili razjebani na psihickom planu.Odvede ih ciro i servira poremecenim hrvatima u Novi Vinodolski da im psuju mater i ponizavaju.Evo ovo je cirin plan psihickog odmora nasih fudbalera pred najvazniju utakmicu u nasoj historiji. nas ciro ebe a prodaje nam maglu.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 23 nov 2009, 20:08

Ciro je svoje odradio i vrijeme je da ode a zahvale ce dobiti..U 6 mececa protiv Spanije,Turske i Portugala uspio je izvuci jedan remi...to vise nije dovoljno
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 nov 2009, 20:25

Dylan Dog je napisao/la:Ciro je svoje odradio i vrijeme je da ode a zahvale ce dobiti..U 6 mececa protiv Spanije,Turske i Portugala uspio je izvuci jedan remi...to vise nije dovoljno
A doci ce recimo Cappelo.I onda cemo ,,ko od sale,, da razvaljujemo Engleza,Portugalce,Spance itd.
On ce u pripomoc ako treba onako glavom a ima je masala.
Plata -sitnica :roll:
P.S kako raja zna objesiti kaput na civiluk kad zima prodje. :geek:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Kumar
Kontakt:

Post Postao/la Kumar » 23 nov 2009, 20:43

Ćiro treba prvo da odgovori kakvo je to iznenađenje pripremio za revanš protiv Portugala.
Ne želim da minimiziram ono šta je uradio u ovim kvalifikacijama ali ipak treba da ode.to što se sad neki pozivaju na činjenicu da uživa popularnost u narodu nema veze s mozgom. narod je podržavao od Hadžibegića preko Muzurovića do kodre i Bolića, pa svi odoše. a mi ih zaboravismo i prigrlismo Ćiru. tako da se ja ne brinem za narod. Više me brine amaterizam oko reprezentacije,da ćemo možda izgubiti najvažnijeg igrača i da smo opet na početku u borbi protiv saveza. Čiro je previše bio u medijima, premalo na utakmicama potencijalnih reprezentativaca, a da o skautingu i ne govorimo. sve se svodilo "na preporuke" i "informacije od prijatelja". odsustvo taktike i forsiranje pojedinih igrača koji uz to igraju i na za njih posve neprirodnim pozicijama što još više umanjuje njihov učinak. da ne spominjemo vulgarno i teatralno ponašanje pred utakmice koje smo po pravilu gubili.a to da mu je plata pišljivih 5000 je priča za malu djecu.ima njega u svim sponzorskim ugovorima. to mu i nije neki grijeh,ali neka bar ne prosipa šuplju da radi iz patriotizma.
tačno je da sad veoma lahko izlazimo na kraj sa "malim" reprezentacijama, ali takođe nije se desilo da nam u dosadašnjih 5 susreta Španija zabije 5 golova, belgiju smo i ranije pobjeđivali (možda i jaču nego što je sad) a i Tursku takođe. doduše, gubimo od irana redovno, s Ćirom ili bez njega. :D :D

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 23 nov 2009, 21:35

Hahahaha sad se sjetih, prije utakmice u Zenici bio je prijedlog da se Ciro proglasi dooktorom necega, a sad ga 8 od 10 ljudi pljuje....Hej Bosno jadna li si hahahaahhaah
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 23 nov 2009, 21:37

Ćiro nas više košta od Beniteza.
FEDERER= KLOC

zehha
Kontakt:

Post Postao/la zehha » 23 nov 2009, 21:42

Za sve sto je Ćiro profitirao preko reprezentacije i saveza mi bi mogli plaćati Magata Feliksa.Kako mozemo znati sta se sve odigravala u glavama ljudi kao sto su Ćiro , Uške, Iljo...Idu rezultati i raja konta sve je u redu . A ono svi gledaju samo kako ogulita jadne Bošnje.Idi Ćiro u tri **** materine, samo sto dalje od BiH.

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 23 nov 2009, 21:45

Kolko ciro uzme para mogli smo granta dovest xD
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

zehha
Kontakt:

Post Postao/la zehha » 23 nov 2009, 21:51

Ćiro je jedan odličan glumac, koji nas je dobro iskoristio.Pa dokle ćemo biti vise ovako naivni.Ljudi on poslije utakmice u intervjuu u Zenici samo što ne plače.Koji je to glumac.-Za oskara.A ovi nasi su ga dobro usluzivali.Pa svako zna da je fudbal danas izvor enormnih zarada.Lobiji koji imaju koristi od naseg fudbala nece tako lako povuci svoje "pipke".Teska ce to borba biti.

Kumar
Kontakt:

Post Postao/la Kumar » 23 nov 2009, 21:55

uzmimo kao primjer ugovor s BH telekomom. ako je Ćiro doveo ovog sponzora: 250 000 x 70% = 175 000 KM - godisnje.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 23 nov 2009, 21:55

Bob_Rock je napisao/la:Hahahaha sad se sjetih, prije utakmice u Zenici bio je prijedlog da se Ciro proglasi dooktorom necega, a sad ga 8 od 10 ljudi pljuje....Hej Bosno jadna li si hahahaahhaah
Nije Bosna jadna!!!!
Nije lijepo da tako pises nekoga to vrijedza kao npr. mene prvog,drugo ako zivis u Bosni onda i sam sebe vrijedzas.

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 23 nov 2009, 21:56

a da smo prosli portugal, sad bi bilo Ciro BOG, kralj, ovo ono ...... kako smo mi jadan narod :|
× Plava krv ispod koze ×

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 23 nov 2009, 21:57

Ljudi uvijek sam bio uz Ciru,ali mislim da je njegovo vrijeme proslo.Najvise me nerviro kad brani Uslju a niko ne zna a ni Usljo nece da kaze koliko Ciro zaradjuje plus sponzori i to... :?
Pa zatim taj cirkus oko hotela gdje boravi nasa repka...ma amaterizam pravi.
Jedan Hrvat sto sa mnom radi iz Varazdina mi je uvijek govorio,cuj Bosancero,sad si uz Ciru al brzo ces shvatiti ko je on.Oso je u BiH,NAPRAVIO CIRKUS I DRMNUO LOVU.nA KRAJU CE MU BITI I SVE JEDNO AKO GA OTPUSTE...IMATE TALENTOVANE IGRACE...ZAJEBACE VAS CIRO,a ja sve mislio on ko ljubomoran,ma kome vise vjerovati u pm.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.