Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Lily
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la Lily » 21 dec 2009, 15:20

Tarik14 je napisao/la:Hasagic je u dvomecu protiv Portugala imao najmanje 10 dobrih odbrana i u obje utakmice nas je spasio od veceg poraza. Budite realni i recite da u slucaju da je Begovic branio mi bismo izgubili 3 ili 4-0 protiv Portugala.
Sta bi bilo kad bi bilo.. Mozda bismo i pobijedili da je Medunjanin ostao do kraja.. sta znas..
Budi ti realan sto se tice Begovica i Hasagica... Ocigledno je ko je zasad u boljem klubu.. ko je mladji..
Hasagicu svaka cast.. Al' Begovic je buducnost i naseg a i Engleskog fudbala :D
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 dec 2009, 15:20

Kako ćemo to znati kada se to nije desilo. Mogu isto ja reći da je Hasagić branio protiv Liverpoola sada , oni bi izgubili jer bi bilo najmanje 1:2, 1:3 ;)

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 21 dec 2009, 15:24

Tarik14 je napisao/la:Hasagic je u dvomecu protiv Portugala imao najmanje 10 dobrih odbrana i u obje utakmice nas je spasio od veceg poraza. Budite realni i recite da u slucaju da je Begovic branio mi bismo izgubili 3 ili 4-0 protiv Portugala.
E decko ajde razguli sa ove teme, saraj po Kenanovoj, promjeni pelene prije toga
Cuva Bog Zelju svog!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 21 dec 2009, 16:19

mirzza je napisao/la:
E decko ajde razguli sa ove teme, saraj po Kenanovoj, promjeni pelene prije toga
Pogledaj ponovo snimak utakmica protiv Portugala pa onda mi reci iskreno ko je bolji. :roll:

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 21 dec 2009, 16:21

Tarik14 je napisao/la:
mirzza je napisao/la:
Pogledaj ponovo snimak utakmica protiv Portugala pa onda mi reci iskreno ko je bolji. :roll:
porediti keno i kanadjanina(begovia)nema smisla
keno=1000*kanada
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Hasrett
Kontakt:

Post Postao/la Hasrett » 21 dec 2009, 16:23

Keno je bolji, jer ima iskustvo i bolje izlazi. Begovic samo ceka loptu na liniji i izgleda malo uplasen :)

Al momak ima karijeru ispred sebe, i siguran sam da ce za 1-2 godine biti standardni golman BIH.
THIS IS WHERE WE FIGHT! THIS IS WHERE THEY DIE! BOSNIA PREPARE FOR GLORY!!!
Srbija pusi **** citavoj BIH, tako su i naucili...

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 21 dec 2009, 16:25

Drago mi je zbog Asmira ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 21 dec 2009, 16:35

Ima li igdje snimak kad je asmir jedva odbranio desnom rukom protiv redsa.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 dec 2009, 16:41

Pa valjda je napokon zacementirao svoje mjesto u pocetnoj postavi. Iz dana u dan James ce pasti u zaborav, a uostalom Bega je puno mladji i ocigledno kvalitetniji golman.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 21 dec 2009, 17:08

Hasrett je napisao/la:Keno je bolji, jer ima iskustvo i bolje izlazi. Begovic samo ceka loptu na liniji i izgleda malo uplasen :)

Al momak ima karijeru ispred sebe, i siguran sam da ce za 1-2 godine biti standardni golman BIH.
E bas zbog toga nije bolji. Ja kad ga vidim kad izlazi, srce mi sidje u pete, toliko je frajer nestabilan sto se tice toga. Jos iz vremena kad je za zelju branio, kostao ih je mnogo golova i pobjeda bas zbog tog izlazenja u prazno. Ja neznam gdje si ti vidio jos da je dobro izasao. To mu je jedna velika mana.

Ljudi Kena su unistile povrede, i to je mozda i razlog zbog cega nije toliko ni napredovao. Al neki sad samo sto je lik nas kuju ga u zvijezde. Prosijecan golman i nista vise. Siguran sam da ce BEG napraviti vecu karijeru od Kene to je sigurno. Ako je vec i nije i napravio sa svojih 20 i kusur godina.

