uschtipak je napisao/la:Kako me nasmija brat.High je napisao/la:Kad žene počnu o brkovima, a i one ih nose...
Pjegice, ne moze te postarati ako si mlad, ali znaci nikako. Samo ispadnes smijesan sa njima.
Mislis na ovakve brkove?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
uschtipak je napisao/la:Kako me nasmija brat.High je napisao/la:Kad žene počnu o brkovima, a i one ih nose...
Pjegice, ne moze te postarati ako si mlad, ali znaci nikako. Samo ispadnes smijesan sa njima.
uschtipak je napisao/la:Nek' si me nasmij'o.![]()
![]()
Pa kad izgleda smijesno. Em sto vas postara, em sto vas ucini smijesnim. Msm na mladju raju koja fura samo brkove.
uschtipak je napisao/la:Emire jesi to ti?![]()
Kad vidim nekog od 20 godina da fura brkove, izgleda mi smijesno, znaci ne postara ga, po meni bar (ovo se odnosilo na Pjegicu jer je on tih godina ako se ne varam). A kad vidim nekog od 25+ sa brkovima, i tad mi izgleda smijesno, ali i moze se reci da ga brkovi postaraju par godina. Eto, to je to. Konkluzija, nikakve koristi od brkova, a vi kako hocete.
I imam osjecaj da je furanje brkova samo za*ebancija.
Napisah esej o brkovima. Zasu.![]()
I sto se tice zena i brkova, bas k'o da bi one voljele da ih imaju. Jbg, u tom smislu, priroda je bila vama naklonjenija. Ni'e vam fora da se rugate.
Uvij brkove!hodža je napisao/la:Masallah ne urekla se. 15 mjeseci haman i idemo dalje![]()
Necu. Smijesno izgledaMonolog je napisao/la:Uvij brkove!hodža je napisao/la:Masallah ne urekla se. 15 mjeseci haman i idemo dalje![]()
Balzam 'Rain forest' od ovog proizvodjaca = cista perverzijaMonolog je napisao/la:![]()
Šta ti ima dosadit?alemsa je napisao/la:Ja se nisam obrijo imo 2 mjeseca, jos jedno mjesec pa brijanje, dojadilo
Šta ti ima dosadit?Monolog je napisao/la:alemsa je napisao/la:Ja se nisam obrijo imo 2 mjeseca, jos jedno mjesec pa brijanje, dojadilo
Geni, nije ni meni bila puna do 25e godine, sve bile "rupe", negdje ima, negdje nea.Donnie Darko je napisao/la:Ja se nisam brijao 3 sedmice, i od pristojne brade sam udaljen još samo nekih 24 godine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.