BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17
Treba cestitati i porazenim, u ovom slucaju Slobodi. Odigrali su finu tekmu, ali zasluzeno ispadaju od bolje ekipe kojoj ovom prilikom zelim mnogo srece u nastavku takmicenja! Bez ljutnje Tuzlaci ba, samo objektivno se govori i navija s moje strane!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
O moj boze ovo je dno dna, jos kad Legia ubije Zrinju pa zgadice nam ligu,
Zelji i Sarajevu zakonom omoguciti igranje Evrope ovo ostalo nista.
Bas cu da vidim kada sve tekme zavrse koliko svaka drzava ima u 2kolu predstavnika
Zelji i Sarajevu zakonom omoguciti igranje Evrope ovo ostalo nista.
Bas cu da vidim kada sve tekme zavrse koliko svaka drzava ima u 2kolu predstavnika
Svaka cast slobodi.. malo je falilo a nisu se obrukali. Vidi se napredak, jedino je siroki razocarao..
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ne kontam u čemi je fora navijati da ispadne klub iz tvoje države, ejj tvoje države koja ima 3.5 miliona stanovnika. Pa nismo mi Španija ili Engleska pa su to aman rivalstva tipa Real i Barca. Živimo u najjadnijoj državi Evrope i imamo jednu od najjadnijih liga, što u fudbalu što u bilo kojem drugom sportu. Kad ćete to shvatiti više?
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
Što je najgore ova Sloboda ne zaradi ništa od europe, džaba su krečili, dok put, dok gostovanje, dok Bilino, dok tamo vamo. Baš niđe veze.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Jbg Beitar zasluženo prođe na kraju...
Nećemo mi bez Želje i Sarajeva nikada ništa uraditi u Europi, jedino ta dva kluba mogu proći više od jednog kola ovo ostalo većinom pada na prvoj prepreci.
Bez obzira koliko pojedinci ne volili Želju i Sarajevo al' to su činjenice.
Nećemo mi bez Želje i Sarajeva nikada ništa uraditi u Europi, jedino ta dva kluba mogu proći više od jednog kola ovo ostalo većinom pada na prvoj prepreci.
Bez obzira koliko pojedinci ne volili Želju i Sarajevo al' to su činjenice.
Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 07 jul 2016, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Evolution87
- Kontakt:
Zamolio bi administraciju da nista ne brise, da veceras fino uz kokice mogu da citam.
I iskreno, steta sto je sloboda ispala od ovih zidova.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
I iskreno, steta sto je sloboda ispala od ovih zidova.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Pa moze da nisu zabili ni jedan npr. On topic dno dna ili ti BiHManuel je napisao/la:Na sta smo spali da nijedan klub ne prodje u drugo pretkolo a u tih 6 tekmi nasi klubovi su zabili samo 1 gol.Pa moze li gore
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
Boli to da su i Radnik i Sloboda odlicno odigrali.
Radnik primi gol od igraca koga cetvorica cuvaju,a Sloboda iz penala.
Isto ovako prosle godine Zrinja od Shiraka ispao golom u 90+ minuti......
Radnik primi gol od igraca koga cetvorica cuvaju,a Sloboda iz penala.
Isto ovako prosle godine Zrinja od Shiraka ispao golom u 90+ minuti......
Ona huka kad je Beitar pogodio
Dobri im navijaci

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Glupa je i prica da je ovo dokaz kako je liga dno dna, mada nije ni ovako daleko od istine. Radniku dosta igraca uzeli drugi klubovi a najjace oruzje im je bila uigranost koje vise vjerovatno nema i jos su igrali u BL. Siroki prodao 2-3 predobra igraca a nikog nisu doveli, sa njima bi prosli maltezane, a Sloboda bez 4 bitna igraca, da smo imali njih ili onaj sastav iz prosle sezone prosli bi dalje i jos smo u Zenici igrali. Jos je jadnije ovo koprcanje saralija jer bi oni sa onim ekipama iz prosle sezone najgore prosli da su izborili Europu
Nad tobom sunce najljepše sja
Stidite se svi vi koji ste "navijali" za one tamo, sramota, pa nek' je i iz provokacije i nekog tjeranja inata treba stid da vas bude.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
malim klubovima iz bih zabraniti da nastupaju u euro takmicenjima
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- BoixosNois1899
- Kontakt:
A još je smiješnije Evropsko Sarajevopitic je napisao/la:Evropska Sloboda![]()
![]()

P.S.
Nisam navijač ni jednih ni drugih
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ne shvatam ove gnusne psovke! Nigdje ne pise da ja moram navijati za Slobodu, nisu vala ni oni navijali za moj tim prethodnih sezona u evropi. Ne znam zasto bih trebao da mrzim Beitar, jer su jevreji?? Ovo vama ide na cast Tuzlaci!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
kultura tuzlaka, kome smeta sloboda, u minusu ljudi sa europom
prosle godine podjebavaju sto mi protiv ferenca igramo a oni pripremnu protiv anzija
prosle godine podjebavaju sto mi protiv ferenca igramo a oni pripremnu protiv anzija
Zadnja izmjena: LeTallec, dana/u 07 jul 2016, 20:52, ukupno mijenjano 1 put.
Kazem ja glup lik al on kaze da mu je to u redu onda je i meni, pusti krajuDoeTz je napisao/la:Ma ides ti u picku materinujoker90 je napisao/la:Treba cestitati i porazenim, u ovom slucaju Slobodi. Odigrali su finu tekmu, ali zasluzeno ispadaju od bolje ekipe kojoj ovom prilikom zelim mnogo srece u nastavku takmicenja! Bez ljutnje Tuzlaci ba, samo objektivno se govori i navija s moje strane!
Zadnja izmjena: jasan, dana/u 07 jul 2016, 20:53, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
Sasvim obican huk, samo je tebi kao navijacu Olimpika drama kad vise od 10 ljudi slavi gol.Mokroguz je napisao/la:Ona huka kad je Beitar pogodioDobri im navijaci

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ukoliko Zrinjski ne napravi cudo nacionalni koeficijent ostat ce 0.375, sto je daleko najgori rezultat jos od sezone 2001-02. Usporedbe radi, najgori koeficijent u zadnjih 15 sezona bio je onaj iz 2011-12 a iznosio je 1.125.
Toliko o napretku
Toliko o napretku

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.