A sjecam se da je i Keno trebao ici u Liverpool, ali se nesto izjalovilo sve. ;)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 21 dec 2009, 20:02

TEAM OF THE WEEK

GK: Asmir Begovic (Portsmouth)
DEF: Luke Young (Aston Villa)
DEF: Jody Craddock (Wolves)
DEF: Sebastien Bassong (Spurs)
MID: Nadir Belhadj (Portsmouth)
MID: Danny Murphy (Fulham)
MID: Abou Diaby (Arsenal)
MID: Jordan Henderson (Sunderland)
ST: Craig Bellamy (Man City)
ST: Bobby Zamora (Fulham)
ST: Peter Crouch (Spurs)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 21 dec 2009, 20:13

Asmir jos jednom briljira po Engleskoj, nek on ostane u Portsmuthu onaj seik ima kesa pa sta znas. :mrgreen:

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 25 dec 2009, 08:26

Evo u novinama Portsmouth today Avram Grant hvalio Asmira, istakao njegove odbrane protiv Burnley i Liverp.
te rekao kao jedva čeka da se James oporavi kako bi morao donjeti tešku odluku koga da stavi na gol, jer kaže da voli donositi teške odluke. Kaže da iako je Asmir pravo mlad već sad je pokazao svoju kvalitetu ali i da može još više napredovati.
SAMO ŽELJO

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 25 dec 2009, 09:33

Tarik14 je napisao/la:
mirzza je napisao/la:
Pogledaj sta sam napisao pa onda pjevaj nesto, Kenan je trenutno bolji zato sto ima vise iskustva, ali Asmir je dugorocno i napravit ce puno bolju karijeru od Kenana aBd.

Znas ono kad kazem napraviti, buducnost, futur 1, futur 2, blisko ti je to.

Ova tema sluzi za pracenje karijere bh golmana Asmira Begovica a ne za velicanje Kenana Hasagica, za sto covjek treba imati svoju temu.

Po hiljaditi put ponavljam zbog tebe i tebi slicnih, Kenan je najbolji poslijeratni BH golman ali nije dobacio dalje od Turske, Bega je tu da to popravi i osigura nam svijetlu buducnost.
Cuva Bog Zelju svog!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 26 dec 2009, 13:29

Begovic i danas na golu Pompeya. 8-)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 26 dec 2009, 13:48

ima li iko link prenosa tekme !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 26 dec 2009, 13:50

http://p2p4u.net/watch-live-sports.php? ... ITE%20NAME

samo sebi instaliraj veetle to ti je cas posla...slika ti je onda kao mlijeko i bez prekidanja 8-)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 26 dec 2009, 13:55

Sretno Asku , pa nije bezveze dobio visoku ocijenu za obranu u ligi od Sky Sporta,samo hrabro ..... Sretno care ;)
Fi hajati.
GO Bosno.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 26 dec 2009, 14:00

Ima isto na Canal+. cisto radi info. ;)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 26 dec 2009, 14:09

daj nemojte samo previse bega dizati u vazduh pa nedaj boze da nesto krene lose gdje bi vam bio kraj kad pocnete da pljujete po igracima!!!!! za mene je Keno nas najbolji golman je je pravi bosanac i uvijek je bio srcem tu!!! da je imao malo srece i otisao u neki pravi klub (liga 5),,, sad bi Began od njega trazio autograme!!!!!!NEKAZEM DA JE BEGOVIC LOS ,,,, mlad je golman i treba nam pred njim je buducnos uz malo vise rada bit ce veoma dobar golman!!!! ali glupost je sad reci began je broj 1 u repci,,,,,nema veze sto keno igra u losijem klubu,,, on ima i iskustva i karizmu jednog velikog golmana i za mene ce biti uvijek broj :arrow: 1 !!!!!!! a sad Begane sretno danas i da odigras na vrhunskom nivou!!!!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.