Tennis tipping - Opšta tema
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Tennis tipping - Opšta tema
Vrijeme je
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Hvala legendo, šteta što nisi par mjesta iznad.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Stigao forgea umor, od početka godine je na top nivou 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Stiglo me subjektivno navijačko tipovanje, cim se tu Rafko pojavio u tippingu i Medvedev s druge strane (navijao da ispadne radi Rafe u finalu) i pušing na kraju naravno.

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Dobro je, nisu isto tipovali. Biće zanimljivo.
SIUUUUUUU
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Čestitke Zundari na tituli.
"We need to suffer. And we need to fight."
Pobjedu nad Oldom posvećujem svim Bošnjacima Mostara.

Najiskrenije čestitke za brata s prve borbene linije 

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- BosniaBoston
- Kontakt:

Stigli smo do kraja prvog GSa druge sezone teniskog tipinga, prije svega moram čestitati Nirtonu na prvoj tituli i to kakvoj. Po meni najbolji performans od početka tipping avanture, 705 bodova uz 50 bodova prednosti u odnosu na viceprvaka što je vrlo impresivno. Naravno treba pohvaliti i Quarterbacka koji je kao debitant zabilježio fenomenalan rezultat. Dosadašnja velika četvorka je podbacila na ovom turniru pa je i njen sastav izmijenjen, FCB je pao na 5. mjesto. Imamo i novog broja 1, SYLAR-a
Vidimo se za nekoliko sedmica u “Dulcu”

Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 30 jan 2022, 16:35, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kako sam izdominirao turnir i preuzeo primat. Zadovoljan sam. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Čestitke osvajaču.
Primarni cilj ostvaren, top 10, sve preko toga bi bio bonus
Definitivno prezanimljiv turnir, sa dosta novih lica koja su najavila veliku godinu ovdje.
Primarni cilj ostvaren, top 10, sve preko toga bi bio bonus

Definitivno prezanimljiv turnir, sa dosta novih lica koja su najavila veliku godinu ovdje.

Hvala svima na čestitkama. Cilj je bio doći do prvih bodova na australskom tlu, a vraćam se sa njih 2000.
Nakon osmomjesečne suspenzije, debi na Slamu i šta reći osim da sam preponosan na svoj rezultat. Čestitke @OldFashionedu i @QUARTERBACKu na odličnom turniru, i naravno @BosniaBostonu na organizaciji turnira. Sad ide odmor, pa da pošamaram i taj Dulco.
Nakon osmomjesečne suspenzije, debi na Slamu i šta reći osim da sam preponosan na svoj rezultat. Čestitke @OldFashionedu i @QUARTERBACKu na odličnom turniru, i naravno @BosniaBostonu na organizaciji turnira. Sad ide odmor, pa da pošamaram i taj Dulco.

Bosnjo preuzmi i ss.ba ligu da pocne licit na nesto.
Vrijedilo je ostat bez bodova u finalu da Rafa osvoji.

Vrijedilo je ostat bez bodova u finalu da Rafa osvoji.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
S obzirom koliko sam malo pratio AO na početku, dobro sam i ovo izvukao pred kraj, hvala Rafi na ovom preokretu i solidnim bodovima.
Čestitke Nirtonu na tituli i Sylaru na no.1.
Čestitke Nirtonu na tituli i Sylaru na no.1.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Čestitke šampionu Zundi impresivan turnir od početka do kraja. Čestitke i novom broju 1 @Sylaru
Debitanti bogami odlični, i Vedo brat finale, a u bodove je ušao i Mamba. Za mene jako loš turnir od prvog kola nikako da uhvatim formu i uvežam par dobrih pogodaka. Sad ide pakao od rasporeda i odbrana dvije titule u Miamiju i Monte Carlu, nema me nigdje do maja.

Debitanti bogami odlični, i Vedo brat finale, a u bodove je ušao i Mamba. Za mene jako loš turnir od prvog kola nikako da uhvatim formu i uvežam par dobrih pogodaka. Sad ide pakao od rasporeda i odbrana dvije titule u Miamiju i Monte Carlu, nema me nigdje do maja.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sve vrijeme bio u top 10 i na kraju budem 11. mjesto. Treba i ovo znati.
Čestitke na tituli.
Čestitke na tituli.

- OldFashioned
- Kontakt:
ČESTITKE POBJEDNIKU NA IZVRSNOM TIPPINGU.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.