Lik je najveća trenerska prevera ubjedljivo ... a spada u svjetsku trenersku elitu.
Tulipan teški!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Problem je sto domacin ovdje nema sta izgugubiti a uvijek se moze desiti jedna frljoka kao onda situacija kod kornera.OnlyUnited je napisao/la:Uzet cemo ovo vjerovatno na misice, jer bi Cambridge trebao pasti u drugom dijelu.
Suština priče je ta da, bez obzira pobijedili mi ili ne, ovo ništa ne valja.Rooney88 je napisao/la:Problem je sto domacin ovdje nema sta izgugubiti a uvijek se moze desiti jedna frljoka kao onda situacija kod kornera.OnlyUnited je napisao/la:Uzet cemo ovo vjerovatno na misice, jer bi Cambridge trebao pasti u drugom dijelu.
Upravo!DukeOfWellington je napisao/la:Suština priče je ta da, bez obzira pobijedili mi ili ne, ovo ništa ne valja.Rooney88 je napisao/la:Problem je sto domacin ovdje nema sta izgugubiti a uvijek se moze desiti jedna frljoka kao onda situacija kod kornera.OnlyUnited je napisao/la:Uzet cemo ovo vjerovatno na misice, jer bi Cambridge trebao pasti u drugom dijelu.
Slažem se. Balansirano smo loši u svim linijama.Ethel je napisao/la:Jest to sve sto vi kazete, ali sa 3-5-2 ekipa ima balans!
Naravno da nema, ipak stajat ce sve dublje te blize vl. golu jer fizicki nisu na nivou jednog premierligasa.Rooney88 je napisao/la:Problem je sto domacin ovdje nema sta izgugubiti a uvijek se moze desiti jedna frljoka kao onda situacija kod kornera.OnlyUnited je napisao/la:Uzet cemo ovo vjerovatno na misice, jer bi Cambridge trebao pasti u drugom dijelu.
Šteta što ste se morali uvjeriti u to. Jedan od najprecijenjenijih trenera na svijetu trenutno.AlanSmith14 je napisao/la:Prilično sam siguran da bi ova grupa igrača bolje igrala da ima samo kazes: '' hajd izadjite i igrajte kako mislite da treba da igrate '' , nego kad igraju ono što im Van Gaal kaže.![]()
Lik je najveća trenerska prevera ubjedljivo ... a spada u svjetsku trenersku elitu.
Tulipan teški!
gaston je napisao/la:Koji je vrag sa ovim JanuzajemGdje je to što ga je činilo "next big thing" u Unitedu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.